HoMM VI topicból kiemelt rész:
HUNLorcs írta:
hahakocka írta:
http://www.pcdome.hu/cikk/2913/might_magic_heroes_vi_pc
PCDOME-os bétabemutató írás.
Ja s ajánlom az utolsó Pottert aki még nem látta tényleg végre megint egy szuper rész. Szerintem a legjobb eddig. Kritikát írtam sok helyen róla. Jó hosszút egy lezárásnak.

Jó lenne ha a Heroes sorozatból is lenne film így a Gyűrűk Ura trilógia és Potter széria után simán megcsinálhatnák, pénz s CGI lehetőség adott ahogy a sok rajongó is aki befizetne rá. Az 5-6. részből lehetne szerintem jót csinálni.
Vagy a 3.-4.-ből.

Ott legalább van sok hős, akik mindkettőben szerepelnek.

Áyron írta:
hahakocka ötletét támogatom miszerint az 5-ből vagy 6-ból legyen, akár sorozat akár film. Mert tényleg egy fantasztikus világ az egész Heroes univerzum. Csak hát azt ne felejtsük el hogy Gyűrűk ura és Harry Potter filmek a könyveket vették alapul , amelyek kiválóak voltak! Na már most tudtommal Heroes nincs könyvben. Tapasztalataim szerint a játék adaptációkból pocsék filmeket csinálnak
hahakocka írta:
Ez igaz de történetben látványban az 5-6-ban van nagy lehetőség és hát Ubisofté már egy jó ideje a Heroes jog licenc. Így az 5-6. rész jöhetne szóba.
Áyron írta:
Ubi most assassin's creed filmesíti meg. Minden esetre szerintem 4 évet rá kéne szánni a forgatókönyvre a heroesnál.
T-Rex írta:
Jó lenne, ha a vár kinézetét csinosítanák egy kicsit

HUNLorcs írta:
Rendben, nekem végülis az 5.-6.-ból is jó, csak legyen valamelyikből végre egy film.

(Bár azért 3.-4.-ből lenne a legjobb, de így is tetszene

)
Néha amúgy el szoktam gondolkozni ilyesmin, hogy mi lenne, ha mi fórumosok közösen írnánk meg egy ilyen filmtörténetet meg a jeleneteket, mindenki egy-egy részt, és aztán faszán összehangolnánk.

Sztem tök jó lenne.

Tspawn írta:
Nem rossz ötlet, DE...az 5. résznek a sztorija nem volt rossz, de az uccsó lezáró jeleneten, a második kiegben, na azon majdnem megütöttem valamit. Ilyen ötlettelenül lezárni a történetet...

bár ebből a szempontból tényleg a 4. a legjobb, na annak van történetfolyama rendesen.
T-Rex írta:
Szerintem is

A film kezdődhetne úgy, hogy Gelu és Kilgor harcol, a háttérban egymást csapják a lények

HUNLorcs írta:
Én a 3.-4. részre elsősorban azért is gondoltam, mert akkor nem feltétlenül csak a kampányokról szólhatna a történet, mert lássuk be, sok esetben nem valami fantáziadúsak. Viszont a H3-H4-es hősök sztorija összefüggően és érdekesen van leírva, és mivel sok közös hős is van, ebből lehetne kreálni egy jó filmet (pl. hogyan pusztulhatott el a Fortress?).
U.i: Ha ez OFF-nak minősül akkor elnézést kérek a harapós moderátoroktól.

Alvarezfan írta:
Jaja, filmet csakis a h4-ből.

Össze lehetne dolgozni a rend/élet/halál kampány történeteit. A h5 története azért eléggé lapos.
Áyron írta:
Szerintem H5 egyáltalán nem lapos a története egyedül a vége egy kicsit .......... H4 a történetét én egyáltalán nem szerettem. Kinek a pap kinek a papné