Sziasztok!
Süni írta:
Nem egyszer fordult elő hogy egyes moderátorok minősíthetetlen (a mostani törölt hozzászólásokhoz képest) jelzőket használtak, aztán hopp, abbamaradt a néhány perces
dühroham és törölte a társ, vagy pont ő maga.
Süni, a moderátoroknak saját maguk ill. moderátortársuk hszét is moderálni kell, ha szükseges. A felhasználók is szabadon módosíthatják - akár többször is - hozzászólásukat, nem értem, ezt egy moderátor miért nem tehetné? Te érted???
Süni írta:
Vagy akár arról is idézhetnék, hogy a keményebb kritikát nem bírja a szeme a modoknak, sőt a politikáról meg sem lehet mukkanni. Kell ellenpélda, vagy a Gestapó szó már jó útmutatás? Azok a hsz-ek sem lettek törölve, milyen érdekes, pedig bárki megnézheti őket a fórumon.
Attól függ mit értesz kemény kritika alatt. A legutolsó sorod meg is adja a választ a problémádra. A moderátoroknak NEM szokásuk az üzeneteik utólagos eltüntetése, épp ezért most is olvashatod őket, amit nem minden "felhasználóról" lehet elmondani... Ugye?
Egy teljes topik szól a moderátorokkal kapcsolatos problémákról, ezek után abszolut nem értem miért gondolod, hogy "a keményebb kritikát nem bírja a szeme a modoknak"...
Az pedig ha a kritikával nem értenek egyet, azt ki is olvashatod nevezett topikból.
Én általában NEM szoktam a kritikákkal egyetérteni, s ezt nem is szoktam véka alá rejteni...
Nem egyértelmű, hogy te a "Gestapó" szót politikai véleménnyilvánításnak értelmezed -e, vagy csupán az akkor kialakult konfliktusra akarsz utalni. Amennyiben az első, akkor nincs
mit mondanom, ha valaki nem érzi az irónia és a politika közti különbséget, legyen az ő baja.
Amennyiben a második verzió, azt érteni értem (bár annak a vitának a még fellelhető hszei alapján bárki eldöntheti kinek a véleményével ért egyet) ,csak az általánosítást nem!
Lehet, elfogadom, hogy X, Y moderátor hibázik(zott) - én magam is volt, hogy mélységes egyet nem értésemet fejeztem ki más moderátornak, sőt olyan is, hogy engem hívtak fel e miatt - DE nem a MODERÁTOROKKAL mint csoporttal, hanem a konkrétan megnevezett moderátorral. Aki minden bizonnyal - ha igényled - kimerítő választ fog adni minden feltett kérdéseidre/problémádra.
Süni írta:
GJodie:
Nem értem, miért ne fejthetném miről mit gondolok
Bár nem nekem címezted, azért válaszolok.
Azért nem fejtheted ki, hogy miről mit gondolsz, mert ez nem a Hyde park, hanem egy körökre osztott stratégiai játék fóruma, ahol igenis vannak szabályok. Fórumetikettnek hívják. A moderátorok dolga pedig az lenne, hogy érvényt szerezzenek neki, több-kevesebb sikerrel, magánvélemény - te biztosan nem így gondolod -, de szerintem többel...
Üdv. Mugger