Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 42  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 26 vas., 15:11 

Megint rá kattantam TES4-Oblivon-ra. :) Kb olyan addiktív mint a WoW csak offline. :P Kegyetlenül hangulatos game. :bow:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 26 vas., 15:30 

Might and Magic 3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 17:45 

Disciples 2. Már két lvl99es karim van. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 15:10 

Gyerekek!

Az RPG-m megváltozik!

A koleszban játszódó helyett, középkori lesz, 1400-as években! A szereplők még mind e fórum tagjai, csak kicsit másképpen :lol:

Pl. Fifi a Kártyamester, Dougal a Katona, Beorn a Lovag, stb. Fantasy elemek nélkül :lol:

De az is lehet, hogy Egri Csillagok RPG lesz, a Heroes.Hardwired.hu Fórumának szereplőivel... szóval Egri csillagos szereplők átnevezve.

De nem biztos... majd a jövő meghozza.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 23 pén., 22:26 
Heroes Team

Crysis... felraktam. 1280X1024 felbontás "high" grafikai beállítások mellett próbáltam ki.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Az államat még mindig nem tudtam felszedni a padlóról... mit tudhat very highban??? Lehet felrakom mégis a Vistát, h meglessem... :P 8)
Nem szoktam hasra esni pár hűdedurva effektől, de itt ennél picit többről van szó.

Maga a játék az viszonylag szokványos, mondhatni Far Cry, kiegészítve egy-két tetszetős kiegészítéssel (pl.: nano ruha...)

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2007 nov. 24 szomb., 11:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 24 szomb., 6:01 

Mégegy Tás. :shock: :shock:

VuuuuuuuuuuuuuK!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 26 hétf., 10:53 

No, nekem a pillanatnyi kedvencem the Witcher.
Kaptam egy szép új gépet, úgyhogy fel is toltam minden grafikát maxra, ahogy kell (annak ellenére, hog a videókártya elnézést kért tőlem, hogy kb. 2900×2100-as - vagy milyen - felbontásban már csak 75 Hz-el tudja a képernyőt frissíteni. :)

No, the Witcher. Ez A szerepjáték, számítógépen. Eszméletlen jó játék! Olyan párbeszédek, olyan karakterek vannak benne, hogy az állam a padlóhoz koppan néha. És mindent eljátszanak, elmondanak ékes magyar nyelven! Végre egy játék, amiben a küldetést tényleg meg akarja oldani az ember, nem szoritkozik a "200. szintű megamágus megkéri a csicskapartit, hogy hozzon neki két goblinfület, mert épp nem ér rá" mission-ökre. Jah, és lehet benne trófeákat gyűjteni. Különböző csajszi-trófeákat. :) A zöld bőrű kicsinimfa a kedvencem. Kb kétnaponta felkeresem, ha már a karakterem nagyon magányosan érzi magát a mocsárban bolyongva. :) A harcrendszer is nagyon jó, a karakterfejlesztés brilliáns, egyedül a hátizsák egy kicsit béna, de azt még elnézi az ember. És a világa! A hangulata! Eszméletlen! Végre nem a jófiú megmenti a világot a gonoszoktól sablon. A főhős nem gonosz, de nem is jó. Egy mutáns szörnyvadász zsoldos, aki pénzért dolgozik. Néha pedig igen kemény morális döntéseket kell hozni. Pl. a falu (akiért eddig dolgoztál) vs a cuki boszorkánycsajszi, akit épp az előbb... hmmm... között. (Mondjuk nekem nem volt kétséges, hogy kit válasszak.) És a hőst átverik, becsapják, félrevezetik, lenézik, de ugyanakkor mások meg tisztelik, szeretik, becsülik, barátkoznak vele. Él az egész! A tetteid kihatnak a későbbi kalandra (és ez most nem csak duma), pl. majd a vasat harapom ketté, mert a városőr parancsnok, akit kb. 10 órával ezelőtt meggyanusítottam, nem hajlandó segíteni nekem. Megsértődött a lelkem, úgyhogy most egy sokkalta, bonyolultabb úton juthatok csak tovább.

Úgyhogy én ezzel szórakozom, amikor épp jut egy kis időm a munka (ááá, csak vicceltem :) ) és a Travian mellett. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 26 hétf., 14:36 
Heroes Team

Huhúúú a Witcher-re én is rája vagyok kattanva, legalábbis elméleti szinten (egyenlőre). Nagyon tetszik, amit eleddig írtak róla, de még nincs meg. Ám ami késik..
Picit félek is tőle, mert ahogy nézem nagyon addiktív, és amíg egy Crysist le tok tenni 20-30 perc játék után (egyszerre több időm nem nagyon van), addig félek ezzel nem tudom majd ezt megtenni.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 28 szer., 18:25 

Dougal írta:
Gyerekek!

Az RPG-m megváltozik!

A koleszban játszódó helyett, középkori lesz, 1400-as években! A szereplők még mind e fórum tagjai, csak kicsit másképpen :lol:

Pl. Fifi a Kártyamester, Dougal a Katona, Beorn a Lovag, stb. Fantasy elemek nélkül :lol:

De az is lehet, hogy Egri Csillagok RPG lesz, a Heroes.Hardwired.hu Fórumának szereplőivel... szóval Egri csillagos szereplők átnevezve.

De nem biztos... majd a jövő meghozza.

Aztán én ki leszek? :P A kiskukta? :shock: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 28 szer., 19:42 

Én had legyek a kutyuska!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 29 csüt., 20:53 

Nemrég vettünk két játékot az enterneten :) ,úgyhogy szerencsés esetben már hétfőn megjön.Postaköltséggel 2500 ft.Íme a két "csákó":
http://www.vatera.hu/pc_bontatlan_worms_forts_under_siege_38115995.html
http://www.vatera.hu/pc_bontatlan_pro_evolution_soccer_3_43627286.html
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 30 pén., 19:41 

Ez a Witcher tényleg olyan boszorkányos? És 7 éves gépen, GF4 MX440-nel is indul? Mert ha ennyi jó csajszi van benne, akkor érdekelne.. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 21 pén., 11:54 
Heroes Team

doom3d írta:
Ez a Witcher tényleg olyan boszorkányos? És 7 éves gépen, GF4 MX440-nel is indul? Mert ha ennyi jó csajszi van benne, akkor érdekelne.. :shock:

Hali!

Van benne boszorkány is, de a witcherek nem boszorkányok, bár tudnak egykét varitrükköt. Egy 7 éves gépen, pláne az említett kártyával max. képregényt nézhetsz ha egyáltalán elindul. Sajna a csodás képi világnak ára van, meglehetősen nagy a gép igénye.

A játék viszont iszonyat jó, azóta megvettem, felpakoltam, kipróbáltam... ESZMÉLETLEN JÓ! 8) Még csak a kezdő helyszín külvárosában kódorgok, de már itt is annyi meló van, h ihaj... pl. ott a tulipánokra izguló bögyös kis parasztlány is :lol: :lol: . Azért, ha valaki csak a lányok miatt érdeklődne a játék iránt, annak inkább mást ajánlanék. Persze színesíti a játékot, sőt kicsit talán életszagúbbá is teszi, de szerencsére a határokon belül maradva, és nem ledegradálva a szerintem valaha volt LEGJOBB RPG-t, holmi "szexjátékká".

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 22 szomb., 11:17 

Rákattantam a YuGiOh Power of Chaos pc kártyajátékra. Azóta nem is heroesoztam. A bb óta. Nagyon állat játék, sajna megvenni nem lehet, csak letölteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 11 pén., 23:58 

Nem WOWozik valaki?vagy travian?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Heroeson kívüli játékok.
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 19 szomb., 15:34 

Cseho írta:
Na ezt a topycot azért hoztam létre,hogy letudjátok írni a Heroeson kívül milyen játékot szerettek még.
Én személy szerint a Jedi Knight :Jedi Academy-t és a No One Lives Forever2:The Spy in H.A.R.M.'s way-t szeretem,de idegesség levezetés képp néha becsúszik egy kis GTA3 és Vice City :D

Szóval írjatok :D

Mostanában egyre többet játszok a Rise of Nations:thrones and patriots-val. :D A Heroes mellett vagy helyett. :twisted: :twisted: :twisted:
Vagy bejöhet még a NFS:ProStreet vagy Most Wanted. :wink: :)

U.i.:Mostanában sokat írok,nem tudom mi van velem... :? lehet hogy szófosásom van. :lol: Pedig nem is vettem be hashajtót. :D :shock: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 20 vas., 21:16 

Én mostanában a Might and Magic 3-al, Heroes 0-val (Kings Bounty-val) szoktam játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 21 hétf., 12:47 

Hell: honnan töltötted le a játékot? Nekem a YugiOh Joey Passion van meg, még a Pumpás adta nekem, szerintem megint tolunk pár gamet a táborban :)

A witcher-t megvettem én is még régebben, díszdobozban. Nagyon szép a játék csak játszani nem tudok vele :) A gépem ugyanis gyengusz hozzá, szóval várnom kell egy kicsit mire én is kipróbálhatom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 21 hétf., 13:30 

Én láttam ahogy a bátyám játszik a Witcherrel, jó grafikájú, jó játéknak tűnik, hiszen néztem ahogy játszik vele.

Persze az én Pentium 4-es gépemen, ahol 446 Megabyte van a rendszer-meghajtón, nem hiszem hogy elindulna .P

Azért még néha eljátszogatok a Might and Magic 3-al, Kings Bounty-val, Heroes 1-2vel és 4-el :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 12 szer., 15:30 
Heroes Team

Hali!

Mostanában nagyon nagy divatja van az online játékoknak. Én nem régiben felfedeztem egyet ami nekem nagyon bejön. Viszonylag egyszerű, ingyenes, de mégis élvezetes játékmenettel és ami a fontos, hogy nem úgymond "realtime", hanem cselekvéspontokat osztanak, amit az ember akkor használ fel amikor éppen ideje van, így kvázi nincs lemaradása az állandóan online lévő játékosokkal szemben.

Aki gondolja lessen rá az alábbi linken:
http://www.vegzetur.hu/?kar=7530

ui.: Igen jól gondolod, ha erről a linkről regelsz nekem bizonyos idő után (ha Te is jónak találod a játékot) kap némi "lélek energiát" a hősöm. :) Ha ezt sajnálod tőlem, akkor csak egyszerűen a www. vegzetur.hu -ról regelj. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 42  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]