Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:08 

Ha ennyi készülődés, tervezgetés után lealázódok utsóként, akkor nagyon morc lennék :)

Megint kérdeznék, mert nincs már időm kipróbálgatni:
Ha van a csapatomban 1 magi+1 pegasus+80 hydra (ez utóbbit csak azért írom, mert az első kettő, csak kiegészítő állat lenne), akkor az én spelljeim tényleg 2 VP-vel olcsóbbak és az ellené 2-vel drágábbak ? A lényeg, hogy elég 1 db is belőlük, nem ? Gondolom, ha leölik, akkor poszthumusz már nem nyújtja ezt a szolgáltatást ?! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:14 

morphose írta:
Ha van a csapatomban 1 magi+1 pegasus+80 hydra, akkor az én spelljeim tényleg 2 VP-vel olcsóbbak és az ellené 2-vel drágábbak ? Gondolom, ha leölik, akkor poszthumusz már nem nyújtja ezt a szolgáltatást ?! :roll:

Az igazság az, hogy csak a silver pegasus esetén van a +2 spell az ellennek, ami ugye *-al ellátott, így csak rampartvár esetén alkalmazható. Ha jól tudom sima magi esetén is jár a 2 spell előny(ebben nem vagyok biztos). És poszthumusz is jár a kedvezmény! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:25 

Itt a honlapon lévő leírás szerint a "sima" pegazusnak is megvan az a speckós képessége! :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:38 

Laca írta:
Itt a honlapon lévő leírás szerint a "sima" pegazusnak is megvan az a speckós képessége! :)

Napuff :) Köllött nekem szólni :) Akkor úgy van ahogy morphose gondolta, de poszthumusz is jár. :) Egyetlen hátrány, hogy csökken a morál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:45 

Mugger írta:
Morphose: A játék MENTÉSBŐL folyik, ergo a készítéskor eldől, hogy milyen skilleket fogsz kapni!
Üdv. Mugger

Húha ! De jó, hogy kiderült. Tehát akárhányszor töltöm vissza a mentést, mindig ugyanazokat a skilleket fogja felajánlani a gép ?! Affrancba :)

Ennek viszont az ellenkezőjét állítja Bogpista:"Mivel a mentések úgy készülnek, hogy az általad irányított egység fejletlen, így az adott keretek között addig próbálkozol, amíg neked tetszik."

Vagy én értelmezem félre. Hogy van ez ????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:48 

bogpista írta:
Laca írta:

Napuff :) Köllött nekem szólni :) Akkor úgy van ahogy morphose gondolta, de poszthumusz is jár. :) Egyetlen hátrány, hogy csökken a morál.

És ha szétszedem 5 csoportba a pegazusokat (amelyik tudja), akkor az 5x2 büntetés ? Maginál 5 csoport 5x2 VP mínusz ? Ez elég hülyén hangzik. A wightnál vagy minél viszont állítólag működik a szétszedéses kombó, lehet azért, mert az aktív képesség ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:51 
Heroes Team

Hi!

Bogpityu rosszul tudja... A játék minden random dolgot rögtön indításkor legenerál... Mindössze azon lehet variálni, hogy milyen sorrendben kell választani a skilleket, ahhoz, h kb. azt kapjam amit szeretnék... Tehát ha rátalálsz egy helyes sorrendre, akkor azt 15-ször egymás után végigkettyntgetve is ugyanazt kapod...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:51 

morphose írta:
Mugger írta:
Morphose: A játék MENTÉSBŐL folyik, ergo a készítéskor eldől, hogy milyen skilleket fogsz kapni!
Üdv. Mugger

Húha ! De jó, hogy kiderült. Tehát akárhányszor töltöm vissza a mentést, mindig ugyanazokat a skilleket fogja felajánlani a gép ?! Affrancba :)

Ennek viszont az ellenkezőjét állítja Bogpista:"Mivel a mentések úgy készülnek, hogy az általad irányított egység fejletlen, így az adott keretek között addig próbálkozol, amíg neked tetszik."

Vagy én értelmezem félre. Hogy van ez ????

Az van, hogy fejletlenül indulsz, viszont mivel mentés, így megvan 1 bizonyos lehetőség. De mivel 2 ugye lehetőséget ajánl fel a szintlépésnél, így nagy a változatosság(persze nem végtelen) Bár most hogy csak lvl10-ről indulunk valamivel kevesebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:54 
Heroes Team

Na ezt kapd ki rögtön hárman válaszoltunk... :lol: :lol: :lol:

Ez aztán a pörgös topic...

ui.: Bogpityu nem tudta rosszul, csak félreérthetöen fogalmazott... 8)

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2005 feb. 25 pén., 11:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:59 

Nimbus írta:
Na ezt kapd ki rögtön hárman válaszoltunk... :lol: :lol: :lol:

Ez aztán a pörgös topic...

A legjobb, hogy nem értem. :) Most nem tudom kipróbálni és szerettem volna véglegesíteni a jelentkezésem. DE így, hogyan.. ? :lol:

Van egy hősnek két skillje ugye. Nem vennék meg 2 másik irtó fontosat, mert az pénzbe kerül :). Gondoltam, majd beugrik, mert tegnap próbálgattam (jó esély van rá). Ha viszont mentéskor úgy dől el, hogy a kettőből egy sose kattan be, az nem lesz egészséges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 12:01 

Sziasztok!

Csak biztosan akarom tudni, mert sehol sem láttam
a jelentkezési hatarido Február 28 éjfél?
csak azért, mert a csapatom már megvan, de még nincs 100%-ig letesztelve (mire jo a hétvége :) )
ja és net csak a munkahelyemen van, tehát valszeg csak 28-án reggel tudom kuldeni a csapatom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 12:26 

Mugger:
Nagyon szépen koszonom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 12:35 
Heroes Team

Hi!

"- Az csatákban az utolsó esemény előtt MENTS és ezt a mentést küldd vissza nekünk"

Mugger: Valószínüsítem, a fenti mondat csak véletlen maradt bent egy korábbi H4 támadásból... (vagy esetleg kijött egy új patch? :lol: )
Tehát a lényeg, hogy gondolom elég visszaküldeni a csaták utáni mentéseket, ahogy az H3-ban eddig is volt... :D

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2005 feb. 25 pén., 13:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 26 szomb., 14:46 

Csapatom elküldtem, jó lenne menni még egy fordulót...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]