Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 0:24 

Necro vár szerintem annyira nem gáz :) Pl amikor Dungeonnal voltam és azokat a kiskancsó szellemeket kb 5-ikre sikerült lefújnom a blekkdragonokkal, akkor már kezdett elborulni az agyam, hogy hogy lehet ennyire brutál előnyt berakni valamelyik vártipusnak.

Viszont a Dungeonos single map-on (Defiance vagy mi a neve) már másodszorra kezdem ujra. Először még a föld alatt megruházott a másik Dungeon. Második nekifutásra már sikerült nekem megölni a Dungeon ellenfelem, de ahogy felszabadultam a napfényre, egy 27-ik szintű lovag várt nem piskóta sereggel. Még a parasztjait sem tudtam legyilkolni :(

Azthiszem 3-szorra is nekifutok, de előbb már befejezem a Haven kampányt. (Elborult az agyam és elkezdtem inkább egy kampányt) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 6:53 

Freemy írta:
felho írta:
Szóba jött, hogy ha megveszem a szoftvert, akkor a fejlesztőket támogatom. Ha megveszem a H3 complete-t, akkor az kit gazdagít? Ha jól tudom, a 3DO (az eredeti készítő) már nincs.

Ez így ebben a formában igaz, de!
Ne felejtsük el, hogy az Ubisoftnak csak olyan játékok fejlesztése éri meg, ami fogy. Mindegy szerintem, hogy hányadik része, csak fogyjon! Azaz, ha megveszed a Completet, akkor azzal az elkövetkezendő 6. rész készítését, vagy a most megjelenő 5. rész fejlesztését, kiegészítők megjelentetését teszed indokolttá!
Tehát valami haszna mégis van... :wink:

Én nem a vásárlás ellen vagyok, csak az érdekelt, hogy most kihez folynak be a régi Heroes mostani bevételei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 8:15 

felho írta:
Freemy írta:
felho írta:
Szóba jött, hogy ha megveszem a szoftvert, akkor a fejlesztőket támogatom. Ha megveszem a H3 complete-t, akkor az kit gazdagít? Ha jól tudom, a 3DO (az eredeti készítő) már nincs.

Ez így ebben a formában igaz, de!
Ne felejtsük el, hogy az Ubisoftnak csak olyan játékok fejlesztése éri meg, ami fogy. Mindegy szerintem, hogy hányadik része, csak fogyjon! Azaz, ha megveszed a Completet, akkor azzal az elkövetkezendő 6. rész készítését, vagy a most megjelenő 5. rész fejlesztését, kiegészítők megjelentetését teszed indokolttá!
Tehát valami haszna mégis van... :wink:

Én nem a vásárlás ellen vagyok, csak az érdekelt, hogy most kihez folynak be a régi Heroes mostani bevételei.

Az Ubi Softhoz.Hiszen övék a licence és a terjesztés jogai, tehát a korábban kiadott részek bevételei is hozzájuk folynak be.A new world computing egy fejlesztő csapat úgy mint most a Nival Interactive.Csak azért mondom mer ők aztán - ilyen szinten - nagyon nem kapnak pénzt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 9:04 

Misa írta:
Hahó mindenki!

Játszottam egyet a Nekro várral. Ezeket tényleg ennyire legyengítették?! Nem akarom elhinni! Lehet, hogy csak más stratégia kellett volna? Akinek van tapasztalata, lécci irjon véleményt. :cry:

Tényleg ennyire gyenge. Nincs lvl7 egysége csak 1 lvl6(spectral dragon)(25-35damage egy vicc) és egy lvl 5,5(wight)(95hp elég soványka a többi lvl6 lényhez képest) :( Ezeknek a lényeknek a szellem képesség nélkül semmi értelme nincs :(

Valaki hivatkozott arra, hogy milyen erős a szellemek képessége mert párszor bejött neki a képessége. Ezzel csak az a gond a többi egység mind sebzés/életerő/kezdeményezés/mozgás olyan alacsony, hogy amivel egyik várban sem találkoztam :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 9:42 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sajnálattal tájékoztatok mindenkit, hogy a SevenM kiadó tájékoztatása szerint nem érkezik angol nyelvű Heroes V. a kiadóhoz! Csupán a Collector's Edition kiadáshoz lehet hozzáférni, azonban az országba ebből is csak 300 példány érkezik! Mindenkinek küldtünk egy e-mailt, melyben lehetősége van a rendelését a magyar változatra változtatni, vagy lemondani azt! A kellemetlenségekért minden előrendelőnk elnézését kérjük... Sajnos nem rajtunk bukott el a dolog, mégis lelkiismeretfurdalást érzünk a kellemetlenség miatt... Még szerencse, hogy az angol változatot csak kevesen rendeltek... Az infók szerint a PCDome, Comgame és CDGalaxis fogja árulni a 300 db angol Collector's Edition Heroes V-öt. Jó vadászatot mindenkinek! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 9:58 
Heroes Team

Hi!

Nos írnék pár dolgot amit szerintem már az első patchek alkalmával javítani fognak:

- A hősök útkeresése néha egészen botrányos... pl. ha egy másik hős éppen az útban van, az istennek nem kerüli ki önszántából, pedig lenne hely a kitérőre.
- Csatában az AI-t nagyon könnyű átverni fantom sergekkel. Szerintem pöttyet magasra állították a fantom seregre való támadási prioritást...
- A Necro vár az én meglátásom szerint is viccesen gyenge (pedig én rühellem a necrot), ezen gyanítom változtatni fognak. Reményeim szerint csak óvatosan fognak hozzá nyúlni, egy kis kezdeményező képesség ill. speed növelés itt, egy kis hp ill. szaporulat növelés ott...
Annál is inkább óvatosan kell eljárni, mivel emlékszem én a H3 megjelenése után kb. 4-5 évvel fedeztem fel a "Fortress titkát" 8), és addig messze a leggyengébb várnak tartottam... Ezzel csak azt akartam mondanim, hogy a valós erőviszonyokat csak hosszú évek multi háborúi mutathatják meg.

Egyébként igen én is a tört játékkal jáccom egyenlőre, viszont feltett szándékom megvenni a MAGYAR verziót! 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 10:40 

Rövid kérdés:hogyan tudom lemondani a rendelésem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 11:11 

Aki multiban szeretne játszani másokkal, akkor jó hír, hogy hamachin szépen fut. Létrehoztam egy szobát, lehet feljelentkezni aki úgy gondolja.
név: heroes5hun
jelszó:heroes5hun

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 11:22 

Hány fajta faj lesz H5-ben?
tudja valaki
és mikor jelenik meg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 12:57 

Nem tudja valaki? A Heroes 5-ben is lesz pályaszerkesztő, vagy kimarad belőle ez az opció?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 13:03 

Nem igazán szoktam beleszólni a témákba, de ezt már nem tudom tovább türni: Szerintem felhábórító dolog az hogyha valaki /mint pl én is/ rászánja az eredeti HeroesV-re a pénzt /a magyar verzióra/ ami nem igazán olcsó, előrendelem és semmi visszajelzést nem kapok hogy mikor jelenik már meg poontosan vagy valami jelét annak hogy igen folyamatban van! És Magyarországon elég nagy szó ha valaki eredeti játékot vesz. Ezt kellene értékelni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Aristero
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 13:35 

Hé valaki nem tud egy linket ahol le lehet tőlteni a full verzióhoz mapot me nekem má megvan és nem 10 nap múlva jön ki, MÁ KIJÖTT. csak jó helyen kell keresni
Eldugott pc boltokban :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 14:16 

aristeo!

hol vetted a H5-öt? Debrecenben?
már végigjátszottad az összes pályát?
hány fajta vár létezik? és melyek azok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 14:35 

hát ennyit az eredeti heroesról az országban, bátor harcosok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 14:52 

Van vhol a h5 lényeinek tulajdonságairól egy összefoglaló táblázat?
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 14:55 
Heroes Team

http://www.the-genies-lamp.com/heroes_5_main.htm

Tájékozatlanoknak...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 15:03 

Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 18:18 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Docsgeri: A hivatalos forgalmazó SevenM Kft. információi szerint a teljes magyar Heroes V. június elején, közepén kerül a boltok polcaira. Addig is türelem! Szerintem megéri! De ezt majd döntse el mindenki maga! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 20:07 

Nos, mivel "ami a szívemen, a számon" típus vagyok, szeretnék én is beleszólni a témába, bár nem hiszem, hogy mindenkinek tetszeni fog a véleményem.
Mindenki várta már a H5 megjelenését, tűkön ültek az angol és magyar verzió előrendelői egyaránt. Erre mit hallunk a játék megjelenése előtt 3 nappal: a kedves kiadó nem hajlandó az angol verziót terjeszteni! Ezek után azt várják el az embertől, hogy nyugodjon meg, majd lesz valahogy! Ha a kedves vásárló nem nyúl a feltört változathoz, akkor felköti magát. Gyakorlatilag csak így lehet hozzájutni kedves kis hazánkban az angol verzióhoz, vagy +3000Ft és rengeteg szenvedés által a Collectors Edition-höz, amiből persze csak 300 darabot voltak hajlandók küldeni. Szerintetek én melyiket választanám? :evil: Ezzel persze Vologyához szeretnék szólni, ő is ugyanolyan bosszús és ártatlan, mint mi vagyunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 20:14 

Ami pedig a fordítást illeti, szintén nyíltan, tabuk nélkül:
Mindenki elvárja, hogy elkészüljön a H5 teljes leírása, hősök, skillek, mágia, minden. Nos! Csak úgy tájékoztató jelleggel mondom, hogy egyedül csinálom a teljes fordítást, én vagyok az egyetlen, aki felvállalta a munkát. Nem tudom, ki emléxik még a Szerepvállalások, konkrétumok topikra, amely 10-11(!) oldalasra dagadt, csupa segítőkész emberekkel és ajánlatokkal. Ők most hol vannak? Ezek szerint tényleg csak szóban, elméletben tudnak segíteni, de ha eljön a cselekvés ideje, mindenki nagyokat hallgat. Nem tudom elhinni, hogy csak én vagyok az egyedüli ember (gyerek!) ezen a fórumon, aki tud angolul! :|

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]