Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 30 vas., 10:07 

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? A H5-ben, az Atyáink dicsőségére, a 2.játékban, amikor Kujinnal kell rábeszélni a klánok vezetőit, hogy csatlakozzanak, nem tudok eljutni a 3. várba. Körbehajóztam az egész tengert, elfoglaltam már mindent, elértem a szintkorlátot, és nem tudok odajutni a 3. várhoz!!! Biztosan elnéztem valamit, és bénáztam. A hegyek miatt a földön sem tudok odajutni. Segítsetek légyszi! :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 02 szer., 15:45 

Nolane!!
A harmadik vár engem is rendesen meg szivatott.Én a második várnál találtam rá a megoldásra.(A második várnál le kell gyözni a sötét elf sereget,gondolom ez már meg volt:)A vártol jobbra menve eléred a tengert,(ide már nem tudsz hajóval jönni).Remélem elsajátítottad a hajó idézést különben kezheted újra.Leegyszerűsítem:A vár jobb oldalán lesz egy tengerpart vagy kikötő azon a környéken próbáj hajót idézni!Ne lepődj meg ha csak sokadjára sikerül.Ha jól emlékszem medált kell csinálnod,talán a mágus toronyban!Bocs nem emlékszem pontosan 3-4 hónapja vittem végig a játékot és mentésem sincs mert ujra kellet rakni a gépet.Most még csak a H5 küldetéseinél járok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 02 szer., 20:08 

Üdv! Nem tom de ennél a résznél mindenki elakad. Ja és lehet bennem van a hiba vagy nem tom de én egyszerűbbnek találtam ha a 3. várban amit ugye a lila hős őriz veszek a kikötőbe egy hajót :D Mondjuk kinek hogy tetszik de szerintem igy sokkal könyebb :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 02 szer., 22:07 

Miért vennél hajót a 3várnál?Ha jol emlékszem ahogy beszélsz a 3vár hősével teljesítetted a feladatot és már jön is a másik küldetéses pálya.(Emlékeim szerint)A kérdés csak,hogy jutottál el a harmadik várhoz mikor szárazföldön a hegyek miatt a vízen a szorosnál lévö sziklák miatt lehetetlen.Vagy csak az én TEO-m hibás?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 02 szer., 22:10 

Jézusom!!!!Bocsika a TOE-m hibásjavascript:emoticon(':oops:')
Embarassed

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 02 szer., 22:17 

Glacius Van Thomas írta:
Miért vennél hajót a 3várnál?Ha jol emlékszem ahogy beszélsz a 3vár hősével teljesítetted a feladatot és már jön is a másik küldetéses pálya.(Emlékeim szerint)A kérdés csak,hogy jutottál el a harmadik várhoz mikor szárazföldön a hegyek miatt a vízen a szorosnál lévö sziklák miatt lehetetlen.Vagy csak az én TEO-m hibás?

100% ,hogy a te ,,TEO"-d rossz ,mert kísértetiesen hasonlíthat a ToE-re. :D

Komolyra fordítva 4 vár van. Kettő az első szigeten (DNY) egy a térkép felső részén (ÉK->itt van a gond) és az utolsó az első sziget túl oldalán (DK). Egyébként én nem emlékszem olyanra ,hogy a 3. várban lehet kikötőt építeni. Biztos elnéztem...

U.i.: Egyébként grat a kalózok legyőzésében nekem csak a vezért sikerült elintéznem ;a másik kettő túl erős volt. El is foglalták az első két váram! Szerencse ,hogy nem kellett vissza foglalni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 02 szer., 23:19 

Itt csak az a kérdés kinek mi a 3vár?ÖSSZEFOGLALÁS:Az 1. pár napra van az indulástol,és emlékeim szerint nem kell harcolni érte.A 2. ugyanaz a sziget előtte át kell jutni a helyőrségen és harcolni is kell érte.a 3. egy másik sziget.A szigetre csak akkor léphetsz ha legyőzted a sötét elf fősereget.Ha ez meg van 1-2nap és tiéd a harmadik vár!Itt van kikötő,de az itt készített hajókkal nem tudsz el jutni a 4.várhoz a szorosban lévő sziklák miatt.A 3.várnál elsétálsz a vízben lévő sziklák mellet és egy tengerpart szerü helyen hajót idézel az már lényegtelen,hogy én egy évig idézgettem mire csoda történt és varázsoltam egy ladikot magamnak mivel el csónakáztam a 4.várhoz,beszéltem a vezérével és itt a vége fuss el véle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 02 szer., 23:24 

Ha esetleg van más megoldás érdekel,mert kezhetem előröl a H5 és a többi kiegészítő hadjáratait.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 03 csüt., 15:58 

Hali! Pontosan úgy értettem ahogy leirtad. Az első vár 2-3 nap és beáll hozzám, majd a második vár is beáll, amit egy garrison őriz az a 2. vár.A 3. vár nekem, az a másik szigeten lévő vár, ami előtt a lila kalózhős áll. Legyőztem bementem a várba de hazamentem az 1-es és 2-es vár lényeit felvenni mert nem volt elég emberem. Ja és hazafele menet legyőztem egy másik lila hőst, de jött mégegy aki elfoglalta a 3-as váram. Toborzás után visszamentem és visszafoglaltam a várat. És itt már eleve volt kikőtő igy vettem egy hajót amit a váram mögötti kis partszakaszra tett ki. Beszálltam lementem a 4. várhoz ahol előbb csata majd duma a klánvezérrel és vége :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 03 csüt., 23:50 

Vili menden,csak nálam az okozott galibát,hogy míg neked a vár mögötti part szakaszra tette a hajód addig az én hajóimat folyamatosan oda tette ahol legyőztem a sötét elfeket.Ezért én csak ugy tudtam eljutni a 4.várig,hogy a vár mögötti part szakaszon hajót idéztem.Igaz hónapokig idézgettem mire sikerült.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 04 pén., 12:37 

Sziasztok Hősök!

újra élem gyermekkorom és h3 és h4 után újra kezdtem játszani a H2 vel és innen letöltöttem egy pályát neve : Sinbad! hát nem megy és ezt régen ezelőtt 10 évvel sem tudtam megcsinálni szóval ha esetleg valaki tud valami fasza tippet akkor légyszi írjon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 04 pén., 14:44 

Én arra jutottam lehet hogy azért tette nekem oda a hajót mert már 3 hajó volt ott ahol a lila volt :roll: És lehet már nem volt hely és ezért odatette de ez csaj jó volt :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 04 pén., 15:24 

Sziasztok!

Előről kezdtem a Heroes V kámpányt (előzször normálban játszottam most meg hősiesen) és elakadtam a démonos 3.-ik pályáján ( amikor Gilraen-t kell alaposan elgyepálni...). Egy csomó féle képpen próbálkoztam de nem sikerül. :cry:
Nem tudna valaki segíteni? Ti hogy csináltatok meg?

Előre is köszi: WhiteTiger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 05 szomb., 12:18 

császtok elakdtam az inferno kampány utcsó előtti pályályán ott hogy már minden elf város megvan egy kivéve ahol a hajó van ott a hős olyan erős hogy akárhány mellék hőssel gyengítem egy hét és ugyan olyan erős és agraellel nem tom leölni.:cry: pls SEGÍTSÉG!

Előre is köszi! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 05 szomb., 12:19 

Akkor te szerencsés voltál,mert nekem kiírták nem tudnak több hajót készíteni,mert tele volt a kikötőm.Ez van:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 05 szomb., 16:23 

Sziasztok!
Az alap Heroes 4-el lehet multizni valamiféle úton-módon?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 05 szomb., 19:35 

Glacius Van Thomas írta:
Akkor te szerencsés voltál,mert nekem kiírták nem tudnak több hajót készíteni,mert tele volt a kikötőm.Ez van:(

De nem tudnál tippet adni hogy miképp csináljam meg? :cry: :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 05 szomb., 22:25 

Goku!Amit írtam az a Tribes of the East-el kapcsolatos,és nem neked írtam:p
De ne félj,mert ujra kellet telepíteni a gépem és most az egész Heroes 5-öt elöröl kezdhetem.Van 1 jó hírem most azt a küldetést csinálom mint te!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 9:49 

songoku955 írta:
császtok elakdtam az inferno kampány utcsó előtti pályályán ott hogy már minden elf város megvan egy kivéve ahol a hajó van ott a hős olyan erős hogy akárhány mellék hőssel gyengítem egy hét és ugyan olyan erős és agraellel nem tom leölni.:cry: pls SEGÍTSÉG!

Előre is köszi! :wink:

Na lehet, hogy előröl kell kezdened a küldit nemtudom. A lényeg:
Ha tényleg elfoglaltad az összes elf várost kivéve azt ameiken a halyó van akkor nyert ügyed van. Csinálj egy sylvai hőst amit esetleg fejlesztgethetsz is ha van rá lehetőséged. Fontos, hogy elfoglalj minden aranybányát és a többit is, hogy a végén elbird adni a nyersanyagid. Állíts fel a 3 várbol egy nagy elf sereget és közbe Agraelnek is vedd ki az összes démoni egységet. Ez nagyon sokba fog kerülni és ezért mondtam h foglalj el minden bányát. Építsd az elf sereged míg jónak látod, mert időután úgyis nagyobb lesz mint a halyós vár fő hőhőséé. Nemkel nagyobnak és erősebnek lennie, hogy Agrael-nek is maradjon meló:)
Ha ez megvan támadd meg az elf sereggel a várat. A védő sereg így jóval kisebre csökken így Agraelnek már gyerekjáték lesz bevenni.

Sok szerencsét!
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 9:52 

Igen ésmég annyit, hogy egyszerre küld el a két hőst úgy, hogy miután lehullot a gyengitő hősöd 1 nap neteljen el, hogy Agrael oda tudjon érni így nemlesz haszontalan a gyengítés. Ahogy olvastam te több hősel gyengítetted aminek nincs értelme. Egy hőssel kell egy nagy sereggel és menni fog :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]