Na jólvan már, ittvagyok, ittvagyok...

Így H5 mappkreálás előtt bemelegítésnek nem is lesz rossz egy kis ujjgyakorlat!
Androgyn: Egy egyszerű hadsereg, gorgon és wywern keveréke egy vörös rágóval ( van ilyen artifact is?

) felturbózva, nem üt sokat, a vörös gömb viszont kiszívathatja a mágus seregeket.
Cat: Érdekes hadosztály, nagyot lőnek a medúzák és fal sem igényeltetik a teleport miatt. Van Anti-Magic is, mely a mágusokat is megszünteti, bár így kicsit furcsa a blind elleni immunitás nyaklánca, de ugye akkor teleport se lesz... A Holiness pendantot tartottam még furcsának, pár bakit leszámítva egyébként szép sereg!
Dragon: Ebben a versenyszámban merek írni magamról, semmi konkrét nagy ötletem nem volt a leadás előtt 1 nappal este 11-kor, így 5 perc alatt összedobtam egy kissebb banzájt, persze most az emberek 90%-a gondolt a magic immunityre, lekéne állnom ezekről a high level spelles funcsapatokkal...
Dreegar: H3 nagymesterem serege egy komoly spelles és artifact támogatottsággal bíró hárpia osztagot vezet harcba, nekem tetszik az ötlet, szvsz top 3 lesz, elég jól átgondolt! Gratz Mester!
Jou: Hasonlóan hozzám, a Mester ezúttal is funol H3-ban, vicces sereg, Zubinon röhögtem egy jót, de meglátjuk mennyit ér a spece!

Könnyed és lightos sereg kissebb magic arzenállal, funnak tökéletes lesz, de hát ki tudja mennyi embert fog halomra lőni...
Karesz: Szuper speedes harci (ATTACK!) törpék, mihelyt dördül a haste érdekes lesz a parti, de vajon a törpék hogy bírják a szívató illetve támadóspelleket? Nah ez itt a kérdés
Loga: Újjabb funny sereg, öreg medvék kis funny spellekkel kombinálva!

Tetszik az ötlet, funra tényleg jó lesz!
Lord Shaba: 5-tel kevesebb Harpy van mint Dreegarnak, de ezek upgraded banyák, szal valszeg ütősebbek abból a szempontból, hogy ott a gömb is. Na de mi lesz azokkal akik gyorsabbak és ütnek? Ennek ellenére jó sereg, szerintem esélyes lehet akár a top 3-ra is!
Magix: Acélgólemek chainnel és sárkány cuccokkal, szép szép, látszik a H5 sereg H3-as változata, jó lenne ugye, ha nem lenne a piros gömb meg a resist meg az anti-magic meg a...
Mugger: Szegény csontra éheztetett sárkányok végre egyszer harcba vonulnak, bár nekem H5-re volt bone dragonos ötletem, nem tudom 3-ban mennyire állják meg a hellyük, de azért egy Tazar oldalán jó spellekkel felvértezve, jó artik, tetszik, remek ötlet! Előre várom a rangsorolásba!
Nimbi: Megint száguldozó harci (ATTACK!) törpök, a különbség, hogy nem Terek hanem Ufretin a góré, na most hogy ez pozitívum vagy nem, azt már csak az élőben játszódó meccsek és luckok dönthetik el!

Egyébként külön öröm lesz a húskloffolóval hadakozó törp hadsereg face to face mészárlását nézni!
Sorceress: Tör Pi-k itt is, ezek az alapvető típusok, de elég durva spellarzenál melléjük, kíváncsi vagyok mit takar ez a sereg, így elsőre tetszetős, lehetne neki jövőt jósolni!
Teki1986: Na ez egy furcsa sereg számomra!

Kevés a fősereg, de megfelelő támogatást élvez, ez konkrétan egy olyan sereg amiről nem tudom mire képes, nekem kevésnek tűnik a HP, de nem nagyon vágom ez mit tud, kiderül majd odafenn!
Titi: A csontkollekciók másik mestere, Fafnerrel megkenve, kár hogy az alchemist kiszámíthatatlan kaszt, egyébként az ötlet kifogástalan, top 6 minimum meglesz sztem, talán Mugger sárkányai erőssebbek a herok miatt, de ez sem rossz hadosztály!
Vologya: Nah igen, megint (ATTACK!) törpök!

Ezek bár simák, ottfigyel Terek, sokan vannak és jól támogatottak! Gogo Mester, irány a top 6 minimum!
És ezzel búcsúzom is, irány H5 mappokat gyártani, remélem tetszenek az elemzések, H3-ban nem vagyok egy ász, szűk is kissé a látóköröm, de attól még szerintem jó lett eme iromány!

GL HF Mindenkinek!
Dragon