Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 12:13 

Nimbus írta:
Nah mind1 márcsak azt nem tudom minek örülnék jobban 5000 pixienek alig tápolt hössel, vagy 3000 szárnyas fity-fütynek full táp hössel... :shock:

Velem akkor nem lesz gondod! Béna hőssöm van 3000 szárnyas fity-füttyel! :D

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 12:22 

Én azért furcsállom ezt a pixie dömpinget, mert pixiből sok fog hullani, nagy lesz a veszteség. A pixiesek esélye az, ha az ellenfelek egyáltalán nem tudják lenyomni őket. Erre mondjuk jó esély van kb. 28000 ÉP-vel. :)

Az első körtől ettől függetlenül már nem is félek, remélem csupa pixie fog szembejönni, mert akkor biztos továbbjutok. 8)
Hanem továbbgondolva a versenyt, az ÉP olló tovább fog nyílni a köv. körökben. A +4 ÉP-t adó artifactok nagyon megnyomják majd a pixiek erejét. Már azokét, akik továbbjutnak az első körből. :)

Persze az is lehet, hogy valamit rosszul ítélek meg. Még kezdő vagyok ebben a műfajban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 12:36 

Nos én is gondolkodtam íjjászos csapatban, csak a HP mennyiséget találtam nagyon kevésnek, és féltem, hogy mire kiforraná a csapat magát addigra kiesek.

Az várható volt, hogy a Confluxból sok lesz, mivel annak még nincs meg a bejáratott ára a többiekhez képest, hiszen most először játszanak a támadásban, hiba próbáltuk körültekintően meghatározni az árakat.

A pixie-s csapatoknál pedig azt hiszem a finomságok fognak egymás között dönteni, pl milyen hős és tárgyak lettek mellé válogatva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 12:36 

Sza

Én is kis szarosokkal vagyok, ütök velük kb. 6000-12000-et kis szarosok ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 12:42 

Hy!

Szerintem is az elso kor lesz a legnehezebb (kellett venni ezt-azt a Pixie-k erosítésére, mert artifact meg varázslat nélkul eléggé gyengék), de aki továbbjut, annak nagyon nagy lesz az esélye a kov. korokben

amúgy, nekem is 3000 Pixie-bol áll a csapatom, amit szerintem AI irányítás mellett nagyon konnyu lesz legyozni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 13:03 

Sziasztok!

Senki nem mondta szerintem, hogy a pixie rossz választás, az a meglepő, hogy ilyen sok ember választotta magának. Én próbáltam úgy választani, hogy az esetleges következő körben legyen indulási alapom. Ezért választottam csatamágus hőst hozzá. Ugyanis a 2. körtől elengedhetetlen szerintem az élesztgetés. Bár kituggya. Tanult kollégámat idézvén: majd meglássuk :D :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 14:07 

Teqesz írta:
amúgy, nekem is 3000 Pixie-bol áll a csapatom, amit szerintem AI irányítás mellett nagyon konnyu lesz legyozni

Ha jobban belegondolunk ez nem egyértelmű! 3000*3=9000 hp! Sztem ennyit ütni egyszerre nagyon nehéz, ha pedig nem egyszerre ütnek, akkor lesz visszaütés és aztán visszatámadás is! De lehet, hogy én gondolom rosszul!

Laca, az elmélkedő :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 14:22 

Laca írta:
3000*3=9000 hp! Sztem ennyit ütni egyszerre nagyon nehéz, ha pedig nem egyszerre ütnek, akkor lesz visszaütés és aztán visszatámadás is! De lehet, hogy én gondolom rosszul!

Szia Laca!

Lehet... :) Ez nem H2, itt jobban lehet harc közben taktikázni. Nem lesz visszaütés :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 14:32 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Gepy ma este kirakja a VERSENYEK -> H3,H4 támadás -> Eredmények menüpont alá a csoportbeosztásokat és a verseny menetrendjét, a letöltésekhez pedig a beküldött csapatokat. Addig, ameddig a mappok és mentések elkészülnek lehet nézegetni a dolgokat és elemezni az esélyeket! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 16:35 
Heroes Team

Hi!

Arra gondoltam nem biztos, hogy késöbb még jobb lesz a Pixie, hiszen bár irdatlan HP-ja lesz, de ugyanakkor több is esik belöle, és ha azt nézzük, hogy Ressurrect HP alapon mükszik, ez gondot jelenthet... :?

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2005 márc. 02 szer., 16:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 16:35 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Gepy ma este kirakja a VERSENYEK -> H3,H4 támadás -> Letöltések menüpont alá a csapatokat, a csoportbeosztásokat és a verseny menetrendjét. Addig, ameddig a mappok és mentések elkészülnek lehet nézegetni a dolgokat és elemezni az esélyeket! :wink: Baráti üdv,

Már alig bírok magammal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 22:56 
Heroes Team

Itt a tervezett időbeosztás és a csapatok:
Beosztások
...de a versenyek / h3 tamadas eredmenyek / eredmeny menubol is elérhető.
Itt lesz majd az is jelezve (később), hogy ki jutott tovább a következő körbe.
A csapatok Excel-ben:
2005/1/1Csapatok.ZIP
Plusz csinaltam egy kis excel-t ami elvileg %-osan kiszamolja a veszteségeket:
Veszteségszámoló.ZIP

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 02 szer., 23:26 
Heroes Team

Amugy én is harpy hag-okkal megyek, Olyan mint a pixie, no visszaütés, de ez visszamegy a jól kikészitett körbeállt helyére. Vettem jó 1 medusa-t is ami ha közel van majd jól kővédermeszt, meg scorpicore-t is paralizis miatt vagy épp beáldozni. 1-3 sebzés meg bless-el elég jó lesz, hullani fognak mint a pixie-k :)
Necro sereg nincs? 4. kör végére 10000 csontit idézhetne minimum :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 03 csüt., 6:28 

Ha a szabályokat jól olvastam a 8 fős csoportokból 4 jut tovább, a 7 fősből pedig 3 versenyző. Így van?

A következő körben akkor 18-an lesztek(leszünk) ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 03 csüt., 8:43 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Levko: Szóval a 8,8,8,7,7 elosztásból 4,4,4,3,3=18 fő jut tovább a 2. fordulóba. Majd ott lesz 3 csoport 6,6,6 elosztással. Innen 3,3,3=9 fő jut tovább a 3. fordulóba. Majd lesz ismét 3 csoport 3,3,3 elosztással. Innen 1,1,1 fő jut tovább és 3 fő játszik a döntőben.

Remélem tudtam segíteni! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 03 csüt., 10:08 

A 9 db pixies csapatból 4 a C csoportba került! :) Ott aztán fog folyni a vér... :twisted:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 03 csüt., 10:10 
Heroes Team

Hali!

Észrevtettem egy csúnya bakit Rick adatlapján... 400 pixie-t vett 8! aranyért... gondolom Sprite-ot akart... Ja hamár Ricknél tartunk az a +19-es Attack kicsit idegesít. :shock:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 03 csüt., 10:17 

Nimbus írta:
Észrevtettem egy csúnya bakit Rick adatlapján... 400 pixie-t vett 8! aranyért... gondolom Sprite-ot akart

Szerintem az nem sprite, hanem ugyanúgy pixie. Mindezt abból gondolom, hogy az ára 1200 arany. Ami ugye csak pixie-ből lehet. 8-at írt 3 helyett. Én Cooper adatlapján fedeztem fel 1 kisebb hibát, Quiet Eye of the Dragon -t vett 250 helyett 200 pézért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 03 csüt., 10:34 

Laca írta:
A 9 db pixies csapatból 4 a C csoportba került! Ott aztán fog folyni a vér...

Jutott azért a többi csoportba is :) Amelyik pixiecsapat túléli az 1.kört, az nagyon csúnya ellenfél lesz a továbbiakban 1 súlyos árlistahiba következtében, amit csak most fedeztem fel. Ha esetleg továbbjutnék előre félek :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 03 csüt., 11:49 
Heroes Team

Hi!

Nah jobban megnéztem a csoportom… szerencsére elég vegyesre sikeredett a D csoport, bár azért a „szárnyas fity-fütyök áradatát mi sem úsztuk meg… :roll: Azért nehogy nekem valaki megsértödjön azon amit írok... :wink:

Bakos Zsolt – 125 db Vampire Lord (+5A, +3D, +2 K), hát mit mondjak Zsolt eredményeit ismerve 0% körül várom az eredményét, bár kicsit kevésnek tünik a 125 db vámpír a picit gyengécske hőssel.

Magic – 24 db Devil (+5P, +3K), no itt a másik 0%-ra gyúró delikvens, majd meglátjuk mire lesz jó 24 (+ kb. 15 élesztett) Devil a harmat gyenge hőssel. Ja és még nem is említettem Pimpoapó Recantersét... :lol: :lol:

Rick – kb. 3000db Pixie (+19A :shock: , +4D) No comment… húú de haragszom!! :evil: :evil:

Titi – 120 db Lich (+3A, +3D, Golden Bow, Tactics), kevés Lich szinte nulla védő egységgel, és hurka hőssel, szerintem nem sok remény van…

Pimpoapó – 180 db Crusader (+3A, +3D, Recanter’s…), Szerintem korai volt a Recanter’s…

Kertics – 1600 db Centaur (+10A, +10 D, +2 Speed), elég masszív sereg, a csoportból valsz továbbjut, késöbb brutális lehet…

Hát igen Bogpista jól látod a köv fordulóban a Pixiek már 6 HP-sek lesznek... :evil:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]