Egy előbbi hozzászoláshoz; HOL vetted meg az alapot?
Egyébként van más angyal is, a neve egyszerűen csak: Angel. Vannak tápos lények, ezek a fajoknál megtalálható legerősebb lények általában, de például ott vannak a sárkányok is... Apropó, ugye van a játkban fekete sárkány, ami szerintem gagyi, élőholt tápolásra kiválóan alkalmas, mert van egy pálya, talán a Power to Corrupt az, ahol egy tornyban az élőholt vártól nem messze vanegy sárkány, és ez nem a tűz alapú, hanem a halál alapú cuccokra immunis. Tehát egy Fightert(alap verőlegény halottéknál) felfejlesztve Zombivá(2es szintű gyerek, már immunis a halál alapú támadásokra)berakunk a Lich(mágus hős) csapatába, és simán(kb 5 perc alatt...) agyonverjük a sárkányt, mert ő is halállal támad, a Lich meg a Zombi tűzzel-vassal(hehe

), tehát tűz ill. fegyver alapú támadást nyomat, és immunis a sárkány támadására, tehát az csak védekezni fog. Ezért írtam, hogy egy Zombit is rakjunk be, mert úgy gyorsabb. Csak a hős is le tudja verni a blökit, úgy több Xp jár.
Tehát szerintem a legjobb lények közé tartozik a Red Dragon és a White Dragon, valamint a szintlopó, bénító, mérgező, kővédermesztő lények, ezeket most nem írom le, mert megint kisregényt írok, és az előző hsz.-emben is elírtam amit szerettem volna(99es sebzést írtam a 90es helyett, amikor az Archlich-et taglaltam, mint szupertápos lényt). Na, néhányat megemlítek, hamár ennyit írtam válaszoljak is valamire:a nekem leginkább tetsző lények:
Marble Gargoyle(démon távolra támadó[ijász] egység, neki van alapból a legnagyobb armorja a játékban.
Devil maxra fejlesztett ágai: ezek közül az egyik kegyetlen lassú(initative 20) és a sebzése 100, fegyver alapú, tehát nemigen lehet ellene mit, tenni, izomból kell varázsolni a ward-okat, persze ha van erre keret. A másik kettő ütős krapek, az egyik nagyobbat üt, de kevesebb az élete, és blistert nyom még az alap támadása mellé, ez is sebez még kb 30at.
A harmadik kisebbet üt, viszont kővédermeszt, és 600(

) Hpja van, ami NAGYON sok, ha azt vesszük, hogy egy fekete sárkánynak van 800...
Aztán ott van még az Incubus-succubbus páros, mindenki döntse el, neki melyik jön be inkább. Az első szerintem jobb, viszont a második előbb elérhető, viszont mind alapú, amire kettő(vagy több) lény immunis, míg az Incubus föld alapú támadására asszem csak a föld elementál nevű idézett lény(vagy az sem).
Embereknél talán a Grand Inquizitor tudnám kiemelni, ami hasznos az élőholt paralizálók ellen, mert mind immune. A gyógyító alap, nem szabad kihagyni egy csaptból sem.
Elfeknél a nyilas tápos tud lenni, ha elég nagy szintet érünk el vele, itt is fontos a gyógyítót választani.
Törpöknél a törp harcost mágussá nevelni, boostoló hapsit venni alap. Ezek bagyon jól használható egységek. Szerintem a Son of Ymir nem annyira használható egység, mint amennyi HP-ja van.
Élőholtaknál mindegyik egység erős, valamilyen módon, az előző hsz.-emben már említettem a szerintem jó csoportosítást.
Na, abbahagyom. Remélem Nem lett kegyetlenül unalmas. Már csak attól szemgörcsöt kapok, ha rápillantok

A hibákért is bocs.