Udv,
Olvasgatva a korabbi hozzaszolasokat, azert tenyleg csak "par" mondatban, hogy milyennek kellene lennie egy tenyleg idealis H3 map-ek:) Szerintem.
Eloszor is XL!!!:) Szemely szerint en csak XL-es es L-es palyakat nyomok impossible-n. Ezen lehet sokat koborolni, fejlesztgetni, harcolni. Imadom ha 12honapig vagy meg tovabb kell jatszani. Szemely szerint a meg tovabbot preferalom
A tortenet kidolgozasa igenis fontos. Pl.: ha van egy kozepesen kidolgozot palya, gondolok itt a szerkesztesre(szornyek, tereptargyak, banyak stb.) akkor egy jol megirt sztori esetleg feledtetni tudja a kisebb hianyossagokat. egy vacak, osszedobalt , elkapkodott palyanal mar nyilvan ez sem mukodik.
Ha egy szuperul megalkotott palyanak alig van sztorija, vagy valami bena ("a gonosz hadur el akarja foglalni a vilagot es te vagy az egyetlen esely tipusu) marhasaggal van koritve, attol meg siman vegig jatszhatja akarki tobbszor is. csak legfeljebb marad nemi keseru szajiz, hogy a fenebe ebbol egy piszok jo, tokeletes palya lettvolna ha jo a sztori.
Ha mind a ketto megvan, na az a legjobb es a legritkabb sajnos.
A szovegek hosszusaga ellen nincs kifogasom. En szemely szerint szeretek belemelyedni az adott sztoriba es remekul feldob ha tenyleg el van talalva es erdekes, fordulatos is.
Persze akarmilyen jo a tortenet, ha a palyat tobbszor is vegigjatszod, akkor mar ugyis elkattintod a szoveget. Ez igy van rendjen. Na de elsore ez oriasi elmeny tud am lenni!:) Aki meg ezt nemszereti az csak nyomkodja el, semmi gond de szerintem sokat veszithet.
A masik soxor elofordulo "hiba" szerintem, hogy ha ketszintes a Map, akkor az egyik fele az szepen tokeletesen apro reszletig ki van dolgozva, a masik meg elnagyolt. Ez rohadtul idegesito es lehangolo, mert lelkesen jatszol es waa ez szep terkep, varazstargyak, kuldetesek, az utolso fuszalig sokmunkaval megepitett az egesz, aztan lemesz az alvilagba(vagy fel) es eled tarul egy lathatoan feleannyi meloval osszepakolt masik szint....
Ja igen es szerintem a terkep kinezete is szamit. nemigazan szoktam letolteni azokat a map-oket amik kocka alkuak, meg haromszog meg sakktabla meg hosszu-hosszu labirintusos, meg hatvaketezer ladika van egy helyen besuritve 20ezer varazstarggyal egy negyzet alaku katlanba amihez egy ****** hosszu egyenes vagy kanyargos ut vezet es ezen vegestelen vegig asvanyianyagok es tobbezres monsztercsapatok varakoznak, es mindehez hosszu hajozas vagy 5 terkapu utan kell eljutni es persze ez egy nagy jutalom a veres harcok kozepette vagy utanna vagy elotte.... Ehhh.... Vagy hasonloan ehhez ket sorban ez ut mellett attack es defense skill-t ado objektumok vannak fejenket 5 db, miutan veres veritekkel legyoztel egy agyontapolt ellenfelet.... stb.-stb.
Egy jo XL-es terkepet olyan jol meglehet szerkeszteni ezek nelkul is ha egy 50-60-as skillekkel rendelkezo host akarunk elerni. lasd The Lone Knight, Bloodthirsty II stb.
na ennyi hireteln mert nagyon hosszu lettem
By