Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 312 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 17:22 

Hali!

Bakker Nimbus! Ma egész ezidáig a csatabárdot ástam ki, és azt akarod mondani, hogy erre kezdjem visszatemetni??? :lol: :lol: :lol:

Időlimit:
Sakkóra nem kell. Más óra sem.

Ha nincs veszélyben az adot emberkék támadása az időhiány miatt, akkor hagyjuk ezt a limites szarakodást.

Ha "aki támad veszít" szitu alakul ki, akkor megegyezhetnek döntetlenben, rossz esetben egy szervező is dönthet így.

Ha "matematikailag" bizonyítható az egyik fél sikere (amire szerintem számos példa lesz), viszont időben ez nem fér bele, akkor a nyerő fél lesz a nyertes, és kész. (milyen meglepő)

Egyéb kérdés? :lol: :lol:

Bocs, kicsit kész vagyok.

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 18:01 

Ne gyerekeskedjetek már. Felnőtt értelmes emberek vagytok. Akinél látszódik, hogy húzza az időt, arra rá kell szólni. Bár én nem hiszem, hogy ilyen előfordulna. Ha majd úgy alakul, hogy szorít az idő, akkor Vologya beveti a legkeményebb szankcióit. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 18:16 

Ha egyik fél sem támad két körön keresztül akkor kötelező mindkét félnek támadni. Ez így korrekt nem? A gondolkodásról meg annyit hogy azt ne a csata közben tegye meg hanem előtte.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 19:07 

bogpista írta:
Ne gyerekeskedjetek már. Felnőtt értelmes emberek vagytok. Akinél látszódik, hogy húzza az időt, arra rá kell szólni.

Ez nagyon jó volt :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 19:09 

Mugger ötlete jó volt, akik ott lesznek a tábor elejétől megkezdhetik a tábori támadás meccseit és a hétvégére maradnak majd azok a meccsek amiket az ujjonan érkezőkkel vívunk meg. Eddig minden táborban volt olyan hogy TT -t nyomtunk meg közben meg ment az 1v1 is szóval ez szerintem nem lessz nagy gond.
Üdv,
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 20:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Megcsináltam a H3 tábori támadás sorsolását. :wink: Egy fordulóra 30 perc lesz, vagyis 2 csatára egy párnak 30 perce lesz. Ezen belül kell a két meccset lejátszani, megkötés nélkül. A játékot én felügyelem és a vitatható kérdésekben én döntök! Amennyiben a 30 perc alatt csak 1 meccs dől el, a másik pedig folyamatban van, akkor mindkét félnek taktikázás nélkül egymásnak kell esnie és így dől el a végeredmény... Levko, Zomi, Sorceress, Lord Shaba hoztok gépet az utolsó hétvégére, ugye? Csak, hogy meglegyen a 22 gép és egyszerre tudjon mindenki támadást játszani... 21 forduló lesz és az általam meghatározott párok meghatározott időben kezdik el a támadás mérkőzéseket. Így a pihenőkkel együtt az irányításommal 11-12 óra alatt lezajlik majd a H3 támadás torna. Ellenem pedig az 1vs1 torna szüneteiben mindenki lejátssza a H3 támadás meccseit, kivéve azok, akik csak a hétvégére jönnek le, mert velük a hétvégén pótolom a meccseket. Így meglesz a felügyelet és az irányított mérkőzések rendezett lejátszása. Remélem ez így megfelel mindenkinek! :D

Jut eszembe! Megkérném a tábor résztvevőit, hogy hosszabbító(ka)t ne felejtsenek hozni a gép mellé! Köszönöm előre is! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 20:23 

Vologya :!: Minek kell ezt az időlimitet erőltetni :?: :?:

Ellenem egyszerű nyerési recept bárkinek: Várj 30 percet. Taktikázás nélkül nekem vége, bár mások is vannak így. Ugye nem baj, hogy nem tetszik?

Én azt mondom, hogy akik lennt vannak az 1v1-en, nem igaz, hogy naponta 2-3 ember ne tudná elintézni a támadás meccsét is egymással, és lógassa a tökét a sok idő miatt egész második hétvégén.

Tényleg nem kukacoskodni akarok, de Te se tedd, ha nem muszály... gondolom kisebb bajod is nagyobb ennél, szóval legalább azt szögezzük már le, ha nincs szándékos időhúzás, akkor ne cseszegessük a feleket, ha meg van, akkor csak a vétkeset. Köszi.

Boti: Mi szerintem mindenképp lejátszuk még a hét közben, nem értem a többiek mi a fenén problémáznak. 8)

Üdv, 2much4me

MÁS: Ssth az én monitoromra számít, valaki elvileg leviszi neki. Ki lesz az? Hogy intézzük?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 20:36 

SenSei írta:
MÁS: Ssth az én monitoromra számít, valaki elvileg leviszi neki. Ki lesz az? Hogy intézzük?

Elnézést SenSei tegnap beszéltem Vologyával és jelezte nekem ,hogy ő fog hozni nekem monitort. Teljesen kiment a fejemből, hogy szóljak neked :oops: :oops: . Mentségemre legyen mondva rengeteg dolgom volt...

Üdv: Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 22:25 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

2much4me=Sensei: Nem tudom honnan veszed, hogy olyan fene sok idő lesz támadást játszani az 1vs1 torna alatt, mikor a rövidke időkben mindenki eszik, este pedig eszik, focizik, fürdik, de majd a gyakorlat megmutatja... Én nem vagyok ellene napi 2-3 támadás forduló beiktatásának szervezett keretekben minden érintett részvételével... :wink: Nem baj, hogy nem tetszik az időlimit, szerintem 30 percbe két meccs simán belefér, még sok taktikázással is! :roll: Szerintem rögtön látszik, ha valaki széndékosan húzza az időt ellened vagy bárki ellen! :wink: Azt pedig nem engedem! :wink: És szankcionálni is fogom! :wink: Azonban a szervezetlenséget nem tartom célszerűnek, szeretném, ha irányított lenne a torna, úgy, mint az 1vs1! Nem csak az én munkám könnyítitek meg ezzel! És persze időben is tudnánk végezni a dolgokkal! Persze senkit sem fogok büntetni, ha csak 35 perc alatt nyomja le a két meccsét, de a játszhatóság és szervezettség miatt RAGASZKODOM az időlimithez, persze maximális rugalmasság mellett... :roll: És ezzel nem kötözködni akarok... :D Csak gondolj bele, mintha szervező lennél az én helyzetembe... Figyelj a versenyekre, játssz és intézd a táborban mindenki ügyes-bajos dolgait... Elég fárasztó... Szóval ezért kell a szervezettség... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 22:46 

Jól van, meggyőztél!

Akkor csak azt hagyjuk, hogy akik akarnak 1v1 közben azok had támadjanak :)

Remélem minden rendben lesz, tudom Vologya, hogy rajtad semmi nem fog múlni :wink:

Bocs, hogy ennyit problémáztam. :oops:

Ssth: semmi gond. :wink:

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 30 csüt., 22:47 

Jön az én ötletem. Megpróbáljuk az 1v1 torna szüneteiben lejátszani. Ha nem sikerül akkor használjuk a Vologya féle módszert. Ez így jó nem? Egyébként este mindenkinek van egy fél órája amikor 1-2 támadást lejátszik szerintem. de ezt majd nézzük meg a gyakorlatban. Én hajnali 4-ig várom az ellenfelet. 8) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 2:38 

közben bashollak, nem baj??
hajnali 4 ig, napi 4 orát akarsz majd aludni??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 7:46 

Simán. Majd meglátjuk ki kit fog lebasholni. :D tudod mi gyakoroljuk kispisztolyal. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 8:41 

Zomi is hoz gépet, én is, úgyhogy egymás ellen, meg a pénteken jövő "újakkal" (Sorceress, Shaba,...) már PÉNTEKEN lejátszhatunk egypár fordulót, hogy gyorsítsunk a meneten.

Az 1-1-ek szünetében a már ottlévők is lenyomnak néhány meccset, így nem minden szombatra marad :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 10:48 

Kell még egy monitor... mert nálam is van egy plusz. Ha kell valakinek szóljon befér Nimbus-hoz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 11:10 
Heroes Team

Hali!

Teki: Igen lefelé még ok, de haza már csak akkor fér ha az öledben hozod! :lol: Mivel a visszaúton már hárman leszünk!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 12:36 

Nimbus írta:
Hali!

Megamikor: Miért lenne ez utólag bevezetett szabály.. hiszen még jóval a tábor elött vagyunk :D (most le ne írd nekem, h az eredeti szabályzatban ez nem volt benne és azért...) ...

Üdv Nimbus!
Azért lenne utólag bevezetett szabály, mert a sereg összeállításánál nem számoltam azzal, hogy vajon a kiválasztott konfigurációval biztosan tudok-e az időlimit lejárta előtt nyerni, vagy nem, esetleg kapkodnom kell majd.
Ennek oka pedig, hogy a versenykiírásban szó sem volt időlimtről. :D

Egyébként a később hozzászólásokból úgy vettem ki, hogy a probléma megoldódott.
Csak gondoltam, ha már kérdeztél, hát válaszolok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 12:42 
Heroes Team

Hali!

Szerintem ez az időlimites dolog nem sokat változtathat a dolgokon, csak legfeljebb a profiknak. Bár oflline shoa nem játszotam, csak gép ellen, majd meglátom mit jelent otta az IDŐ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 12:58 
Heroes Team

Hali!

Megamikor: Nem bírtad ki... csak leírtad... :shock: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 13:05 

Egy jó dolog kisül ebből az idölimitből az hogy az erösebb sereg ellen kihozhatod döntetlenre. :D

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 312 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]