Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 26 hétf., 11:07 

Aki nézte a Portugál - Holland meccset, tudni fogja, miről beszélek. Minden azzal kezdődött, hogy Cocu nem adta vissza a labdát Figónak. Cocu inkább csapattársának adta oda, Deco viszont közbelépett. Ezt nevezik focinak, ami utána történt?! 13 sárga- 4 piros lap született a meccs folyamán. 6 perc hosszabítás volt. Ez túlzás.
Jól mondjátok. A hollandok egy taktikai hibát vétettek. Van Nistelrooy nem volt a pályán. Ezért vesztett a holland csapat. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 26 hétf., 12:41 

Túlzás? :lol: Szerintem még simán oszthatott volna sárgákat, csak már nem mert/akart. A 6 perc meg vicces, akár mennyire is soknak tűnik, a 8 perc sem lett volna az...sőt, az lett volna a reális... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 26 hétf., 19:09 
Heroes Team

Az olaszok nagyon hálásak lehetnek a bírónak. :) Ha nem ad tizenegyest, nem valószínű hogy továbbjutnak, bár az a kiállítás se volt olyan jogos, de legalább a meccs nem esett ki a kezéből a bírónak. Az ausziknak voltak jó helyzeteik, de jól befejezni nem tudták és ez volt a hibájuk. Amúgy jól megette a bíró azt a tizenegyest. :) Na de 2002-ért most visszavágtak. De talán így volt jó hogy az olaszok nyertek, meg gondolom a fogadóknak is. :lol:

Még eljutnak a döntőig is talán. Vagy tévedek? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 26 hétf., 19:43 

KTibsza írta:

Még eljutnak a döntőig is talán. Vagy tévedek?

Ha az olaszok így fognak játszani az elkövetkezőkben, akkor nagy a valószínűsége, hogy a legjobb 4-ben sem lesznek bent! :lol: De szurkolok nekik! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 26 hétf., 23:59 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Mázlista olaszok, falábú svájci 11-es rúgók... De legalább döntöttek egy rekordot! :wink: Kapott gól nélkül estek ki a VB-ről... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 0:00 

Havoc írta:
KTibsza írta:
Még eljutnak a döntőig is talán. Vagy tévedek?
Ha az olaszok így fognak játszani az elkövetkezőkben, akkor nagy a valószínűsége, hogy a legjobb 4-ben sem lesznek bent! :lol: De szurkolok nekik! :)

Az olaszok bent lesznek a legjobb négyben. Kizártnak tartom, hogy Ukrajnával szemben kiessenek. Eddig a portugáloké és ugye a hollandoké volt a legrosszabb sorsolás, és az olaszoké a legjobb!

Sajnos az olasz meccset nem láttam, de talán jobb is. Ez az esti meccs viszont még annál is rosszabb lehetett. Majdnem elaludtam, bár svájcnak szorítottam, nekik is csak azért, mert ez volt a fogadásom... :roll:

:lol: :twisted: :twisted: :twisted: Vologya!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 0:10 

Freemy írta:
Érdekes meccs volt. Szépnek nem volt szép, nem is volt olyan durva, mint amit a lapokból gondolna az ember. Amit kellett, megbüntetett a bíró, bár itt-ott egyből előhúzhatta volna a pirosat.
A portugálok szerencséje, hogy szinte állandóan állt a játék, így esély sem volt holland egyenlítésre. Pedig szurkoltam egy ugyanilyen sűrű lapos hosszabbításért... :lol: Mi lett volna, ha 11-esekre kerül a sor? Kis túlzással nem lett volna elég játékos a pályán, hogy 5-5 darab 11-est elvégezzenek! :lol: :lol: :lol:

Egyébként amikor játszottak, szerintem mindenki egyetért abban, hogy a hollandok voltak a jobbak, csak míg nekik nem jött össze nekik a gól, addig portugáliának elég volt egy jól eltalált lövés, amit persze szépen összehoztak.

Igazatok van, ne legyen ennél rosszabb meccs a vb-n, és akkor minden meccset megnéznék! Bár egyéb elfoglaltságom miatt sajnos csak az esti meccseket tudom nézni... :(

Nem, nem értek egyet! A hollandok rakkoltak és próbálkoztak de olyan impotens módon, hogy rosszabbul nem is lehetett volna csinálni, meg hát a szerencse sem volt velük(szerencsére :D). A portugálok meg ellentámadtak és szvsz minden támadásukban ott volt a gólveszély annak ellenére, hogy kevés ideig játszottak azonos létszámban a csapatok. Szóval aki azt mondja volt egy jó lövésük az szerintem másik meccset nézett.
A mai meccsekről csak annyit hogy jól van kompenzáljon egy bíró na de könyörgöm egy kiállítástól még nem dől el feltétlenül a találkozó, de egy utolsó utáni pillanatban megadott tizitől... :? :? A másikat meg ne is emlegessük, vissza Mexikót ezeket meg zavarjuk haza, büntetés volt! :evil: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 8:33 

Az Ukrajna - Svájc meccsen a svájci játékosok játszottak jobban. A tizenegyesekben dőlt el a játék. Ukrajnának szurkoltam. Bejött. Ha svájc kicsivel jobban játszik, nyernek. A két csapat jól, kiegyensúlyozottan játszott, látszódott is. :lol:
U.I. Freemy, nem tudtam, hogy lesz Olaszország - Ukrajna meccs. Akkor bent lesznek a legjobb 4-ben! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 8:36 

Nem mindegy, hogy olaszok hogyan nyertek?Ha esetleg hosszabbításra került volna sor vagy mondjuk 11-esekre akkor is ők jutottak volna tovabb.Vázolom is:
Első eset:mivel fizikálisan jobb állapotban vannak az olaszok ezért ugye tovább is bírták volna mint az ausztrálok és egy gólt úgyis belőttek volna majd képesek lettek volna azt tartani is.
Második eset:ha az előző mégsem jött volna be(amit képtelen lettem volna elhinni), azért nézzük meg milyen rúgótechnikájú játokosok vannak az egyik oldalon illetve a másikon.Ég és föld!Ja és azt se felejtsük el, hogy ki áll az olaszok kapujában.Buffon a Juve-Milan BL döntőn is nagyon sok 11-est kivédett, két éve az év legjobb játékosának(nem aranylabdára gondolok) és a BL legjobb kapusának választották.Ez azért elég sokat számít.
Továbbra is Forza Italia!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 10:49 
Heroes Team

Zargul írta:
Nem mindegy, hogy olaszok hogyan nyertek?Ha esetleg hosszabbításra került volna sor vagy mondjuk 11-esekre akkor is ők jutottak volna tovabb.Vázolom is:
Első eset:mivel fizikálisan jobb állapotban vannak az olaszok ezért ugye tovább is bírták volna mint az ausztrálok és egy gólt úgyis belőttek volna majd képesek lettek volna azt tartani is.
...

Hát én azért az első esetet annyira nem tartanám olyan valószínűnek. Inkább ez az auszikra volt igaz. A második már inkább. Azért az auszikban is benne volt a gól lehetősége és Schwarzer többször is megmentette csapatát. A kiállítás után már nem nagyon volt benne az olaszok játékában a gól. De ez van, elég egy apró szerencse, egy bírói tévedés és ilyenkor mindig a "szegényembert az ág is húzza" történik. Azért megérdemelték volna az auszik a továbbjutást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 10:53 

Capitano beállt és berúgta, ez a lényeg:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 27 kedd, 23:59 

A brazilok nagyon jók. Most Ghána ellen is mutatták. Annyit adtak ki magukból, ami feltétlenül kellett, aztán "szórakoztak".

A franciák pedig a vb-n most játszottak a legjobban, így ki is verték a spanyolokat. Pedig spanyol győzelemre számítottam... Végülis nem meglepetés, csak az eddig mutatottak alapján az.

Érdekes lesz a brazil-francia meccs. A 98-as vb döntő visszavágója... :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 0:21 

Na de Vologya!
Ha kikapsz, akkor visszaélsz moderátori helyzeteddel és törlöd a bizonyítékot? Nem szép dolog! Csak, hogy tudja mindenki, miről beszélek, még időben leloptam az irományt:

:lol: A kis hamis! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 15:58 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Freemy: Nem volt sok értelme a hozzászólásnak és a gépem hibát írt ki, (sajnos a szokásos az üzenetet nem lehet továbbítani...) ezért kilétem, majd beléptem újra és mivel nálam krix-kraxok voltak a monitoron, töröltem az üzimet... :roll: A Te üzid nem is láttam... :shock: Semmi köze nem volt a feltételezésedhez... :shock: Bár az igaz, hogy szeretek versenyezni, ha időm engedi! :wink: Egyébként is miért lenne baj, ha Te voltál az utolsó hozzászóló??? Egyébként GRATULÁLOK! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 16:58 

Freemy írta:
Na de Vologya!
Ha kikapsz, akkor visszaélsz moderátori helyzeteddel és törlöd a bizonyítékot? Nem szép dolog! Csak, hogy tudja mindenki, miről beszélek, még időben leloptam az irományt:

:lol: A kis hamis! :lol:

Hol kapott ki? Miről van itt szó? :shock: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 17:12 

gezsa írta:
A hollandok rakkoltak és próbálkoztak de olyan impotens módon, hogy rosszabbul nem is lehetett volna csinálni, meg hát a szerencse sem volt velük(szerencsére :D). A portugálok meg ellentámadtak és szvsz minden támadásukban ott volt a gólveszély annak ellenére, hogy kevés ideig játszottak azonos létszámban a csapatok. Szóval aki azt mondja volt egy jó lövésük az szerintem másik meccset nézett.

A Portugál - Hollandia meccs volt a Ripacsok vs. Töketlenkedők meccs. Ivanov az továbbra is maradt Ivanov, erről nem is kell külön beszélnie senkinek. Ennyi színészkedést, mint amit ezek a nyálas portugálok bemutattak még sose láttam. Gusztustalan volt. Egy-egy ütközés után percekig fetrengtek a földön. Nem volt véletlen a 6 perc hosszabbítás, bár a 26 perc reálisabb lett volna. :twisted: De az oranje meg is érdemli. Aki ennyire pancser, az ne is jusson tovább. Van Basten meg lebőgött, rosszabb volt mint Advocaat. De ez legyen az ő bajuk. Egyszer majd csak találnak egy értelmes edzőt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 18:19 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Freemy: Nem volt sok értelme a hozzászólásnak és a gépem hibát írt ki, (sajnos a szokásos az üzenetet nem lehet továbbítani...) ezért kilétem, majd beléptem újra és mivel nálam krix-kraxok voltak a monitoron, töröltem az üzimet... :roll: A Te üzid nem is láttam... :shock: Semmi köze nem volt a feltételezésedhez... :shock: Bár az igaz, hogy szeretek versenyezni, ha időm engedi! :wink: Egyébként is miért lenne baj, ha Te voltál az utolsó hozzászóló??? Egyébként GRATULÁLOK! :wink: Baráti üdv!
Nagyon off, ezért csak röviden: semmi baj. Legközelebb majd ismét neked sikerül! :)

Hajrá Brazília!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 28 szer., 22:27 

Érdekes meccs lesz a Francia - Brazíl összecsapás. Mindenki tudja, hogy ki nyer, de azért is izgalmas lesz ez a harc. Ahogy a kommentátor is mondta valamelyik meccse: Ha Zidán labdákkal tömmi Henryt, akkor a Franciák nyernek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 29 csüt., 10:55 
Heroes Team

Havoc írta:
Érdekes meccs lesz a Francia - Brazíl összecsapás. Mindenki tudja, hogy ki nyer, de azért is izgalmas lesz ez a harc. Ahogy a kommentátor is mondta valamelyik meccse: Ha Zidán labdákkal tömmi Henryt, akkor a Franciák nyernek! :)

Azért a francia-brazíl meccsen kívül is van más meccs is. :D Ez még nem a döntő, bár lehetne az is. Ott van még a Portugál - Angol (visszavágó 2004 EB), Argentína- Németo. (visszavágó 1990-es vb döntőért), Olasz-Ukrán (kakukktojás). Ha a franciák elsők lettek volna most olasz-francia lenne és spanyol-brazil. De így se rossz.
Egy kis statisztika: A vb-ken amikor európában volt európai nyerte a vb-ket (egy kivétel van 1958, amikor a döntőben brazíl-svéd 5-2 lett), míg európán kívül dél-amerikai nyert mindig. Tehát most európai nyeri? Lehet, a statisztika azt mutatja. :lol: Míg volt egy olyan érdekesség is hogy amióta 32 csapatos a vb mindig a c csoportból került ki a világbajnok, sőt a győztese. Most Argentína volt a c csoport győztese. Hát érdekes lesz mi sül ki belőle. Egy kivétellel mind visszavágó. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 29 csüt., 11:31 

Zizuék beütik a brazilokat is, Tottiék meg az ukránokat, az angol portugál tök mind1, de az angolok izzadni fognak.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]