Lucky:
Teki
Unlucky:
Pista
1vs1
Első meccs Pistával volt, Karesz féle térképen, ami nem volt rossz, simán hozta egy átlagos térkép színvonalát.
A játék WT ben zajlott, s ami fontos, 1500 és +150 sec idővel, szerintem ez döntő tényező volt a játékban.
Egy apró hiba miatt az egyébként nálam sokkal jobban játszó ellenfelem elbukta a hősét, igy megnyertem az első meccset.
Dragon féle térkép volt a 2. meccs, ellenfél a Pumpás, itt nem volt eleminálás, random, ami jön, Conflux, az első héten csak ismerkedtem a várral, mert még soha nem játszottam vele multiban, kalap fos, ennek ellenére az volt az elképzelés, hogy rámegyek a magicre, persze kiderült nincs lvl5, de legalább volt olyan épület, ahol minden varázsosztályt ( föld, viz, levegő, air) meg lehet tanulni, expert berserkkel indultam a csatába, a leghülyébb helyen áttörve, ahol semmi nem volt, a relicek a másik két átjáróban voltak.
Pumper valahol elbukta a hősét, folyamatosan recruitolt egy hétig, hátha visszajön, addig én haladtam, elfoglaltam egy várát, a hős nem jött, igy feladta.
Jebus
NG volt az ellenfél, a továbbjutás már megvolt, de azért szerettem volna nyerni, hát nem sikerült, rampart területe elgé **** volt, se relic, se utopia, ellenben ***** nagy, s no log.
A blokk volt a legszebb, levertem egy raklap minót, black dragon-t, de még az ellenfél blokkját is le kellett volna verni, hogy bejuthassak a sivatagba, faerie dragonok, elfogyott az idő, igy nem támadtam be, jött NG, leverte, majd engem is, hiába volt sok wyvernem.
Elődöntő Balance, Jou Infernóval tolta, én Tower, nagyon jó terepem volt, gyenge blokkok, de a mohóség miatt majdnem ráfizettem, az 1 giant, 2 nága lecserélése 35 centaur kapitányra másodikra is **** üzlet.
Nekem jutott a lehetőség, hogy kifosszam a hve zónát, az első összecsapásra Jou még nem volt felkészülve, lelépett, igaz nem volt olcsó ez a mutatvány.
Az összeharácsolt pénzből elindult a maradék sereg is, ezt az ellenfél nem várta meg, a lelépés után egy körrel megtámadott, gyakorlatilag
a wyvernek eldöntötték a csatát, némi toweres segitséggel.
Döntő
Dreegar fortressel volt, én necro, panic, sokkal jobban tolta, én igazából csak márászkodtam - by Titi - igy nem is volt olyan meglepő, hogy levert.
Gz neki, ha jól emlékszem, veretlenül lett bajnok.
H3 támadás:
18 black elég volt a középmezőnyre, ha azonban szeretnék valamennyit javitani, akkor nem árt kicsit igényesebb csapatot összerakni.
_________________ Despite what your mamma told you, violence does solve problems.
Annak ellenére, amit anyád mondott neked, az erőszak igenis megold problémákat
|