Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 13 vas., 19:53 

Shurtugal leszel valamikor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 13 vas., 20:02 

Szilupa, írtam neked hamachin, valamint ma este éjfélig ráérek, ha vki tud játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 13 vas., 20:53 
ISTEN

T-Rex-Kiki 0:2
Merlin-Kiki 0:2
Csizu-Kiki 1:1
Dreegar-Szilupa 0:2
Csizu-Szilupa 1:1

Lacával még nem játszott Bic, Kiki és Szilupa.
Nimbus visszalépése miatt elvileg már csak a Bic-Dreegar és Kiki-Dreegar csata van hátra. Ezt azonban csak 18-án, pénteken tudják legközelebb lejátszani.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kiki 2013 jan. 13 vas., 22:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 13 vas., 22:10 

Dreegar, Shurtugal, Dragon jelentkezzetek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 13 vas., 23:29 

Dreegar, Shurtugal van már csak vissza :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 13 vas., 23:30 
Heroes Team

Dragon - Csizu 2:0
Dragon - Titi 0:2

Továbbá Dreegar ellen nem tudok mit kezdeni, szóval oda is 2:0 Ha jól számolom ezzel az összes meccset letudtam volna.

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 8:32 
Heroes Team

Hello,

Lezárult a verseny, a végeredményt összefoglaló táblázat:

http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h3tamadas/H3_OT_2012_rev2.xls

Gratula Titinek és az összes helyezettnek, elsősorban azoknak, akik lejátszották valamennyi meccsüket. Néhány mező üres maradt, azokról a párharcokról nem kaptam eredményt határidőn belül. Ha valamit elírtam/kihagytam jelezzétek és pótlom!

Nimbus, Laca és Warius eredményeit visszalépésük következtében töröltem, mindenki 2 pontot kapott ellenük. Warius esete kicsit más, ő feladta 10 mérkőzését, az előzőeken sem szerzett pontot.

Köszönöm Jou-nak a segítséget az árlista és a térképek elkészítésében a többieknek pedig a versenyben való részvételt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 10:03 

Izgi volt a H3TT. Bár, a kövinél nem fogok a Bazik képességére, a luck-ra és a morálra hagyatkozni.

Azt hiszem, már kész is a fejemben a következő csapat :P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 10:59 

Nekem Shurtugal ellen 0:0 van beírva, sajnos nem tudok annál többet tenni az ügy érdekében, mint hogy 1,5 héten át bombázom az embert forumon, privát üzenetben, felveszem msn-re, stb. :)

De ahogy láttam, mások is hiába keresték.

Részemről mindent megtettem.

Csizunak és Jounak köszönjük a szervezést, a résztvevőknek a meccseket. Volt mit tanulni :)

Folytatás az Online Kupán!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 12:17 
Heroes Team

Gratula a helyezetteknek. :)

Sajnálom, hogy részemről így alakult a verseny, de nem volt választásom...
Annál is inkább sajnálom, mivel végre sikerült egy értelmes csapatot kanyarítanom, amivel úgy tűnt, sok idő után újra komolyan beleszólhattam volna a helyezések sorsába... Persze ez már csak a kutyavacsorája. :(

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 14:00 

Grat Mindnkinek az eredményekhez!
Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel játszani, de ebben bőven közbenjárt a kezdeti balszerencsém is, hogy sokáig nem sikerült programot találnom, ami normálisan működött volna. (Utólag is köszönöm a működő hamachi linket!:D)
Mondjuk egyébként sem szereztem volna 1-2 pontnál többet, szóval nem bánkódom. A csapatom jó béna volt, de rengeteget tanultam a meccsek lejátszásaközben. A tippeket és jó tanácsokat, pedig köszönöm szépen és igyekszek majd megfodadni őket! :D
Legközelebb már minden bizonnyal nem lesz gond a technikával, és már egy-két értelmes csapat terve is körvonalazódik a fejemben :D
Köszönöm a részvételt, további jó játékot Mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 20:03 
Heroes Team

Dragon jelezte, hogy Dreegar ellen feladta a meccset, ez nem szerepel a táblázatban, pótlom!

Ugyanakkor azok a meccsek, amelyekről nem érkezett határidőn belül eredmény, 0:0-val tudom honorálni.
Péntekig (január 18.) várom a visszajelzéseket, ha elírás/korrigálás szükséges. Ezt követően a lista végelegesnek tekinthető és kiosztásra kerülnek a pontok az első 15 helyezettnek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 20:45 

Nos... Úgy néz ki h egyelőre második vagyok, bár még nincs lefutva ez a dolog... Majd meglátjuk hogy lesz, mindenesetre egy lényeges meccs (Dreegar-Titi) még hátra van, valszeg ez, vagy a határidő fog dönteni, remélhetőleg az én javamra. :P Mindenesetre szeretném én is megköszönni mégegyszer mindenkinek a meccseket, gratula (ismét) Titinek az első helyért, az a 2:0 amit egyedül neki ( :!: :P ) sikerült összehoznia ellenem, eléggé eldöntötte a dolgokat a kettőnk versenyében. :wink: Na de majd márciusban... már csak két hónap :wink: Ha folytatódik a javuló tendenciám akkor a tavaszi HME-t már meg kell nyernem, nincs más hátra... :lol: :lol: Nőnek az elvárások :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 21:16 

Nos aki velem nem tudta lejátszani a meccsét az többnyire az én hibámból történt, szóval sikítson aki úgy érzi ellenem tudna javítani a helyezésén és azokat feladom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 15 kedd, 21:18 
Heroes Team

Köszönöm mindenkinek az izgalmas meccseket, szerencsére nem volt túl nehéz csapatom, nem kellett agyongondolkodnom magam, legközelebb remélem előrébb is leszek és a GR jobban fog bejönni a társaságnak, mert a hamachi nekem nem ment, Tungglet meg nem akartam fölrakni H3 miatt...

Köszönöm mindenkinek, legközelebb ugyanitt!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 16 szer., 15:13 

Sajnálom, hogy a hajrában nem tudtam itt lenni, de először a gép, majd az internet akadályozott meg ebben :? Sajna ez az én hibám is, nem számoltam a technika ördögével, előbb kellett volna lejátszanom a meccseim :oops:

Gratulálok a győztesnek és a helyezetteknek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 16 szer., 23:24 
Heroes Team

Lehet, hogy félreérthető voltam, akkor ugorjunk neki még egyszer:

- Jan.18.-i határidő arra az esetre van, hogy jelezzétek, ha elírtam az eredményt vagy nem írtam be azt;
- A verseny lezárult, a le nem játszott partik 0:0-val zárulnak;
- A végeredmény tudatában nincs máltai szeretetszolgálat, hogy feladom a meccset, mert azzal xy jól jár.. és akit ezáltal sorol hátrébb okkal lenne felháborodva;

Írtam decemberben, hogy a határidőt tartjuk, nem hosszabbítunk. Határidőn belül érkező eredmények az érvényesek. Nem szeretnék kivételt tenni senkivel sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 16 szer., 23:53 

Csizu írta:
Nimbus, Laca és Warius eredményeit visszalépésük következtében töröltem, mindenki 2 pontot kapott ellenük. Warius esete kicsit más, ő feladta 10 mérkőzését, az előzőeken sem szerzett pontot.

Merlin nem kapta meg Laca és Warius ellenében a 2 pontot, hanem 0 pont van neki feltüntetve ellenük. Ha jól értelmeztem, akkor neki is jár a 2-2 pont.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 17 csüt., 1:05 

Köszönöm én is a szervezést, meg a jó csatákat nektek! Kicsit féltem, hogy a két elmaradt meccsemen lévő pontok hiányozni fognak, de szerencsére nem így lett, így sikerült megint egy egyszerű csapattal nyernem :)
Gratula a többi helyezettnek is! (HunLorcs engem meg tudott volna verni 2-0-ra, ha jól áll fel, de nem így lett; moráloztam de az kellett- kárpótolt a játék a két elmaradt meccsem miatt :P, ha Dave jól áll fel elsőre, akkor az is 0-2, de ott 1 pontot fogtam)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 17 csüt., 10:30 

Értjük ám Csizu, és jó is hogy konkrét szabályok vannak, de hogy küldjél eredményt egy olyan párharcról, ahol nem tudod az utolsó héten elérni az ellenfelet, mert nem tud, nem ér rá reagálni?
Sokan, sokszor kiírtuk fórumon is, nyilvánosan, hogy kiket várunk még, megadtuk a lehetőséget, hogy jelentkezzenek, nem tették. Ilyen esetben szerintem nem korrekt a 0:0. Tudod Te is hogy miért: az egyik mindent megtett, a másik semmit. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]