Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 24 kedd, 9:23 

A Császár írta:
Félreértettetek!:)

Én úgy gondoltam, hogy megvan a pálya és fel sem merül az,hogy bármit is előre megnézz vagy megtervezz és így sokkal több szituációban kéne helyt állni nem csak abban, hogy most nekem 2000 gold lett a ládába neked meg 1000!
De mivel nem emiatt írtam főleg ezért szerintem nem is fontos róla beszélni,hanem mindenkinek jó játékot és minden jót kívánok!:D

Jaj Császár :)
Igazad van. Ez lenne a tökéletes, egy hibátlan civilizációban. Azonban ma sajnos elég nehéz az embernek bíznia a másikban. És ha valaki mégis megnézi? Akkor ugyanabban a helyzetben vagy, csak még rosszabb :(
De tetszik az ötlet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 24 kedd, 12:50 

Bozso84 írta:
bocs fiúk de nem emlékszem arra hogy, mi van akkor ha mind2 fél ugyanazt a hőst akarná...akkor hogy legyen igazság?

Vagy random hős, vagy megegyeztek abban hogy egyiktek sem használja azt a herot, még ha be is jön, és azon kívül választotok, ha az is ugyanaz akkor így tovább, egészen addig amíg az opcióknál már a random is jobb :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 24 kedd, 15:25 

ok, köszi fiúk :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 24 kedd, 19:51 

En ugy voltam vele, hogy a regi motorosok azt mondtak, hogy jobb, ha nezem a palyat, mert hanem eselyem sincs (ugy sem volt :D), egyebkent soha nem szoktam, ha egyedul jatszom, mert minek? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 24 kedd, 20:42 

Hahó!

Lejátszottam Bozsoval a meccsemet. Nem vagyok az a nagy élménybeszámolós, de azért leírok pár érdekességet. Fortress Bronnal kezdtem, aki meg is tette kötelességét és hozott 6 basiliskust. Majd ment is a süllyesztőbe és a svéd vette át a helyét. Első héten sikerült elbuknom körülbelül az összes lényemet. 1-2-1 nél az új heti populációval kiszedtem a Dragon fly hiveot lenn, majd a lvl3 as artifactot és a tombot is. Utána össze vissza mászkálgattam. A harmadik héten a plusz2 all épületbe bementem, de vissza kellett mennem egy haste varázslatért. A negyedik héten megütköztünk Bozsoval. A főcsata az első lépésnél eldőlt. A Master Genievel jött Bozso, aki egy gyönyörű Frenzyt rakott a Nagákra :) A Kör végén mass haste a részemről. Pár morál és Bozso fél serege odalett. Így elég csúnyán el is dőlt a meccs.
Köszönöm a gamét mindenesetre!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 25 szer., 16:15 

Na megírom én is a beszámolót.
Jou vs Kisdacide
Stronghold vs. Necro
Gurni vs Widomina
Nem vagyok nagy csontigyűjtögető,de most bíztam a mákjaimban.Artit választottam kezdésnek,bíztam egy speed nyakláncban,nem jött csak +5%necromancy,ez is hasznos lehet gondoltam.2.nap aranybánya,utána a többi.Jól haladtam nem sokat buktam.Thanttal majdnem bukta lett a quest artinál,de végül mégse. :) Hét végére cita+sari.2.héten elfoglaltam a fenti várat,ami necro.Aztán küldiartit beváltottam,elküldtem egy csövest felderíteni,gurni meg is ölte,én okos meg nála hagytam a +2+2attdef kardot...3.héten kb minden fontos megvolt,alvilágba is lenéztem,de aztán láttam h az ellen libraryba megy,133kor én is mentem,de éppen csak 9-es szintű voltam,500 xp kellett volna... :? 134kor csata:
Gurnisson 21 14 4 4
5 maci 15 thunder kb 25 ogre 47 ork chief 50 raider 100 hobgobó
Widomina 6 6 8 13
4 bone 9 black 12 lich 20 lord 30 walking 360 csontiwarrior+8 mage :)
Mass haste túloldalt,bonet le is csapta a raider,blackből se maradt sok.Mass slow az ellenre,mindennel a madarat és farkasokat csaptam,de alig ütöttem valamit,így maradt 5 madár és pár farkas...Megint mass haste,és itt eldőlt a küzdelem.Szinte semmim nem maradt,200 csonti 8 mage meg a zombik álltak.Aztán nem emléxem a többire,a csontik még bírták egy darabig,de végül állva maradt 3 maci 47 ork és a ballista az ellennél.
Gratula Jounak,nagyon jól tolta. :wink:
Kíváncsi leszek a következő párosításokra :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 25 szer., 19:45 

kisdacide írta:
Gratula Jounak,nagyon jól tolta. :wink:

Rendszerint úgy szokta :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 26 csüt., 8:14 

Na hát nagyjából így zajlódott a dolog ahogy Th leírta...

Én a Tower+Torosar párosban bíztam, gondolván arra hogy így nem kell mage guildet húzni első nap, hanem rögtön golyós csávókkal és Magic Arrow-val feszíthetek a pályán, ráadásul kút hiányában még a Mysticizmus is jól nézett ki.
Első nap aranybánya, majd haladtam a terv szerint, ráadásul bejött Voy a kocsmában, így rögtön hajóba raktam és változtattam a tervemen. Így 1 nappal előbb (1.1.4-nél) vertem a vizelementálokat mint terveztem, hogy ki tudjam használni a sebesség különbséget. Ez olyannyira bejött hogy a vizen minden fontos cuccot én szedtem fel, így erre nem volt panaszom. Első héten bevettem a bányákat, meglett a Magi dwell is és felderítettema felső várat, ami Castle volt.
Ami viszont aggasztott, hogy Torosar semmilyen szempontból sem fejlődött...hiába harcoltam mindennel, egyszerűen nem fejlődött...
Ez akkor vált szembetűnővé, amikor a 3. héten Voy viszajött minden +3-as artifakttal és így is fele akkora értékeim voltak mint Th-nak aki ugye ezeket az artikat elbukta...No mind1, biztam az ijászaimban akiknek a száma elég szépen gyarapodott...
2. héten elbandukoltam a déli várhoz, ami Tower volt...azonnal bevettem és húztam Citadelt, majd fejlesztettem a gremlineket így elég jól bevédtem...Mellette az arti +2Power/Knowli volt. A villámom már ekkor is elég szépet ütött és 100 körüli mannám volt, így kezdtem bizakodni Gurni magas értékei ellenére is...
3. héten ugye megérkezett Voy, aki közben elkombózott még Th területére is egy +4 Defense-ért amit Gurni ott hagyott a part mellett. Így artifaktokkal megpakolva, kiszedtem még a maradék pénzeket (sajna a Tower nagyon drága...), mert nagyon kellett és amit csak lehetett legyártottam, összeraktam a sereget, majd mentem a könyvtárba, amit Th már korábban meglátogatott.
4. héten középen nálam volt a quest arti és épp 3 ezer xp kellett a szintlépéshez...3 adv képzettségem volt, mystic, armorer és vizmágia...nagyon kellett volna viz, ezért nem támadtam meg a még csak sima Hydrákkal rendelkező Gurnit, hanem északra mentem, hátha...természetesen nem ajánlotta fel a vizmágiát experten, így másnap gyakorlatilag kiszolgáltatva kellett csatázzak, ráadásul már Chaos Hydrákkal...
Ahogy Th írta, a csata az első lépésemnél eldőlt...a geniek frenzyt varázsoltak a Nagákra (eddig a partiban csak prayert meg bless és hasonlókat nyomtak) és itt tudtam hogy ennyi...Bár be tudtam védeni a 250 master gremót és az 50 Arch magit, de jött a mass haste a túloldalról, előre jött mindenki, ráadásul kaptak 2-3 morált, és kész...

Th-nak gratula, mert bár iszonyat mákos volt amikor kellett, szokásához híven jól használta ki a lehetőségeket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bozso84 2009 feb. 26 csüt., 8:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 26 csüt., 8:17 

ja és további sok sikert! most már nyerd meg :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 27 pén., 18:13 

Valaki kapja már el Th-t, megint első a toplistán! :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 27 pén., 18:55 

Sziasztok!

Lejátszottuk a meccsünk Botival, íme egy beszámoló:

Boti, Fortress (Gerwulf) vs. Warheart, Stronghold (Gurnisson)

Első nap építettem madarat, neki az aranybányának, és ott volt mellette a lovaglócipő. Egy tábortűzben ott csücsült 4 kristály, úgyhogy második nap már volt is macim :) Kb 4 nap alatt bevertem a bányákat. 7. napon küklopsz kivételével minden lény ki volt húzva + kastély. 2 héten bemászkáltam az alvilágba, ott találtam eg lovaglókeztyűt. Gurni így már elég gyorsan száguldott a thunderbird-ökkel... 3. hét elején volt kékmacim, elindultam hát a pálya közepe felé. Boti közben aljasul megölte egy vándorló lovagom.. Ezért én bevettem a második várát, ami szintén egy fortress volt. Gurni amúgy ideje nagy részét a konditeremben töltötte, jól kigyúrta az attackját, gondolta, majd a nyers erővel meggyőzi Gerwulfot hogy adja fel... 3. hét vége fele bevertem az orrát a csúnya hidráknak, könyvtáraztam kicsit, aztán északnak. Azt hittem Boti már benn nevet az ottani várban, de üres volt. Egy inferno. Innen már csak aprítottam előre, meglhetősen gyorsan, köszönhetően az expert logistics+keztűy+cipő kombónak. 2 kör volt, mire az infernotól a váráig elértem. Gerwulf a várban csücsült, szegénykémnek kevés volt a pénze, így a serege fele nem került megvásárlásra. Várostrom 1.4.6-on

Gerwulf 14 16 7 9
74 lizard warrior 18 dragon fly 8 basilisk 5 hydra 18 wyvern 9 mage

Gurnisson 25 5 12 10
7 kék maci 17 thunderbird 54 orc chief 28 ogre mage 47 hobgoblin 70 wolf raider

Ha nyílt terepen játszunk, elég rövid csata lett volna, azonban a várfalak elég problémát okoztak, főleg hogy Gerwulf telefonon beszélt a tornyokkal, hogy azokat a lényeket lőjék, ami nekem rossz. Szegény madárkáim ennek köszönhetően hullottak mint a cigánygyerekek az égből. Ennek köszönhetően a kigyúrt barbár, és a vaskos szörnymester elkezdett spellfightolni :D Előbbi 350-es lightningokat hajigált, utóbbi 150-es arrowokat. Így én jöttem ki nyertesen. A csata 3. körében kiütötem a falat, azonban azt hittem sebez a mocsár, ezért nem nagyon mentem bele, még 2 körig. Aztán jól meglepődtem, amikor nem sebzett :D Végül megnyertem a csatát.

Köszönöm a meccset :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 27 pén., 20:35 

Pusztán érdekesség...de észrevettétek hogy ahhoz képest hogy mennyit szidták a piros terepét, eddig csak a red nyert? :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 27 pén., 20:42 

Nekem tetszett ott. A hófolt nem volt vészes, főleg hogy a bányák hozzám közelebb voltak, mint a kéknél. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 27 pén., 22:34 

Grat Warheart, jól játszottál, gyorsan és pontosan.
Én kicsit lasabban haladtam, Gerwulfnak sajnos nem jött balista kezdéskor, így anélkül kellett harcoljak. Meg könyvet sem vettem csak valamikor 2 hét vége felé. Kicsit elszámoltam a pénzt ami kell a hydrákhoz és ezért nem maradt elég hogy felhúzzam őket első héten, helyette lett gorgon. Második héten elindultam az alsó vár felé, ami fortress volt, de ott vettem észre hogy nem ott kell beváltani a tárgyat :). Elindultam a másik vár felé de fél úton betévedtem a föld alá, gondoltam kiszedem a dragon hive-ot. De előtte power lichek voltak. Így meg kellett várjam hogy legyen még valami seregem. Közben jött a várban Jeditte és Solmyr, gondoltam megveszem őket, és ha összejön megtanítom Gerwulfnak a ressurect,chain combót. De sajnos amikor az elején jött volna a wisdom akkor nem választottam, és csak nagyon későn jött megint így csak basic lett. Lvl 3-s artik speed gyűrű és fire gömb, nem valami nagy eresztés, szerencse hogy a vízről összeszedtem a kardot, pajzsot mellvértet. A lvl2 artik kőtalicska, 2 lénynövelő 3-4 szintű és egy knowledge sapka.
Eléggé pénzszűkében álltam, nem húztam a várban capitolt, és miután buktam a második fortresst a pénztermelésem nagyon visszaesett.
Mivel piac nem volt a pályán nem tudtam feljavítani az egységeket, sőt még csak ki sem tudtam vásárolni a felét. Főleg mitán Gurnisson végigfutott a fél pályán és elkapta Gerwulfot akinél csak a legyek voltak, és kénytelen voltam fizetni 4k aranyat hogy lelépjek.
Utánna gondoltam megvárom az ellenfelet a várban mert az idő nekem dolgozott volna, de Gurni elég erős volt hogy beüsse a főváramat.
Majd a 370-s lightning eldöntötte a csatát. Három kör alatt elhullot a hydra majd a wyvern.
Kösz a meccset Warheart, jól játszottál és sok sikert kívánok a következő fordulóban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 28 szomb., 9:11 

:shock: :shock: :shock:
Ez nem semmi teljesítmény,grat Warheart! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 28 szomb., 13:43 

na ez már több mint gyanús hogy eddig csak a piros nyert... :roll:
szerintem minden kék nyújtson be óvást :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 28 szomb., 14:11 

Ne aggódjatok, majd én rendet teszek a pirosaknál :)

Már ha egyáltalán lejátszásra kerül a mérkőzésem... Sajnálatos módon már második napja nem tudok kapcsolatba lépni Császár komával, ma ötkor lelépek, és holnap sem érek rá, szóval halasztást szeretnék kérni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 01 vas., 2:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Végetért a meccsünk Sorcyval, legyőzött. Gratulálok Neki és további sok sikert kívánok! :wink: A mérkőzésről néhány mondat:

- Elég csöves map... :oops: De ez van... :P No comment... :wink:
- 38,5 fokos lázzal nyomtam... :oops:
- Lassú voltam, mint a csiga, se log, se semmi... :roll: Az ellenfélnél csizma, log, pathfinding... :shock:
- Nem vettem könyvet a főhősnek... (Ez ki is derült számomra a főcsata előtt...) :P
- Ha 2 nappal később jön át Sorcy, akkor már szürke macival és full seregel várom, de nem így történt... :( És lehet, hogy akkor sem veszek könyvet a főcsövesnek... :P (Igaz a végcsatában expert resist ellenére kaptam egy chaint a nyakamba, ezzel el is dőlt minden/a fél seregem...) :shock:
- Semmi használható artit nem kaptam, csak amit a vízről összeszedtem, plusz 1-1 luck és morál artit... :shock: De legalább én voltam a vizek királya! :lol:

Így játsszon az ember betegen... :oops: De nem fogom erre, hogy kikaptam, Sorcy jobban tolta, mint mindig! :wink: Az öreg nyugdíjas ezennel kiszállt! :P További sikeres játékot a továbbjutóknak és még 1x gratula Sorcynak!

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2009 márc. 01 vas., 10:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 01 vas., 8:33 

Hello!

Végül mégis sikerült lejátszanom a mérkőzést Császárral, még a határidőn belül. Tegnap éjféltől fél ötig. Nagyon kellemes időpont. A "főcsata" a következőképpen alakult. Expert tactic-kal, mindenki kiszaladt a frontra. Archangel kezdett: Mass haste. Az angyal morálozott kapásból levágta a sárkányokat. Kövi egység a lovas: a grandelfekből sem maradt sok. Aztán griff: megette a fele unikornist Amit később a crusader kalapált bele a földbe. Az is morálozott, így összesen 4x verte nyakon a pacikat. Ezek után a zealotom kettőt lőtt a pegazusokba (fejlesztetlen...) A manővert a marksmenek is megismételték. És végül a bárdosok levágták a maradék grand elfet. Kövi egység az ellenfél pacija volt... De itt már véget ért a játék érdemi része. És akkor az eredmény:

Godlike (Castle+Trys) vs Császár (Rampart+Jenova)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 01 vas., 14:14 

Hali,

Szegény Vogyinak jól összejöttek a dolgok, köszönöm, hogy lejátszotta a meccset a betegsége ellenére.
Kis kiegészítés:
Stronghold - Gurnison vs Dungeon - Halon
Halont választottam főhősnek, mert eagle eyeos hero nem jött.
Első héten nem lett castle, mert nem volt kövem. Mino is csak úgy, hogy 6. nap marketplace-t húztam, és váltottam jó borsos áron kőre.
Sárkányról végig csak álmodoztam, de be kellett látni, hogy ez nem az a pálya, ahol ilyenre lenne keret.
Hajózni nem akartam, mert azzal is csak az időt húztuk volna, ha vizen kell csatázni.
Így maradtam a kis földterületemnél. Kicsit lassan haladtam, mert log path és csizma csak a 2. hét végére lett, szinte egyszerre. Ezután kb 6 nappal ütöttem Gurnit a vára mellett, nála a full sereg (macik csak barnák voltak), miközben hazafelé menekült. 1.3.6-nál asszem.
18-as powerem volt csak, de 2 nap mulva már 22, 23 is lehetett volna(voltak a feketepiacon használható cuccok), csak nem akartam várni, hogy legyen pénze, mert HP-ban így is édeskevés voltam.
Főcsata:
Ha van pl tactics vagy villámnyaklánc vagy varázskönyv vagy szürkemaci vagy bejön a resist akkor szinte esélyem sincs.
Odaát harci skill hegyek (tacticson kivül), és HP erdők, nálam meg egy combos chain volt egy foghíjas sereggel.
Az utóbbi nyert.

köszi a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]