Sziasztok!
Írok egy kis élménybeszámolót:
Először is köszi a szervezők munkáját! A BB mindent összevetve jól sikerült, és én nagyon jól éreztem magam. Bár a remegő képernyőjű laptopért majd még számolok valakivel...
A meccsekről:
vs Dreegar - Páratlan Uralkodó
Dreegar dungit kapott, míg én nekrót. Erre mapra részemről ez egész jó párosításnak tűnt!

Elég jól haladtam, a harmadik hét elején megjelent a blokkomnál Dace (a második hét a vámpírok hete volt

), azonban én nem kitámadtam rá, hanem a váramhoz futottam az animate-ért. Megjegyzem ez óriási hiba volt. Találtam +4 health-et, így az akkori 250 csontvázam magában elég komoly erőt képviselt volna. Dreegar elinalt, én pedig a 25 lordommal utópiázni indultam.
Az utópiát jól benéztem, amatőrökhöz mérten is siralmas teljesítményt nyújtva buktam is azt. Így nyert Dreegar.
vs Csizu - Random Balance L
Csizutól azt hiszem joggal tartottam. Ráadásul pont randomon hozott össze vele a sors (illetve a szervezők) keze.
Én szerencsémre rampartot kaptam, Csizu dungeont. A játék jól ment, főleg, hogy az első héten elf dwellt foglaltam. 1-2-1nél már 37 granddal nyomultam, míg Csizu vért izzadt a kemény blokkokkal. 4. hét környékén főcsatában egyeztünk ki, középre mentünk. Csizunak ebben is nehézsége volt throng cyclops képében.
A főcsata viszonylag könnyen zajlott. Csizunak nem volt lvl7 lénye, trogi dwellje miatt viszont 550+ trottyost hozott. Ez nem húzta ki nehéz helyzetéből, amit több tényező segített elő. Ilyenek pl: 123 grand elfem, expert slowm, neki nem volt air magic, vacak spell powere volt. A pálya a javamra ítélt.
vs Buri - Át a sivatagon
Buri strongholdat kapott, én towert. Kicsit be is sz@rtam. Első nap fejlesztettem a golyósokat a haladás érdekében, így dobva el magamtól 1 titánt. Egész jól haladtam, minden ment szépen sorban. A crypta sajnos megakasztotta lendületem. Maxos lett, buktam a full addigi seregem, golyósok, gargoylek, magek. Szerencsére a hősömet el tudtam menekíteni (Pyre), a továbbiakban 2 nagával mentem tovább. Mondjuk így pont meglett a 3. vár is első hétre!

Értékekben végig Buri előtt voltam, így elég magabiztosan játszottam, aminek meg is lett az eredménye. A szürke maciknál 1 nagát, az utópiában további 2 nagát, és 1 titánt is buktam. A 3. héten átindultam a blokkokon. Kiszedtem a középső részt majd Buri területére indultam. Buri ezt látván a föld alá rohant utópiázni. Ahelyett, hogy utána inaltam volna, bevettem a várát, majd a hétből hátralévő 2 napott ott töltöttem. Így kicsit szemét módon 0-ztam a populációját, majd az enyémet léncon hoztam. Így a főcsata sereg szempontból nem érintett hátrányosan!
Értékeink hasonlóak voltak, 20 körül, viszont az utópiámból kihozott sentinel shield engem 35-ös defense-hez segitett.

Volt egy piros gömböm is, ami természetesen felkerül, morál 0-zó is.
Buri hősiesen küzdött, de nem bírta legyőzni az egyenlőtlen feltételeket.
vs Süni
Vasárnapra továbbjutva először Sünivel kerültem szembe. A map a bounty by earth volt, amit ekkor láttam először.
Itt infernot kaptam, Süni fortresst. Nekem bejött Crag Hack, Jeditte, a tanítást a Slayeres hős biztosította (most nem jut eszembe a neve

)
Végig necces harcokban volt részem, a szerencse (és a gép hülyeségei) mellettem álltak!
A 3. hét vége felé bedaráltam a titánokat is, az utópia felé indultam, tudtam, hogy Süni a közelben van. Az utópia előtt hidrák

, de az utópia is sima volt. Majd közeledett Süni, így visszarohantam leverni a gold dragonokat (+2 all, +6 def:) )
Süni jött utánam, meg a játékidő is letelt így főcsatázni kellett. Sajnos nekem csak 37 manám volt, Süni 160nal jött. Démonokat nem tudtam gyártani, nem volt rá idő. Viszont így volt familiarom és bármilyen röhejes is, ők adták a manát. Ezt maradéktalanul ki is használtam, az utolsó körben még egy magic arrowot is ellőttem belőlük.
Süninek +3 speedje volt és resuja is, az enyémet a mana miatt nem tudtam használni

Szerencsémre Süni bukott vagy 3 hidrát. Ez volt életem egyik legnehezebb és legkeményebb csatája. Nagyon kétesélyes volt végig, és Süni is jól küzdött! Vért izzadtunk a végére. De szerncsére nyertem.
vs Bozso
A következő pályán (random balance) a majdani bajnokkal hozott össze a sors. Mindketten nekrót kaptunk, Bozso Galthrannak nyomult, hozzám Strakert sodorta fortuna keze. Talán mondhatom, hogy alapvetően ez döntött. Komoly harcot vívtam egy animate tekercsért, amit 60 manából alig tudtam használni, Bozsonak kb 100 csonttal többje volt, mondjuk nekem meg +83 zombi és +58 wightom is volt. Galthrannal durvák voltak a csontok, shield, stone skin segitette piszkos munkájukat. Döntő volt az is, hogy ő ütötte meg először velük az én csontjaimat, akárhogy figuráztam, nem bírtam vele. Lemosott.
A támadásokról túl sok jót nem tudok mondani, nem nagyon figyeltem oda amíg vesrenyben voltam. Valamit ki kell rá találni, mert így nagyon nehéz 1v1-et játszani. H5ben volt egy kevés esélyem kupaközelbe kerülni, de pár ember mákolása (pl magix) és a készületlenségem révén túl sok pontot buktam!
Remélem tavasszal ugyanitt!
Üdv: Laca