|
Én 1974-ben születtem Budapesten. Azonban nem itt élek, hanem Kunszetmiklóson, Bács-kiskun megyében.
Paíripari szamunkás-képzőt végeztem és bár a vizsgám jó lett, éreztem hogy ez nem az a szakma, ahol maradni fogok. A döntést a rendszerváltás hozta helyettem: lapátra kerültem és több év munkanélküliség után a MÁV-nál kötöttem ki, immár 10 éve.
Az első számítógép amin játszottam még 10 évesen egy Commodore Vic20 volt, akkori szemmel maga a csoda  Aztán 16 évesen jött az első saját gép: a C16, majd rövid időn belül a Plus4, hát igen, eszméletlen sok analóg joystickot bánta az én és 4 testvérem játékkedvét  Aztán jött az Amiga, majd Budapest és játéktermek, mostanában sokat nosztalgiázom MAME emulátorral  A PC-s korszakom 1996-ban kezdődött egy 486dx60-al, mostanában egy 2800-as AMD64-en nyomom. Kedvenc játékaim:
1. Pirates!(C64)
2. Heroes 3(naná!  )
3. Might&Magic sorozat
4. Diablo 1
5. Doom 1-2
6. KKND2
...És minden, ami stratégia
A heroessal az első Windows95 képes gépemen ismerkedem meg, egy újság cd-n volt a H3 demó, azt hiszem 1 hónapig nem is nyúltam más játékhoz
Hobbik:fantasy novella írás(inkább önkritikusan csak firkálás  ), horgászat, motorozás, második világháborús fegyverzetek, elsősorban páncélosok és a MAGYAR VÁRAK
Kedvenc író: Moldova György
Kedvenc zenéimről már írtam egy másik topic-ban, ami ott kimarad:
Irigy Hónaljmirigy---sajna esik a színvonal
Piramis
LGT
Korál
Bikini
Kárpátia
Lord: A Vándor (dalszöveg itt, a legkedvesebb magyar számaim egyike)
Élete valahol véget ér, a szíve már nem dobog, Fekete föld mélyén örökre megnyugodott Nem siratja senki őt, nem könnyeznek sírja előtt Csavargó volt, bolyongott, magányosan kóborolt Senkije se volt, semmije se volt, csak az élete! Vén szemét lehunyva élete megszakad, Nem indul új útra, pihen a föld alatt
Elmondom nektek az ő történetét, arról mesélek, hogyan élt: Megszületett, kapott nevet, csak egyet nem, szeretetet! Szülei eldobták, nem törődtek vele, Nem maradt semmije, csak az élete! Magas falak, rácsok mögött, zsiványok, tolvajok között telt a gyermekkora, ott volt az otthona
És mégis vidáman élt, szívébe zárta a nagy reményt, Hogy egyszer majd innen elmegy, várják erdők, völgyek, hegyek, Szabad lesz, mint a madár, északtól délig, kelettől nyugatig Mindet földet bejár
Az idő eljött, ő szabad lett, útra kelhet a végtelenbe, Ezt álmodta, erre ébredt, évek óta csak ezt remélte! Amerre járt, megszerették, és ha néha megkérdezték, Hogy honnan indult, s mi a célja, ő vidáman csak ezt dalolta:
Nem félek, amíg élek, várnak a messzeségek, Városok, országút pora Napfényben, zord télben, minden nap, minden éjjel Vándorlok, nem állok meg soha
Éhét, szomját elfeledte, csak a világ érdekelte, Hosszú haját fújja a szél, ereiben lüktet a vér Forró nyár jön hideg télre, hosszú út áll már mögötte, De nem néz hátra, megy előre jókedvűen énekelve:
Nem félek, amíg élek, várnak a messzeségek, Városok, országút pora Napfényben, zord télben, minden nap, minden éjjel Vándorlok, nem állok meg soha
Nem kell a csillogás, nem kell a ragyogás, Nem kell a vakító pénz! Nem kell sok hamis vágy, nem kell a céltalan cél!
Nem kell a csillogás, nem kell a ragyogás, Nem kell a vakító pénz! Nem kell sok hamis vágy, nem kell a céltalan cél!
Évek túl hamar szállnak el, csavargó haja hófehér Szíve dobban még, szeme tűzben ég, de hívja már az örök pihenés
(Szóló)
Bocs, ha tőlem szokatlan módon szószátyár lettem volna 
_________________ http://discipleshun.suddenlaunch3.com/Magyar Disciples fórum
|
|