Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 01 szomb., 22:57 

Hurrá,hurrá,hurrá!!!!!

Csak Európai csapat van a legjobb négy között!!!

Lehet, hogy a Franciákban tényleg van még spiritusz!(Öregfiúk csapata :lol: )

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 01 szomb., 23:07 

Nagyon nem jó volt ez a mai nap. A brazilok szerintem egy védelmi hiba miatt kikaptak, az angolok pedig nem tudtak nyerni, mert a meccs felét emberhátrányban nyomták le...

A franciák egyre jobb formába lendülnek. Ideje megállítani őket!!! A portugáloknak van okuk erre, hiszen nem is olyan rég a hosszabbításban lőtt 11-es aranygóllal estek ki... Európa braziljaiban bízok! Deco is ott lesz, remélem, összejön nekik.

Az olasz-német meccs sem lesz semmi. A németek talán esélyesebbek valamivel, de ma is a brazilok voltak esélyesebbek...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 01 szomb., 23:13 
Heroes Team

Hát a franciák előtt elhárult a legnagyobb akadály is. Így már kicsit 98-as VB feelingem van. :) Ismét világbajnok lesz ez a csapat? :) Tényleg francia-olasz lesz. A végére nagyon megerősödtek a franciák. De ma nagyon leölték a brazíl focit, nem tudták önmagukat adni. Végig a franciák irányítottak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 3:46 

Kép

Köszönöm ezt a fantasztikus estét!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 9:50 

Hát én nagyon szomorú vagyok most :( A franciákat a németeknél is jobban rühellem erre meg túljutnak a brazilokon.A vb kezdete óta szimpatikusan, jól játszó, nem a nevükkel nyerő brazilokon.Mocskosul nem érdemelték meg ezt.... :( Portugália hozta a kötelezőt.EZ az angol válogatott a nyolcaddöntőig juthatott csak el, amit "rúni" kiállítása csak mégjobban elősegített.Olaszo.-Németo.:az olaszok az eddigi meccseken csak a kellő tudást hozták, soha nem focizták túl magukat.Még a félgőzt se érték el ezen a tornán.Így a németek, rendezőként az elődöntőn távoznak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 10:16 

Hát nemtom!

Nem szeretem a német focit, a jelenlegi négyből inkább a Portugáloknak szorítok, de legyünk őszinték, a németek nem "német" focit játszanak!
Bármi lehet! A franciákról a FŐNIX jut eszembe.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 14:11 

Taegen Eveninfal írta:
Hát nemtom!

Nem szeretem a német focit, a jelenlegi négyből inkább a Portugáloknak szorítok, de legyünk őszinték, a németek nem "német" focit játszanak!

Üdv

Nem tudom, nekem a csiga. :oops:

Na fogynak a divat csapatok, ez tetszik. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 14:14 

Sziasztok! A németeket nem kedvelem ... sőt ... ugyanis a fociról "mint játékról nem sokat tudnak".Technikailag sem vannak a topon,a bajnokságuk sem elég jó(hagy kívánni valót maga után). Lehmann és Neuville játéka tetszik de a többieké nem igazán jön be. A portugálokról annyit,hogy elég gáz,hogy 60 perc játékidő alatt emberelőnyben nem tudtak gólt lőni,nem tetszett a játékuk,érzésem szerint kicsit passzívak,a főbb ok : fáradtak a meleg miatt.Az angolok nem engedhetik meg maguknak,hogy 4 büntetőből egyet rúgjanak be...A franciák elsősorban Zizu elbűvölő játéktudásának köszönhették ezt a győzelmet.Eddig is jól játszottak a franciák,ha kellett,nyerjék meg a vb-t,én nekik drukkolok(azért is,mert ők verték ki a spanyolokat)Olaszok meg ugyanazt a sablonfocit játszák évek óta,jó védekezésre (sajnos ezen van a hangsúly) alapuló stratégia.Brazíliának meg igazi ziccere sem volt. Egyet be kellett volna rúgniuk a helyzetekből. Nem sikerült. HAJRÁ FRANCIAORSZÁG :D :D :D :!: :!: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 14:37 

Hát a franciák se játszanak normálisabb futballt, mint a portugálok.Sőt!Az olaszok meg - bár a védekezésre mennek - nem játszanak sablonosan.Azért egy Lippi nem fogja a pár éves taktikát használni, hisz eleve a keret nem engedi meg ezt, másrészt meg ő Lippi.Gondolom különösebb kommentár nem szügséges a munkásságához és tudásához.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 14:48 

Jó akkor másképp fogalmazok.Évek óta ugyanaz a stílus figyelhető meg,nincs semmi élvezhető abban amit mutatnak , a látványos futball nem tőlük látja az ember az biztos.Lippi munkássága meg nem megkérdőjelezhető,főleg ha még a bundabotrányban is van része... A portugáloknál kevesebb kreativitást,újítást,elfutást láttam,nem tudom te láttad-e mindkét tegnapi negyeddöntőt,de érkékelhető a különbség.Melyik csapat volt a jobb?A franciák,eddig is.Persze más egy brazil csapat és egy angol ellen játszani.Sokkal jobban örülnék a franciák győzelmének,mint a másik 3 sikerének... Szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 15:45 

A botrányhoz: erről jut eszembe, hogy áll jelenleg az ügy? Vannak felelősök, bűnösök már? Mik a legújabb fejlemények? Csak annyit tudok az ügyről, hogy a Juventus érintett. Lesznek szankciók? Egyéb dolgok?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 02 vas., 16:35 

A legegyszerűbb ha idézek:
" bíróság július 10-én hozza nyilvánosságra első fokú döntését az olasz labdarúgás legnagyobb bundabotrányában.
Ezt az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) jelentette be, minden bizonnyal azért, hogy a válogatott teljesítményét ne befolyásolja a határozat, hiszen ha az együttes a pénteki negyeddöntőben legyőzi Ukrajnát, akkor - az elődöntő után - a jövő szombati bronzmeccsen vagy a vasárnapi fináléban mindenképpen szerepelni fog.
"A bírósági meghallgatások terveink szerint 7-én vagy 8-án befejeződnek, majd a bíróság 9-én visszavonul meghozni a döntést, amelyet 10-én hirdet ki" - mondta a FIGC szóvivője.
A FIGC által a Juventus, az AC Milan, a Lazio és a Fiorentina ellen indított perben 26 klubvezetőt, játékvezetőt és asszisztenst vádoltak meg, köztük Franco Carrarót, a FIGC lemondott elnökét.
Francesco Saverio Borrelli, a FIGC megbízásából a bundabotrányt kivizsgáló ügyész a nyomozás lezárta után 180 oldalas jelentést nyújtott át a bíróságnak. Borrelli összesen 62 személyt hallgatott ki, volt köztük több klubelnök, játékvezető, menedzser és válogatott futballista.
Az olasz labdarúgás történetének legnagyobb botránya május 5-én robbant ki. A kulcsfigura Luciano Moggi, a Juventus leköszönt igazgatója, akit azzal vádolnak, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetők segítségével manipulálta a csapat mérkőzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a klubhoz szerződjenek, továbbá nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor. A botrány következtében távozott a Juventus teljes vezérkara, lemondott Carraro, a szövetség elnöke, és nem működhet közre a világbajnokságon Massimo De Santis FIFA-játékvezető."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 03 hétf., 17:14 

Poetice írta:
Taegen Eveninfal írta:
Hát nemtom!

Üdv

Nem tudom, nekem a csiga. :oops:

Na fogynak a divat csapatok, ez tetszik. 8)

ÓKÁ! :lol: Lehet a csiga is!
Nem kedvenceim a franciák, de akárki akármit mond, lefocizták a brazilokat! Zidan megállíthatatlan volt!
A FŐNIX hasonlat, talán így pontosabb:
2000. Sidney olimpia, vizilabda, Kásás Tamás: "vége a csoportmeccseknek, mindegy hogy milyen helyzéssel, de továbbjutottunk, most kezdődik az olimpia!"(sajna nem tudom szó szerint idézni, de ez volt a lényeg) Mi megnyertük! :D :D
A franciák is felpörögtek rendesen!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 0:16 

Bár a németeknek szurkoltam, mégis azt mondom, megérdemelték az olaszok. Aki a végén is ennyire tud hajtani, az jusson is tovább! Azért a németek is jobbak voltak az egész vb-n, mint korábban! Szerintem simán meglesz a bronz nekik! Ez a mai meccs simán elment volna a vb döntőjének is! Szerintem sem a portugálok ellen, sem a franciák ellen nem lesz ilyen jó meccs, az olaszok simán nyernek!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 10:25 
Heroes Team

Khm.. Nem értem... Mindenki leírja a spanyolokat és a brazilokat viszonylag símán kiverő franciákat. Őszintén? Én meg lennék lepődve, ha ezen a vb-n meg lehetne állítani a franciákat!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 10:43 

Legegyszerübb összehasonlítani a 2000-es francia válogatottat a mostanival(teljesítményben).Egyértelműen gyengébb és az olaszok jobbak mint akkor voltak.Fontos megemlíteni, hogy a franciák a döntőn nem olyan magabiztosan nyertek.Magyarán:az olasz győzelem egyértelmű lesz a vasárnapi meccsen.Forza Italia!!!!!!!(Del Piero azért még a régi, bárki bármit mond!!!!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 11:31 
Heroes Team

Zargul írta:
Legegyszerübb összehasonlítani a 2000-es francia válogatottat a mostanival(teljesítményben).Egyértelműen gyengébb...!!)

A fenti megjegyzéseddel engedd meg, hogy ne értsek egyet! :wink: Esetleg kicsit bővebben kifejthetnéd, hogy ezt mire alapozod... :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 12:41 

Nimbus írta:
Zargul írta:
Legegyszerübb összehasonlítani a 2000-es francia válogatottat a mostanival(teljesítményben).Egyértelműen gyengébb...!!)

A fenti megjegyzéseddel engedd meg, hogy ne értsek egyet! :wink: Esetleg kicsit bővebben kifejthetnéd, hogy ezt mire alapozod... :?

Hát szerintem a 2000-es vb-n egyértelműen jobbak voltak a franciák.Nem olyan nyögvenyelősen jutottak tovább mint most(leszámítva a Brazilok elleni meccset) meg a játékuk is értelmesebb volt.Ja és - többek közt - Zidane is 6 évvel fiatalabb volt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 12:48 

én nem irom le a franciákat, őket várom a döntőbe és szurkolok is nekik.

mire alapzod, hogy az olasz csapat erősebb, mondj egy posztot, a kapuson kivül, ahol erősebbek, nincs olyan.
sőt a kp - Makelele, Viera, Zidane - valahogy ütősebb mint a Totti, Pirlo, Gattuso sor, csatárokról ne beszéljünk, mert az még egyértelműbb, ugye Henry csak egy van, Toni nem játszik jól, Gilardino egész évben formán kivül van.
Nem lejátszott meccs, ha egyáltalán Olasz Francia döntő lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 12:49 
Heroes Team

Igen valóban... a csoport meccsek kicsit rázósak voltak... Spanyol meccsről elfelejtkeztél? Az addig brillirozó spanyolokon úgy gázoltak át mint a gyorsvonat. Félreértés ne essék, nem vagyok francia drukker (olasz meg pláne!). Zidanehoz meg csak annyit tennék hozzá, hogy az utolsó két meccsen vitathatatlanul élete legjobb formájában focizott! Ne feledjük Zidane a vb után visszavonul, emiatt biztos vagyok benne, hogy a hátralévő két meccsen is a legjobb Zidanet láthatjuk majd.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]