Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 20:13 

KTibsza írta:
Freemy írta:
Természetesen ma is folytatódik a vb. Megvolt az első meccs. Dél-Korea - Togo 2:1.
Miután kiállítottak egy Togoi játékost, beindult a "ferdeszemű" úthenger... :lol:

A meccset nem láttam, nagyon nem is érdekelt, de a fogadásom ismét bejött! :D

Most következik Franciaország és Brazília bemutatkozása! Előbbi meccset x-re, utóbbit sima 1-esre tippelem... Merész vagyok? :lol: :lol: :lol:

Attól függ. :) Mennyit tettél fel tétnek a francia x-re? 200.000 Eurót? :) Akkor merész vagy. :lol: Én nem mernék ennyit feltenni x-re. De a brazíl győzelemre se, mégha bejönne akkor se.
Pénzben nem játszok. Annyit nem ér az egész. Viszont az iwiw-en pontokban nyomom. 25 pontot lehet max egy meccsre feltenni, a francia (közben már kiderült sikeres) fogadásra 10 pontot tettem, míg a Brazil-Horvát meccsre maximumot, 25-öt. Azért ez picit merész... :)

A franciák nagyon rosszul játszottak. A svájciak pedig hozták, ami elvárható volt. Majdnem meglepetést is okoztak. Ez volt az eddigi legrosszabb vb meccs azok közül, amiket láttam. Az esti meccs ennél csak jobb lehet... Hajrá Brazília!

23:00 - A brazilok is és a horvátok is jók voltak, élvezetes meccs volt. Gól csak egy született, de benne volt az egyenlítés is és a második brazil gól is a meccsben, ez nem az a mostanság szokványos egy gólos győzelem volt. Látszik, hogy elég egy villanás, és már vezet is Brazília. Egy pillanatnyi kihagyást sem engedhet meg az a csapat, aki le szeretné győzni őket.
Ráadásul a kispadon is olyan játékosok ülnek, akiket bármelyik másik válogatott megirigyelhetne... Nem sok másik ilyen csapat van a világon.

A horvát szurkoló jól álcázta magát egy darabig... Azért szépen végigakciózott a pályán! :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 2:36 

a franci svájc hatalmas taktikai csata volt, csak a retek klub igen okos és felkészült riporterei - brazilia 82 es világbajnok - nyomják ezt abaromságot, lévén holt hülyék a focihoz.
Mind2 csapat inkább a védekezésre törekedett, ki sem nyiltak, még támadáskor sem, a szélső védők csak nagyon ritkán támogatták az akciókat.
Szűkitették a területeket, mind a svájciak, mind a franciák, sajnos a csatároknak nem ment jól, Henry nem azt játszotta mint klubjában, ti. nem jött vissza labdákért, s területe sem volt egy egyezni.
Én ilyesmire számitottam.

Brazil - Horvát

Darálás volt, nagyon keményen, tulajdonképpen a horvát védelem győzelme is lehetne, ha nem kapnak ki,a két csatárt Adrianot és Ronaldot teljesen levették a pályáról, bár mind2 roppant **** formában van, már hónapok óta.
A kp-t is kikapcsolták, Ronaldinhora jutott 3 ember, Ze Robertora egy sem kellett, Kakát is csak 1x hagyták egyedül, mondjuk ez elég is volt.
A végére azért elfáradtak a horvátok, pedig ugy jöttek ki, hogy min. kiegyenlitenek, de nem jött össze, pedig a brazil védelem nem remekelt.
Robinho még nem való a csapatba, egyrész amikor bejött, Adriano egyedül maradt elöl, másrészt az ilyen 20 kilós focisták ideje lejárt, talán a japánok ellen villoghat, az ausztrálok simán bedarálják, ha pályára lép.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 20:26 

A mai fogadásokat eddig buktam. A spanyol-ukrán meccset x-re jelöltem, erre kiütéses 4:0 lett, a Tunézia - Szaud Arábia meccset 2-esre vártam, bár ez tényleg meglepetés lett volna. Picit a lehetséges szorzók elvették az eszemet... :lol: :lol: :lol: Mondjuk 2:2 lett a meccs. Nem láttam, de nem volt messze a siker...

Az esti német-lengyel meccs érdekesnek ígérkezik, egyrészt azért, mert ha a németek nyernek, továbbjutnak, a lengyeleknek is nyerni kellene, mert különben elszáll az esélyük, egy döntetlen esetleg még továbbjutást érhet nekik, de ahhoz szerencse is kell, másrészt azért ígérkezik érdekesnek a meccs, mert ugye a német válogatott két lengyel csatárral rendelkezik... A találkozót 1-esre adtam, azért a német győzelemben jobban bízok, otthon esélyesebb a német csapat bárki ellen, mint bárhol máshol, ráadásul alapból is jobbak a lengyeleknél!

Azt meg már korábban is mondtam, hogy a brazilok után a német válogatott a második számú kedvencem...

_________________________________________________________________________________
23:00 - A végső szinte lefújás utáni gól nekem is aranyat ér! :D

A németek végig jobban játszottak, a kiállítás után már csak az volt a kérdés, mikor találnak be. Nagyobbnál nagyobb helyzetek maradtak ki, de azért a végén csak összejött a győzelem és (valószínűleg) a továbbjutás is. Azért nehezen tudnám elképzelni, hogy Costa Rica holnap nyer és így az utolsó fordulóban jobb gólaránnyal beelőzhetné a házigazdákat...

Fogadás szempontjából a mai napot elbuktam, de azért a német meccs miatt nem sokat vesztettem. Csupán tegnap több pontot szereztem, mint amennyit ma buktam, így nem nagyon bánom.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 15 csüt., 2:50 

ma mindent buktam, alig maradt valamim az iwiwen

Tunézia az első afrikai csapat amelyik nem zakóval kezdett, ez is valami.

Ukrajna szánalmas, lehet épiteni egy játékosra - Seva - de akkor azt ki kell szolgálni, ha ez nem történik meg, csufos bukás a vége. Persze még simán tovább mehetnek, főleg a döntetlen miatt.

Német - Lengyel
úgy küzdöttek, mintha még mindig háború lenne:)
ennek szellemében a fritzek győztek, iskolapéldája volt, ha focizni nem is nagyon tudunk, küzdeni azt igen, s erőnlétileg sem állunk rosszul.
Sose értettem Ballack sztárolását, valaki(k) csúnyán megvezették Abramovicsot, hogy ekkora fizut ad neki.

Ecuador nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 15 csüt., 11:01 

Adler írta:
ma mindent buktam, alig maradt valamim az iwiwen
Így volt szerintem tegnap mindenki. Váratlan eredmények születtek...
Adler írta:
Sose értettem Ballack sztárolását, valaki(k) csúnyán megvezették Abramovicsot, hogy ekkora fizut ad neki.
Pedig Ballack nagyon jó focista. Megéri a pénzét. Jól passzol, jók a szabadrúgásai és képes váratlan megoldásokra. Nem véletlen, hogy a Bayern München jópár éve németország legjobb csapata, hiszen ő irányította a gárdát. Távozása után nehéz lesz valakit találni a helyére. Német szinten nagyon jó játékos! Más kérdés, hogy a Chelsea-be nem biztos, hogy be fog férni. A csapat középpályája adja az angol válogatott gerincét, nehéz lesz onnan bárkit is kiszorítania. Viszont sérülés esetén megfelelő minőségű utánpótlás lesz és ez kell a "több frontos" játékhoz. Köztudott, hogy a nagy csapatok hetente akár 3 meccset is játszanak, ekkor is pihentetni kell valakiket, nem játszhatnak mindig ugyanabban a felállásban. Figyeld meg, jövőre még jobb lesz Abramovics csapata!
Adler írta:
Ecuador nagy lépést tett a továbbjutás felé.
Bizony! Ha ma győznek, vagy csak pontot szereznek, már továbbjutnak. Nem tudom elképzelni, hogy Costa Rica beleszóljon a továbbjutás kérdésébe...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 15 csüt., 20:08 

Ezek a !%&@# angolok...miattuk buktam iwiwen.Döntetlent tippeltem és mennyire közel volt!Amúgy mint néző azt mondom, nem igazán érdemelték meg a győzelmet, a döntetelen lett volna a reális eredmény.Na mindegy, ilyen a foci.Remélem azért a svédek győznek, Längs sverige!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 15 csüt., 20:33 

Bizony, közel voltál. Viszont én örülök, mert 25 pontot tettem az angol győzelemre. Az viszont igaz, hogy nem érdemelték meg, de ilyen a foci...
A délutáni meccsen kiderült, hogy a németek ecuadorral egyetemben továbbjutottak. Az utolsó meccs a csoportelsőségről fog dönteni. A tippem itt is bejött.
Az esti meccstől én is svéd győzelmet várok. A múltkori szégyenteljes döntetlen után feltétlen nyerniük kell, különben kiesnek. Ugyanez fokozottan igaz Paraguayra. Éppen ezért lehet jó meccs...

______________________________________________________________________________________________
23:00 - Darálós meccs volt, taktikai harc folyt, aminek a végére a dél-amarikai csapat elfáradt, így ahogy tegnap is a németeknél, csak idő kérdése volt, hogy mikor jön a svéd gól. Egy nagyon szép támadás végén ez meg is született. Ismét bejött a tippem. :D
Szerintem nem elhamarkodott kijelenteni azt, hogy a győzelme ellenére sokat kell fejlődnie ennek a svéd csapatnak, ha vissza akar térni Berlinbe, a döntőre...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 21:08 

A mai 6-0-ás meccs tetszett eddig a legjobban! Az argentinok feledhetetlen játékot mutattak be. A szerbeknek nem sok közük volt az egészhez...Mondjuk Kezman kiállítása eléggé vitatható...A második gól tetszett a legjobban,kb 10 argentin egyérintő után Cambiasso bevágta,akit pár perccel azelőtt cserélt be Pekerman. Írjatok reportokat,nekem már nincs kedvem,lázas vok, 1 hét múlva kisérettségi,és holnap táncpróba!Na elég az offból,további jó VB nézést ! Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 21:20 

Az eddigi mai meccsek közül csupán az argentinok meccsének láttam a második félidejét. A szerbek játéka hasonlított arra, ahogy mi játszottunk ellenük nem is olyan rég egy selejtezőn... Most visszakapták! :lol:

Örülök annak is, hogy mindkét meccsre bejött a tippem. Bár nem mertem sok pontot tenni rájuk, fejenként 10-10 ponttal játszottam meg őket. Tehettem volna többel is, de már mindegy. A lényeg, hogy eltaláltam őket.

Az esti meccset követem a neten, amint vége, írok arról is valamit. Az biztos, hogy ezt is 1-esre játszottam meg, méghozzá 25 ponttal! Jelenleg a meccs állása 19 perc után gól nélküli döntetlen.

___________________________________________________________________________________________-
23:00 - Az is maradt. Gól nélküli döntetlen. Ennyit még nem buktam egy nap se, mint ma. :evil: Hogy lehetséges az, hogy nem tudták legyőzni ezt a sz@r csapatot? Ráadásul Angola 10 emberrel fejezte be a meccset! Ez a csoport az utolsó fordulóig nyitott marad. Ha holnap győznek a Portugálok, akkor továbbjutottak, az utolsó fordulóban meg még Angola is továbbléphet, ha két góllal győz Irán ellen, illetve Portugália legalább egy góllal veri Mexikót. Már szurkolok is a Portugáloknak, illetve volt gyarmatuknak!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 17 szomb., 20:22 
Heroes Team

Ma Ghána és Csehország izgalmassabbá tette az E csoportot. :) Még akár körbeverés is lehet, de az is elképzelhető, hogy lesz afrikai továbbjutó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 17 szomb., 20:35 

KTibsza írta:
Ma Ghána és Csehország izgalmassabbá tette az E csoportot. :) Még akár körbeverés is lehet, de az is elképzelhető, hogy lesz afrikai továbbjutó.

Ennek örülök, de annak nem, hogy ismét buktam miattuk az iwiwen... Mindegy, még mindig pluszban vagyok! :wink:
Sajnos meccset ma nem láttam, így nehéz is nyilatkozni róluk. Az eredmény viszont mindenhol sima győzelemre utal. Ha így volt, akkor Portugália esélyeshez méltóan szerepelt, Ghána pedig megerősített abban a hitemben, hogy a múltkori sima cseh győzelem csak a gyengébb ellenfélnek volt köszönhető. Ha tényleg így van, akkor most, este is kapunk választ erre, hiszen az olaszoknak nem okozhat nehézséget az USA legyőzése. Remélem, most jobb meccset látunk, mint az olasz bemutatkozáskor. Egy a tegnapi argentín meccshez hasonló meccset várok. Bár ha egy góllal kevesebbet vágnak a félszigetiek, mint tegnap az argentínok, egye fene, azzal is megelégszek! :lol: :lol: :lol:

_________________________________________________________________________________________
23:00 - Változatos meccs volt, olyan, amilyen eddig még egyik sem a vb-n. 3 piros lap, két olasz gól és döntetlen... Mivel nem ezt vártam, nem örültem. Az amerikaiak sokkal jobban játszottak, mint múltkor, megkockáztatom azt is, hogy egy szinten voltak az olaszokkal, de miután emberhátrányba kerültek, nem tudták már úgy játszani játékukat, mint korábban. A kiállítások jogosnak tűntek, mégis picit durva ítéleteknek tartom őket. Egyedül az olasz játékos kiállítása volt olyan, amire biztosan pirosat kellett volna adni. Rossz volt nézni, mit művelt. Ilyen játékos nem való pályára!
Még mindig pluszban vagyok az iwiw-en, de újabb 25 ponttól estem el, mivel ennyivel fogadtam az olasz győzelemre... Komolyan át kell gondolnom eztán, mire mennyivel fogadok.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 18 vas., 2:45 

nekem már nem maradt pontom:(

Portugálok szerencsére bedarálták Iránt, bár egyik sem szimpi, legyenek inkább a luzitánok a továbbjutók, mint a full béna perzsák.

Cseh vs Ghana
az első afrikai győzelem, nagyon jól nyomták, ha nincs az atomjó kapus - Cech - akkor bizony a közép európaiak simán beleszaladhattak volna egy k.o ba.

Olasz - USA
nevetséges játékvezetés volt, kemény meccs, de a biró katasztrófális, igaz, hogy DDR kiállitása jogos volt:(
Lippi mesterien taktikázott, Keller meg jókat védett.
Azért továbbjutnak a kékek, a Capitano sajna keveset játszahatott ma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 18 vas., 10:24 

Tényleg kemény meccs volt az olasz-usa de a kékek félgőzzel nyomták.Ha Lippi nem rak be rómásokat a csapatba, simán ledarálnak akárkit :) Eröltethetné a Juvésokat inkább... :P A csehek iszonyat gyengék voltak, egyszerűen nem is értem :shock: Mondjuk annyiban jobb ez, hogy az olaszok így több mint valószínü nem a brazilokkal kerülnek össze.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 18 vas., 10:32 

Lehet, hogy ez volt a cél?
Mert azt láttam, hogy a vége felé az olaszoknak sem volt túl sürgős, az amerikaiaknak meg pláne! Megy ám itt a taktikázás a háttérben, csak mi nem tudhatunk róla. A következő fordulóban lehet, hogy x-re hozzák meccsüket egymással az olaszok és a csehek, és ebben az esetben mindenképp továbblépnek. Ez lenne a terv? Lehetségesnek tartom.
Vajon kik taktikáznak még már most??? Vajon a már továbbjutottak hányadik helyen mennének tovább? Nem biztos, hogy az első hely lenne a jobb...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 8:40 

Ezek a franciák...meg a horvátok...Nem értem mi van velük.Az egyik ráül az eredményre és úgy döntetlenezik(Dél-Koreának kétszer annyi pontja van mint a csigazabálóknak, ez "kicsit" érdekes)a másik meg nem tud mit kezdeni a japánok mezőnyjátékosaival(bezzeg a brazilok ellen jól ment nekik).Úgy maradt csak pontom iwiwen, hogy a brazilok hozták a kötelezőt.Ehh, bárcsak esnének ki az olyan nagycsapatok, akik a nevükkel akarnak nyerni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 10:27 

Bizony. Teljesen egyetértek veled! Tegnap este azért nem írtam, mert borzasztó mérges voltam a csapatokra. Mekkora bukta! Ha nem nyernek a brazilok, bizony tényleg hatalmasat buktam volna. Szerencsére nyertek, de így sem kis bukás volt a nap. Már nem vagyok pluszban... Érdekes. Vannak, akik csak csapatot választottak, még nem fogadtak, jobban is állnak, mint a legtöbb fogadó... Lehet, hogy eztán már nem fogok minden meccsre fogadni, hiszen mint ahogy láttuk, nincs 100 százalékos tipp... :( Max. a brazilok.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 11:26 
Heroes Team

Freemy írta:
Lehet, hogy ez volt a cél?
Mert azt láttam, hogy a vége felé az olaszoknak sem volt túl sürgős, az amerikaiaknak meg pláne! Megy ám itt a taktikázás a háttérben, csak mi nem tudhatunk róla. A következő fordulóban lehet, hogy x-re hozzák meccsüket egymással az olaszok és a csehek, és ebben az esetben mindenképp továbblépnek. Ez lenne a terv? Lehetségesnek tartom.
Vajon kik taktikáznak még már most??? Vajon a már továbbjutottak hányadik helyen mennének tovább? Nem biztos, hogy az első hely lenne a jobb...

Csak nehogy a nagy taktikázásban még kiessenek az olaszok. Amúgy meg nyerniük kell, ha el akarják kerülni Brazíliát. Mert Ghána nagy eséllyel legyőzi USA-t. Persze még akár az amerikaiaknak is lehet szerencséjük, összejön nekik minden és továbbjutnak. De legalább izgalmasak a csoportok. Végre van foci.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 8:29 

Az eddig látottak alapján van valami tippetek ki lesz a befutó? Vagy inkább a döntősök?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 9:06 

Laca írta:
Az eddig látottak alapján van valami tippetek ki lesz a befutó? Vagy inkább a döntősök?

Laca
Nehéz jósolni. Ráadásul nem néztem rá a sorsolásra. Ha előbb nem akadnak össze egymással, akkor Brazília-Argentína vagy valamelyik helyett Spanyolország esetleg Németország vagy Hollandia lehet ott. A többieknek szerencse meg borzasztó nagy formajavulás kell ahhoz, hogy ott lehessenek.

Tegnap végre újra olyan eredmények születtek, amik várhatók voltak. Mikor Tunézia megszerezte a vezetést, és egy jó ideig tartotta, kicsit megrémültem, ugyanis 25 pontom úszott volna el, de szerencsére a spanyolok hozták a meccset.

Vajon melyik csapat vállalja a csoportelsőségért azt, hogy esetleg valakinek ki kell hagynia a továbbjutás utáni első meccset? Magyarul ki kockáztat? Klinsmann elmondta, neki mindennél fontosabb a csoportelsőség, így ez nem lehet akadály. Nem szeretne korán az angolokkal játszani.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 9:25 

Laca írta:

Laca

A meggyőzőek közé idáig két csapatot sorolnék be: Spanyolországot és Argentínát. Brazilia és Portugália zsákbamacska idáig, nem igazán mutatták meg eddig a valós tudásukat, bár ebben az is benne van vastagon, hogy ellenük szinte minden válogatott bunker - taktikával lép pályára... A brazilokat visszafogja Ronaldo kötelező játszatása, a portugálokat meg az egy csatáros taktika és C. Ronaldo önzőzései na meg a gyatra hálóőr :?, A Németek hazai pályán vannak és hagyományaikhoz méltóan legalább a negyeddöntőkig jutnak majd.
De én Portugáliának szurkolok, így azt hiszem nem kétséges, kit szeretnék győztesként látni 8)
Jut eszembe: a franciákon jót nevettem, Barthez ismét bemutatott egy olyan kidobást, amivel jó eséllyel pályázhat a szilveszteri baki parádéba; kérdem én, tényleg nincs jobb kapusuk? :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]