Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 20 szomb., 11:47 

Ez középen van. Mindkét félnek ott lesz akkor a pack ark.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 20 szomb., 13:17 

ssth írta:
Ez középen van. Mindkét félnek ott lesz akkor a pack ark.

A térkapunál kétfelé lehet menni, kettő helyen tudsz quest artit beváltani, nyilván a kék a stoic watchman-t, a piros a bird of perception-t.
Konkrétan középen a felső vártól balra lévő egyik szörny several titán nekem, ennek semmi köze ahhoz, hogy Dreegar át tud e menni a saját quest arti beváltó helyére... Capishi? :P

NG írta:
Süni írta:

jaj nehogy már egy tábor győztesnek ez gondot okozzon :roll: :twisted:

Birom az ilyen okoskodó, semmitmondó hozzászólást. :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 21 vas., 8:20 

Sziasztok!

Ssth (Stronghold) vs Boti (Necro)
The chess master

Elég mókás map. Nekem tetszett személy szerint, csak nehezen átlátható.
Első nap bejött a kukás, kezdő arti csizma, első skill log. Ennek hála elég gyorsan haladtam. Elfoglaltam 4 várat első héten, majd húztam a Tbirdet és mentem középre a grand elfeken keresztül. Középre már volt mass slow is, így a several devilt, ami az xp beválltó helyet őrizte könnyedén vertem. Utána be egy egyirányú kapuba. Valami bődületes lvl3 és lvl2 artiaim voltak ott, szóval nem sokat időztem. Egyet se tudtam használni. Közben megjött Boti is és szorgalmasan gyüjtötte a csontvázakat Ysrával. Meg akartam lepni, de máshova dobott ki a kapu (nem is tudtam h ennyi helyre kidobhat ez a cucc). Köv körben sikerült csak középre visszamennem. Kiszedtem a két tombot. Az egyikben ott figyelt egy titans gladius. Botit viszont nem értem el és megtámadott. Elmenekültem haza. Megvettem magam és megtanultam egy tower váramban a resurrect spellt. Ezzel levertem az angyalokat, majd észrevettem, hogy ez a kapu is bevisz középre. Így sikerült végre meglepnem Botit. A csontvázával megölte a behemótomat majd elmenekült így még ő jött ki jobban az én meglepetésszerű támadásomból. Utána otthagytam a lényeimet a Tbirden kívül az egyik várban középen. Ezt a főhősével pont nem érte el, mert visszavásárolta magát, de egy csicska hős elérte. Itt egy nagyon csúnya dolog történt. A Srtongholdos lényeim hős nélkül kaptak vagy 10 morált és ennek segítségével bedarálták Boti hősét és vele együtt 11 vámpír lordot és vagy 400 csontit. Köv körben pont elkaptam a főhősét és a plusz egy speednek hála megöltem. Folytattuk a csatát és a kukás egy szedett-vedett sereggel elindult Boti fővára felé. A várban a csata elég vicces volt. 36 gnoll 6 vámpír lordot megölt, ezért vissza is élesztettem őket egyszer :)

Jó kis csata volt, köszönöm szépen a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 21 vas., 9:20 

Gratula, az a titan gladius elég durva ezen a mapon :P
(ki kellett volna szedni utólag az összes reliket, amúgy sem lehet szerezni a mapon , csak a tomb-ban)
Bezzeg Petrus elvert, erre fogadni mernék :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 21 vas., 12:17 

Süni írta:
Bezzeg Petrus elvert, erre fogadni mernék :)

Köszönöm, hogy megemlítetted. Be is írom ide hogy nagyon elvertem szegény Petrust, hátha elolvassa :P
Might masters closed 1 mapon toltuk és a blackmarketbe volt plusz 2 speed, valamint egy treasure cheast adott plusz egy speed nyakláncot :) Nem kell mondanom, hogy mivel nem lehet varázsolni, ezért ezek hatalmas előnyt jelentettek. Most leglább tudjuk, hogy táborra ezeket ki kéne majd venni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 21 vas., 20:18 

Mákod volt megint, semmi több :lol:
Azért gondolj bele, így nehéz veled versenyezni, ha állandóan ilyen mákjaid vannak :)

A Titi-Dopli meccsel mi újság?
Remélem Titi átgázolt a srácon, nem volt szimpatikus nekem anno :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 21 vas., 22:43 

Még nem sikerült összehozni a meccset. Volt amikor közbe jött neki valami, azért nem tudtuk lejátszani, legutóbb meg nem tudtunk csatlakozni érthetetlen okokból. Tibszának szóltam hogy csúszunk.

Dopli jó ellenfél lesz szerintem, Dreegar öccse; volt kitől tanulnia :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 22 hétf., 0:30 

titi írta:
Még nem sikerült összehozni a meccset. Volt amikor közbe jött neki valami, azért nem tudtuk lejátszani, legutóbb meg nem tudtunk csatlakozni érthetetlen okokból. Tibszának szóltam hogy csúszunk.

Azóta Sünivel is sikerült csatlakozni ugyanazzal a géppel, elképzelni nemtudom h a tiéddel miért nem megy..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 22 hétf., 10:34 

Nálam is ugyanaz a helyzet. Másokkal tudok csatlakozni, csak a tiéddel nem...

Kérdezd meg légyszi öcsédet hogy mikor érne rá lejátszani, van másik gépem :) Mondtad te is tudsz izzítani egy laptopot.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 22 hétf., 18:38 

titi írta:

Van ilyen hogy x tud játszani mindenkivel, y is, de x - y egymással nem. (pl egy érdekes ok az amikor egy kisvárosban él a két páciens :) de ha van ismerős szerelő az internetszolgáltatónál ez is megoldható)
Hamachi? Gameranger?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 22 hétf., 19:19 
Heroes Team

Valszeg a router tesz keresztbe, Titivel nagyon nehezen tudtam én is csatlakozni. A GR megoldást jelentett aztán. Azt nem értem, ha GR sem megoldás, akkor LAN-ban kell, vagy kiiktatni a routert valamelyik félnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 24 szer., 15:26 
Heroes Team

A 3. forduló/elődöntő tervezett mapja: Dicsőséges háború (régebbi verzió átalakítva)
http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/e ... 3.ford.zip

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 25 csüt., 15:39 

Sziasztok,

Titi (Castle-Andra) vs Dopli (Castle-Valeska) továbbjutó: Titi

A meccs nem indult jól számomra, mind a 8 hős akit láttam, varázslós volt. Andra volt a legértelmesebb közülük, reméltem hogy hamar kap vizet és földet. A blokkjaim nehezek voltak, a térkaput lots gorgon és lots zealot védte. Az első héten lassan haladtam, de szerencsére az építkezéssel nem volt gondom. A tervezett útvonalat sikerült bejárnom ahogy szerettem volna, a negyedik hét elejére meg is érkeztem a garrisonhoz.
142-nél megtámadtam, és szükséges veszteségek árán levertem. Középen sikerült mindent felvennem egy nap alatt, így elég erős lettem.
770 mana, resu, 880as meteor, 1300as chain; Andra magabiztos volt.
Átmentem az ellenhez, ahol megtámadott, és a középen szerzett bónuszoknak köszönhetően sikerült nyernem.
Dopli jól játszott, azonban nekem sikerült középre mennem előbb, ami ezen a mapon döntő.

Köszi a partit!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 25 csüt., 23:53 

titi írta:
nekem sikerült középre mennem előbb, ami ezen a mapon döntő.

kivéve az olyan rutintalanoknak, mint nekem, TH ellen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 26 pén., 20:52 
Heroes Team

NG írta:
titi írta:
nekem sikerült középre mennem előbb, ami ezen a mapon döntő.

kivéve az olyan rutintalanoknak, mint nekem, TH ellen :)

Nem feltétlenül a Te hibád. Süni ellen a legutóbbi OB-on kifosztottam a középső két utopiát, mégis kikaptam, mert a map jobb cuccokat dobott neki. Az ilyen esetek többsége pechnek vagy térkép hibának tudható be. Ilyen a heroes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 26 pén., 21:49 

Kicsit megkésve de írok én is pár sort az Ssth elleni meccsről. Mikor elkezdtük a játékot jött Isra is meg Vidomina is. Mondtam magamban hogy az már nagy mák, utána vagy 2 váram necró volt szóval ott is hamar felhúztam a nekró növelőt. Így második hét elején már 400 csontim volt.
Ekkor elindultam középre a nyilasokon keresztül, de mivel nem akartam hogy TH meglepjen mindig főhősnél voltak a csontik is. Ezért baromi lassan haladtam mivel logom nem volt, de azért bíztam a csontik erejében és már 500 csontinál tartottam, azon kívül amiket a várakból össze tudtam volna még szedni.
Középen bevettem egy necró várat majd elindultam a másik vár felé ami dungeon volt és épp csak annyi lépésem maradt hogy be tudtam foglalni, de bemenni már nem, pedig jó lett volna megduplázni a mannámat mert már elég fogytán volt. De akkor még TH sehol nem volt ezért nem is gondoltam hogy különösebb gond lenne, mire a következő nap Crag Hack valahogy megjelent az egyirányú térkapun ami a vár mellett volt és megtámadott a teljes csapatával. Nálam csak a vámpírok és a csontik voltak csak és spell pontom is elég kevés volt, pedig akkor már exp. földem volt és az animatet is tudta már a hős, a középső necró várban sikerült megtanulni.
Az expert slowomra TH expert hasttel válaszolt majd a második körben megütötte mindennel a csontikat amikből vagy 200 el is hullott, majd a csonti levágta az 5 behemótot utána meg fizettem és leléptem.
Ha fel sikerült volna feltölteni a spell pontokat akkor lehet bevállaltam volna a harcot, bár akkor nem tudtam még hogy TH-nak már ressurectje is van.
A következő körben részemről eldőlt a játék sorsa mivel TH benthagyta a várban a csapata egy részét, csak a madarakkal ment tovább, én pedig a közzelben voltam Vidominával, és a necró várban megvettem a főhősömet a maradék csapattal majd átadtam Vidominának aki betámadta a dungeon várban lévő egységeket. Vidominánál kb. 300 csonti, 30 zombi és 11 vámpír lord volt, a várban meg vagy 5 ciklop, 30 ogre lövő, vagy 25 ogre lord és vagy 30-40 farkas volt.
És sajnos Vidominának (7-1-4-4) sikerült elbukni a harcot köszönhetően TH lövőegységeinek állandó morálozása miatt.
Utána mivel a főhősnél nem volt csak pár csonti, TH megtámadta és mielőtt léphettem volna megölt minden egységet ami a hősnél volt és így elbukott Isra is. Majd TH megindult a főváram ellen de hiába volt megint lényfölényem, 300 csonti, 20 lich, még 3 bone dragont is megvettem, de TH a ressurectel megnyerte a harcot.
Kösz TH a játékot, már már azt hittem hogy elég szerencsém lesz hogy megverjelek, de sajnos neked megint jobban összejött minden.
Sok sikert a továbbiakban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 27 szomb., 18:32 

Merlin nagy csatában nyert, jó gém volt csak hosszú!
Sok sikert a köv meccseiden! És mindenkinek jó játékot a továbbiakban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 01 hétf., 20:32 

Paul írta:
Merlin nagy csatában nyert, jó gém volt csak hosszú!
Sok sikert a köv meccseiden! És mindenkinek jó játékot a továbbiakban!

Azért én kíváncsi lennék néhány részletre :)
Gratula Merlinnek, én nem hittem volna, hogy behúzod a meccset :)

Utólag Titinek is elismerésem, van ilyen néha, hogy minden összejön :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 02 kedd, 23:20 

Csöves Tamika nevű hősöm leverte Neelát.
Dreegar Tower Neela 15 11 11 6 Süni Necro Tamika 14 7 6 8
A győzelem kulcsa, animate, csizma, log 2.szinten :D
Ja és az all random kezdésről megfeledkeztem.
Izgi volt, Dreegar simán nyerhetett volna, de másképp alakult :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2010 márc. 03 szer., 8:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 03 szer., 0:27 

Paul(Charna) Necropolis - Merlin(Bron) Fortress

Kezdéskor a váram előtt necro köpeny volt, valamint hozzám került Thant is, de ennek inkább Paul örült volna.
Ellenfelem gyorsabban haladt, mint én. Az első héten elfoglalta mind a 4 plusz várát, míg én csak hármat. A második héten már elindult középre.
A küldetés tárgyamat a negyedik héten váltottam be már Káosz Hidrák társaságában. Nem sokáig időzhettem a középső területen, mert megjött Charna és megtámadott. A csapatában ekkor már kb. 800 csonti volt és ráadásul ezeket még éleszteni is tudta. Ekkor kivásároltam magam, mivel még nem voltak nálam a Mighty Gorgonok.
Paul kétfelé vette a csapatát: A főegységénél csak a Vámpír Lordokat hagyta, míg a többi lényét Aislinnek adta és sírfosztogatásba kezdett.
2.1.3-nál sikerült elkapnom az alvezérét, akinél a seregének a java volt (Skeletonból már 1125db). A csatában úgy sikerült nyernem, hogy maradt 4 Káosz Hidrám 12 Mighty Gorgonom (+ úton volt még 6db) valamint pár Dragon Fly a Charnánál lévő 30 Vámpír Lorddal szemben.
Azonban mégis menekülnöm kellett, mert a lényeim egy kör alatt kevesebbet sebeztek, mint amennyit Paul vissza tudott éleszteni.
A hőseink ekkor Charna 12-16-11-12, 168 mana, míg Born 13-10-12-6, 60 mana.
Fel akartam adni a versenyt, de ellenfelem nem fogadta el. Ő adta fel, mert nem akarta tovább vívni a csatát, túl hosszúnak találta a versenyzést.
Végül is csak így sikerült nyernem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]