Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 175 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 11:41 

Hali!

Szerintem nem ez lesz a necro vár. Ez beleillene egy H4 kieg-be, de nem az 5-be. Nézzétek meg ez még egy axonometrikus ál-3D-s rajz. Biztos nem ilyen lesz a játék.

Meg szerintem nem is körökre osztott stratégia lesz, hanem realtime. (vagy ez már hivatalos info?)

TT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 11:46 

TT írta:
Hali!
[...]
Meg szerintem nem is körökre osztott stratégia lesz, hanem realtime. (vagy ez már hivatalos info?)

TT

Csak remélem, hogy nincs igazad... A Heroes sorozat körökre osztott stratégia, ha átpártolnak a realtime megvalósításra, akkor az már nem Heroes lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 11:50 

TT írta:

Hát, ha nem körökre osztott stratégia lesz, akkor szerintem ****** nagy balhé lesz belőle!! Az Ubisoft tönkretenné a játék hírét, meg a saját megbecsülését is, ha a realtime-ot választaná, úgyhogy nagyon bízom benne, sőt biztos vagyok benne, hogy a TBS marad...

Erről ennyit.
Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 12:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is beszéli az angolt, hogy látogasson el erre az oldalra, mert itt össze van foglalva minden apró morzsa, amit a fejlesztők eddig elcsepegtettek, kikotyogtak a H5-ről. Íme:

http://dynamic3.gamespy.com/~homm/index ... info.shtml

Röviden egy pár fontos info magyarul is:

1. A játék 3D-s lesz!
2. Több stratégiai elem lesz benne, mint RPG (marad körökre osztott!).
3. A játék nem kerül kiadásra 2004-ben, de az E3 játékvásár és bemutató után lesz több infó! (Ez hamarosan, 1 hónapon belül várható!)
4. Lesz demó!
5. Démonok és Halottak külön lesznek ismét.
6. Az internetes multi játékra koncentrálnak, de lesz Hotseat is.
7. Sárkányok, lény fejlesztés, harci háló és egyéb alap dolgok szintén megtalálhatóak lesznek a H5-ben.
8. A legtöbb változás és fejlesztés a harc és ostrom képernyőkön várható.
9. A hősök NEM FOGNAK HARCOLNI A CSATATÉREN, de jóval nagyobb szerepet szánnak nekik, mint a H3-ban... (Ez mit jelenthet?)
10. A Diplomáciának sokkal nagyobb szerepet szánnak, mint az eddigi részekben.
11. A hivatalos weboldal megnyitása a játék hivatalos beharangozása után várható.
12. Jon Van Caneghem és Rob King lehet, hogy részt vesznek a fejlesztésben.
+1. A lehető legkisebb konfigon próbálják meg kiadni a játékot, hogy minnél szélesebb körben terjeszteni tudják!

Remélem sikerült pár kérdést megválaszolni ezzel és látjátok, hogy jó irányban haladnak az Ubisoft-nál! Csak így tovább fiúk, lányok! Mindent bele! A játék megjelenéséig pedig kitartás harcostársaim!
A friss hírekről rögtön olvashattok itt a fórumon és a főoldalon! Baráti üdv,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2004 máj. 18 kedd, 14:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 12:55 

Köszi Vologya! Megnyugtattál! Ha kijön, első dolgom az lesz, hogy összespórolom magam egy konfigért, amin frankósan fut, ha kell 2 hónapig sajtostésztán fogok élni, és Fehérvárig veszem a jegyet a Volánbuszon. (Vologya, pssszt! :D)
Aminek viszont visítozva örülnék, az az lenne, ha visszatérnének a Fortress lényei, ha meg még egy várban is lennének akkor tahhh.... ugrálnék, csókolnám a monitort örömömben...

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 17:23 

Remélem a zenén is javítanak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 10:03 

Szerintem minimum, hogy Jon Van Caneghem részt vegyen a fejlesztésen, elvégre mégiscsak ő a Mester, az egész Might and Magic világ megálmodója, hmm?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 10:18 

Ja és tényleg a Fortress! Méltatlan volt, hogy kihagyták a 4-ből! Szerintem nem is kellenének új várak, a heroes 3 várai (a conflux kivételével) visszajöhetnének, persze kicsit feltupírozva, új egységekkel. Annak is örülnék, ha a játék eddigi ÖSSZES egysége helyet kapna (kivéve a heroes 4 idióta kiegészítőiben lévő lények és a h3 conflux überelelmentáljai).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 11:42 

Na ja! Távozhatnának az olyan "fantáziadús" lények mint a Megadragon és tán a Fekete sárkányt sem kéne ezúttal über-power monsztraként megjeleníteni, maradjon csak az Angyal vagy a Titán szintjén. Példának okáért nem nagyon értem azt sem, hogy mit keres a Szatír vagy az a pici kis zöld manó(a nevét nem tudom, baromságot meg nem akarok írni) csatatéren :?: :?: :?: Ezek picit olyan gagyi jelleget adnak a játéknak.
Egyébként örülök, hogy a hírekből az derül ki hogy többé-kevésbé visszatalálnak az alapokhoz. Várnám még, hogy a varázslatok gyengüljenek.
Gondolok itt pl.a Clone-ra vagy a Hipnotizálásra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 13:47 

Mi lenne, ha ide a fórumba leírná mindenki, ő mit javasolna az UbiSoftnak, például várak, lények, képességek, hősök tekintetében, aztán azt valaki összegyűjtené, lefordítaná angolra és elküldené nekik?! Azt mondták, törődnek a fanokkal, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 14:31 

Petro Mester írta:
Ja és tényleg a Fortress! Méltatlan volt, hogy kihagyták a 4-ből! Szerintem nem is kellenének új várak, a heroes 3 várai (a conflux kivételével) visszajöhetnének, persze kicsit feltupírozva, új egységekkel. Annak is örülnék, ha a játék eddigi ÖSSZES egysége helyet kapna (kivéve a heroes 4 idióta kiegészítőiben lévő lények és a h3 conflux überelelmentáljai).

Ami azt illeti szerintem a Fortress-nek a nature-t szánták
Más nézd meg a Heroes 5 elõzetes infók, vélemények rovatot! :wink:

u.i: A heroes 4 idióta kiegészítõjével nagyon megbántottál ugyanis az a kedvencem kiegészitõm :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 14:58 

Hali!

agent.007: u.i: A heroes 4 idióta kiegészítõjével nagyon megbántottál ugyanis az a kedvencem kiegészitõm

Na igen. Meg a goblin lovagot és a gargantuant sem nevezném idiótának.

cooper: Hát, ha nem körökre osztott stratégia lesz, akkor szerintem ****** nagy balhé lesz belőle!!

Persze én sem szeretném, csak nehéz elképzelni ezt a csodás 3D világot mint körökre osztott stratégia. Gondolj csak bele: lejár a köröd és a fekete sárkányod ott marad a levegőben, míg lép az ellengél! :lol: :lol: :)

Na félre a tréfát, akkor a Vologya által idebiggyesztett infók szerint maradnak a régi alapok, csak tekernek rajta egyet.
Nekem személy szerint nem hiányzik a fortress, de a gorgon NAGYON!
Velük meg lehetett nyerni egy kilátástalannak tűnő csatát is.

TT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 21 pén., 14:19 

Hát szerintem meg igen. Egy kicsit gondolj bele jobban: goblin lovag...
Nem érzitek ezt a tökéletes ellentmondást? Egy az, hogy a heroesban és heroesen kívül a goblinok mindenütt nem tipikusan azok a lovag alkatok. De például a gonosz boszorkány névre hallgató csoda se valami nagy fantáziára vall, hasonlóan a megadragon nevű társához. (Ezzel amúgy nem lenne bajom, mivel a Might and Magic RPG-kben is helyett kapott, de minden egyes világra csak EGY megadragon jutott!)
Amúgy nehogy azt higgyétek, mindegyik heroes 4-es lénnyel bajom van. Például az újak közül tetszik a berserker, a venom spawn, a dragon golem, a squire se rossz, a gargantuan meg a frenzied gnasher úgy-ahogy elmennek, de szerintem a legjobb az a nightmare.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 9:42 

TT írta:
Hali!

Szerintem nem ez lesz a necro vár. Ez beleillene egy H4 kieg-be, de nem az 5-be. Nézzétek meg ez még egy axonometrikus ál-3D-s rajz. Biztos nem ilyen lesz a játék.

TT

Körökre osztott lesz, ez már hivatalos infó... Az UbiSoft ugyan megígérte, hogy készít majd egy RTS-t is a Might & Magic világában, de a Heroes szériát továbbra is körökre osztottként folytatja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 17:02 

Petro Mester írta:
Hát szerintem meg igen. Egy kicsit gondolj bele jobban: goblin lovag...
Nem érzitek ezt a tökéletes ellentmondást? Egy az, hogy a heroesban és heroesen kívül a goblinok mindenütt nem tipikusan azok a lovag alkatok. De például a gonosz boszorkány névre hallgató csoda se valami nagy fantáziára vall, hasonlóan a megadragon nevű társához. (Ezzel amúgy nem lenne bajom, mivel a Might and Magic RPG-kben is helyett kapott, de minden egyes világra csak EGY megadragon jutott!)
Amúgy nehogy azt higgyétek, mindegyik heroes 4-es lénnyel bajom van. Például az újak közül tetszik a berserker, a venom spawn, a dragon golem, a squire se rossz, a gargantuan meg a frenzied gnasher úgy-ahogy elmennek, de szerintem a legjobb az a nightmare.

Az igaz, hogy a magyar heroes sz*r. Mond te játszottál már Heroes of might and magic Winds of War c. játékkal?
Ugyanis a Megadragon a legerõsebb (!) lény a játékban a Gargantuan pedig a második (a Dark Championnal és a Frenzied Gnasherrel együtt)
Mellesleg csak szólok, hogy a squire az egyik legyengébb a játékban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 20:32 

Én az angol változattal játszottam, csak amit tudok igyekszem magyarosabbá tenni.
De úgy látom te semmit nem értettél meg abból amit irtam.
Tudod mindegyik Might and Magic rész egy másik világba kalauzolt el, például Varn, Cron, Terra, Xeen, Axeoth valamint az a névtelen planéta, amelyen elterül Enroth, Erathia és Jadame.
Eddig mindegyik világra (bolygóra, kivéve Axeoth) egyetlen egy megadragon jutott, amit ha akartál, szerencsés vagy szerencsétlen kalandoraiddal lehentelhetted, vagy legalábbis megpróbálhattad.
A sötét bajnokkal csak annyi a bajom, hogy annak miért nem a rendes nevét használják. (Black és Dread Knight)
Ami pedig a többi, nekem tetsző új lényeket illeti, nem az alapján válogattam, hogy milyen erősek, hanem tényleg új és értelmes lények-e, nem pedig olyan baromságok mint amiket már mondtam. Például a fegyvernök azért jó, mert végre van az embereknek alap talpas egysége, ami nem paraszt. (A pikás soha nem tetszett mint első szintre letolt lény.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 14:34 
Heroes Team

Egy-két új kép
Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 15:08 

ELŐRE KÉREK MINDENKIT, HOGY JITAY ÜZIJÉT NE QUOTE-OLJA SENKI!!!

MÚLTKOR NAGYON IDEGESÍTŐ VOLT!

KÖSZI MINDENKINEK!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 17:07 

Szép vázlatok :mrgreen:
Nagyon tetszenek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 26 szer., 13:47 

Nagyon tetszenek a képek. Egyre szebbek és jobbak lesznek!
Remélem a játék is lesz olyan jó, mint amennyire a képek szépek!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 175 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]