Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 627 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 09 pén., 19:07 

a többi szabály ugyanaz szerintem mint az elöző versenyen volt + a native
(s az a hero kiesik aki már volt 1x főhero)

ha nem igy lesz, biztos szólnak :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 09 pén., 20:50 

Köszönöm, Adler!
Meglepő módon mindent értettem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 09 pén., 21:04 

Jelentkezek én is pénzt és egyéb adatokat később küldök.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 10 szomb., 4:29 

GJodie:
csak azért lehetséges, mert szépen fogalmaztam :roll:

látod, nem olyan ördöngőség az egész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 10 szomb., 21:43 

Sziasztok!

Nem lehetne a pályákba beledumálni? Ne legyen már a Ny vs K, mert az unalmas... A relikviásat (thx to Ssth :lol: ) se nagyon komálom. Vannak még gyors mapok, egy csomó. A múlkor is tök ugyanezek voltak ráadásul.

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 3:13 

de lehet
Desert war és Hourglass legyen, mert én azt szeretem.

bizzuk a rendezőkre.

ps. a relikviát szotyi és én csináltuk, mi a baj vele?

sőt küldtem Vologyának egy új mappot is.............még nem szólt vissza:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 8:13 
Heroes Team

Sziasztok!

Sajnos a térképek NEM megegyezés szerintiek, nem nyitunk parttalan vitát egyes újabb térképek milyenségéről, ha elkezdenénk, sose lenne vége!
Nem értem mi a baj ezekkel, az, hogy soxor végigjátszottak, csak az előnyükre válik, biztosan nem hibásak. A versenyen pedig NEM szükséges, hogy szórakoztatóak legyenek a mapok, itt az a fontos, hogy 2 perces időlimittel 4 óra alatt BIZTOSAN végigjátszhatóak legyenek, még az esetlegesen csigasebességű playerek (vagy az ellenfeleik)részére is!!! Nem beszélve arról, hogy ha engednénk az ilyen nekem nem tetszik ez a map típusú kéréseknek, teljes joggal jöhetne az eddigi 12 versenyző is az egyéni térképigényeivel!

Úgyhogy csak hiba esetén cserélünk térképet!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 12:04 

Hellotok!

Elnézést kérek, de nem bírom megállni, hogy ne szóljak hozzá. Én nem értek egyet Muggerral. Szerintem változtatni kéne a mapokon. Hisz tényleg mindig ugyanazok vannak, és ez nem tesz jót a versenynek és a valós tudást se tükrözi...Mindenképpen kéne pár új map. Küldhetek én is és át is alakíthatom, ha csak ez a gond. Sőt igazából én indulni se akartam a versenyen, mert sejtettem, hogy megint ugyanazok a mapok lesznek, de mégis rászántam magam, hogy legalább találkozzak az emberkékkel...

A relikviák örzői mapot szerintem is vegyük ki vagy alakítsuk át. Nagyon le van gagyítva, de ez már táborban és a BB-n is látszott. Egyébként be lehet fejezni őket időben, azért van az a szabály, hogy középen kell találkozni, ha lejárt az idő és ez táborban is gond volt, hogy olyan sok idő volt ilyen rövid pályákra, hogy viták törtek ki a végcsaták miatt...

Üdv:Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 12:19 

akár a toh, akár a ww oldalon vannak még mappok.

s onnan kellene ujjakat kirakni, talán igy tényleg jobb, hiszen sokan lesznek, akik nem voltak a Táborban.

Nekem végülis mind1.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 13:06 

Szerintem is legyen változtatás. Mondjuk Migger te nem láttad hogy a táborban mit műveltünk a relikvia örzői pályán de nem véletlenül mondjuk hogy csere kellene vagy változtatás. ssth 1 héten kiszedte a reliceket. Ez nagyon eltudja venni a kedvét a másiknak és a másik hogy erősen piros oldalú hiszen ő kapja előbb az embereket. Én támogatom az új pályákat hiszen eddig sem voltak kidolgozott taktikáim továbbra sem lesznek. :) Ahogy esik úgy puffan alapon játszok. Új pálya nekem nem akadály.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 13:30 
Heroes Team

Sziasztok!

Ssth: Gondolkozzatok már egy kicsit, mielőtt, mindenfélét javasoltok. Ha elkezdünk mapjavaslatokat tenni SE VÉGE SE HOSSZA nem lesz, a nekem ez nem tetszik, meg már ötször játszottam vele most mást szeretnék, meg únom, ne ez legyen, meg én ezt nem ismerem, játszunk azon amit igen kívánságoknak nem lehetséges eleget tenni. Én a támadásárlisták összeállításánál már egyszer megtanultam, hogy felesleges a nagyérdeműt bármiféle kompromisszum kialakításába bevonni, értelmes megoldás NEM fog születni belőle!

Az, hogy akarsz -e jönni, vagy se ez a Te szuverén döntésed, örülnék ha jönnél, de könyörögni senkinek, így Neked sem fogok.

Mindenki:
Nézzétek, ezek soxorosan letesztelt, biztosan gyors és tökéletesen kiegyensúlyozott térképek, ezeket azért, mert már többször lejátszottátok s néhányatoknak unalmas, nem fogok lecserélni, akármilyen térképekre.

De, hogy a kecske is jóllakjon s a káposzta is megmaradjon, KÜLDJETEK 6 db. általatok választott, a feltételeknek ( tökéletesen kiegyensúlyozott ROE -s multimap, tesztelten 3.5-4 óra alatt végcsatával együtt végigjátszható) megfelelő térképet, hozzácsapjuk a meglevő hathoz s a versenyen 12- ből sorsolunk! Álljatok össze többen, teszteljetek az általatok jónak tartott térképet s ha sikerült 6 megfelelőt találni küldjétek el szeptember 30 -ig nekem. Nem fejenként, hanem összesen 6 -ot!!! :)
Így nagyobb merítéssel dolgozhatunk, remélhetően mindenki elégedettségére.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 15:46 

Szia Mugger!

Egy javaslat:

Legyen minden tábori pálya kitéve választási lehetőségnek, lehessen szavazni, mindenki 6 pályára. A legtöbb szavazatot kapott 6 pálya lesz a versenyen. Azért ne mondd, hogy ezt nem lehetne lebonyolítani novemberig.

A relikviás tényleg nagyon a pirosnak kedvez, azért nem jó.

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 18:26 
Heroes Team

SenSei:

NEM, semmiféle szavazás NEM lesz, ha küldtök még hat mapot hajlandó vagyok felvenni a mapok listájára, mást NEM!

Szavazni semmiféle versenyen nem szokás, amíg én szervezem ezen sem! Punktum!

Kezd nagyon elegem lenni, a szavazgatásotokból, próbáljatok meg versenyt szervezni, egyből rájöttök, mennyire NAGY segítség a hozzáállásotok!

Üdv. Mugger

U.i: Inkább nézd meg a privát üzeneteidet, cirka 5 napja képtelen vagy válaszolni egy levelemre!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 19:11 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

2much4me, ssth, minden érintett: GYEREKEK! GONDOLKODJATOK MÁR KICSIT!!! Szerintetek miből áll egy torna megszervezése? Annyiból, hogy jelenkezek, befizetem a pénzt, játszok, majd eljövök a versenyről? Látom még egyikőtök sem szervezett versenyt! Hosszas előkészítő munka eredménye többek között a pályák kiválasztása és átalakítása is, amit TI úgy látom fel sem fogtok! (Igaz a BB3-ra nem kellett a hosszas előkészítés ill. átalakítás...) Meg kell védjem Mugger Bátyót! (Bár tudom nem szorul védelemre...) Nem lehet szavazással versenyt szervezni! Tudom, hogy sokaknak tele a hócipője a már ismert pályákkal, de azt hiszem nem a BB3 lenne a megfelelő helyszín az új pályák kipróbálására... Hacsak... Én is benne vagyok az újításokban, ezért azt gondolom, hogy ssth, adler vezetésével kerüljön kiválasztásra 10-15 új (lehetőleg zárt) pálya akár a TOH-ról, akár bárhonnan és legyen megcsinálva hasonlóan, mint a tábori 17 térkép... Akik játszanak online teszteljék ezeket a mappokat legkésőbb október elejéig, hogy ne a versenyen derüljön ki, hogy HIBA van benne! Ennél rosszabb azt hiszem elő sem fordulhatna... Ezek után kerüljön be 6 új map az eddigi 6 mellé és akkor mindenki igénye ki lesz elégítve ill. a versenyen majd a sorsolás dönt a 12 map közül, hogy ki melyiken játszik majd...

Szóval az a véleményem, hogy ez a 6 TESZTELT map maradjon (a Relikvia Őrzőn lehet picit javítani...) és amennyiben valaki úgy érzi, hogy van ideje és lehetősége még 10-15 mappot kiválasztani és ebből egyelőre 6 db-ot átalakítani, valamint tesztelni és a BB3 előttig prezentálni, akkor a Mugger Bátyó által javasolt rendszerben a fix 6 map mellé be lehet rakni... Remélem ez így mindenkinek megfelelő, TEGYETEK AZÉRT, hogy ÚJABB MAPPOKON is JÁTSZHASSATOK!!! Várom a fejleményeket! Bocs, ha hosszú voltam! UFF, én beszéltem! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 19:51 

hát legyen
megprobálom amit lehet, de a jelenleg futók a legjobbak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 11 vas., 21:21 

Sziasztok!

Most kiborítom a bilit :twisted: :P :(
Nem azzal van a gond elsősorban, hogy ugyanazok a pályák köszönnek elő újfent. A legnagyobb gond azzal van Heroesos bajtársaim, hogy ezek az átszerkesztett mapok TÚL VANNAK SZERKESZTVE. Túlontúl le vannak degradálva a védőlények (pl a relikvia őrzőibe behemótot, csontsárkányt + giantot szerkesztettetek be. - ezeket annyira nehéz legyőzni mint 1 zombit-) Az eredeti pályához képest tele van szórva plusz resourcessel, ami nagyon megkönnyíti a játékot. Ha már verseny, akkor legyen verseny. Mert ha mindenki erőfeszítés nélkül fel tudja húzni a lvl7-et és akár a 2. hét 1. nap a lvl7 upg. ott azért akkor nincs minden rendben. Így az ovodába játszanak (már elnézést). A varázslatokról nem is beszélve. Olyan varázslatok vannak kivéve a kezdővárból, mint a frenzy, clone, magic mirror stb. Kérdem én miért? A választ is megmondom: Azért vannak kivéve, mert így könnyebben jön a meteor, resurrect, chain, implo stb. De az isten szerelmére MIÉRT? Ne legyünk már ennyire amatőrök. Tudjuk már kijátszani a lehetőségeket! És ott van még a relicek kérdése. Szinte minden olyan relic ki van véve, ami a harcban nem hasznos. Természetesen az Angel Winget és még pár használhatatlan relicet ki lehet venni, de nem mindent! Az Utópiába mást se lehet találni, mint + All-os Relic, vagy +12, +10-es artik. Ez mire jó?
Már megint a lúzerkedés.
Attól jü egy map, ha meg kell küzdeni a lvl 7-ért, és a lvl upg.-ért. A mage guildba nem mindig meteort meg resurrectet kapunk és az utópiából nem a +6 +5 +4 jön ki. A resistance cipő is jó segítség lehet, vagy a red orb (bár én nem szeretem) stb.
Ez nem csak az én véleményem, ha akarja az illető majd hozzáadja a nevét. 4 óra alatt le lehet játszani egy Random L templatét (Jebust) 6 perces limittel. A 2 perc megöli a játékot, de ebbe inkább nem pofáznék bele, hiszen LAN-os versenyen még nem vettem részt. De a 2-300 lejátszott online meccsel a hátam mögött a fent felsoroltakra van egy kis rálátásom. Tudom ezzel nem leszek népszerű, (megbántani senkit nem akartam!) de ez a valóság.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 12 hétf., 0:33 

ott a pont

teljessen egyértelműen a Táborban derült ez ki...........

valójában nem kéne semmit sem tennünk, mint az eredeti változatokkal játszani.

csak egy példa:
Desert War, a középső őrzők - Giantok - az alapverzióban 9 van és szaporodik (ezért is probáljuk megütni az első héten), még a Táboriban 6 db van, s nem szaporodik.

a 2 perc nem gond (volt már speed deamon is), igaz van amikor szűkös, de megoldható.

tehát legyen az eredeti verziók, editálás nélkül, ezekkel játszanak elég sokan, probléma még nem sok volt, amikkel igen, nincsenek fenn a listán.

Battle of bastards 2

Battlemania

Desert War 2

Divided Loyalties

Excalibur Clans 2

Fighting For Turf

Giant War 1.5

Hourglass 3

Merlin's Challenge ~ Updated

North vs South

Showdown 3

Supreme Ruler

The Duel

West vs. East

ezek a legtöbbet játszott mappok
maradnának ebben a formában, egyetlen kivétellel, az altar of secrifice lenne kivéve, a native szabály miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 12 hétf., 1:02 

Egyetértek Bogpistával és Adlerral teljes mértékben.

Csak annyit szeretnék Adlernak mondani, hogy tényleg Mugger azt mondta még 6ot beletesz, akkor 6ot válasszunk ki az általad felsoroltakból...

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 12 hétf., 7:26 
Heroes Team

Sziasztok!

Én elhiszem, hogy a 2-300 meccset lejátszott playereknek egyéb, mélyenszántó észrevételei is vannak egy sima pályával kapcsolatban, ebbe én biztos nem tudok és fogok beleszólni, én, hogy őszinte legyek soxor azt se értem, ami itt elhangzik ( :lol: )! Az azonban BIZTOS, hogy időhatáros versenyt csak 2 perccel limittel lehetséges lejátszani! Ott, ahol nem két esetleg gyors játékos ül a drót két végén, hanem 16 (Tizenhat), esetleg a szokásosnál kicsit lassabb reakcióidejű emberke, SZINTE MINDEN fordulóban PROBLÉMA az időhatár BETARTATÁSA és a 4 órás meccslimit !
Ezért kell a 2 perces limit, éz ezért nem műxik még a 4 -es sem, nem beszélve az itt elhangzott hatosról! Ez versenykörülmények között szervezési nonszensz!!!

Más:Azt is elhiszem, hogy súlyos probléma, hogy Vologya igyekezett addig butítani az ismert multismapokat, amíg az utópia is csak értelmes varázstárgyat adott, de azt a sírást se szivesen hallgatnám végig, amit egy topjátékos rendezne, ha ő az utópiából véletlenül a kis zöld lóherét, az esetleg jóval gyengébbnek vélt ellen meg a kannát szedné ki! :lol:
Nem beszélve egy Magic Mirror-Implosion különbségről!

Tehát azért ennek is megvan a racionális oka, igaz, hogy a szerencsefaktor jelentősen redukálva lett, de abban asszem egyetérthetünk, hogy két nagyjából egyforma játékerő közt, más úgysem dönt, csak a szerencse!!!

Ha csak egy kicsit próbálnátok szervezői s nem állandóan (általában tizenhatféle) versenyzői szemmel nézni ezeket a versenyeket, ilyen szavazzuk meg ezt meg azt, meg 6 perces időlimit FEL SEM MERÜLHETE!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 12 hétf., 8:50 

Szia Mugger!

Mondtam a 2 perc az fix, én csak összehasonlításként mondtam a másikat. Egyébként biztos hogy nem ott megy el az idő többsége, hanem a csatáknál. A 2 percnél csak az a baj, hogy fenn áll az ínhüvelygyulladás veszélye :)
Az eredeti mapokon a jóval gyengébb ellenfél meg sem közelítené az utópiát, nemhogy kiszedné.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 627 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]