Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 12 szomb., 22:34 

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy függ-e valamitől a Heroes V sebessége a gépigényen kívül. (Mert nekem megvan minden, ami kell, és mégis szaggat, nem is kicsit, és így egyáltalán nem is tudok vele játszani.)
Segítségeteket előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 12 szomb., 22:38 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

whste: Lehet, hogy memóriahiány, lehet, hogy a winchesteredet kellene lemeztöredezettség-mentesíteni, de lehet, hogy a videókártyád driverét kell frissítened. Én ezekre gondoltam... Remélem tudtam segíteni. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 12 szomb., 22:47 

Köszönöm a választ!
Ezekre én is gondoltam. Frissen telepített vinyó, 2,5 GB memória, 256-os ATI VGA kártya. Tényleg nem tudom, mi lehet a probléma. De azért köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 10:13 

whste írta:
Köszönöm a választ!
Ezekre én is gondoltam. Frissen telepített vinyó, 2,5 GB memória, 256-os ATI VGA kártya. Tényleg nem tudom, mi lehet a probléma. De azért köszönöm.

Akkor próbáld meg az Ati oldaláról leszedhető legfrissebb drivert feltelepíteni.
A töredezettség mentesítést azért még végezd el hiába frissen telepített szerintem :)

Sok sikert!

Üdv Coradiel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 10:31 

Köszönöm! Megpróbálom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 11:27 

Andreaz írta:
songoku955 írta:
Bocsánat de miaz a dombi erőd?

Magaslati erőd csak más szóval. A kaland térképen egy hely ahol bármelyik lényedet ami még nemlett fejlesztve azt fejlesztheted. Amugy Glaciusnak igaza van a necro váral kapcsolatban. Az elején érdemes kihasználni a necro vár speciális tulajdonságát

Ja a Magaslati erőd kerestem de nem találtam eltudod mondani pontosan hogy hol van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 11:33 

Már régen játszottam az alappal, de megpróbálom! Szóval:
Van a kezdő necro várad és gondolom a tőle északra lévő várat vetted be először. Attol a vártol elindulsz felfele az úton és egy kereszteződésbe érsz(ezt csak azért említem, hogy tudd jó helyen jársz-e) és onnan mész egyenesenen és ne fordulj be a kerszteződésbe, menj tovább északra. Egy út vetzet el balra ott álj meg és menj egyenesen ahol már nincs út. Vagyit térj le az útrol csak menj északra tovább. Valahol ott lesz. Jó hoszasan magyaráztam, de nincs messze hidd el :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 12:03 

Jol emlékszel Andreaz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 20:47 

Sziasztok!
Van egy kis gondom a kelet törzsei játékkal...
Mégpedig az, hogy teljesen rendszertelenül leáll, a multiban (ubi.com) ugyanúgy, mint most már a single mission-oknál egyaránt.
Az alap és az első kieg nincs meg csak ez, tehát nem paccsoltam semmit.
A gépem, elvileg fullos, illetve az "ajánlott" konfigot bőven teljesíti.
Van 5-lete valakinek?
Köszi előre is!
BJ

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 15 kedd, 18:32 

Én úgy tudom, megy önállóan is. De szerintem mégis kellene az alap, mert ha nem kellene, ez nem kiegészítő lenne. Igaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 15 kedd, 19:26 

Ha egy kicsit jobban körülnéztek a fórumon meg a neten akkor rájöttök, hogy csak a végzet pörelyei-hez kell az alap, hogy menjen. A kelet törzsihez nemkell hiába kiegészitő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 16:34 

Sziasztok,

Ismét problémával szembesültem...

A Kínpad módban játszva a "Népek háborúja" küldetésben leáll a játék... Nem hiszem, hogy helyhez lenne kötve a gond, inkább olyan, minth a 35. nap után nem menne tovább...

Lehet, hogy le kellene szednem a patch-ket? A legújabb patch-ek, de valahogy nem épp lettek jó hatással a játékra..pedig gyáriban van meg. ..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 18:42 

Üdv mindenkinek!

A Tribes of the eats egy legenda. Eddig még moldogultam a kampányokkal, de a legutolsó pályán ahol Biarát kell kinyírni már az elején problémába ütköztem. Elfoglalom az aranybányákat és megjelenik Wulfstan akivel lekell rombolnom egy infernó várat. Hiába akkora nagyjábol a seregem mint a védő. A sötétmágia ellen egyszerűen védtelen vagyok. Manám van össz 70 ezért megtisztításra nemigen akarok költeni. Az isteni bosszú a nyerő, de csak addig míg van manám. Lehet, hogy másra is kéne ezért megkérlek titeket aki kijátszotta a ToE-t az árulja el, hogy miként foglalta el és rombolta le Wulfsatnal ezt a várat!

Előre is kösszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 23:59 

Üdv Andreaz!!

Varázslatban nincs őrjöngésed,bábjátékosod vagy a fény szava(frenzy,pepper master world of the nemtom mi a fény szava angolul.?Megmondom őszintén nekem élég volt a seregem,a törpés mágia nekem nem igazán jött be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 7:08 

Üdv mindenkibek!

Köszönöm a segítséget, de miután segítséget kértem sikerült megcsinálnom :D Fény szava varim az van, de valamiért megvártam míg sokat ölnek a démonok és Erth bosszúja erősebb legyen ha érted mire gondolok :D
Csak fény mágiám volt szóval örjöngés meg egyebek nem. Igazábol a rúna mágia nélkül nemsikerült volna, akármennyire nem jön be neked. Had említsek párat:Bankzer rúna, anyagtalanság rúna, elűzés rúna, feltámasztás rúna, és a sárkányok ereje is jól tud jönni. Az elűzéssel megoldodtam a sötét mágia problémámat, a bakzer-el az erő problémát a feltámasztással a veszteség problémát(akkor érdemes csak használni ha sok halot van az egységben)

Üdv és azért kössz! :wink: (ugye biara elenni csata is egy legenda lesz?)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 8:02 

Azt garantálni fogom! Bár érdekes ,mert nekem a törpékkel néhány perc alatt sikerült az ostrom viszont a többiek szenvedtek rendesen. Sőt nagyon!

U.i.: Ha a varázslónak meg van a mentory skill (meglegyen :D ) akkor érdemes egy ,,zsebhőst" felvenni az első sziget travenájában és kifejleszteni neki a Estates és Pathfinding képességeket ,és ne sajnáljátok az xp-t az erősítésre!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 12:06 

Andreaz írta:
Üdv mindenkibek!

Köszönöm a segítséget, de miután segítséget kértem sikerült megcsinálnom :D Fény szava varim az van, de valamiért megvártam míg sokat ölnek a démonok és Erth bosszúja erősebb legyen ha érted mire gondolok :D
Csak fény mágiám volt szóval örjöngés meg egyebek nem. Igazábol a rúna mágia nélkül nemsikerült volna, akármennyire nem jön be neked. Had említsek párat:Bankzer rúna, anyagtalanság rúna, elűzés rúna, feltámasztás rúna, és a sárkányok ereje is jól tud jönni. Az elűzéssel megoldodtam a sötét mágia problémámat, a bakzer-el az erő problémát a feltámasztással a veszteség problémát(akkor érdemes csak használni ha sok halot van az egységben)

Sziasztok!
Hál'istennek nekem ennyi problémám nem volt a csatával,hisz előző pályán sikerült a törpe vár mellett visszabontogatnom Wulfstan képességeit és így szert tettem az abszolut védelemre,amivel már gyerekjáték volt az egész...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 18:45 

Nem igaz már vagy tízszer megpróbáltam de nem megy! Nem tudom végigvinni a nekropolisz 3. kampányt az elf sereget simán legyőzöm de az első varázsló vártól északra megyek ˙ahol nincs varázstárgy de mindig jön egy k.rva varázsló hős aki mindig erősebb nálam.

Pls! Segítség!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 19:11 

Danilov írta:
Andreaz írta:
Üdv mindenkibek!

Sziasztok!
Hál'istennek nekem ennyi problémám nem volt a csatával,hisz előző pályán sikerült a törpe vár mellett visszabontogatnom Wulfstan képességeit és így szert tettem az abszolut védelemre,amivel már gyerekjáték volt az egész...

A többi már nekem is gyorsan ment. Mostmár biarát is legyőztem. Vagyis a Heroes V-öt teljesmértékben kiakasztottam. Várhatok a VI-ra. Nemkétlem, hogy Fredya esküvőével fog kezdődni :D Najó nemábrándozok itt. :) Nagyon szeretem az egész játék történetét néha könnyetcsal a szemembe :oops: Sajnálom, hogy egy ideig nemtudom folytatni. Kiváncsi vagyok mien lesz a 6. Az utolsó mondtam megfogott:
"Ezt a csatát megnyertük, de Kaha-bet nemhinném, hogy feladta"(nembiztos, hogy pont ez volt, de a lényeg benne van) Lehet, hogy megint róla fog szolné újjab hősökel az oldalakun. Semmit sem tudok még csak találgatok. Azért ábrándozok ennyit, mert tényleg sajnálom, hogy egy jó ideig nemjátszhatok ezzel a csodálatos játékkal(vagyis igen, de nemkapok már új élményt)[/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 19:18 

songoku955 írta:
Nem igaz már vagy tízszer megpróbáltam de nem megy! Nem tudom végigvinni a nekropolisz 3. kampányt az elf sereget simán legyőzöm de az első varázsló vártól északra megyek ˙ahol nincs varázstárgy de mindig jön egy k.rva varázsló hős aki mindig erősebb nálam.

Pls! Segítség!

Sziasztok!

Én miután az elf sereget legyőztem nagyon egyszerűen megcsináltam a pályát. Igaz egyszer énis összefutottam egy igen erős mágus sereggel, de attol elmenekültem majd beástam magam az első elfoglalt váramba. A kezdő necro várambol hoztam seregeket és nekimnenetem.(ha van örsjöngés varid meg bábjátékos akk könnyen legyőzöd) Ha legyőzted siess összeszedni a varázstárgyakat és utána a 20 csontsárkányt(az ezer csonti isa könnyen megvan sok harc után) Igazábol én bevettem a 3 helyőrséget és az utolsó akadémia várat is. Utána már zavartalanul gyüjtögetheted a csontikat és a sarikat.(csontibol az íjász is jó)

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]