Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 24 vas., 19:54 

Az első fordulós térképhez egy pár észrevétel.

A 31-58 helyen lévő tárgyat piros harc nélkül fel tudja venni.
Az 53-44 helyen lévő Shine of Magic fix-en lassítás varázslatot ad, ami már máshol megvan (a vára közelében).

Szerintem a pirosnak is meg kellene adni azt a lehetőséget, hogy a hajóját alulról is meg tudja közelíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 2:24 

Nem tudom miért kell minden mapot úgy megcsinálni hogy ne legyen benne semmi érdekes. Szerintem vegyük ki az utópiát, tegyünk fix lvl.7 lényeket pl. sima behemot, hydra, giant, tiltsuk le a lvl2-nél nagyobb varázslatokat, tiltsuk meg az armored, offens, artilery, archery speckos hősöket, meg jeditte, alamar, thane, tegyünk fix relicketet mind a két oldalra, és akkor lássuk ki az aki gyakorolt 72x a pályára.
hol a heroes játék???
lol semmi élvezet az egészben, mert akkor arra panaszkodik xy hogy ********* a játékkal 4-5 órát és a másik nyert pedig jóval gyengébb de neki az utópia maxos volt, és a többi és a többi.
Minek kell ennyire ******* a játékot?? Semmi érdekes nincs benne, begyakorolod lépésről lépésre és annyi.
Na mind1 csináljátok ahogy akarjátok, majd meglátjuk mi lesz belőle.

Moderálta: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 8:41 

Nem értem igazán, amit ecsetelsz. Régebben biztosan kevesebb arti, varázslat volt tiltva mint most, de nem lehet mindenki ízlésének megfelelni.
Senki sem bántódna meg, ha egy normális hangnemű hsz-ben leírtad volna, mik a konkrét javaslataid, sőt biztosan megfontolnánk...
Lehet rajta változtatni, de szerintem alapvetően nincs vele gond.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 10:06 

Pedig világos hogy mire gondolt, hogy kiölitek a játékból a változatosságot. Minnél több dolgot szedtek ki a játékból annál szegényesebb lesz a stratégia variáció. Maga a játék fillingjét károsítjátok nagyon súlyosan. (Minden egyes random dolognál az ember izgatottan várja hogy mit kap, és lassan összeáll az ember agyában egy ötlet hogy nyerhetné meg a játékot, és nem az alapján játszik ahogyan előtte szépen eltervezte ) kb ezt akarta mondani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 10:09 

Én azt írtam hogy állandóan lebutitjuk a pályákat kivesszük a varázslatokat, tiltjuk a hősöket és mindez azért hogy minnél jobban kizárjuk a szerencse faktort a játékból, ami szerintem a játék eleme.
Így az egész egy monoton rohanás lesz. De ha ezt szeretitek akkor ehez igazodunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 10:22 

Sajnos Boti és Paul egyértelműen a többség az iránt fejtette ki akaratát, hogy ilyen irányokba tolódjanak el a pályák. Így sokkal kiegyensúlyozottabb a végcsata. Ezáltal jobban lehet versenyezni.
Az más kérdés, hogy a régi heroes egy teljesen más játék volt. Én személy szerint tökéletesen egyetértek veletek, mert azt a játékélményt nem lehet visszaadni, mikor random lény véd random artifactot és játszhatsz 20szor egymás után ugyanazon a mapon, de mindig mást és mást kell csinálni. Sokkal sokszínűbbek a haladási lehetőségeid, nem az van, hogy mész a kretén mightos hősöddel, (mert egy magices hőssel már esélytelen vagy nyerni) és arra megy ki az egész, hogy ne bukj lényeket. Annó 6 blackkel lehetett nyerni, ma ez nem fordulhat elő. Rettegtél, hogy kapsz-e slowt vagy vetted a hősöket pánikszerűen, hogy az egyik hozzon magával. Mostmár fixen ott vírít. És persze lehetne folytatni sokáig a sort.
Persze így kialakultak olyan végcsaták, amik végetértek egy kör alatt és sokkal gyengébb játékostól is kikaphattál. De maga a játékélmény szerintem több volt.
Mindegy én néha összejövök Petrussal és tolok egy Hourglass 3-at vagy valamit, mert az az igazi móka. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 11:55 

Hello!

Lehet h nem tudok majd részt venni váratlan netes okok miatt :? ezért sorry, de azért megpróbálok részt venni :(

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kérdés
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 12:50 

Hamachi-n keresztül játszátok a Heroes3-at, versenynél,,vagy hogyan???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: kérdés
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 13:04 

chaoswar írta:
Hamachi-n keresztül játszátok a Heroes3-at, versenynél,,vagy hogyan???

Hamachi vagy gameranger vagy akár köztvetlen IP, de úgy már nem igazán szoktak játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 14:19 

Jó a javított map, de szerintem a lvl5 spelleket vissza lehetne rakni, hogy ne csak sacrifice meg magic mirror jöhessen. A szürke macinak se kell feltétlenül fix-nek lennie, 10 db bármilyen lvl7 az nem olyan vészes. Jeddite és Thant szerintem visszamehet a játékba, fel kell őket gyúrni hogy megtanuld a spellt, ami nem annyira könnyű :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 15:26 

Én csak egyetlen apróságot szeretnék kérni... fix cure-t az egyik shrineba, úgyis van vagy 4. Konkrétan halál szívás ha nem jön..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 25 hétf., 15:29 

Boti, Paul:

Még mindig nem látom, pontosan mit akartok változtatni, vágom hogy általánosan miről van szó, de akkor legyen ott, hogy lvl 5 spell stb kerüljön vissza...
Mégegyszer leírom, ahány ember, annyi különböző véleményem, mindenkinek más felállás tetszik|fekszik itt az a cél, hogy minél több embernek okozzon élményt a map. Ha úgy akarják többen is, hogy például a kanna, jeddite és társai kerüljenek vissza, nincs akadálya :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 27 szer., 9:00 

Lesz szavazás a kitiltott hősök és az 5-ös szintű varázslatok ügyében?

Még két nap és sorsolás. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 27 szer., 10:45 

Süni írta:
itt az a cél, hogy minél több embernek okozzon élményt a map.

Itt nem az a cél. Ha az lenne, akkor a TH által említett mapokon játszanánk, mert az tényleg nagyobb fun. Itt a versenyezhetőség a lényeg, hogy sokkal inkább a játéktudás döntsön mint a vakszerencse. Persze a luck így is benne van a játékban, de egy gyengébb játékosnak kevesebb a sansza 1 erősebb ellen. És ha már verseny, akkor ez a cél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 27 szer., 13:15 
Heroes Team

Merlin_ írta:
Lesz szavazás a kitiltott hősök és az 5-ös szintű varázslatok ügyében?

Még két nap és sorsolás. :D

Akkor szavazás: Legyen-e szavazás a kitiltott hősök és az 5-ös szintű varászlatok (elementál idézések) ügyében? :lol:

Rajtam nem múlik. :D

Péntek 12:00-ig lehet szavazni. Igen vagy nem. Aki nem szavaz azt tartózkodiknak számoljuk. :D

A szavazatot itt, privátban vagy e-mailben is megtehetitek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 27 szer., 13:51 

Elementálok jöhetnek, speckós hősök ne, sztem :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 27 szer., 16:42 

Speckós hősök (Alamar-Thant-Jeddite) maradjon továbbra is partvonalon. Vagy ha nem, akkor nyugodtan visszakerülhet a resurrect is a várba, azt meg van oldva a dolog. Nem értek egyet Titivel, hogy ki is kell gyúrni. Azért Alamar az 5. szintig juttatása nem hiszem, hogy akkora fejtörést okoz. Az előnye viszont brutális ha jobban megnézed. Ha az egyiknek bejön a másik már gratulálhat is.

Elementál tőlem jöhet, de legyen 1 olyan hangyányi kitétel, hogy a földelementál ne. Földre úgy is mindenki gyúr és ***** erős. Ha víz vagy légelementálod van az még nem akkora ultimate.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 27 szer., 18:40 

Lvl5 spellek jöjjenek vissza.
Pista: én azt írtam hogy Jeddite és Thant mehet vissza, Alamart direkt nem írtam ;) Én is úgy gondolom ahogy te ezt a kérdést.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 27 szer., 23:00 

Szerintem csak a dimdoor és a fly varázslatokat töröljük, ahogy régebben volt, a hősök közül meg legfeljebb Alamar-t.
És ne legyen fixen kitéve a slow meg a haste, mert az úgy egy kicsit izgalmasabbá teszi a dolgot. Emlékszem régebben fejből tudtuk Paul-al azokat a hősöket akiknek volt slow vagy haste varázslatja.
Pista, az igaz hogy ez egy verseny, de elvileg a heroes-ról szól, és sajnos az én meglátásom szerint az utóbbi időben annyira lebutítottuk a pályákat hogy azoknak már nagyon kevés köze van a heroeshoz. Most az esetek 90%-ban az nyer aki berohan a közepére a pályának ahol kap egy tápos varázstárgyat. Ez nem taktika hanem rohanás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jan. 27 szer., 23:17 

Ezen a pályán nyilván az fog nyerni, aki kiszedi a középső részt, de azt hiszem, hogy a mapok, amin mostanában táborban bb-ken játszunk elég vegyes képet mutatnak, nincs itt 90%-os arány, nem tudom honnan vetted. :P
Alamar is bent lehet, úgyis jön scholaros hős, ha megkapod valamelyik über hőst, akkor meg már nem mindegy, melyiket kell fejleszteni ? :)
A föld elementált hagyjuk pihenni, de a többi részemről visszakerülhet...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]