Szerintem fontos itt megemlíteni ezt a cikket. Olvassátok el!
Korszakalkotó MAGYAR TALÁLMÁNY a HAZA, a NEMZET szebb jövõéért
A SZABADALOM
A találmány a hidrogént használja erõforrásként úgy, hogy a szénhidrogén-származékok helyett a plazmaállapotú víz juttatja a hidrogént az égéstérbe, így a motor sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik.
A projekt alapja a víz nukleáris energiájának hasznosítása a robbanómotorok, kazánok, sugárhajtómûvek, áramtermelõ aggregátorok, szinkrongenerátorok, stb. üzemeltetésében. A jövõben a különbözõ jármûvek a vizet tankolják fel.
KIK VIZSGÁLTÁK A TALÁLMÁNYT?
A Német Szabadalmi Hivatal a Franhofer Institut Plazmakutató Intézete, 1992. november 5-én elfogadta a találmányt, 13 német szakintézmény és 27 ország véleményezése után 1993. március 3-án emelkedett jogerõre a szabadalom.
A Földmûvelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium gödöllõi Intézete, a Miskolci Egyetem és a Budapesti Mûszaki Egyetem atomfizikus, plazmafizikus és motortechnológus tudósai is megvizsgálták.
VÉLEMÉNYÜK:
„… a víz nukleáris energiáján alapuló technológiai eljárás új terminológiáját… annak fizikai megalapozottsága miatt el kell fogadni.”
„A szabadalom tárgyát képezõ találmány megvalósítását… mind szakmai, mind gazdasági indokok alapján támogatásra messzemenõen érdemesnek tartjuk.”
GAZDASÁGI HATÁSAI
Az ingyen energia az eddigi kiadásokat az élet és a nemzetgazdaság minden területén jelentõsen lecsökkenti. A régi energiaforrásokkal mûködõ szerkezetek könnyen és olcsón átalakíthatók vízüzemelésûre.
A kizárólagos magyar gyártás és átépítés jogával új nagyipart és munkahelyeket teremthetünk magunknak. Gyártmányainkat, vízüzemû autóinkat, gépeinket konkurncia nélkül értékesíthetjük világszerte, ami több billió forint forgalmat jelent évente hazánknak.
KÖRNYEZETI HATÁSAI
A vízhajtású repülõgépek feltöltik a ózonréteget és megvédenek a klímakatasztrófától.
Atomreaktorok helyett a turbógenerátorok meghajtásához szükséges gõzt vízüzemû kazánjaink állítják elõ! Megszüntetjük a rákot és genetikai sérülést okozó radioaktív anyagok, és az egészségünket romboló, környezetünket károsító égéstermékek képzõdését, mert az égés „mellékterméke” a Föld biológiai lényeit éltetõ víz lesz.
forrás:
http://www.megaport.hu/out/o.php?out=ht ... reeweb.hu/