Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 10 kedd, 17:18 

Helló!Kéne egy kis segítség!
A h5 Heaven(Menedék) hadjáratban az a pálya amikor találkoznom kell az elfekkel na abban hol vannak az elfek?Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 11 szer., 17:16 

sziasztok, H5-el játszom és nem enged a pálya tovább. Sylvan hadjárat, amikor a várba 50 mester Druidát, 30 ezüst Unikornist és 10 zöld sárkányt kell hagyni helyörségnek, 2 Hírót ki kell szabadítani.
Az a gond, hogy a magyar faq-ban olvastam, hogy a hőst (Findant) és a sárkányokat ki lehet onnan venni és azzal harcolni. Gondolom ez lehet a hiba, mert a pálya végének egyszerűen nincs vége. Hiába tömöm tele a többszöröse fent írt lényekkel, hiába viszem oda a kiszabadított hősöket a várhoz - nincs vége a kampánynak. Tud vki segíteni? mert nekem már nincs semmi ötletem, befejeztem már vagy 5 féle módon, 1.2-es, 1.3-as peccsel, a Necro várban stb és nincs vége... Esetleg van vkinek valami ötlete, vagy esetleg 1 mentése a Sylvan 4. pálya sartjárol, megköszönném ha elküldené valaki. De ha van rá mód, hogy valahogy tovább léphessek, megköszönnék minden ötletet. Ja az emil címem: tibor16 kukac freemail pont hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 11 szer., 20:16 
Hallió! skacok van 1 nagy és szörnyű gondom!

Feltelepítem a játékot, és a parancsikon indításakor közli velem a játék, h rossz komponens a heroes 5 indítófájla!!! ilyenkor mit lehet tenni??
hiába telepítem újra a játékot, mindig ezt a problémát közli velem!

a gépem:
p4 3000MHz
1GB ram
x1600 pro video

ha valaki tud ésszerű magyarázatot, akkor kérem segítsen! köszönettel!
SzaLacy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Help
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 15 vas., 19:14 

Üdv!

Végigjátszottam a H5-öt és megnyertem az utolsó csatát. Elkezdődött egy mozi (gondolom az utolsó, ahol kiszabadítom Isabel-t, és vissza akarnak térni a hősök a démoni síkról vagy honnan), majd visszalépett a pályára, és nem lett vége a játéknak.

Ha valaki találkozott már ilyennel szóljon plz. (esetleg ttöbbször kell az utolsó csatát megnyerni, patch kell hozzá hogy jól működjön stb???)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 9:55 

Szevasztok!
Letöltöttem az itt található Armageddon's Blade 2.2 patchet mert nem müködött a Random map generátor. Otthon felraktam, de még mindig nem jó. minden megy mindaddig amig ránem klikkelek a BEGINRE (a random map menüben) utána ezt irja ki: CANNOT CREATE RANDOMMAP.H3M IN DATA DIRECTORY. Tanácsot kérek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 18:44 

Heroes 2-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem:

Az Archibald kampány utolsó pályáján vagyok és számomra szinte lehetetlen megcsinálni ezért szeretnék egy kis segítséget kérni a megoldásban!
Az oldalon lévő leírással nem lehet megoldani: pl az első héten elfoglalni a fenti wizard várat fizikai képtelenség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 20:14 

hooga írta:
Szevasztok!
Letöltöttem az itt található Armageddon's Blade 2.2 patchet mert nem müködött a Random map generátor. Otthon felraktam, de még mindig nem jó. minden megy mindaddig amig ránem klikkelek a BEGINRE (a random map menüben) utána ezt irja ki: CANNOT CREATE RANDOMMAP.H3M IN DATA DIRECTORY. Tanácsot kérek.

Szia!

Nah ezzel én is küszködök , még nem találtam mindeddig egyetlen megoldást sem.

Agyébként a játék elindult nekem, ha a patchet nem raktam fel. Ugyhogy én patch nélkül játszok.

A random map generátor így műxik, csak annyi a bajom vele, hogy a kis béna nem állítható be úgy, hogy 2 player 1 csapatban harcoljon 4 cpu player csapata ellen.

Nah nekem ebben kéne el a segítség...

Remélem tudtam segíteni, és remélem Ti is tudtok nekem segíteni.

Rez

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 18 szer., 10:55 

Helló! Reznor Figyu neked eredetibe van meg az ARMAGEDDON's Blade kiegészítő? Mert nekem abba van meg agy Pc Gamestar ujsághoz volt aztán én arra gondoltam hogy az a baj hogy nekem eredetibe van meg és az eredeti lehet hogy hibás. vagy nem tom. Hát a te problémádhoz nem tok hozzá szólni mivel nekem Az egész RANDOM MAP generátor ****.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 18 szer., 17:02 

hooga írta:
Helló! Reznor Figyu neked eredetibe van meg az ARMAGEDDON's Blade kiegészítő? Mert nekem abba van meg agy Pc Gamestar ujsághoz volt aztán én arra gondoltam hogy az a baj hogy nekem eredetibe van meg és az eredeti lehet hogy hibás. vagy nem tom. Hát a te problémádhoz nem tok hozzá szólni mivel nekem Az egész RANDOM MAP generátor ****.

Na hallod lehet, hogy rátapintottál a bajra. Nekem is eredetibe van meg és asszem PCX-es, és szívás lesz, ha ez a gáz.

Be kell szerezni egyet kipróbálásra valami más verzióból, ami nem PCX-es.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 18 szer., 17:46 

Ok.Már megvan,hogy kell csinálni ezt a Királynős részt.(csak gondoltam beirom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 19:29 

Hali! Van 2 kis problémám. Az első találtam egy orosz oldalon h5-öz pályát, hová kell bemásolni a játékba??? Fenn van a 1.3 patch is. A másik problémám felraktam egy modot ami a lidérceket cseréli ki a Black knightokra elvileg nálam nem müxik.. HELP ha valaki tud segiteni megköszönöm elöre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 21 szomb., 7:40 

A heroes 5 chat nem működik. Egy szöveget kellet bemásolni.
Meg is csináltam. De mégsem megy.
Miért Nem ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 21 szomb., 7:55 

Helló
A heroes 5 pályakészítővel csináltam egy csomó pályát,de nem tudom, hogy lehet játszani velük?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 22 vas., 14:24 

Az 1.03-mat letöltöttem megy is, csak a küldetéseket nem indítja el.,
Mi A baj?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 22 vas., 21:50 

444Tibi írta:
Heroes 2-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem:

Az Archibald kampány utolsó pályáján vagyok és számomra szinte lehetetlen megcsinálni ezért szeretnék egy kis segítséget kérni a megoldásban!
Az oldalon lévő leírással nem lehet megoldani: pl az első héten elfoglalni a fenti wizard várat fizikai képtelenség.

Ez alapból hülyeség.A The greater glory nevű pályán lehet(és kell is :) :wink: )szerezni sárkányokat,amit továbbviszel az utolsó pályára.Én vagy 15 fekete sárkánnyal simán végigtaroltam az egész pályát. :wink: Meg én utálom azt a leírást,mert a 8.Archibald pályán lehetetlen úgy megcsinálni,ahogy le van írva :x .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 23 hétf., 9:11 

bocs: http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 24 kedd, 10:51 

Reznor!

Én sajna nem tok honnan beszerezni AB-t ugyhogy benned van minden bizodalmam. Ha tudsz szerezz vhonnan aztán ird meg légyszi hogy müködött-e vagy nem, aztán megprobálok én is beszerezni egyet. Sok sikert.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 24 kedd, 22:19 

hooga írta:
Reznor!

Én sajna nem tok honnan beszerezni AB-t ugyhogy benned van minden bizodalmam. Ha tudsz szerezz vhonnan aztán ird meg légyszi hogy müködött-e vagy nem, aztán megprobálok én is beszerezni egyet. Sok sikert.

Miért nem szereztek egy Complete-et? Az alapból patchelt AB-t is tartalmaz, működő pályagenerátorral.
Tipp: lehet, hogy az "új játék" menüben működik a random map generátor, a pályaszerkesztőben meg nem. Velem előfordult.
:?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 25 szer., 10:56 

doom3d!

Aztán honnan szerezzek Complete-t?? Lehet hogy igazad lesz és az uj játékban meg majd megy a random map generátor majd megprobálom. Kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 25 szer., 11:20 

A Tescoban általában kapható. A Media Marktban is. A GalaxisNetben tudsz rendelni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]