Most már én is írok némi beszámolót.
A Dragon's Lair-en Pumper ellen kezdtem, aki már ősszel egy halálcsoportban is legyőzött vkit, meg Teki ellen is volt keresnivalója, de kezdésnek nem nagyon sietett középre, így volt némi értékbeli fölényem.
2. meccsem Karesz ellen random pályán, Rampart&Mephalával, Fortress&Tazar ellen. A droid Neelával (2 0 2 2) sertepertéltem 3 arany sárkánnyal, egy kupac goblint akartam megtámadni, amikor oldalról nekem jött 9 devil... Bebuktam mindet, úgyhogy eléggé bosszús voltam. Utopia viszont 5 fekete sárkányos volt, úgyhogy jött belőle cucc rendesen, többek között levegő könyv (expert air volt), majd amikor középre mentem a sivatagos területre egy vízkönyv pottyant az ölembe (expert víz is volt). Ott meg Karesz egyik droidja csalinkázott némi Fortress-es lénnyel, azokat levágtuk. Pár napig még tébláboltam ott (majdnem nekimentem several rozsdasárkánynak) amikor feltűnt Tazar. Összecsaptunk, elmenekült és mivel aznap még másik 2 droiddal menekült el, Tazarnak annyi
Így Tekivel a csoport első helyéért csatáztunk a felújított Plagued Land-en, ahol nagyon jól ment a játék. Sokkal jobban, mint vártam, nem hibáztam gyakorlatilag. Towert és Fafnert választottam (Stronghold ellen), aki archeryt és armorert kapott következő 2 skillnek. De mivel volt scholarja és 1. nap jött Solmyr, adta magát az ötlet, hogy tanulja meg, igenám, de level 12-nél dönteni kellett, hogy wisdom vagy tactics? Mivel még a szintlépős fában se voltam akkor, bíztam abban, hogy wisdomot vhogy majd szerzek, hát ráfaragtam. Ugyanis a főcsatára (közben Teki bebukta a főhőst, de mondtam, hogy játszuk le azért) hiába volt expert tactics és advanced air, kaptam a nyakamba a mass haste-et és a barbár horda egyszerűen bedarált, totál tehetetlen voltam ellene!
A naga egyszerűen megdöglött, mert morálozott a wolf raider, a 230 gremlinem meg nem tudott lőni, mert morálozott az ogre...persze a morálnullázó a főhős táskájában figyelt

Fafner egyébként az első 3 héten végig pariban volt Gurnisson attackjával

a főcsata előtti napon még szereztem egy speed gyűrűt, a chain nélkül viszont semmit nem értem a csata kezdésével, ami eléggé bosszantott (10-es spell powerem lett volna).
Pistával fél 3-kor kezdtük a döntőt, ami még a másfél órás késés ellenére is botrányos időpont, máskor este 10-11 órára végezni szoktunk. És addig csak egy wt-s meccs volt, nem tudom az mennyire nyújtotta el. Fortress&Alkinnal vonultam harcba Tower&Fafner ellen. 6 lépésnyire a váramtól az utat 29 lizard állta el, elborult az agyam és tudom, hogy amatőr lépés, de ha már megvolt rá a lehetőségem, kértem egy restartot (na meg Pista Fafner helyett Thane-t állította be, úgyhogy a Fair Play is ezt kívánta, bár nem hiszem, hogy emiatt később reklamált volna) ami óriási hiba volt, mert ultra trágya terepet kaptam. Dreegar mondta, hogy ezt a fajta randomot Fortress-szel megnyerem, annyi dwelling lesz. Hát igen, összesen egy lizardmen volt

az elsőnél pedig 1. nap ott figyelt a wyvern... ráadásul totál úgy láttam, hogy a váram felett nem lehet továbbmenni, így a másik irányba indultam el, viszont a 2. napon már nem tudtam építkezni, mert nem volt fám... 4 napba telt mire a tetves fabányáig elértem, 1-1-7-nél bazilizkusz és hydra nélkül volt citadel-em. Utána öldöklő harc folyt minden egyes fakupacért (bár a lots wyvern monarch melletti storm elementalokat már nem mertem megtámadni a deviles eset után...), a fortress-es terepemnél kétszer nagyobb infernos és strongholdos terep között volt a váram, utóbbiból 1 hét volt míg hazaértam a főcsatára, igyekezni kellett, hogy 6-ra befejezzük. Mind az attackom, mind a defense-em jobb volt (8 13), de semmit nem ért, Pista beállt a sarokba (lehet nekem csak advenced tactics volt), a mass haste és slow pedig csak hab volt a tortán, nekem a 110-es villámon kívül semmi varázslatom nem volt (100 mana, egy spell powerért nem mentem be hazafelé), de néha azt is resistálták...
Bár tegyük hozzá, ebbe a felsorolásba azért nem illek bele még

"Bogpista nyert és ezzel csatlakozott Nimbus, Teki, Dreegar mellé, akik szintén 2x diadalmaskodtak."
Támadásnál az utolsó meccsemnél jöttem rá Shaba ellen, hogyan kellett volna felállnom végig, kétszer annyi pontot eredményezett volna ez szerintem, bár az is csak a 4-5. helyre lehetett volna elég. Pont Csabi ellen tudtam csak nyerni

fájó, hogy Ellene játszottam volna az első meccsemet, de a sütőt nem tudtam sürgetni, hogy süsse a disznótorost, így késtem egy negyed órát
Ez a wt nem igazán fogott meg, én nem ragaszkodom hozzá a későbbiekben.
Bár nem voltunk vmi sokan, a hangulat még mindig nagyon jó volt, köszönetemet fejezem ki a szervezőknek, találkozunk (

) a Táborban!