gyors h3 elemzés:
Adler: szerintem a royal griffek túl drágák ahhoz hogy ütőképes csapatot lehessen belőlük csinálni,ebben a mezőnyben meg főleg kevés pontot fog szerezni.Mezőny utolsó harmada
Bogpista: ugyanaz a probléma mint a royal griffeknél,a lordok nagyon drágák és nehéz túlélni velük az első 2 kört.De a mezőny nagyon is kedvez ennek a csapatnak,nagyon kevesen tudnak a berserk ellen bármit is tenni,az íjászok ellen is szvsz hatékony csapat.Top6
Csizu:gogok quicksanddel.Gyalogos csapatok ellen talán segíthet a homok,főleg a wolf raiderek ellen nagy szükség lesz egy jól helyezett futóhomokra
Blind,berserk ellen nincs ellenszer,orbosok/lövészek ellen közepesen hatékony csapat.Szerintem mezőny utolsó harmada,kis szerencsével középmezőny.
Dave:Minden bizonnyal most lesz az első támadásverseny egy jó ideje amin nem végzek top6ban.Ezt a csapatot már régen kitaláltam, azóta változtak az árak,drágult a maci meg a blind is,de a legnagyobb gond h a mezőny nem kedvez a csapatomnak.Még szerencsével is max 7-8.helyre várom a csapatomat,de inkább 9-10.
Kocka:A monkok olcsók,így lehet jó sokat venni belőlük,de a hősválasztás sajnos nagyon rossz.Nemcsak hogy archeryt nem fog kapni,de armorer/offenset se és attack/defenset is keveset.Mezőny hátsó harmada.
Jou:Nem lenne rossz csapat,de neki sem kedvez a mezőny,nem tudom mely csapatok ellen tudnának érvényesülni a slowos devilek.Alapból nincs elég ütőerejük.Mezőny hátsó harmada.
Karesz:Szerintem túl sok +speedet vett,így neki lett a legkevesebb wolf,ami szerintem vissza fog ütni,főleg mivel a vakítást sem tudja levenni.De 11k-ból még így is kifért 500 wolf,ami elég lesz a középmezőnyhöz.
Lordshaba:Hozta a szokásos pitlord+haste kombót,a +2speed lehetővé teszi majd hogy előbb üssön mint hogy a kutyás csapatok lépni tudnának,ez hatalmas előnyt fog jelenteni.Sajnos sok fog múlni a kapott skilleken,szerintem középmezőny.
Magix:Az övé a jobbik kutyás csapatok közé tartozik,560 wolf fix airrel nem rossz,és blind elleni cucc is van.top6
NG:A piri gömb sajnos túl drága,varázslós csapat nincs is.Neki is rossz a mezőny,utolsó harmad
Nimbus:Efreetek blind,curse varázslatokkal.Mivel rashka még mindig olcsó ezért jó erős csapat,és a curse NAGGYON hasznos lesz a kutyák ellen(már ha jön fire).top6
Ricsepi:710 wolf raider magáért beszél.Blindot le tudja venni,berserket water magic nélkül nem annyira
ettől függetlenül nagyon sima top6
Rt:A másik piri gömbös csapat,ez kicsit erősebb mint a küklopszos csapat,de nem sokkal.13 titán szerintem max középmezőnyre lesz elég,nem többre.
Dani:672 wolf raider nagyon erős,de a padawannak tudni kell majd jól bánnia a házőrzőkkel,meglátjuk mire lesz képes,ugyanúgy top6 esélyes.Mondjuk ez pont nem az a csapat ahol túl sokat kéne gondolkozni,de azért kell.
Vologya:ugyanez itt is,690 wolf blind immunnal,top6
Zsee:Szemek berserkkel,nem rossz,van potenciálja a csapatnak,mert kevesen tudnak védekezni a berserk ellen.Jól kell tudni csatázni és középmezőny.Az archery artik egyébként rossz üzlet szvsz mert jóindulattal is csak a csaták felében kap overlord archeryt.