Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 14:35 

Köszi!

Hát már leszedtem, megnézem azért, de akkor marad "csak" a játékélmény. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 22:41 

Sziasztok,még nagyon újonc vagyok,első postom rögtön egy kérdés lenne ^^ (tulajdonképpen három,ha jobban belegondolok ^^" ).
Első : A Heroes 3 Chronicles sorozatot honnan tudnám letölteni?Mert én egy 300 mb-s verziót töltöttem torrenttel,de sajnos nem engedi a gépem,mindig valami hibaüzenetet ír ki,ha el szerenték kezdnei játszani vele >o> " (ez nem olyan fontos,csak gondoltam rákérdezek)
Második : A Clash of the Dragons-ban,az a sokféle sárkány,alapból velünk van,vagy hogy lehet hozzájuk jutni ? (sajnos nincs meg a kiegészítő,pedig arra lennék igazán kíváncsi... :( )
És az utolsó : A Fairy , Rust , Crystal és Azure sárkányokkal a Clash of the Dragons-n kívül még hol találkozhatok,estleg toborozhatók belőlük párat??

A válaszokat előre is köszönöm. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 20 pén., 17:28 

Sziasztok! Még új vagyok,de egy kis segítséget szeretnék kérni! :oops:
Az akadémia hadjárat utolsó(Zehir reménye)pályáján vagyok,és nem tudom hogy hogy tudnám az első várat elfoglalni.Már napok óta próbálkozom vele,de sajnos semmire sem jutok.Azt szeretném kérni hogy aki tud segítsen!
Előre is megköszönöm!!! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 20 pén., 21:14 

köszönöm az ötleteket! valahogy sikerült belevarázsolnom a játékba a pályákat csak úgy írja ki hgy "unnamed" pedig én adtam nekik nevet :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 21 szomb., 13:08 

Segítség! Letöltöttem a Heroes IV Face Kit programot, aminek kreálnia kellene egy UPDATE.HR4 file-t a data könyvtárba, de nem teszi ezt meg, és ha szerkeztek, akkor a mentés után kilép a program és a játék sem működik? :? Mit tegyek? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 22 vas., 18:56 

Hellosztok!!!

Lécci segítsetek!!!Nem tudtok adni valami tippet hogy hogy vigyem át a Heresh Ura pályát??????Segítsetek mert már 3.szor csinálom és egyszerűen nem megy!!!!!!
:( :( :( :( :( :( :( :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 25 szer., 7:06 

roll írta:
köszönöm az ötleteket! valahogy sikerült belevarázsolnom a játékba a pályákat csak úgy írja ki hgy "unnamed" pedig én adtam nekik nevet :?

Üdv!

Javaslom (még eccer?) megtekinteni az előző oldalom Reflen neked írt válaszát...
A "Map specifications"-ban adott név lesz a térkép neve, ezen a néven fog megjelenni a játékban. Nem keverendő össze a térképfájl nevével, ez utóbbi látszik a "Maps" alkönyvtárban. (Szerintem épeszű ember azonos nevet ad a térképnek és a térképfájlnak későbbi félreértések elkerülése miatt...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 25 szer., 16:02 

Üdv.

Hol lehet még kapni itthon Heroes 5 collector edition-t ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 25 szer., 17:08 

Üdv!

Itthon már nem lehet kapni mivel az országba anno csak limitált mennyiségben érkezett be. Ha jól tudom most sincs belőle, de lehet hogy külföldről be lehet szerezni, persze gondolom csak angolul.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 25 szer., 17:33 

Tudom ez off, de a 14. és 15. oldalon folyamatosan hasonló volt a téma: Nem lehet valahonnan olyan Might and Magic 3-hoz hasonló (vagy annál jobb) lehetőleg 1999 előtt kiadott játékokat legálisan letölteni? Persze nem muszály legálisnak lennie, lehet Abondonware is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 27 pén., 22:04 
Heroes Team

kisdacide írta:
Sziasztok!

Letöltöttem torrenten a heroes 3 completet. Na most van egy rar fájl,amiben a heroes 3 fájljai vannak.Ezt csomagoljam ki az egészet,mert ha nem,akkor mit csináljak?Ha csak a H3.exe fájlt csomagolom ki és elindítom,akkor kiírja,hogy Mss32.dll nem található.

üdv,

Üdv Bátor Harcosok!

kisdacide: Engem nem érdekel, hogy mit és honnan töltöttél le, ez a Heroes játékok hivatalos magyar oldala, ilyen kérdéseket NE tegyél fel! Töröltem a hsz-ed... :shock: Ez az utolsó figyelmeztetés és repülsz az oldalról!!! :? Örülnék, ha gyakrabban olvasgatnád a FÓRUMETIKETT-et! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 16:51 

Sziasztok!
Lenne egy problémém a heroes 5-el bemegyek a többszemélyes mód-ba és ott van hogy ubi.com az az hogy onlinen lehet masokkal jatszani de amikor rakkatintok akkor kéri valami online kódot na de az mi azt honnan tudok szerezni?!
Elöre is kösz a választ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 17:23 
Heroes Team

Greal írta:
Sziasztok!
Lenne egy problémém a heroes 5-el bemegyek a többszemélyes mód-ba és ott van hogy ubi.com az az hogy onlinen lehet masokkal jatszani de amikor rakkatintok akkor kéri valami online kódot na de az mi azt honnan tudok szerezni?!
Elöre is kösz a választ.

Szia!

Ha nem lopott játékkal játszanál, hanem eredetivel, magad is tudnád a választ! A kért kódot az eredeti játék mellett találod!

Üdv. Mugger

U.i: Kérlek, ne nyitogass feleslegesen topikokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 18:13 

Hi!
sorry a topicért
nekem eredetibe van meg a heroes 5 meg a kiegje
de én sehol nem talaok kulcsot csak a cd van benen meg manualja szovaal nem tom hogy hol lehet :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 19:20 
Heroes Team

Greal írta:
Hi!
sorry a topicért
nekem eredetibe van meg a heroes 5 meg a kiegje
de én sehol nem talaok kulcsot csak a cd van benen meg manualja szovaal nem tom hogy hol lehet :(

Üdv Bátor Harcosok!

Greal: A kódot a DVD tok belsejében lehet megtalálni vagy ha a DVD tokon belül papír tokban volt a játék, akkor a kódnak azok kellett volna lennie... Szóval ha eredeti a játékod és a kieg, akkor nem lehet gond az ubi.com-on történő multizás... :shock: (Csak akkor, ha ezeket kidobtad, de akkor meg már úgyis mindegy...) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 19:45 

Sziasztok!

Nem találtam külön hardweres témával foglalkozó topicot, ezért itt szeretnék kérdezni.
Ritkán van időm játszani, és akkor is csak a Heroes V-el szoktam. Most szántam rá magam hogy lecserélem a gépem, ezért szeretném megtudni, hogy a Heroes V rendesen működik Core2 Duo vagy Quad procikon?

Köszi,
ZsZs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 20:07 
Heroes Team

ZsZs írta:
Sziasztok!

Nem találtam külön hardweres témával foglalkozó topicot, ezért itt szeretnék kérdezni.
Ritkán van időm játszani, és akkor is csak a Heroes V-el szoktam. Most szántam rá magam hogy lecserélem a gépem, ezért szeretném megtudni, hogy a Heroes V rendesen működik Core2 Duo vagy Quad procikon?

Köszi,
ZsZs.

Szia!

Szerintem elsősorban nem procifüggő, hanem memória és videókártyafüggő a dolog. Én kétféle C2D procival is kipróbáltam E4500 és E6400 is, tökéletesen megy, ment. Quaddal nem próbáltam, de szerintem mennie kell. Minél több memória - nálam 2G - és minél jobb videókártya - nálam Geforce 8600 GT fut - kell.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 29 vas., 11:14 

Figyike, hol lehet a leggyorsabban beszerezni HOMM V. Tribes of the east (kiegészítő)-t? Legalábbis ti hol szereztetek (ha szereztetek)?
mert én nagyon analfabéta vagyok ebben a két új fajban, valamint a 2. fejlesztésben... Légyszi segítsetek! Köszi

Kép :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 29 vas., 12:05 
Heroes Team

Sziasztok!

Detti: Tudom, hogy nagy gazemberséget mondok, de elmész a legközelebbi PC -s játékokat árusító boltba s megveszed. De javasolhatom a vatera nevű internetes kereskedési helyet is, fogsz találni olcsóbban, mint a bolti ár.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 29 vas., 12:34 

Detti írta:
Figyike, hol lehet a leggyorsabban beszerezni HOMM V. Tribes of the east (kiegészítő)-t?

Leggyorsabban: cdgalaxis.hu, futárszolgálattal 24 órán belül.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]