Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 0:41 

akkor dőljön el pénzfeldobással a továbbjutó kiléte :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 1:46 

Csizu írta:
Ha x alkalommal elhagyom a játékot különböző, rajtam kívül álló okok miatt, akkor ég a pofám és szégyellem magam. Ha az ellenfél ennek ellenére tovább játszik velem, akkor nem akadok ki egy load-on, mert bennmaradt a quick combat. De ez én vagyok, mindenki másképp reagálja le.

De itt nem load kérés volt, hanem önkényes kilépés és restart követelés a quick combat bennmaradása miatt. Ilyen csak a mesébe van, nem egy versenyen. Az összes további tényező lényegtelen. Nincs miről beszélni az után ha kilépsz a játékból és te restartot követelsz a saját hibád végett. :shock: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 2:22 

Erre jöjjön az ember haza Győrből :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 11:41 

bogpista írta:

De itt nem load kérés volt, hanem önkényes kilépés és restart követelés a quick combat bennmaradása miatt. Ilyen csak a mesébe van, nem egy versenyen. Az összes további tényező lényegtelen. Nincs miről beszélni az után ha kilépsz a játékból és te restartot követelsz a saját hibád végett. :shock: :lol: :lol: :lol:

Mitől rosszabb az, ha az ember bevallja, hogy mit hibázott ezért restartot kér (ráadásul első nap első csatája után), mint ha csak egyszerűen azt mondja, hogy leállt a heroes? Én is mondhattam volna millió dolgot, de én őszintén elárultam, hogy mi volt a baj. Mégis, ha nem mondok semmit, hanem csak kilépek a játékból, és azt mondom, hogy leállt, akkor semmi probléma nincs. Hol itt a logika, és a fair játék?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 11:47 

Sziasztok,

Az én véleményem a következő: Loadot kérni versenyen nem szokás, elrontottad kész. Így történt, majd kijavítod valahogyan. Ez a hiba tőled függött mivel figyelmetlen voltál. Ha kilép a Heroes, megszakad a net, ezek a hibák nem emberi tényezők, ezeket sajnos nem lehet kiküszöbölni. Én azon a véleményen vagyok hogy ezen a fórumon a játékosoknak nincs miért csalniuk mert nincs semmi értelme a világon.

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 13:28 

Egyetértek.
Autocombatot benthagyni pont akkora hiba, mint bilinccsel megtámadni az Archdevileket ala Jou. Na jó nemakkora 8)
Ilyen alapon Jou hány restartot kellett volna kérjen?
Vagy főherót bukni második héten, mint sikerült nekem.
Viselni kell a következményeit...
Olvashatsz sok ilyet a fórumon Dopli.
Szivesen kértem volna énis restartot amikor Ivor 0 elfet hozott, de mire föl?

A net más tészta, az általában a szolgáltató hibája (kivéve ha kirúgod idegből a kábelt :) ), és az mégsem restart...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 15:05 

Ugy látszik egyikőtöknek sem sikerült megérteni a mondanivalóm lényegét.

Ha én azt mondom, hogy : "Jajj, ez sajnos nem is az 1.3-as verzió, véletlen rosszat kreáltam --->restart." vagy "Te jó ég, áramszünet volt egy pillanatra, és ezért kifagytam." vagy "Leállt a heroes..." akkor semmi gond nincs. Megértitek a problémát, és mehet is tovább a játék minden probléma nélkül. Ezzel szemben én nem találtam ki semmiféle baromságot, hanem őszintén bevallottam, hogy mi történt. Az eset az első nap legelső csatájánál következett be, tehát nem vesztettünk semmi időt.
Nem hiszem el, hogy ez mégis ekkora nagy problémát okoz mindenkinek. Méghozzá annak tudatában, hogy a restart semmilyen mértékben nem befolyásolta a játék kimenetelét, hiszen utána volt még1, Süni miatt. Azzal persze senkinek semmi kifogása. Nem értem a dolgot...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 15:11 

Dopli, szép tőled, hogy nem hazudtál Süninek.
De a többiek nem ezt kifogásolják, hanem, hogy restart helyett be kellett volna vállalni 1 heró és vele együtt ami nála volt sereg bukását, mert a saját hibádból maradt bent az autocombat.
Ez miért nem így történt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 15:16 

Mivel a saját mentalitásomból kiindulva elfogadható kérésnek tekintettem a restartot. De a lényeg szempontjából ez továbbra is lényegtelen, mert azt a játékot minden képpen ujra kellett volna kezdeni, ha nem én miattam, akkor amiatt, hogy Süninek később leállt a heroes. Tehát a döntésem a mérkőzést nem befolyásolta!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 15:23 

Ezek szerint, ha restartot kér valaki ellened, és becsületesen elmondja, hogy azért kéri, mert a vára előtti random lvl2 arti nem boots of speed, akkor addig restartoltok míg az nem lesz?

Esetleg ha kiderül, hogy jobb reliket szeretett volna akkor 7. napon is adsz restartot?

Persze feltételezve, hogy nincs kitiltva a pályán a BOS és van relic.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 15:58 

Nem az a kérdés Dopli hogy hazudtál vagy őszinte voltál...ugyanis ez a közösség nem feltételezi senkiről sem hogy hazudik, egészen addig amig az be nem bizonyosodik...

Na már most az Autocombat bent felejtése bosszantó hiba, de higyj nekem, vannak és lesznek ennél sokkal bosszantóbbak is...

Ami a dolog elintézési módját illeti, ha jól emlékszem úgy írtátok hogy Te közölted hogy restart és kiléptél...na ez a probléma...

Tehát legalább kérdezd meg az ellenfeled hogy mit szólna ha...ez is már önmagában megkérdőjelezi a verseny tisztaságát, hiszen ilyen okokból nincs restart!

Amit Te feszegetsz hogy dehát utána Süninél elszállt a net...és akkor? ott az autosave...lehet folytatni...amint visszajön a nete, ezt láthatod msn-en, hamachin is, load és mehet tovább...itt maximum egy bökkenő van, hogy bízol-e a másikban annyira hogy tudjad, nem fogja megnézni az autosavet...
Bár teszem hozzá, 4-5. nap körül még olyan nagyon sok minden nem lehetett szerintem, amiből messzemenő következtetéseket lehetne levonni, persze vannak kivételek.

Lassan viszont a szervezőnek kéne megszólalni, hogy mi is legyen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 16:12 

Nekem nem szallt el a netem, hanem egyszeruen csak leallt a heroes, 2szer is tegnap (hozzateszem nem futtattam semmi mas programot az msn-en kivul, csak ellenfel koreben kileptem az asztalra)
Engem az is zavart, hogy miutan elkezdtuk ujbol a jatekot ,kaptam lehetoseget, hogy en is 1szer kerhessek loadot, vagy restartot... :?
Ha mar o "hibazott", akkor en se legyek tiszta :?
Reszemrol nem kivanok tobbszor megszolalni a temaban.

dopli írta:
Sajnálatos módon ezt az egész hülyeséget te okoztad. Így aztán magadnak köszönheted. Engem meg ne olts folyamatosan mert már elegem van belőle. Elbasztam, hogy restartoltam, ennyivel elégnek kellett volna lennie. Sőt még ennyinek se kellett volna történnie.
Mégis mit vártál, hogy mi lesz?
Nem tudom mire föl vered a nyálad, de ha neked eleged van már, akkor el sem kellett volna kezdeni. Ha TE nem pattogtál volna, akkor semmi nem történik. Lásd már be végre, hogy minden csakis TE miattad történt.

LoL

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 márc. 16 hétf., 17:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 17:22 

Sorceress írta:
Ezek szerint, ha restartot kér valaki ellened, és becsületesen elmondja, hogy azért kéri, mert a vára előtti random lvl2 arti nem boots of speed, akkor addig restartoltok míg az nem lesz?
]
Nem. Ezek szerint, ha valaki akinek az első nap bent marad a quick combat és restartot kér, akkor azt mondom, hogy jó, kezdjül előről.

Sajnos rosszul következtetsz...

Bozso84 írta:
Ami a dolog elintézési módját illeti, ha jól emlékszem úgy írtátok hogy Te közölted hogy restart és kiléptél...na ez a probléma...
Tehát legalább kérdezd meg az ellenfeled hogy mit szólna ha...ez is már önmagában megkérdőjelezi a verseny tisztaságát, hiszen ilyen okokból nincs restart!

Ebben igazad van.

Bozso84 írta:
Amit Te feszegetsz hogy dehát utána Süninél elszállt a net...és akkor? ott az autosave...lehet folytatni...amint visszajön a nete, ezt láthatod msn-en, hamachin is, load és mehet tovább...itt maximum egy bökkenő van, hogy bízol-e a másikban annyira hogy tudjad, nem fogja megnézni az autosavet...

Nem feszegettem ezt a témát. Sőt még csak nem is célozgattam olyasmire, hogy netán az ellenfelem csalni próbált. Mindössze arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy igaz, hogy hibáztam amikor először restartoltam, de ez nem befolyásolja a meccset, mert később más hibája miatt (tehát nem az enyém) ismét újra kezdtük. Így aztán nem történt szabálytalanság.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 17:32 

dopli írta:
Mindössze arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy igaz, hogy hibáztam amikor először restartoltam, de ez nem befolyásolja a meccset.

Az, hogy elbukod a lvl1-2 lényeid az elején ahelyett te önkényesen újrakezded nem befolyásolta a meccset??? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 17:57 

Ha elolvastad volna többi részét is a témának, akkor nem tetted volna fel ezt a felesleges kérdést. [2x volt restart. A lényeim elvesztése az elsőnél volt.]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 18:31 

De Dopli, azzal nyilván Te is tisztában vagy, hogy a H3 minden egyes betöltésnél más felállást ad...

más hős jön, több vagy kevesebb lénnyel, más random monsterekkel, artikkal...tehát ha valaki restartol, tök mind1, hogy 10 mp vagy 3 óra után, befolyásolja a játékot...

Ráadásul ez egy éles verseny nem fun game...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 18:40 

Tudod az a legnagyobb baj, hogy még mindig nem érted meg, hogy azután, hogy te először kiléptél, ott véget ért számodra a meccs. Tökmindegy, hogy Süninek hányszor lépett ki utána a heroes. Tudod olyat senki nem enged meg magának 1 fungaméban sem, hogy önkényesen kilép és restartot kér saját hibáját annulálandó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 19:32 

Ez esetben, ha te lennél a szervezők egyike vesztenék. Lássuk mit gondolnak a valódi szervezők. Kérnék egy döntést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 20:18 
Heroes Team

Lehetőséget adtam Süninek és Godlike-nak, hogy befejezzék a meccset onnantól, ahol abbahagyták ezen a héten.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 16 hétf., 22:08 

A map mikor lesz kitéve? Készülni kell Sorcy ellen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]