Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 14 csüt., 19:04 

Oké, oké, részben igazatok van (Krityónak mindig igaza van :lol: ), de az már régen volt, azóta mindenki nagy betűvel írja le a nevem, jómagam is. Ne kössetek bele a rettenthetetlen Bumbusba, mert a végén megbánjátok :twisted: :lol:
(bocs az offért :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 15 pén., 10:04 

Krityó írta:
Örülök, hogy Beorn bácsi is hasonlóan nyilatkozott a térképszerkesztőről. Gondolom, titkolod, de elmondhatom, hogy nekiálltál már egy Aréna-típusú H5 térképnek! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a bizalmat, Mester!
De sajnos nem. Tetszik a játék, de akkora indittatást még nem láttam benne, hogy nekiálljak. Pláne úgy, hogy egy 72 oldalas + mitudoménhány oldalas angol nyelvű manuálén kéne átrágnom magam ahhoz, hogy egyáltalán egy szimpla eventet lepakoljak a pályára.
És itt ragadom meg az alkalmat: RETTENTŐ hálás lennék annak a szent embernek, aki hajlandó lenne a szkriptelési segédletet, mint a H5 lelkét, lefordítani szép hazánk nyelvére!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 15 pén., 13:14 

Itt: http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/ a Heroes_might_magic_5_boonty_1.01.exe és az 1.02.exe micsoda?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 7:53 

Éppen most töltöttem le a kiegészítőt, és a véleményem ez: mikor először használtam a heroes 5-t, akkor a játéko nem tudtam letenni nagyon sokáig, és 1 nap alatt végigvittem a Haven kampányt, aztán kiléptem, és akartam pályát csinálni, de nem volt map editor. A H4-hez volt map editor alapban, és végre a H5-höt is van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 7:55 

[quote="Dougal"]Éppen most töltöttem le a kiegészítőt, és a véleményem ez: mikor először használtam a heroes 5-t, akkor a játéko nem tudtam letenni nagyon sokáig, és 1 nap alatt végigvittem a Haven kampányt, aztán kiléptem, és akartam pályát csinálni, de nem volt map editor. A H4-hez volt map editor alapban, és végre a H5-höt is van.[/quote]

Csak sajnos ezt írta ki a 1.3-as kiegen: "A Heroes of might and Magic V nincs telepítva!" Pedig nekem telepítve van. Mit tegyek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 13:50 

Annyit szeretnék megkérdezni hogy a Dungeon várba a Heros5-ben mi az az altar ELementes cucc. Tudtok erről infot adni?
Azt kb értem hogy többet sebezek az elemntálok miatt, de valaki irja már le hogy mégis mi ez?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 14:29 

pecsiking írta:
Annyit szeretnék megkérdezni hogy a Dungeon várba a Heros5-ben mi az az altar ELementes cucc. Tudtok erről infot adni?
Azt kb értem hogy többet sebezek az elemntálok miatt, de valaki irja már le hogy mégis mi ez?:D

Az Altar of Elements épület támogatja a Warlockok specialitásait (elemi láncolatok - remélem tisztában vagy vele, hogyan működik ;)), enélkül az épület nélkül a speciális képesség semmit sem ér. A warlocknak először el kell látogatnia egy várba, ahol már épült egy ilyen Altar, és csak azután láthatja a SAJÁT(!) lényeihez kapcsolódó elemeket. Az ellenfél elemei Altar nélkül is láthatók, de így csak a varázslatok használatakor okozható plusz sebzés. Ha megépíted az Altar of Primal Elements nevű fejlesztést, minden elemi sebzés +10%-kal megnő. Érthető??? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 17:05 

zolirobi írta:
pecsiking írta:

Az Altar of Elements épület támogatja a Warlockok specialitásait (elemi láncolatok - remélem tisztában vagy vele, hogyan működik ;)), enélkül az épület nélkül a speciális képesség semmit sem ér. A warlocknak először el kell látogatnia egy várba, ahol már épült egy ilyen Altar, és csak azután láthatja a SAJÁT(!) lényeihez kapcsolódó elemeket. Az ellenfél elemei Altar nélkül is láthatók, de így csak a varázslatok használatakor okozható plusz sebzés. Ha megépíted az Altar of Primal Elements nevű fejlesztést, minden elemi sebzés +10%-kal megnő. Érthető??? :lol:

Na ez az mi az hogy warlock specialitás( mármint mi az hogy elemi láncolatok). Azt értem hogy vmi földből tüzből levegőből van összetéve de ez mire jo nekem.
Ha vmi vizből van összetéve varázsoljak rá tüzet csak ennyit ér? Azt néztem hogy a WArlock legspeckosabb képessége az a skill hogy a elemi láncok sebzése meguplázodik gonlodom ide kell eljutni nem?
Még 1 kérdés látom otthon vagy atémában. Hogy jutok el eddig a skillig?
ELég csak beválasztanom a Lucok of Asha nevü skillt és már ott is vagyok a legtetején vagy minda 3 legmagasabb skillt be kell választanom(tehát logicsitics...).
Plz valahogy részletesebben fejtsd ki ezt a képességet és a hozzá kapcslodo dolgokat.
Télelg ucso kérdés. A sorcery nevü skill mire jo? mi az hogy gyorsabban varázsola csatában? nem vágom. töbször jön vagy előbb jön mint más...
Bocs hog yilyenk iváncsi vagyok thx ha válaszolsz ezekre:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 18:20 

Dougal írta:
Dougal írta:
Éppen most töltöttem le a kiegészítőt, és a véleményem ez: mikor először használtam a heroes 5-öt, akkor a játékot nem tudtam letenni nagyon sokáig, és 1 nap alatt végigvittem a Haven kampányt, aztán kiléptem, és akartam pályát csinálni, de nem volt map editor. A H4-hez volt map editor alapban, és végre a H5-ön is van.

Csak sajnos ezt írta ki a 1.3-as kiegen: "A Heroes of Might and Magic V nincs telepítve!" Pedig nekem telepítve van. Mit tegyek?

Dougal bácsi...helyesírással baj van :!: :!: :!: Már ezerszer elmondták magának,hogy javítsa ki a HELYESÍRÁSI hibákat :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 19:31 

Freemy írta:
Itt: http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/ a Heroes_might_magic_5_boonty_1.01.exe és az 1.02.exe micsoda?

A Boonty egy rohadtul szemét fájlletöltő, letöltöd a mittudomén, hány gigás játékot, játszhatsz vele 15 percet aztán
A: Kiperkálod a 45 dolcsit
B: Dobod az egészet a sunyiba.

Egyébként ez asszem egy NoCD-s patch.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 20:50 

pecsiking írta:
Na ez az mi az hogy warlock specialitás( mármint mi az hogy elemi láncolatok). Azt értem hogy vmi földből tüzből levegőből van összetéve de ez mire jo nekem.
Ha vmi vizből van összetéve varázsoljak rá tüzet csak ennyit ér? Azt néztem hogy a WArlock legspeckosabb képessége az a skill hogy a elemi láncok sebzése meguplázodik gonlodom ide kell eljutni nem?
Még 1 kérdés látom otthon vagy atémában. Hogy jutok el eddig a skillig?
ELég csak beválasztanom a Lucok of Asha nevü skillt és már ott is vagyok a legtetején vagy minda 3 legmagasabb skillt be kell választanom(tehát logicsitics...).
Plz valahogy részletesebben fejtsd ki ezt a képességet és a hozzá kapcslodo dolgokat.
Télelg ucso kérdés. A sorcery nevü skill mire jo? mi az hogy gyorsabban varázsola csatában? nem vágom. töbször jön vagy előbb jön mint más...
Bocs hog yilyenk iváncsi vagyok thx ha válaszolsz ezekre:D

Na, akkor vegyük sorba:
- Warlock speckója: elemi láncok: a boszorkánymester látja a lényekhez kapcsolódó elemeket (a csata képernyő alsó részén levő ATB-sávon láthatod az őket). Az ellentétes elemek plusz sebzést okoznak egymásnak (tűz-víz, föld-levegő). Ezt elérheted varázslattal is (pl: egy föld elemű lényt Láncvillámmal sebzel), vagy a saját, ellentétes elemű lényeddel támadod (pl: víz Minotaurusszal tűz Hydrát ütsz). A legmagasabb skill duplázza ezt a plusz sebzést.
- A legmagasabb skill követelményei: http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leir ... rek_hu.zip
- A Sorcery képesség, a legjobb tudomásom szerint csökkenti a két varázslat között eltelt időt, tehát a hősöd sűrűbben tud varázsolni (10, 20 vagy 30%-kal).
Remélem, ez minden, amit tudni akartál :wink:
Üdv: zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 17 vas., 16:46 

Ave emberek.Én most fejeztem be egy pályát a heroes 5ben egyetlen problémám az hogy hogyan kell beállítani a győzelem és a vereség feltételeit,meg az is gond hogy nincs a pálya a küldetések között ha belépek a játékba.Ha tud valaki segíteni írjon!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 16:22 

Sziasztok. Vannak Heroes 5 letölthetö pályák itt:http://www.maps4heroes.com/heroes5/maps.php
Remélem hasznát veszitek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 17:27 

Bokis írta:
Sziasztok. Vannak Heroes 5 letölthetö pályák itt:http://www.maps4heroes.com/heroes5/maps.php

Elég jó, csak sajnos a H5-öm crackelt és 1.3-hoz még nincs törés.
De a mapeditorban majd megnézem a pályákat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 17:51 

Bokis írta:

Jéé Ktibsza wog-os mapja is ott van :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 19 kedd, 15:55 

Aragorn88 írta:
Bokis írta:

De van, csak biztos rossz helyen keressel. Már a patch kiadása más napján volt. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 17:12 

Bokis írta:
Aragorn88 írta:
Bokis írta:

De van, csak biztos rossz helyen keressel. Már a patch kiadása más napján volt. :lol:

Tudom, hol kell az ilyet keresni, de ott NINCS. Google se dob ki használható eredményt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 20:17 

Ezekszerint mégse tudod :lol: , vagy csak egyszerüen keveset tudsz :D , de sebaj majd bele jösz :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 23:44 

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Kinél történt meg az hogy hadjáratban bármikor megtámadott, vagy megtámadta egy ellenséges hero az az első támadásakor, vagy azután elmenekül. Eredeti magyar heroesom van 1.3-as patchel. a heaven 5ik küldetésében és agrael 3ik küldetésében tünt ez fel. (a kettő köztiben nem nagyon kell harcolni :) bár a démonhero a 2ik küldetésben végigharcolta a csatát de ő volt az egyetlen)
Előre is köszi a segítséget

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 23:58 

Nekem is feltűnt, hogy az 1.3-as patch-ben feltűnően sokszor adja fel a csatát az AI. Néha elég idegesítő, főleg ha rádvarázsol valami pusztító mágiát és elmenekül :evil: .

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]