Csatlakozott: 2005 nov. 23 szer., 20:07 Hozzászólások: 1099 Tartózkodási hely: Jászapáti/Jászberény
|
Kedves Fórumozók!
Lekoppintottam az online szerepjátékot utána át gyúrtam új időkbe és így született a Maffia rpg.
A Sztori a mostani regényem városában játszódna és azokkal a bandákkal.Csak nem 1961-ben hanem a regényem végén 1970-ben.Hogy miért 1970-ben?
Mert a szerepjátékosok nem azt fogják leírni amit én a regényemben így a regény végén kezdődik a játék.
-Város:White city-nek hívják a várost.Magas épületek vannak a központban.(Majd feltöltöm az általam készített térképet).
-Karakterek:Bármilyen karakter lehet.De képet is linkeljünk be hozzá hogy elképzelhetőbb legyen a gyengébbek kedvéért.
Bandák:Van alapból 3 banda(hatalom nagysága szerint)
1.Malciej Bortnowsky:Egy nagyon öreg sikeres orosz emberke.Róka elleni támadásban nagyszerepe volt.
2.Don Piero(Igazi neve:Mario Piero):Ő ölette meg Rókát.Nagyon buta olasz olyan 30 év körüli.
3.Don Michlangelo(Igazi neve:David Mcdowd):Egykor Róka csatlósa volt de elárulta és a 10katonát megölette ebböl 2 maradt életben Trezza és Paul de ők is elbujdostak.
A karakterek lehetnek civil emberek, lehetnek bandatagok vagy rendőrök.
Ne azt higyétek hogy jók a rendőrök lelehet fizetni őket.
Én egy sima polgár vagyok aki a borgyárban dolgozik.
Kép nemsokára jön.
_________________ Üdv. Fifi
R.I.P.
BordoMavi!!!
|
|