Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 21 csüt., 17:01 

Szerintem ne politizáljunk!
Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 21 csüt., 19:30 

Freemy írta:
Mit szóltok kedvenc miniszterelnökünk nyilvánosságra került balatonöszödi beszédéhez és az azt követő zavargásokhoz?
Én sem örülök a hírnek, sejtettem is, hogy így van, mégsem az erőszak a megoldás rá. Pl. az MTV székházának mi köze volt az egészhez? Minek kellett oda betörni, azt elfoglalni és hatalmas károkat okozni? Van köztünk olyan, aki részt vett a tüntetésen?
Gondolom, mindenkinek megvan a maga véleménye erről. Én azt mondom: A békés, erőszakmentes tüntetés elfogadott, ellentéte elítélendő!

Teljesen egyetértek :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 21 csüt., 19:45 

Demokráciában szavazni szoktunk.. Nem ostromolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 21 csüt., 21:05 
Heroes Team

doom3d írta:
Demokráciában szavazni szoktunk.. Nem ostromolni.

viszont vannak akik nem ismerik a szavazást, csak a fizikai meggyőzést! :?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 21 csüt., 21:18 
Heroes Team

Igen, én se vagyok híve az értelmetlen erőszaknak, mert pl a kukák, amit előszerettel kiborogotnak, a légynek se ártottak (sőt :D ), akkor már inkább értlemesebb dologkba ölnék az idejüket ezek az emberkék (Teszem a szemét összeszedésébe, csak hát, az ugye strapás meló, és irtó fárasztó).
DE ugyanakkor sztem nem az kellene hogy most leginkább foglalkoztassa "szeretett" politikusainkat és elnökünket, hogy hát ez a vandálság nem megengedett, meg hogy a törvény teljes szigorával fognak lecsapni az emberkékre, hanem mondjuk az, hogy néhány ember, még finoman fogalmazva, is szét..... az országot (hadd ne idézzek). Vagy ez eltörpül a vandálkodók tettei mellett??? Az ő buksijukat pedig majd jóságosan megsimogatjuk azzal,hogy ugyan-ugyan ezt mégse kellett volna, és hogy máskor ne csináljátok???? Aztán pedig megy tovább az egész, úgy ahogy volt/van ???
De nem szeretnék belefolyni a politikába, mert ez olyan téma, amit 6 millió oldalról is ki lehetne vesézni, oszt mégsem érnénk el vele semmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 21 csüt., 23:23 

fifi írta:
Szerintem ne politizáljunk!
Üdv!
Ez már több, mint politika!
Az az ember, aki a maga előnyösebb pozícióba kerülése érdekében egy egész országot kihasznál, nyomorba dönt, hazudik és aztán elvárja, hogy ezek az emberek tegyék jóvá felszínre került bűneit, az számomra nem ember, hanem zsarnok. A rendszerváltás előtt volt ilyen helyzet, ma már demokrácia van, ennek pedig a legfontosabb tagja az állampolgár. Ki szeretné azt, hogy előre megmondják neki, mit tegyen? Ki szeretné, ha továbbra is hazudna hataloméhsége miatt az ország által ma már látszik, hogy tévesen megválasztott első ember? Én a helyében már lemondtam volna. Ha lemond, ha nem, felelnie kell tetteiért.
Ahogy az európai elit javasolta, úgy kellene lennie a folytatásnak. A legfontosabb lenne szerintük egy új országgyűlési választás megtartása, a bűnösök felelősségre hozása, szigorú büntetése és a demokrácia visszaállítása.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 21 csüt., 23:51 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Először is ez egy Heroes fórum, bármi is legyen a topic neve, hagyjátok abba a politizálást, KÉREK ERRE MINDENKIT!

Egyébként pedig ha nem tűnne fel mindenkinek, világszerte ez zajlik... Csak hogy néhány nevet említsek: George W. Bush, Tony Blair, Silvio Berlusconi, hogy mindkét oldalról, légyen az jobb vagy bal essék szó! Szóval egyik 19, másik 1 híján 20... Sohasem fogjuk megtudni MI mezei emberek, hogy mi zajlik a háttérben, hogyan verik át egymást és BENNÜNKET a politikusok, politikai erők! Magyarországon 16 éve ez megy, példát kellene venni néhány keletebbre fekvő országról, hogy mit és hogyan kellene csinálni... Szóval érdem vagy sem, egyedülálló vagy sem, hogy valaki hazudott és be is vallotta ezt döntse el mindenki maga!Bocs mindenkitől, de már tele a hócipőm minden politikai erővel! Szóval ZÁRJUK LE A POLITIZÁLÁST, HA KÉRHETEM! KÖSZÖNÖM! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 0:31 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Először is ez egy Heroes fórum, bármi is legyen a topic neve, hagyjátok abba a politizálást, KÉREK ERRE MINDENKIT!

[...]

Bocs mindenkitől, de már tele a hócipőm minden politikai erővel! Szóval ZÁRJUK LE A POLITIZÁLÁST, HA KÉRHETEM! KÖSZÖNÖM! Baráti üdv!

Ne haragudj Vologya, de ez a fórumrész már nem gyökeresen a Heroeshoz tartozik!
Természetesen megértem, hogy nem szereted a politikát, egyébként én sem, de azért az ritkaság a világon, ami most nálunk mégis megtörtént. Tényleg vannak mások is, akik ezt csinálják, de még senki sem bukott le így.
Én csak a véleményeteket kértem ki. Lehet támogatni, ellenezni, de a fejünket a homokba dugni nem szabad! Akinek nem tetszik, nem ír ide, vagy felhoz más témát. Ennyit akartam hozzáfűzni.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 6:40 

Nem Freemy!
Természetesen mindenkinek joga van, hogy a véleményét elmondja a politikáról, de erre millió lehetősége van, ez a fórum és ez a topic nem erről szól.
Bízom benne, hogy így van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 9:47 

Tökéletesen egyet értek, kedvenc, és mélyen tisztelt házimacskánkkal! (bocs, Cat :lol:)

Millió meg egy politikai fórum létezik, ahol mindenki tetszés szerint kifejtheti nézetei. De könyörgöm, ez a Heroes, ez egy játék, legalább ezt hagyjuk meg annak, ami! Számomra már az is egy gyomorrúgással ért fel, amikor a Rúna magazinban (mikor még létezett annó), választási hirdetésre leltem. (Annak, aki nem tudja, miről van szó: a Rúna egy tisztán szerepjátékos havilap volt.)

Úgyhogy éljen a Heroes, a politikát meg helyezzük át máshová! :lol: Pl. kedvenc kocsmánkba két sör mellé. :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2006 szept. 22 pén., 12:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 10:38 

Én mégis úgy gondolom, hogy a csevelyfarm az nem Heroes! Ha nincs újabb hozzászóló, akkor a témát lezárom.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 15:49 

Igazad van Freemy, ez a topic elvileg nem a Heroes-ról szól, viszont a politikát tényleg mellőzni kellene. - Valaki már mondta itt előttem, hogy van más hely, az ilyesmi megvitatására. - És ez tényleg így is van. - Tapasztalatból mondom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 18:15 

Balee írta:
Igazad van Freemy, ez a topic elvileg nem a Heroes-ról szól, viszont a politikát tényleg mellőzni kellene. - Valaki már mondta itt előttem, hogy van más hely, az ilyesmi megvitatására. - És ez tényleg így is van. - Tapasztalatból mondom. :)

Balee,te nagyon tapasztaltnak tűnsz. :wink: :)Ezt én is tapasztalatból mondom(írom) :lol: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 11:40 

Nincs már Rúna magazin? :shock: Ez új nekem. :D Mikor szűnt meg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 10:38 

Sziasztok!

Könnybe lábadt szemmel olvasgattam a régi nagy beszélgetéseket! Cat!, Mad!, Beorn! Robi! és a többiek (bocs, hogy nem sorolok fel mindenkit) hiányoznak a jó kis dumálásaink, csevejeink!

Üdv: Laca, a nosztalgiázó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 13:53 

Igen, én is szoktam nosztalgiázni, nekem is hiányoznak a régi ökörködések, de ha minden összejön, nemsokára Cattel teszünk róla, hogy mindent visszaállítsunk a régi fényébe, ha Te, Mad, Beorn és a többiek is beszálltok! Már alig várom! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 14:07 

Beorn már itt is van.
Olyan hülye, mint volt (ha nem hülyébb).
:lol:
De csajok nélkül nem élet az élet: drága Cat és Madchicken nagyon hiányzik innen nekem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 14:37 

Nem csak neked, nekem is hiányoznak.
Azért a beszélgetésre én is kész vagyok, csak kéne valami jó (esetleg szaftos :lol: ) téma! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 15:18 

Nokedli pörköltzafttal?
az elég szaftos?
:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 15:23 

Mihez képest.
Egy bödön felolvasztott libazsírhoz képest kissé száraznak mondanám, viszont a kekszhez viszonyítva már túl szaftos... :lol:

Minden viszonyítás kérdése! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]