Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 169 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 16 csüt., 17:23 

megamikor írta:
Sziasztok!
Nagyerőkkel nekiláttam árlistát csinálni (tudományos módszerekkel :))
Rá kellett jönnöm, hogy olyan ez mintha magam ellen sakkoznék (nem tudom próbálta e már valaki). Úgy kell a sötéttel lépni, hogy a világos ne tudja mit akarsz, és fordítva. Hát ez az a dolog ami reménytelen, ha forgatod a táblát.
Továbbá, ha kész lenne az árlista, nem tudnék belőle választani. Vagy ha mégis, akkor azoknak a dolgoknak azonnal meg kellene emelni az árát, mivel azt tartom legelőnyösebb összeállításnak, tehát túl olcsó. :(
Aztán újfent megbizonyosodtam róla, hogy nagyon bonyolult ez a játék. :)
A legutóbbi árlista is nagyon jó volt, apróbb változtatásokat elegendő végrehajtani.

Változtatnék: Lényárak: Vampír Lord legyen olcsóbb
Varázstárgyak: A szent szandálja legyen drágább, A mágiatíltó tárgyak legyenek olcsóbbak
Varázslatok: Resurrection legyen drágább, az Animate Dead kevesebbe keruljön,mint a resurrection.
Hősök: Ne legyen tiltott kategória, körültekintőbb ármeghatározás (itt változtatnám a legtöbbet)
Konkrét értékeket nem írtam, de az olcsóbb, drágább azt jelent, hogy úgy "érzéssel" :)

Sajnos olvastam a honlap haldoklásának jeleiről. Minusz 1 morál :(

Hello megamikor!
Sajnos nem tudok ebben a témában egyetérteni veled.
Szerintem a Vámpir lord ára jó, mert az offline támadások estében hatalmas táp, hogy újraéleszti magát.
Az Animate dead, szerintem ugyanannyiba kell, hogy kerüljön, hiszen ugyanazt csinálja mint a ress. (Ha van valami érved, miért kerüljön kevesebbe, akkor szivesen hallanám.)
A varázstárgyak ára szvsz ha eldől,hogy melyik listát vesszük alapul, akkor valószínűleg még nagyon sokat fognak változni.
A mágiatiltó tárgyakkal, meg vigyázni kell, mert ha olcsóbb, akkor gyakorlatilag csak heroes of might lesz a játék neve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 16 csüt., 17:58 

warlock írta:
A mágiatiltó tárgyakkal, meg vigyázni kell, mert ha olcsóbb, akkor gyakorlatilag csak heroes of might lesz a játék neve.

Hali!

Ezzel azértnem értek egyet, mert offline semmi szüksége egy might-os hősnek ilyen tárgyakra. Én pl. nem venném meg, ha 1000 lenne akkor se. Főleg nem majd 3000-ért mint amennyibe az én listámban kerül. Az inhibition meg 5000-be. Ennyi pénzt értelmes dologra is tudnák költeni. Szvsz, az olyan mightos hős, aki bevállal egy recanter cloak-ot, vagy inhibitiont, az eleve erősen csökkenti saját esélyeit. Eddig se volt gond a varázslókkal, ki lehetett küszöbölni az esetleges támadó varázslatokat, hiszen offline nagyon sokszor lejátszhatod és van egyéb lehetőség is. Ha esetlegesen lenne is 1-2 egyén, akkor olyannyira gyengülne a serege, hogy e-nélkül is le lehetne vadászni. De elérhetőbbé tettem, hiszen, ha valaki szereti, akkor viheti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 16 csüt., 21:12 

sziasztok!

mikor döntjük el, h melyik árlistát vesézgetjük?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 16 csüt., 21:33 

Mugger aszonta, hogy 20-ig lehet beküldeni árlistákat, bár nagyon úgy látom, hogy ez a 3 árlista lesz, mert eddig enki nem jelezte, hogy csinálna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 17 pén., 13:42 

Warlock:
Azért drága a vampír lord, mert keveset bír, keveset üt, kicsi az atackja és a defense, ráadásul nem is egy rakéta. Többe aranyba kerül a vámpír lord egy HP-ja, mint a Feketesárkány 1 HP-ja.
Ezenkívűl megvan a Vámpír lord választásának a kockázata, mivel 18 féle lényben nincs életerő.
Az Animate Dead azért legyen olcsóbb, mint a Resurrection, mert az előbbivel 14 féle lényt lehet feltámasztani, az utóbbival meg több mint 90-et.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 18 szomb., 11:04 

sziasztok!

készítettem csapatokat Bogpista árlistája alapján és tesztelgettem is.
olyan ez mintha Támadás versenyt játszanék magammal :)

amúgy felmerült bennem egy kérdés: mi a cél?

1. az, h minden lénnyel megközelítőleg 0%-ot lehessen összehozni?
és lesz több első helyezettünk.

2. vagy az, h egyik lénnyel se lehessen 0%-ot, ez esetben akár 3-4%-os veszteséggel is nyerhet valaki.

részemről a másodikat támogatom.

üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 18 szomb., 11:22 

Sziasztok!

Scoundrel írta:
2. vagy az, h egyik lénnyel se lehessen 0%-ot, ez esetben akár 3-4%-os veszteséggel is nyerhet valaki.

Egyértelműen ez a cél, hogy minél nehezebb legyen olyan csapatot összedobni, ami 0-ra veri a mezőnyt. Ezenkívül az is a cél, hogy minél változatosabbá tegyük a játékot, illetve, hogy kiegyensúlyozottá tegyük a listát. A tesztekből adódó bármiféle észrevételt, kritikát, javaslatot érdeklődve várunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 18 szomb., 11:54 

Bogpista!

mi a helyzet a conflux-al?

figyu az air/storm ill. water/ice a kategóriájában a legdrágább lett,
ennyivel jobbak szerinted?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 18 szomb., 12:14 

Üdv!

Még nem volt időm tesztelni, így a fluxot sem tudtam kellőképpen elemezni. A storm és ice elementálok mivel lövősek drágábbaknak kell lenniük. De a conflux árai még meglehetősen képlékenyek. A magasabb áraikat elsősorban a nagyobb hp értékeiknek köszönhetik, de kategóriájukban nem térnek el jelentősen a többitől (ár-hp arányban). Aztán, hogy az elementál voltukból adódó előnyök és hátrányok ezt mennyiben fogják módosítani, az nagyban függ majd a tesztek eredményeitől.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 18 szomb., 12:27 

értem.

a teszteknél az ár és a hp mellett figyelembe vettem a sebzést is
a heroes3 manual szerinti damage kalkulációval.

a speed a saját tapasztalataim alapján kisebb befolyásoló tényező, pláne ha olcsóbbak a speed-es artifact-ek.

úgy gondolom, h az extra tulajdonságok azok amik leginkább eltolják egy lény árát a kategóriaátlaghoz képest. Gepy írt szorzó-számokat ezekre a speckókra, kifejthetné nekünk is a tapasztalatit, kíváncsi vagyok
hogy jöttek ki az értékek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 18 szomb., 12:40 

Üdv!

Az ár/hp arány volt a fő szempont de nem az egyetlen. Figyelembe vettem a sebességet és az egyéb speckókat is. De nem akartam nagyon drasztikus lenni a különböző speckók esetében, mert az az utolsó listából is látszott, hogy az használhatatlanná teszi, mert senki nem fog akkor olyan lényt választani. (mivel rettentő drága lesz) Ezeken kell majd finomítani, ha úgy vesszük észre, hogy az így kalkulált értékek esetlegesen túl olcsók lettek 1-2 esetben, akkor megdrágítjuk. Ez lenne a fő érdek, én próbáltam ehhez megfelelő alapot teremteni(mint ahogy a többi listát beküldő társam is) és amint eldöntöttük, hogy melyik lesz a leghasználhatóbb, akkor azon könnyebb lesz finomítani. Jövő héten már lesz időm egy kicsit tesztelni, illetve talán a 2 ünnep között (bár az nem biztos...)

u.i.: A speedes artifaktok árát, az utolsó árlistához képest kicsit megdrágítottam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 18 szomb., 12:47 

én amúgy erre az évre végeztem a vizsgákkal, úgyhogy ebben a hónapban ráérek ezzel foglalkozni.

no meg kíváncsi vagyok a mostani eredményekre, mert abból sokat lehetne okosodni.

ps: a speed-es artifact-ek ára nem drága, simán belefér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 18 szomb., 13:30 

Hi!

Gratulálok a vizsgáidhoz :) Vologya e hét végére ígérte, hogy kiteszi az eredményeket, úgyhogy szerintem ma vagy holnap felkerülnek. A tesztekhez meg kitartást és türelmet kívánok :wink: :) Kiváncsi lennék az összeállításaidra, úgyhogy ha tudod elküldenéd mailba? Illetve bármilyen a tesztek során kiderült tapasztalatodra, egyéb véleményedre. Thx. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 21 kedd, 11:28 

Sziasztok!

Muggert kérdezném, hogy érkezett-e valakitől újabb árlista, vagy ennek a szándéka. Csak mert a határidő lejárt. Szvsz azt is meg kellene akkor szavaztatni, hogy legyen-e conflux, ill. az eddig tiltott hősöket akkor engedélyezzük-e, mert akkor eszerint kell majd finomítani a megszavazandó árlistát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 21 kedd, 12:16 

sziasztok!

én is kíváncsian várom az esetleges újabb listákat!

részemről legyen conflux és mehetnek a tiltott hősök is!

üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 21 kedd, 12:24 

Akkor ezúton én is megszavazom a Confluxot és a tiltott hősöket. Az árlistára még nem tudok szavazni, mert nem volt időm átnézni mindet...

Üdv: Laca

Ui: Mugger apánk elment fenyőfát vágni? Mert mostanában nagyon eltűnt... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 21 kedd, 13:18 

Úgy érzem, mint listakészítőnek nekem nem illik szavaznom.
Remélem minnél hamarabb eldől, hogy melyik lista lesz az alap, és elkezdhetjük a finomítást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 02 vas., 17:40 

Mindösszesen 4 szavazat volt? :( Ez elszomorító... Ezek szerint a többséget nem izgatja különösebben, hogy jobbá tegyük a listát. Akkor meg kár vele szenvedni. Kicsit módosítunk rajta, aztán jó. Felesleges tesztelgetni, kalkulálni, ha senki nem igényli.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 169 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]