Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 27 vas., 9:54 

Marauder írta:
Hi,

a H5 inferno kampányát tolom, ott is a harmadik epizódot, ahol Gilraent kell legyőzni. 9 hónapomba telt, mire sikerült, ilyen őszintén, cseppfolyósan. kézzelfoghatóan és tisztán még soha életemben senkit nem gyűlöltem, mint Gilraent, de mindegy, legyőztem.

A pályának ellenben nincs vége, még egy feladat teljesítésre vár: pusztítsam el a druida mágia forrását. Na itt mit csináljak ??? Biztos valami banális dologról van szó, de nem találom. Iszonyúan unom már ezt a pályát, segítsen valaki !

Köszönet előre is.

Nagyjából a térkép közepefele van egy druidák által képezett kör.Juss el oda és onnan már magától megy a dolog.

U.I.:Ez már a sokadik ilyen jellegű probléma.Ennyire nem lehet feltérképezni a terepet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 27 vas., 11:38 

Köszönet a pontos és gyors segítségért, most már oké minden.
Az utóirattal is igazad van, mondtam, hogy valami banális megoldás lesz, a 9 hónap alatt a terület kb 95 %-át feltérképeztem, háááát...pont ez volt az az 5 %...:))
Gilraen elvette az eszem...meg aztán ezért is mondják, hogy soha ne elégedj meg a kevesebbel, mindig a 100%-ra törj...

Köszi még egyszer.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 9:24 

Zargul írta:
Hát én már emlékszem de ha nem ajánlja fel a vár átváltoztatásának lehetőségét akkor ott nagy gebasz van. :? Ha egy korábbi mentés se segít és nincs kedved újrajátszani akkor mindenképp csít.Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hiszen a pálya megnyerésének feltételeit megcsináltad. :wink: :)

Újrakezdtem. Most már felajánlja. Elképzelhető, hogy a közben feltett modokokozták a bugot? vagy, hogy nem markallal foglaltam el a várat...?
Na mindegy. Köszi a supportot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 9:55 

credo írta:
Zargul írta:
Hát én már emlékszem de ha nem ajánlja fel a vár átváltoztatásának lehetőségét akkor ott nagy gebasz van. :? Ha egy korábbi mentés se segít és nincs kedved újrajátszani akkor mindenképp csít.Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hiszen a pálya megnyerésének feltételeit megcsináltad. :wink: :)

Újrakezdtem. Most már felajánlja. Elképzelhető, hogy a közben feltett modokokozták a bugot? vagy, hogy nem markallal foglaltam el a várat...?
Na mindegy. Köszi a supportot :)

Modok tuti nem, ez ilyen "általános" hiba ennél a pályánál.Viszont, hogy nem Markal-al foglaltad el a várat, na az volt akkor a probléma.De mostmár mindegy. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 16:31 

Sziasztok!

Heroic szinten nyomom a gemét, s elakadtam most először a kampányban!

A dungeon kapmpány 3as pályán sajna az első héten kicsap a gép mindig, van valami tuti taktika, már volt, hogy megéltem a második hetet, de akkor is akkora sereggel jött, hogy esélyem se volt!

Szóval ha valakinek van valami ötlete, vagy már túl van ezen, akkor köszönöm!
:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 18:21 

Zargul írta:
Marauder írta:
Hi,

a H5 inferno kampányát tolom, ott is a harmadik epizódot, ahol Gilraent kell legyőzni. 9 hónapomba telt, mire sikerült, ilyen őszintén, cseppfolyósan. kézzelfoghatóan és tisztán még soha életemben senkit nem gyűlöltem, mint Gilraent, de mindegy, legyőztem.

A pályának ellenben nincs vége, még egy feladat teljesítésre vár: pusztítsam el a druida mágia forrását. Na itt mit csináljak ??? Biztos valami banális dologról van szó, de nem találom. Iszonyúan unom már ezt a pályát, segítsen valaki !

Köszönet előre is.

Nagyjából a térkép közepefele van egy druidák által képezett kör.Juss el oda és onnan már magától megy a dolog.

U.I.:Ez már a sokadik ilyen jellegű probléma.Ennyire nem lehet feltérképezni a terepet?

Üdv!
Én is itt akadtam el, csak azzal a különbséggel, hogy én már az elején megöltem a druidákat, s mostmár minden feladatot megcsináltam, de vmiért még mindig azt akarja, hogy törjem meg a druidák hatalmát. Belépek a körbe, akkor jön egy kis intro, megtámadom a druidákat, legyőzöm, s ennyi. Szaladgálok a kőkupac körül, szaltózgatok, de semmi:( Kifele menet ugyan ez. Már vagy 20* legyőztem őket, de semmi változás. Mi lehet a baj???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 20:31 

Estét!Na szóval a nagy gond a heroes 5 inferno 3 küldije a "Gilraen fattyúval" .Nem tom én vagyok e béna de ez a küldetés naon nehéz :? Főleg a pályán szétszórt emberek a gondok gondolok itt főnix bácsira földelementál nénire!Jó hogy legyőzöm ezeket de mire felérek addigra elfogy az ember!!Mire egy türhető hadsereg összegyúlik addigra Gilraen már legalább 8 smaragdsárkánnyal jön :shock: Kérek szépen egy kis segitséget hogy ki hogy vitte ezt át.Naon kéne hogy segitsen valaki :!: :!: .Hy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 20:55 

Magamat kell idéznem. :) Én így csináltam...

Zargul írta:

Gyorsnak kell lenni(mint mindig ha jó eredményt akarsz :D)mert nekem is így sikerült.Már a 2. napon levertem Agraellel a kapunál álló hőst és ezerrel foglaltam a bányákat, mögöttem egy másik hőssel szedtem fel a nyersanyagokat és a várnál található external dwellingekből pedig a lényeket vásároltam.Minél hamarabb izzítsd be a Hell Chargereket és a Succubus Mistresseket, hogy többet kapj belőlük.Szemétség, hogy nincs citadel meg ilyenek.Alap populáció, suxx...Szóval menj rá a nyersanyagokra mert pénzből van elég(több aranybánya is van+van a pálya elején egy Sylvan vár ahol meg tudod építeni a Capitolt).Elviekben erősebb Agrael mint az ellenség legerősebb hőse de nekik meg ott az Emerlad sárkány...Ja ezért is legyél gyors hogy nehogy 10nél több upgradelt sárkánnyal találd szembe magad :)

Egy jótanács:viszonylag hamar, kevés veszteséggel verd le a narancssárga Keymaster Tentnél álló Rakshasa Rajákat(kicsit feljebb mint a legközelebbi Sylvan vár) mert így is több lényre tehetsz szert.(Ugye a váradnál van egy Inferno Military Post)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 22:16 

Sgetíséget kérnék. Heroes 5 Dungeon kampány 2. pálya.
Legyőztem minden ellenfelet, meg kellene találnom a szent tárgyat, amit a puzle mutat és bevinnem a kezdő vármba, de hiába van meg minden darab, nem tudom megfejteni a térképen, hogy merre keressem. Pontosan meg tudnéá mondani valaki, hogy merre keressem???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 9:45 

a806427 írta:
Sgetíséget kérnék. Heroes 5 Dungeon kampány 2. pálya.
Legyőztem minden ellenfelet, meg kellene találnom a szent tárgyat, amit a puzle mutat és bevinnem a kezdő vármba, de hiába van meg minden darab, nem tudom megfejteni a térképen, hogy merre keressem. Pontosan meg tudnéá mondani valaki, hogy merre keressem???

Sajnos mindíg máshova teszi, de ha jól emlékszem, akkor valahol a pálya közepe felé van.
Még egy hasznos tanács, a mozaiktérképen a hős mosgását jelző nyilak is látszanak, tehát ha kijelölsz egy utirányt a hősödnek, akkor akkor lehet hogy könyebb lesz megttalálni a helyet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 06 szer., 16:09 

Az én problémámra valami ötlet, ti hogy vittétek át ezt a pályát?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes 5
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 06 szer., 16:16 

Hello mindenkinek :D Elakadtam azon a Vámpírúr pályán mert elég nehéz, idegességemben a Cheatlendhez fordultam kódért de nem tudtam mit kell csinálni ezt írja:

HEROES OF MIGHT & MAGIC 5
Keresd meg az autoexec.cfg fájlt és a végére írd bele:
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes
Utána játék közben a ' lenyomásával hozd elő a konzolt és írd be a kódokat:
add_all_spells - összes spell a kiválasztott hősnek
add_gold * - * mennyiségű arany
clear_money - összes erőforrás 0-ra
add_exp * - * experience a kiválasztott hősnek

Valaki tudja mit tegyek?
Lécci segítsetek :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 06 szer., 17:54 

Állítsd legkönnyebb fokozatra a játékot. :lol:

Total Commanderrel (vagy akármi hasonlóval) keresd meg az említett fájlt, majd nyomd meg az [F4] billentyűt (szerkesztés). Ezek után elvileg megnyílik egy ablak, és az ott lévő tartalom végére másold be a cheat-hez szükséges sort. Ezek után elivleg működnek a kódok - márha tényleg ezt kell csinálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 08 pén., 19:12 

Köszi a tippedért kedves Zargul nekifutom ezzel a módszerrel remélem összejön!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 8:14 

Sziasztok!

Én is a vámpírur hadjárat 2 pályáján akadtam el. Kezdődöen, kezdeti helyszanan van egy barna kulcs sátor...vörös kulcsú sehol, ami pedig a felszínen nyitná a feljárótól délre kevő kaput, ahol le lehet menni az alvilágba. Barna kulccsal nyíló kaput sehol nem találtam. A "szent" tátgyat én sem találom, aza nem tudom felépíteni a váramba amit kell...

Olvastam előrébb is, a kincs akkor stimm, hogy hol van. Engem az zavar akkor, hogy 3 obeliszket említetek, nekem 3 után még a közepén ott marad egy kis darab, szal akkor még van egy...vagy mégse?

Akkor már csak a kulcsoknál segítsetek, hol találoma barna lulcsal nyitható átjárót és egyáltalán, hol van a vörös kulcsot tartalmazó sátor?

Jah. Írjátok, hogy a patch-ek felrakása után változik nálatok a verziószám. Én ilyet nem tapasztaltam. EU változattal játszom, eu patch felrakásával. Perpillanat és az 1.1-hez tartozó magyaritással.
Felraktam a járékot, felraktam az 1.1-es patch-t és utánna a magyaritást, de nálam még vígan a verziószám. 1.0-n áll.

Valamint észrevettem, hogyha kicsit tovább húzom a feladatokat, mint aminél kellene, mondjuk egy két hetet erősítéssel töltök, akkor ha felmegyek az alvilágból (dungeon 2 pálya), akkor olyan sereggel találom magam szembe, hogy esélyem sincs legyőzni őket. (dungeon 2 pálya - kapásból 3 olyan sereg, ahol a minotaurusz gárdisták száma külün-külön 542-146-245 az enyémbe meg volt90 körül)...

Szal ha van tippetek, ötletetek tapasztalatotok, akkor kérlek írjatok ilyet is.

Kérlek segítsetek!

Üdv.:
djrob

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 14:42 

Sziasztok a 3. campaign első pályán elakadtam (the temptation)ha tud valaki segítsen lécci! lementem az alvilágba lenyomtam a lilát utánam jött az egyik narancs azt is, majd elmentem Vigilhez szövetséget kötöttem, de utána van még egy elsődleges cél a reach the empire és egyszerűen nem tudom hogy mit kellene csinálni mindenki halott, csak a narancs sereg él még de ha oda megyek hozzá vesztek. olvastam a kampány-leírást is, de ott is csak az van hogy menjek Vigilhez. Nem értem, valaki írjon ha tudja hogy kell. Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kazamata 2 küldetés -- siker:)
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 13 szer., 17:17 

Nah a barna kulcs nem tudom mire kellett... :shock:

Sikerült meglelni Asha könnyét:) Bal alsó sarokban volt, ahogy megyünk a macskakövesen egy kis különálló udvarszerűség felé, ahol van egy börtön és ki lehet szabadítani egy necro "kollegát", aki hűséget fogad...nah a bejárat előtti kis ives kanyar közepe táján van a "cucc". :lol:

Ergo...per pillanat a 3 küldetést fogom gyanítom újra kezdeni.... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: válasz bandide-nek
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 13 szer., 17:23 

Érd el Vigilt
- Kerüld el az ellenséges őrjáratokat!
- Pusztítsd el az ellenséges sereget
- Markalnak életben kell maradnia
- Szökés Aminból (ha észrevesznek)
- Szökés Dgumból (ha észrevesznek)

A lényeg, hogy narancssárgával ne foglalkozz, csak ielőbb juss le az alvilágba, ha megütöd őket akkor te is "meghalsz". egyébbként, ami végigjátszás le van írva az oldalon az alapján vittem én is végig.

Jah és az alsó várral ne foglalkozz, spuri tovább a térkép felső része felé.
Tuljadonképpen játék az idővel :lol: Ha közben összeszeded az összes nekro-t akkor nem lehet gond, a kisebb sergekkel történő ütközetekből meg a csonti ijászok száma szépen megnő! Szal nem lehet gond :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 15 pén., 12:32 

Üdv

A dungeon 5. pályán tartok, és az lenne a kérdésem, hogy bábjátékos és frenz varázslatok nélkül is van-e esély leverni azt temérdek démont és átjutni azon a meglehetősen sok, és jól védett határátkelőn?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 15 pén., 19:54 

Hi Kai!

Menj le a föld alá valamelyik lejárón( én a bal oldalin mentem), a föld alatt nyugodtan végigtudsz menni először nyugatra, majd délre. Aztán vidd át mindkét hőst a sarokban lévő kapun.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]