Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 27 kedd, 18:15 
Heroes Team

Adler én sem hiszem, hogy így lenne... de nem baj, ha más úgy gondolja... Szeretem, ha az ellenfelem túlértékeli az esélyeit. :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 29 csüt., 22:32 

engem már tuti leirtak:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 30 pén., 15:42 

2. csoport 5. kör

Bozso (Castle - Arlach 30/26/29/19 - 340 manna)

vs

NG (Dungeon - Mirlanda 24/16/24/22 - 290 manna)

Tervem erre a térképre is volt és ebben igen nagy szerepet szántam a refunak...Természetesen semmi jóra nem számítottam, de miután meglepetésemre Arlach beköszönt (igaz ballista nélkül) a tavernben, bizakodni kezdtem. Ezt pedig csak tetézte hogy a refuban Archdevil figyelt...
Ezután már csak a Resurrectionre és földmágiára volt szükségem, hogy a terveim szerint a 4. héten beverjem a garrisont.
Hátradőltem és elindultam az 1 Archdevillel. Az aranybányát pack master genie őrizte...Sajnos a nagy menetelésem eddig tartott (a nagyképűségem miatt!)...1 Hp-m maradt, viszont még 2 kupac genie volt, így menekültem...
Nagyjából az 5. napra sikerült összekapnom magam, amikor megjött az 1 Angyal és így mindennek neki tudtam menni.
Az építkezések jól haladtak, a Dungeon várban húztam a guildeket, de sajnos csak Town Portal és Chain jött. Nagyobb pánikra adott okot viszont, hogy földmágia sehogy sem akart jönni...
A 3. héten bejött amitől féltem, alig volt resource-om, nem tudtam Arkangyalt és a Lovag várban mage guild-ot húzni, és olyan érzésem támadt hogy kezdenek kicsúszni a dolgok a kezem közül.
Végül a 4. héten rendeződtek a dolgok (trade postnak hála), húztam Arkot, bevertem a pandora boxot, majd nagy szerencsémre a Lovag várban a mage guild 4 beadta a Resurrection-t...
Földmágiám viszont még mindig nem volt, csak abban reménykedtem, hogy az utolsó szintlépő fa beadja, mivel már 7 expert képzettségem volt.
És ahogy lennie kell, be is adta... :lol:
Ezután Utopia (+12/-3 Kard és Pajzs, +10Spell Power/-2 Knowledge páncél), majd garrison és már meg is volt az adv. földmágia.
NG ekkor jelent meg színen...Sikerült még egy szintet lépnem, majd támadtam...
A taktiknak hála mindenkit bevédtem és waiteltem az Arkangyallal...NG expert Berserk-je viszont eléggé letaglózott, így taktikát váltottam és támadni kezdtem, röpködtek a chain-ek itt is ott is, de végül a csatát az én javamra döntötte el a Resurrection...
Nagyon izgalmas meccs volt és nagyon örültem hogy sikerült nyernem, hiszen a tervem felborult, mégis sikerült alkalmazkodnom a körülményekhez és (nem kevés mázlival) nyernem.

Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 08 szomb., 15:11 

Bogpista, Adler mikor tudjuk majd lejátszani a meccsünket??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 08 szomb., 18:09 

Imperátor:
Mikor érsz rá lejátszani a meccsünket?
Ma biztos nem érek rá,koncertre megyek,holnap esetleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 09 vas., 13:26 
Heroes Team

Egy izgalmas meccsen vagyok túl, ami elég hosszúra sikeredett, így rittyentek egy rövid beszámolót, nemrég keltem :)

Extreme War

Csizu (Necropolis - Nagash) vs. Laca (Rampart - Dracon)

Süni ellen teszteltem ezen a mapon néhány nappal ezelőtt. Elég siralmas is volt a helyzet, dupla vára, mephala, fullos utopia, nekem közepes hős (Charna) animate sehol, thant sem. Fel is adtam...

Arra azonban jó volt a meccs, hogy egy útvonalat felvázoljak, mikor merre érdemes menni. Laca ellen jött a fantasztikus Nimbus, meg Nagash, a választás egyértelmű volt. Refugee-ból 4 vampire lord, amivel megtámadtam a dungi várat, de a catapult 2 lövésből sikeresen lebontotta a falat, a kingek kijöttek és leszedték a lordokat. Hős elfut. Következő - 4. -nap meglett mindkét vár. A másik váram tower, 1. héten felhúztam benne a City Hall-t, majd 2. hét végére a naga + castlet. Gianton is gondolkodtam, de kevés nyersanyag volt. Úgy számoltam, hogy a majd elhullot zombik helyét foglalják el a nagak :) Így is volt. Egész meccsen nem buktam semmi rendkívüli egységet, az utopiában 100 csontot, és a garrisonban 30 zombit. 4.héten benéztünk középre, de ekkor még nem volt ghostom, így visszavonultam a dungi várba és hazavittem a fiúkat felfejleszteni (kellett egy naga bank és egy medusa store h legyen mit cserélni higanyra). Szokás szerint a relicjeim összességében borzasztóak voltak (Petrus ellen voltak csak jók :) ). Utopia +2 to allt, benti relic SS, és ennyi. 17-24-16-15-ös értékeim voltak, HP gyűrű természetesen a túloldalon (mindjárt a +2es) és tetézte a bajokat, hogy Dracon értékei 34-24-31-15 voltak. Hát a főcsatában nem is sebeztem sokat, 5. héten, hajnali 3kor került rá sor. A közel 800 csonti amit összekapartam a maximum volt, mivel a 2. várból hetente jött 66 + hősök. Ez a csontisereg 1 Gold Dragont tudott leverni sikeresen. Nekem volt chain és clone, fafnert kiképeztem tanítónak, így meteor is lett. Laca resuval operált. 3 goldot, 5 unicornt, összes elvest és 50 centaurt bukott a meccs alatt. Gold Dragon volt a kulcs a csatában, marha nehezen tudtam lebontani azt a 6-ot, a 10 naga queen sebzett 114-et bele. Végén már csak a dendrok maradtak mellette, őket támasztotta Laca. A meteorom többet vitt le belőlük egy kör alatt, mint a csonti, dread, wright trió. Úgy helyezkedtem el, h Laca ne tudjon támasztani semmit, csak dendrot. De volt egy pont, ahol nem lightningot kellett volna Lacának nyomnia, hanem resut, ugyanis ha a 4 wrightot lecsapja visszakézből, akkor támaszthatóvá vált volna a 130 centaur. De már sosem tudjuk meg mi lett volna...
Végén a gold sarikkal a jobb alsó sarokba szállt, amit a 8as speedű csonti elért és leverte. Így án kezdtem a következő kört, és sikerült leverni a még álló dendrokat.

Izgalmas és szoros csata volt, ahol most először segített ki a magic. A sikerhez kellett a +3 speed, a ghost HP felezése (pegasin, unicornon) és Laca hibái, hogy sok lényt bukott. Ebből a felállásból én a maxot hoztam ki, így örülök a győzelemnek, ami sokat számít a verseny mostani periódusában.
Kösz a meccset Laca, jó volt, fél napunk és a squash bánta :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 09 vas., 23:31 
Heroes Team

Sziasztok!

Egy elég izgalmas meccsen vagyok túl, Ubullal pótoltuk az elmaradt meccsünket!

Ubul vs Dragon
Rampart vs Fortress
Ivor vs Korbac
Cursed Mines

A map gyengén indult, Tivát kaptam ellenfelem kapásból Ivort! :? A kocsmában 2 Fortresses hero, ez jó volt, és az egyik a majdani főhős Korbac volt! Kezdésnek Loins of Legion artifactot kaptam. Az elején volt egy nagy problémám, nevezetesen a slow hiánya, se a 2 váramba, se a shrineba nem volt a spell, aztán kiderült, hogy az egyik scolaros mellékheromnak slow az alapspellje! :lol: A bányák 4.-ére megvoltak, 6.-án bevettem a Castle sec váramat (ellenfelemnek Tower volt). 7.-én behemót, 2. hét másodikán a sátort vertem be és mentem haza. 5.-én a ghost dragonok is behulltak, bár ez necces volt, féltem, hogyha nem én kezdek nagy baj lesz, de a Dragon Fly-ok kezdtek így repült a mass slow. Alacsony veszteségekkel úsztam így meg a csatát. Aztán 3.1-nél a minimumos utópia került terítékre, ahol minden arti vacak volt, kivéve a celestialt! :lol: Ezután megnéztem még a libraryt, majd a föld alatti részt is kifosztottam, majd 3.6-nál seregösszevonás, mannaduplázás és át a blekiken. 4.1-nél megjött az erősítés, majd rohamoztam az ellen fővára felé. A főheroja megjött és összecsapott a két sereg.

Ubulnál mindenki fejlesztett volt, nállam csak a wywernek, basiliskek és legyek voltak fejlesztve. Röhej, de kimaradt az upgrade a lényépületek fenntléte ellenére. Ezért nagyon szégyelltem magam... :oops: Aztán a csatában kiderült, hogy az artijaim újfent rosszak voltak, bár balance volt, de én nagyobb skillfölényre számoltam az oldalamon. (ez mindig így van, hiába vagyok akármilyen lucky, az artik örökké bénák maradnak...) A jó dolog az volt, hogy Ivornak kevés volt a mannája. Én a mannafölény miatt védekezésbe álltam, Ubul először offenzív akart lenni, de a mass slow aztán defensere kényszerítette. A csata közepén aztán Ubult kidobta a szerver, így MSN-en feladta a meccset, lévén hogy állandóan feltámasztottam a seregem, ő pedig nem tudott a hullára állni. Bár a csata nagyon kemény volt, mert a lightningok és a gold dragonok folyton bontották a sereget, itt csak az expert resu segített!

Köszönöm Ubul a meccset, a legjobbakat!
További jó játékot!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 16 vas., 19:16 

2. csoport 7. kör

Giant War

Karesz (Necro – Isra 23/9/11/11 220 manna)

vs

Bozso (Inferno – Pyre 20/32/26/14 357 manna)

Szokásomhoz híven erre a mapra is sokat készültem, tudtam mikor hova akarok eljutni…
Az 1. nap jött Pyre, 2. nap Angyal a refuból, 4. nap hozzávettem a Devilt a várból, így mindennek nekimentem. Először a bányákat foglaltam el, majd az 5. napra balról kerülve elértem a Tower falut, 7. napra pedig a jobb oldalon vissza az istállóig. Itt csak mage guildot húztam, a másik két Infernot viszont Castle-lel együtt max-ra húztam 7. napra.
A 2. héten kelet felé indultam, útközben mindent kiszedve és 1.2.4.nél bevertem a major artit (léggömb) védő 20 dread knight-ot. Közben a kis szigetről is kihoztam mindent, a vízről jött titán páncél és +4 Knowledge/Spell power sisak is. Ezután beváltottam a quest artit (+5 Defense), majd a déli oldalon nyugat felé haladtam hátha ad valami jót a university (ekkor ugyanis már 5 expert képzettségem volt de semmi egyéb). Mivel semmi értelmes nem volt, maradt a sors, ami később sorceryt és földmágiát adott, úgyhogy egy szót sem szólhatok! 7. napra ismét az istállón álltam meg.
A 3. hétre maradt a démongyártás, fejlesztettem pit lordot, castle-gatek segítségével minden embert áthoztam a fővárba, Pyre pedig közben minden könnyen verhetőt lezúzott a föld alatt. 1.3.4-nél a gogokat (93db) akartam beáldozni a mino kingeknél, így támadtam is. A gond akkor kezdődött, amikor észrevettem, hogy nincsenek nálam a pit lordok…Na igen, ne mondjatok semmit…Hiába a resu, sajna még csak basic earth magic volt, így buktam a gogokat…Ezután beáldoztam minden impet és kutyát, kiszedtem az utopiát (1es volt – Thunder Helmet), majd a +4 All pajzs felé menet újabb quest artit váltottam be (+5 Attack). 7. napra ismét az istállón álltam. View Airrel láttam, hogy Karesz már középen jár, így kezdtem izgulni…
1.4.1-nél egyberaktam és fejlesztettem, amit tudtam, mannát töltöttem, Town portallal irány a Tower falu, majd tovább délnek, és betámadtam az akciós macikat (10 AD, 23 szultán, 35 pit lord, 148 horned demon).
lvl 4-5 mágia: resu, implo, légelementál, (ekkorra már mind exp. magic-kel)
Hamar dőltek a macik, majd utopia (fullos, de minden relic megvolt már, kivéve a SS-t, ezt fel is raktam a 4 All helyére), ezután pedig tovább mentem délre át Karesz területére. Tartottam tőle hogy Karesz megjelenik a seregével, de ez elmaradt és szinte akadálytalanul sétáltam el a fővárig, amit 1.4.4-nél bevertem, ezt követően Karesz feladta a játékot.

Kösz a meccset!

Bozso

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bozso84 2007 dec. 27 csüt., 21:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 27 csüt., 18:17 

Sziasztok!

Minden meccs végső lejátszási határideje: 2008.01.20. éjfél!!!
Minden eredmény ami eddig nem kerül reportolásra, -1:-1 eredménnyel kerül bejegyzésre!!!
Nagyon lazítottam eddig a határidők betartásán a TI érdeketekben, ezért kérek mindenkit ezt az egy időpontot vegye komolyan. Én úgy fogom...
Kifogások nem érdekelnek, kinek mikor, miért nem volt nete, vagy mennyire elfoglalt volt. Idő van bőven, tessék beosztani. Ha nem az utolsó pillanatra hagyjátok nem lezs gond.

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 27 csüt., 21:54 

2. csoport 8. kör

Battle of the Worlds

Bozso (Dungeon – Shakti 22/32/14/14 510 manna)

Vs

Merlin (Castle – Gundula 25/13/17/13 295 manna)

A térkép sajátossága miatt igen nagy szerepe van itt a mázli-faktornak, jelesül, hogy jön-e resurrection és földmágia, avagy sem…Ha jön, hamar be lehet menni, és mindent kiszedni, ha nem jön, akkor nagy a baj…
Mivel erre nem tudtam felkészülni, igyekeztem minden másra, tudtam mikor merre, nagyjából mihez mekkora sereg kell, hogy tudjak haladni.
A tervem sikerült, első két nap bevertem a bányákat, 3. napon az istállót és a csizmát, 4. napon hajóba raktam egy hőst, majd a térkapun át a trade post felé és a környékén lévő ládákért indultam, hogy legyen majd pénz a 7. napon a Red-re.
Shaktinak hála 150 trottyossal indultam el, és a közben hozott utánpótlás segítségével mindent bevertem és végül elég pénzem lett, hogy trade post nélkül meglegyen a red dragon.
1.2.1-nél menekültem, otthon felvettem a redeket, majd istálló, és irány tovább. Mindent végigvertem alul, bementem mindenhova, jött intelligence, earth és wisdom, úgyhogy idáig egy szavam sem lehetett. A második váram Necro volt, húztam is a guildeket, de lvl4-en végül csak sorrow, chain és meteor jött, resurrection sehol. Ráadásul egy olyan Dungeon hős sem jött, aki alapból tudta volna a resurrectiont, így tanítani sem tudtam…
Harmadik héten kiszedtem még, ami megmaradt (a macik őrizték a kék gömböt), majd 1.4.1-nél elindultam az utopia felé, ami elég jól sikeredett (SS, Dragon Scale Armor, +3 All). Ezután menekültem, és meg akartam tanulni az otthoni varázslatokat, de sajna csak basic wisdomom volt. Hiába követtem el mindent, csak nem adta be…Végül amikor beadta, megláttam Merlint középen, nem volt már időm megtanulni a varázslatokat…Nem maradt más, kénytelen voltam így, lvl4 magic nélkül nekimenni a blokknak, ami végül a nagy defense és a kék gömb segítségével viszonylag könnyen ment, és mázlimra, épp elértem Merlint, mielőtt kiszedte volna a +5All kardot…
A taktikomnak köszönhetően tudtam úgy rendezkedni, hogy az orrom előtt elszedett meteor showert Merlin ne tudja értelmesen használni, ám elfelejtettem hogy fent hagytam a kék gömböt…
Imádkoztam, hogy ki ne próbálja Merlin, de végül szerencsémre eszébe sem jutott. És bár hiába volt Resuja, sokat nem tudott támasztani, végül ráálltam az Arkra, így hamar eldőlt a dolog…

Kösz a meccset, jó volt!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 28 pén., 1:09 

A kék gömb az a vízgömb. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 28 pén., 7:40 

jóvanna akkor nemtom hogy hívják! fekete gömb :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 28 pén., 20:39 

Sziasztok!

A Bozsó elleni meccsemen föld mágia nélkül mentem be középre, amit a bejárati kapu bevétele után kaptam meg. 1500 tapasztalati pont hiányzott csupán, hogy meglegyen a középszint belőle.
A 2x40 fekete sárkány leverésével, ezért vártam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 01 kedd, 0:56 

Imperátor! ha erre jársz, üzenj, hogy mikor játszhatjuk le a meccsünket... egyébként pedig Boldog Új Évet kívánok.

ui. bocsi az offért :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 12 szomb., 13:53 

Hali!
Ez ellenfeleimnek üzenem, hoy Imperator készen áll a harcra! Lehet megkeresni! Én is azt teszem :D
Happy new year

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 12 szomb., 20:25 
Heroes Team

Sziasztok,

Amíg friss az élmény:

Giant War

Ssth(Castle - Crag Hack) vs. Csizu(Castle - Neela)

Első körben TH panaszkodott, hogy a főhősének bejött a Scholar... Gondoltam, hogy Tazar vagy Crag Hack van a buliban. Mint később kiderült, a barbár volt az elkövető. Így imádkoztam, hogy Valeskánál és Christian-nál kicsit értelmesebb, lehetőleg "néni" jöjjön a kocsmában. Neela meg is jött, de annyira nem voltam boldog, az alchemist borzalmasan kiszámíthatatlan kaszt, de ne panaszkodjunk, ilyen is ritkán esik meg velem, hogy 5% speckós hős bejön. Örömöm tovább fokozta, hogy az egyik refugee gold dragont adott, így az első héten a pálya fővár felé eső részén mindent kiszedtem, a második várat is felhúztam swordsman + citadelig (castle nem fért bele, mert akkor nem lett volna 3 ark a devilek ellen 1-2-1nél). TH sem panaszkodhatott ezen a téren, akciós macit, majd black sarit, később arkot kapott :shock: Neela a 3.,-4. nap 13-5-3-3 tündökölt, és a 6. nap már fütyizni kellett, mert a devilek elé érkeztem, s nem volt tennivalóm, így 1 nap elment a semmit tevéssel. Közben Th bebukta magát kétszer, első heti populációját úgy ahogy van. Minden héten érkező + lényeknek köszönhetően, nem igazán számított, inkább a tempó ami megsínylethette volna, de ezt sem mondanám.
1-2-1-nél megvolt a +4 to all, majd kénytelen voltam a benézni a suliba, mert előtte volt a kesztyű, meg amúgy is... Így elment 2 nap további fütyizéssel, de megérte: offense és tactics volt benn, amit meg is tanultam némi tandíj ellenében, ez a punci sosem kapta volna meg ezeket a skilleket. Ezután jöhetett a +3 to all, de míg odaértem ismét súlyos napok teltek el. Első spellként Air magic jött és a view air társaságában láttam, hogy Th le van maradva hozzám képest, ami a relicek kiszedését illeti (de ez nem is csoda, kevesebb lénye volt). A picit lassú tempomnak az volt az indoka, hogy nem kaptam earthöt, és a 70+ mino kinget nem mertem megütni 4 ark-kal, meg pár töszmiccsel. Biztosra mentem és nem kockáztatva 1-3-1-nél mentem nekik, majd utopia...jött volna, ha nem lett volna fullos. Lehet, hogy be bírtam volna verni, de nem akartam egységeket veszíteni, és úgy mértem fel a helyzetet (view air rulez) hogy Th sincs előttem még, a +4 to allért ment el, így tudtam hogy láncba állva elmehetek a resuért (lvl 4 guild meteort és clone-t adott) majd hazamenekülök. Így is lett, de mire hazaértem, Th betört középre és az utopiámnál koslatott. Lementem az utopiámért, ami TG-t, SS-t (ez kúrvára fontos volt, hamár a +4 to all fixen bent van), Thunder helmet (elmaradhatatlan) és végül Orb of Inhibition (gyengébbek kedvéért Red Orb). Gyorsan bevertem a Titánokat is (bár minek azt nem tudom, mert időm tudtam h nem lesz a másik utopiát is kiszedni) mire TH kiszedte a középső utopiját --> sajnos a tekercsért elmenni és visszajönni annyi időbe telt, hogy Th utolért tempóban és le is hagyott. De megérte, mert amikor áttört, én még beütöttem az 50 ancient macit XP-ért (lett exp. tactics) majd vissza a fővárba, ahonnan elindultam Crag Hack irányába. Itt már nem fütyiztünk 1-4-3-nál főcsata:

Crag Hack (27-20-35-22)

8 Archangel; 15 Champion; 33 Zealots; 74 Crusader; 142 Royal Griff; 156 Marksmen és 226 halberdier.

Ezzel szemben Neela (35-25-20-23)

10 Archangel; 16 Champion; 36 Zealot; 75 Crusader; 129 Royal Griff; 190 Marksmen és 300 Halberdier.

Vannak csaták, amikor a lénytöbblet döntő, de ez nem az volt. Th kevesebb might skill növelő artikat kapott, így AD-ben fölényem volt. De, CH 2925-ös imploval, 2250-es Chain-nel, Earth elemmel volt felfegyverezve. Jobb spelleket adott a tower MG-je, mint nekem. Nálam Clone és Meteor, meccs végén megnéztem és még Prayer jött volna az air és water elem mellé. De amikor meglett a red orb és láttam CH spell power értékeit, egyértelmű volt, hogy felteszem a gömböt.
A főcsata nem volt túl izgalmas. Tactics-kal bevédtem az íjászokat, volt +1 speedem is stb. Az Orb of Inhibitionnak köszöbhetően simán nyertem, ha az nincs akkor természetesen simán kikapok. Recanter's CH-nál fityegett, ami ha nálam van az orb helyett, akkor izgalmas lett volna, de a 1,5-szeres manafölény (volt intelligenciája CH-nak lol ) és az 1400-as lightning miatt sztem nyert volna Th.
Tehát a piros gömbnek hála sikerült nyernem. Kösz a meccset Th, nem brillíroztál ugyan :oops: de így simán nyerhettél volna, ha a volna nem volna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 13 vas., 14:08 

Hali!
Bocsi Süni ,de elaludtam viszont így lejátszottam Gjodieval a mecsemet quest for camelot. Sikerült nyernem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 15 kedd, 13:10 
Heroes Team

Laca, légy olyan kedves az 1. csoport eredményeit felvinni, mert számomra nem mellékesek az eredmények és szeretném tudni őket. Persze ha a többiek egyáltalán játszottak...
Kösz.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 15 kedd, 15:00 

Hahó!
Imperátor ha gondolod most is kezdhetünk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 15 kedd, 20:41 

Hajaj inkább aludtam volna:) Amikor meglátam süni értékeit mikor kijött utopiábol már gondoltam , hogy gáz van:) Grat a 3 csoport bajnokanak!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]