Bocsi, de mostanában nagyon nem érek rá...
Ennek ellenére, mivel kérted, most rögtön írok egy új, dupla adagot!
• Egy bölcs ember mindig beismeri a hibáit - hogy a barátait megnyugtassa.
- Benjamin Franklin
• Egy dolog annyira egyszerű, amennyire csak lehetséges, de semmivel sem egyszerűbb.
- Albert Einstein
• Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre.
- Albert Einstein
• A világban az a legérthetetlenebb, hogy megérthető.
- Albert Einstein
• Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, EZ a relativitás.
- Albert Einstein
• Az okos emberek megoldják a problémákat, a zsenik pedig megelőzik őket.
- Albert Einstein
• A gravitáció nem tehető felelőssé, ha valaki szerelembe esik.
- Albert Einstein
• Ne bánkódj, ha gondjaid vannak a matematikával, biztosíthatlak, az enyémek sokkal nagyobbak.
- Albert Einstein
• Az, aki még sosem követett el hibát, valószínűleg még sosem próbált semmi új dolgot.
- Albert Einstein
• A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
- Albert Einstein
• Nishiki Okimoto meghalt tegnap. Egyike volt azoknak a mérnököknek, akik az első videomagnót megalkották. A temetését 12:00...12:00...12:00... időpontra tűzték ki.
- Dennis Miller
• Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt mondta, ne legyek nevetséges, még nem is találkoztam mindenkivel.
- Rodney Dangerfield
• Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
- Rodney Dangerfield
• A feleségem és én 20 évig boldogan éltünk. Aztán találkoztunk.
- Rodney Dangerfield
• Tegnap megmentettem egy lányt a nemi erőszaktól. Uralkodtam magamon.
- Rodney Dangerfield
• Évekig nem szóltam a feleségemhez. Nem akartam félbeszakítani.
- Rodney Dangerfield
• Túl sokat iszom. Amikor utoljára vizeletmintát kellett adnom, egy olajbogyó volt benne.
- Rodney Dangerfield
• Én kétféle férfitípust kedvelek: az egyik fajta izmos, a másik meg nem.
- Mae West
• Ne maradj sokáig az ágyban, hacsak nem az ágyban keresed meg a pénzed.
- George Burns
• 80 éves korodra már mindent megtanulsz, amit kell. Már csak vissza kell emlékezned rájuk.
- George Burns
• Mindig arra vágytam, hogy a számítógépemet ugyanolyan könnyű legyen kezelni, mint a telefonomat. Mostanra valóra vált az álmom. Immár a telefonomat se tudom kezelni. (Bjarne Stronstrup a C++ programnyelv megalkotója)
- Bjarne Stroustrup
• Amerika az egyetlen társadalom, amely a barbarizmusból a dekadenciába fejlődött, kihagyva közben a civilizációt.
- Oscar Wilde
• Ha két rossz közül kell választani, mindig azt választom, amit még nem próbáltam előtte.
- Mae West
• A házasság kiváló iskola, de én még nem vagyok iskolaérett.
- Mae West
• Mindennek ellen tudok állni, a kísértést kivéve.
- Mae West
• Valahányszor csak találkozom egy férfival, átgondolom: szeretném, hogy a gyerekeim ezzel a férfivel töltsék hátralevő hétvégéiket?
- Rita Rudner
• Az idegbajosak légvárakat építenek, az őrültek laknak benne. Az anyám meg takarítja őket.
- Rita Rudner
• Anyám három férjet temetett el - és kettő közülük csak szunyókált.
- Rita Rudner
• A férjem vett nekem egy nyakláncot. Hamis. Én kértem hamisat. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de ezekben az időkben és az én koromban nem szeretnék semmi olyat a nyakam körül, ami értékesebb, mint a fejem.
- Rita Rudner
• A legtöbb pulyka jobb ízű a következő napon. Az anyámé inkább az előző nap ízletesebb.
- Rita Rudner