Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 21:43 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kedves Fifi: Engedd meg, hogy gratuláljak azért, mert egész nap nem csinálsz semmit és elszórakoztatod az amúgy is ráérős Heroes fanokat! :lol: Nincs 1-2 napja, hogy figyelmeztettelek és képes voltál ez idő alatt 40 hozzászólással gazdagítani szerény fórumunkat! :shock: Ha jól emlékszem azt tanácsoltam neked, hogy a minőségi hozzászólásokra koncentrálj, ne a mennyiségiekre! :shock: Látom elfogadtad a tanácsom! :? Azért annak örülök, hogy csak a csevelyfarmba írogatod eme remekbeszabott hozzászólásaidat! :lol: Ez már maga a fejlődés! :lol: Ha így folytatod, pár nap alatt lehagyod az eddigi legtöbb hozzászólást produkáló emberkéket a fórumon! :? Rosszabb leszel, mint Cseho fénykorában! :? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 22:20 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Kedves Fifi: Engedd meg, hogy gratuláljak azért, mert egész nap nem csinálsz semmit és elszórakoztatod az amúgy is ráérős Heroes fanokat! :lol: Nincs 1-2 napja, hogy figyelmeztettelek és képes voltál ez idő alatt 40 hozzászólással gazdagítani szerény fórumunkat! :shock: Ha jól emlékszem azt tanácsoltam neked, hogy a minőségi hozzászólásokra koncentrálj, ne a mennyiségiekre! :shock: Látom elfogadtad a tanácsom! :? Azért annak örülök, hogy csak a csevelyfarmba írogatod eme remekbeszabott hozzászólásaidat! :lol: Ez már maga a fejlődés! :lol: Ha így folytatod, pár nap alatt lehagyod az eddigi legtöbb hozzászólást produkáló emberkéket a fórumon! :? Rosszabb leszel, mint Cseho fénykorában! :? Baráti üdv!
Hi Vologya!
Örülök annak hogy a mostani figyelmeztetö h.sz.-ban több a smile!És csak minöségi h.sz-im vannak amik nem minöségiek lécci töröld ezeket nem tiltakozom ellene!Tetszik a honlapom?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 22:47 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Fifi: Örülnék neki, ha nem adnál munkát nekem azzal, hogy a nem minőségi hozzászólásaidat törölgetem! :? Nem azért vagyok a fórumon moderátor, hogy a fárasztó napi munkám után, mikor feljövök elolvasni amit aznap írtatok, a Te nem minőségi hozzászólásaidat törölgessem! :? Fogd vissza magad és igyekezz csak akkor szólni, amikor értelmes dolgot írsz a fórumra! Az oldalad nem néztem meg, mert nincs időm rá, majd talán 1x! :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 22:50 
Heroes Team

Hát hogy itt mik történnek!!!??? Pár órára megszakad a netem, és mire visszatérek, már komoly vitává fajult egy megjegyzés.
Pedig hát nem csak a fantasyra, de elég sok mindenre igaz az hogy valakinek tetszik, valakinek meg. Fantasyból meg igazán jó filmet sztem lehetetlen készíteni, hisz mindenki elképzel magának egy mesét/történetet, és ha arra úgy nagyjából ráillik egy film kliséje, akkor elkönyveljük, hogy ez egy hú de milyen jó film.
Ha pedig valaki nyíltan elmondja, hogy egy film nem tetszett, akkor azok akiknek tetszett szinte értelemszerűen a torkának ugranak :D (persze elő lehet egy véleményt adni más formában is). Amúgy már ha torok ugrás: bizony én is ugrok, ha valaki az általam jónak ítélt filmeket, könyveket leértékeli (bezony, bezony csak óvatosan a filmkritikával, mert egy óvatlan mozdulat és... :D :D :D )
Amúgy meg lehet hogy megleszek kövezve, de én sem vagyok oda a LOTR filmbéli változatáért. A könyvet azt már töbször is végigolvastam, de a filmnek nem hiszem, hogy mégegyszer nekiülnék. Egyrészt mint film, úgy el van nyújtva mint egy rétes tészta, viszont még ennyi idő is kevés volt, hogy normálisan visszaadják a könyvet. Az egész filmnézés azzal ment el, hogy az ismerősöknek magyaráztam, hogy mi miért van. Viszont az is igaz, hogy vannak benne nagyon jól sikerült részek is. Mindent egybevetve, egy nem rossz film sztem, de mégegyszer nem biztos hogy végig bírnám ülni.
A dungeons & dragons se volt olyan hú de nagy szám (persze ez csak a saját véleményem), mert voltak benne eléggé nagy kavarodások (számomra oda nem illő elemek), de azért azt is vegyük figyelembe, hogy a két film között valószínűleg volt valamennyi befektetési eltérés :D Viszont az is biztos, hogy nálam nem überolja a LOTR-ot, inkább alatta helyezkedik el értékelésben

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 22:50 

fifi írta:
-És igazatok télleg az 1-es értékezéssel én is eltúloztam a dolgot a harry-t eggyel feljebb kellett volna és utána a LOTR!Az utolsó pedig a Holnapután!

:shock: A Holnapután???
Az a film bár nem érdemel ötöst, de egyes sem! A lehetséges jövőt mutatja be. Nagyon sokaknak az a véleménye, hogy ami ott történt, a valóságban is megtörténhet!
Szerintem minimum 3-ast megérdemel az a film. Annyira azért nem lett rossz!
Nem sok filmre adnék egyest. Mondjuk a Freddy vs. Jason című filmre igen. Egy rakás ****. Az egyes, de a Holnapután semmiképp!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 10:46 

Üdv!

Jitay: Fifit nem azért támadtuk le, mert teljesen elítélhető módon ( :lol: :P :wink: ) nem értékeli nagyra a Gyűrűk Urát, hanem azért, mert ez olyan butaságokkal magyarázta, amelyek egyáltalán nem helyénvalók!
Te azt mondod, hogy nem tetszett annyira, mert a könyv jobb volt, stb. Ez tök értelmes magyarázat! De azt mondani, hogy nincs rendesen kidolgozott világa, stb., ez botorság! Szvsz. Ilyen alapon a fantasy és sci-fi filmek nagy részét le lehetne degradálni!!!! A Gyűrűk Urát viszont ilyen alapon NEM!
Ez az én véleményem a dologról!

Más: A holnapután nálam sem a lista alján szereplne! Tényleg egy kicsi elképzelhetetlen jövőt mutat, de én szeretem az ilyen katasztrófa jellegű filmeket! :) (Twister rulez) És könnyen lehet, hogy ilyen jövő elé nézünk... :roll: :shock:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Gyűrűk ura könyv vs Gyűrűk ura film
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 11 szer., 1:05 

Csá mindenkinek!
Hozzászólásom a témához csak annyi, hogy talán 10 éve olvastam először a könyvet, de azt hiszem az egyik legmeghatározóbb olvasmányélményem :D :D :D volt amit máig nem tudott semmi felülmúlni. A film is fantasztikusra sikerült szerintem, :D :D ( A király visszatér-t 4x néztem meg egymás után) többek között annak idején azért lettem (és vagyok is)
Heroes rajongó, :D :D :D mert csak úgy hemzseg ez a játék utalásokkal a könyvre. Az hogy melyik a jobb a film vagy a könyv, azon a végtelenségig lehetne vitatkozni. Nekem a köny jobban bejött, olvasta valaki a Szilmarinokat :D :D :D és a Babót? Érdemes ezekbe is belelapozni. Állítólag már készül a Babóból :D :D :D a film is. Erről tud valaki valami közelebbit mondani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 23:27 

Rég volt szó a mozifilmekről.

Legutóbb a "Csak szex és más semmi" filmet láttam.
Aki még nem látta, az feltétlenül nézze meg ezt a remek magyar filmet! Egy romantikus vígjátékról van szó, ami olyan jól sikerült, hogy az első perctől az utolsóig a székhez köti a nézőket! Csak ajánlani tudom!

Más.
Nem mozi, de film.
Ki nézte a Lost sorozatot?
Nagyon nem örültem neki, hogy az első rész végén abbahagyták. Biztos lesz még folytatás, de addig várnunk kell...
Milyen politika az, hogy félbevágnak egy sorozatot és csak mondjuk fél év múlva folytatják???
De mérges vagyok rájuk emiatt!!! :evil: :evil: :evil:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 13:22 

Én azért nem írok ide mostanában, mert nincs olyan film a moziban, ami érdekelne... :roll:

A Lost-ot én is néztem, (nem vagyok valami nagy sorozat rajongó, elötte nem néztem sorozatokat, és most megint nem nézek...) osztom a véleményedet, eléggé szenyaság, hogy a közepén csak úgy abbahagyják... (mondjuk ezen az RTL Klubnál nem lehet csodálkozni, fiatalabb koromban még néztem a délelőtti rajzfilmeket, azokkal is ezt csinálták... :roll:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 13:41 

Hi mindenkinek!

Lost nem volt rossz de túlságosan nincs kidolgozva...

Viszont nagy Pixar rajongó vagyok...A mostani animációs rajzfilmjük nem rossz de Toy Story volt a király(Főleg az 1)!

Még írni szeretnék A falu című horror thriller-ről ami nagyon megfogott!A Kis Falu mapomat először A Faluként akartam elnevezni de mikor megtudtam hogy létezik ilyen film átkellett neveznem Kis Falura!

Gyűrűk urát ismét megnéztem de egyáltalán nem tetszik még többszöri megnézésre se...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 13:53 

A Dungeons & Dragons meg tetszik?

Valamikor karácsony környékén volt a tévében, gondoltam, megnézem... megbántam... :( (a másik adón meg a Water World ment, inkább azt kellett volna... :roll:)

Ha neked ez tetszik, és A Gyűrűk Ura meg nem (ami lazán übereli ezt a filmet... :roll:) akkor, hát szerintem ízlésficamod van. Annyira látszik rajta, hogy játékból csinálták, gagyi a sztori, a kellékeken annyira látszik, hogy nem igaziak (még ha a történet jó lenne, akkor ezt még elnézném), szóval siralmas... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 13:58 

Balee írta:
A Dungeons & Dragons meg tetszik?

Valamikor karácsony környékén volt a tévében, gondoltam, megnézem... megbántam... :( (a másik adón meg a Water World ment, inkább azt kellett volna... :roll:)

Ha neked ez tetszik, és A Gyűrűk Ura meg nem (ami lazán übereli ezt a filmet... :roll:) akkor, hát szerintem ízlésficamod van. Annyira látszik rajta, hogy játékból csinálták, gagyi a sztori, a kellékeken annyira látszik, hogy nem igaziak (még ha a történet jó lenne, akkor ezt még elnézném), szóval siralmas... :roll:

Nekem csakis a KERESZTAPA és STARWARS minden része tetszik!A többi filmet hobbibol nézem és értékelem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 15:09 

Akkor valószínülég én értettem valamit félre... :? Bocs.

A Star Wars, az tényleg egy jó film, meg a Keresztapáról is azt mondják, csak azon voltam kiakadva (lettem volna), hogy a D&D szerinted jobb, mint a GyU... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 15:37 

Balee írta:
A Lost-ot én is néztem, (nem vagyok valami nagy sorozat rajongó, elötte nem néztem sorozatokat, és most megint nem nézek...) osztom a véleményedet, eléggé szenyaság, hogy a közepén csak úgy abbahagyják...

Én sem vagyok sorozatfilm rajongó, de ez a sztorijával megfogott és emiatt néztem. Tetszett, viszont most rájöttem, miként nézhetem meg szinkronizálva a 2. epizódot!
Akit érdekel, írjon egy privit, elmondom! :wink:
Van két variációm is rá!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 19:29 

Már egy éve abbamaradt a mozis játék. Sok régi arcot már nem is látok itt a fórumon, pedig sokan voltak itt emiatt is. Szeretném folytatni a tippelést és a játékot, de nem tudom, van-e rá érdeklődés? Hm? Ki jár még a fórumra a régi nagy tippelők, játékosok közül?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 19:38 

Freemy írta:
Már egy éve abbamaradt a mozis játék. Sok régi arcot már nem is látok itt a fórumon, pedig sokan voltak itt emiatt is. Szeretném folytatni a tippelést és a játékot, de nem tudom, van-e rá érdeklődés? Hm? Ki jár még a fórumra a régi nagy tippelők, játékosok közül?

Én nem tudom kik azok a régi arcok és nem is vagyok az.De szívesen benne lennék egy mozis versenyben

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 23:42 

Sziasztok!

Talán anno miattam lett vége a versenynek, mert meguntam a "papírmunkát"! :)
Freemy, ha van kedved a regisztrálásokat csinálni, akkor szólj, átküldöm az alapként működő excel táblát, és nagyon szívesen részt veszek egy játékban! ;)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 7:03 
Heroes Team

Sziasztok!

Én ugyan nem játszottam régen ezt a versenyt, de kipróbálnám magamat szívesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 8:18 

Jelenleg csak mint játékos szállnék be, többre nincs időm. Talán majd később többet is bevállalhatok. Biztos lesz valaki, aki figyelni tudja az aktuális eseményeket. Ha minden jól megy, ősztől nálam sokminden megváltozik, és akkor majd talán ez is belefér. Addig biztos, hogy nem.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 19 csüt., 19:38 

Film, de más:

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan teszik rá egy filmre a magyar hangot szinkronizálás után, illetve hogyan lehet szinkronizált filmek hangfájljaihoz hozzájutni?

Milyen programot tudtok ajánlani, amivel lecserélhetem a hangot magyarra?

Pl. Most megszereztem egy filmet dvd minőségben angolul, korábban megvolt ugyanez borzasztó rossz minőségben magyarul.
Namármost ugye a rossz képminőségű változat szinkronos hangjával probléma nem volt, ezért azt hozzácsapnám az új jó minőségűhez úgy, hogy felülírnám az eredeti angol hangot. Esetleg megmaradhatna mindkettő is, ha ilyen lehetséges. DVD-nél sokszor láttam, hogy lehet eredeti hang felirattal (vagy akár az nélkül is) vagy szinkronizáltan is hallgtni. Ez hogy lehetséges?

A legfontosabb kérdés mégis ez:
Hogy tudom a rossz képminőségű verzió hangját a dvd-sre átrakni? Milyen programot ajánlatok hozzá, illetve a másik dologhoz? Esetleg mindkettőhöz ugyanazt?

Köszi a segítséget bárkitől is érkezik!

Ui: Nem az igazi úgy nézni a filmet, hogy BS playeren át megy a DVD-s verzió teljesen süketül (ugye amit nézek) és a Media Playeren meg megy a rossz minőségű, amit hallgatok... Jelenleg ez a megoldás, de jobb kéne.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]