Nemár Fifi!

Mindig meg tudok lepődni rajtad, bár tudom, hogy már fölösleges...

Én az az igazság már nem is tudtam, hogy mit higgyek rólad... de ilyeneket hazudni...
Ha ha már ezt ideírtam úgy illik, hogy én is bemutatkozzam, de azthiszem már tudtok rólam egyet s mást...
A valódi világban Zsidó Balázs a becsületes nevem, de az osztálytársaim Zsibi-nek hívnak, már igencsak régóta (hogy miért azt ne kérdezzétek, már olyan régre nyúlik vissza e név eredete, hogy nem emlékszem rá, hogy jutottam hozzá... komolyan

). Pécsen születtem 1990 máricus 6-án, vagyis nemsokára 16 éves leszek

. Először Pécs kertvárosában laktam kb. 5 éves koromig, aztán pedig Uránvárosban egy évet, mielőtt kikerültem volna a Pellérd elnevezésű világvárosba

. 1996 óta itt élek, úgyhogy az általánost is itt kezdtem és fejeztem is be - így utólag nem bánom, mert ilyen német tudásra nem is tehettem volna más, városi iskolákban szert, tudniillik a pellérdi iskolában emeltszinten oktatják az előbb említett nyelvet. Jelenleg, már több mint egy éve a pécsi Babits Mihály Gimnáziumba, informatika-matek szakra (matekra már csak egy fél évig, hálisten

). Első számítógépemet pontosan már nem emlékszem pontosan, hogy mikor, olyan hatodikos-ötödikes koromban kaptam (míg a legkisebb öcsém gépezni előbb tanult meg, mint olvasni

) egy P2-es gép volt, akkor még egész jónak számított... A mai napig használom, netezésre, MSN-re, zenehallgatásra, H3 pályaszerkesztésre tökéletes - innen írom mostani hozzászólásomat is.

A Heroes 3. részével akaratlanul ismerkedtem meg, amikor az idősebbik öcsém a ReVolt helyett azt hozta haza... akkor persze leordítottam a fejét, de végülis ma már nem bánom, hogy így történt, mert a Heroes útján szerettem meg a Fantasy-t. Egy ideig csak All for One-on játszottam, mert nem tudtam, hogy lehet pályát váltani, úgyhogy az a pálya már a könyökömön jön ki.

Aztán jött az új gép, de előtte még az új Heroes, ami nem igazán nyerte el a tetszésem. Aztán tavaly előtt karácsonyra jött a net, és most itt vagyok, mint heroes-hardwired fórumozó.

Na, most még kicsit visszakanyarodénk magamra, mert nagyon elmentem a technikai dolgok felé.

Szóval a hobbim az egyszerű, számítógép közelébe ritkán kerülő halandók nyelvén a "számítógépezés" - sokkal egyszerűbb ezt mondani, mint elkezdeni magyarázni, hogy mi is az a fórum, vagy hogy miért játszok adott esetben milyen játékkal

- , az olvasás (Rowling és Tolkien könyveit akárhányszor el tudom olvasni

), zenehallgatás (lásd. az erről szóló topic-ban) és még TV-t is nézek néha, bár az utóbbi időben egyre kevesebbszer. Na, azhiszem ennyi elég belőlem. (aki esetleg lemaradt volna valamelyik erről szóló topicról, megszállot Harry Potter, Gyűrűk Ura és Star Wars rajongó vagyok, a Heroes-ról már nem is beszélve

)
Remélem azért nem lett olyan hosszú, hogy senki se fogja elolvasni.