Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 361 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 15:18 

Azt hiszem létezik egy ennél fiatalabb topic is, oda valamikor régebben véstem valamit az általam szeretett bandákról, na most ide is kaparok valamit - én jobbára a könnyedebb metalt és az elvont zenét kedvelem, de akadnak a "klassziusok" közt is nagy kedvenceim.

The Doors, Aerosmith, Alice Copper, Guns n' Roses, Nirvana, Foo Fighters, RHCP, Hobo BB, Ocarina, Bauhaus, Sisters of Mercy, Sonata Arctica, Stratovarius, Amorphis, Sentenced, Nightwish, Epica, Within Temptation, Rhapsody, Luca Turilli, Manowar, Hammerfall, 69 Eyes, olykor-olykor a túlzott népszerűségébe belebukott HIM régebbi számai, Savatage, Circle II Circle és még akadnak, mint pl. a Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC és még sokan, de ebből már ki lehet szűrni, hogy a blues/rock/dallamos metal/goth által alkotott metszet a szívem csücske.

edit: emberek, sose tapasztaljátok meg , milyen is az, rossz billentyűzettel gépelni, majd észrevenni az elküldött a hsz.-ben a kettőzött mássalhangzók tömegét(nem is egyszer) :lol:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2006 júl. 05 szer., 23:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 17:11 

Hali! Én főleg a rockosabb/metálosabb zenéket kedvelem:
Sytem of a Down, SlipKnoT, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Nightwish, Papa Roach, Junkies, Depresszió, Tankcsapda pár száma, Jurij, Skafaunderz (Utóbbi kettő ismerős valakinek?)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 0:12 

Kedves Fórumozók!

Van egy török Ceza nevű repper....NNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNN jó csinálja adolgát.Akinek kell elküldöm a Holocaust nevű számát msn-en

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 0:27 

Van egy Savatage nevű zenekar, van egy Holocaust című számuk, ha gondoljátok, küldök kiskori képeket a kutyánkról msn-en. :wink:

De a lényeg, ez úgyis zene topic, és én meg kíváncsi vagyok - és a köz épülésére is gondolok :) - ezért felteszem a kérdést; Fifi, nem tudsz valami jó török rock vagy metal bandát mondani? Komolyan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 1:07 

BHappy írta:
Van egy Savatage nevű zenekar, van egy Holocaust című számuk, ha gondoljátok, küldök kiskori képeket a kutyánkról msn-en. :wink:

De a lényeg, ez úgyis zene topic, és én meg kíváncsi vagyok - és a köz épülésére is gondolok :) - ezért felteszem a kérdést; Fifi, nem tudsz valami jó török rock vagy metal bandát mondani? Komolyan.

Van néhány rock banda de nem túl jók.Most csak egyiknek jut az eszembe a neve az meg a "BUZ" !!!

A ceza télleg naon f***ául mondja a magáét...(Psszzzttt...Keressetetk rá a google-on)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 1:49 

Köszönöm, utánajárok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 2:19 
Heroes Team

Sziasztok!

http://www.necrodemon.com/Necromusic.html

http://www.asatru.co.uk/

Mostanában ezeket hallgatom. Elég érdekesek. Már annak aki szereti az ilyen zenét. Nekro és viking. :) Nézzétek meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 8:45 

KTibsza, te tiszta metálfej vagy!!! :D Ha bejönnek az ilyen zenék, ajánlom figyelmedbe a Summoning nevű osztrák zenekart.Bár ott nagyobb szerepet kap egy kicsit a szinti mint a Danelaw esetében de nem vészesen.Ja amúgy zenéjüket a Gyűrük ura inspirálja, tehát iszonyú monumentális zene.A Lugburz című albumuk még black metal azután kezdték el játszani a mostani stílusukat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 14:56 

Na Üdv! Az én érdeklődésem elég vegyes. Írok párat ami igazán bejön :arrow: JON BON JOVI,H.I.M,Linkin Park,Green Day,Nightwish,omega,Karthago,LGT,Aerosmith,Rob Thomas,Queen,The Rasmus,Robbie Williams,Slipknot,Scooter,Snoop Dogg,System of a Down,U2,Zanzibár,Ákos,Caramel,Foo Fighters,EDDA,Coldplay,Bryan Adams,Bikini,Audioslave,Daniel Powter és még a Skindred Továbbá sokféle zenét meghallgatok,a tuc-tuc zene nem az én stílusom,és utálom a Tokio Hotelt! Na kb.ennyi! :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 15:27 

Greenday, Slipknot, System jó, Tokio hotel okádék. Többirõl nem nyilatkozom. Lacuna Coilt, Kornt, Within Temtationt, Angelust, Rózsaszín pittbult, Actiont ismered? Azok mind jó zenék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 15:33 

Üdv Hell!Kornt ismerem,de a többi,amit leírtál teljesen ismeretlen számomra. Egy illegális progival(BCDC++) bármit meg tudok oldani :lol: ! Leszedek pár számot,mer télleg kíváncsi vagyok ezekre! Egyébként most olvastam el a ezt a topicot. Ugyanis unatkozok. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 15:51 
Heroes Team

VerZoSüni írta:
Üdv Hell!Kornt ismerem,de a többi,amit leírtál teljesen ismeretlen számomra. Egy illegális progival(BCDC++) bármit meg tudok oldani :lol: ! Leszedek pár számot,mer télleg kíváncsi vagyok ezekre! Egyébként most olvastam el a ezt a topicot. Ugyanis unatkozok. :shock:

Pedig néha igazán jó ötleteket kap az ember, hogy mibe is érdemes belehallgatni.
Részemről: Enigma, Gregorian, Nightwish, Xandria, Epica, The Frozen Autumn, Luca Turilli, Queen, Madonna, Metallica, ... (és még hosszan lehetne foltatni a sort.)
(A Lacuna Coil se rossz, de tőlük csak egy számot szeretek: Heaven's A Lie, a többi valahogy nem fogott meg)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 16:00 

Ha mindenki felsorolta akkor én mé ne... :)

THE BEATLES, CEZA, TEOMAN, HEROES3 ZENÉJEI, NINO ROTA MŰVEI(TARANTELLA LOL!!!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 20:02 

Találtam pár érdekes zenét. Gondoltam, megosztom veletek is. :D

Tv maci - 292kb

Jemi és a csodalámpa - 636kb

Frakk - 1537kb

Dr Bubo - 1091kb

A hét - 4915kb

Kukori és Kotkoda - 264kb

Rabszolgasors - 2247kb

Az Ablak című műsor zenéje - 4187kb

Dallas - 1167kb

Delta - 5508kb

Vuk - 2209kb

És végül Ruzsa Magdolna Megasztaros dalai egy zip fájlban!

Ha valakinek tetszik valamelyik, szedje le! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 20:57 

Nem tudom, írta-e valaki őket, de ha nem, már csak azért is közzé teszem, mert nekik itt a helyük!!!

Nickelback, Placebo, Bon Jovi, The Rasmus, Gun's and Roses (ezt tudom, hogy volt, de nem lehet elégszer ismételni :) ), Tankcsapda, na meg ott van a tökéletes kikapcs gomb az agyom, a Gyűrük ura bármely részének monumentális zenéje, és a régiekről se feledkezzünk meg, a korai Black Sabbathok, no meg a Led Zeppelin.

Nem túl hosszú lista, de számomra a legjobbak rajta vannak. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 20:02 

Kedves Fórumozók!

Én szeretem apop-ot de abbból is csak az értelmes szövegűeket!Rap-et mostanában kedveltem meg:CEZA(panorama harem, holocaust), Eminem más normális és igazi rappert nem ismerek!
Mit lehet szeretni ganxta zolin?Olyan, olyan, olyan izéé csávóóó!!!
Még mindig a beatles-t nyomom(michele, yesterday)
Queen-t ritkán hallgatok de az is jó!Pink Floyddal is így vagyok!
Nino Rota(keresztapa, tarantella) és bethoven művei tetszenek.
Rockból Teoman(paramparca, 17, rüzgar gülü, uykusuz her gece)
Metal-t nem szeretek!Vagyis nagyon kevés metal-t hallgattam de azok nem tetszettek!
Játékzenék:Heroes, gangsters2 más jó game zenét nem ismerek!(tán még a mafia zenéi meg gta:SA-ból a kjah west rádió zenéi)

szerintem 50cent nem rapper!!!A rap az amikor gyorsan kell mondani dallamnak megfelelően a szöveget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 17:05 

A jóra sikeredett játékzenék közül én a Warlords Battlecry(RTS-RPG) sorozatat emelném ki. Nekem bejöttek.

(és a sima Warlords 1-4 olyasmi, mint a Heroes, csak persze a nyomába sem ér :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 17:49 

A Silent Hill zenéi sem kutyák(hogy úgy mondjam, mesterművek) a kellemes hangulattól az idegborzolásig minden előfordul!!!Csak ajánlani tudom. http://www.silenceisbroken.com/noiz Ha valaki bátornak érzi magát ehhez, szedje nyugodtan.Figyelem:a játék ismerete - a megfelelő hozzáállású embereknél - NEM szügséges.Vagy talán a teljes katarzis élmény és a hidegrázás átéléséhez mégiscsak kell.Ja a Satyricon új lemeze nem is olyan sz*r mint olvastam.Metálra fogékonyak hallgassák nyugodt szívvel.

(a Warlords szerintem nagyon kiforratlan game :D Régi meg minden de nekem akkor sem jött be.Hülye a csata, nincs beleszólásom.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 10:55 

Nekem van egy Silent Hill soundtrack-em, nemtudom, hogy filmé, vagy játéké-e, a címe az, hogy Close your Eyes - nekem nagyon bejön a lehangoló stílusa.

Egyébként a régebbi felsorolásom óta bővült a kedvenc előadóim sora, akkor ha jól tudom, csak a Systemet, Nightwisht, meg a Godsmack-et, emeltem ki, na azóta ez a sor bővült Apocalypticával, Metallicával, Opeth-tel és Children of Bodom-mal. (meg még tuti mással is, amit elfelejtettem leírni :D)

És 1000%, hogy tovább fog bővülni, igyekszem kultúrálódni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 12:04 

Balee írta:
...Opeth-tel és Children of Bodom-mal...

Na igen ezek nagyon jó zenék!!
Megkérdezhetem az opeth-től mely' lemezt ismered?

U.I.:nekem megvannak a silent hill original soundtrack-ek de sehol sem találkoztam ilyen számcímmel, hogy close your eyes :? Lehet, hogy csak én vagyok vak amugy :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 361 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]