Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 07 vas., 23:32 

Süni írta:
ssth írta:
titi írta:
Kihívom Draconison Th-t, kiindulópont: Elemental Fjord.

Titi

Nem fogadom el a kihívást!

Egyébként már kikaptam :)

Tuti félreértem, ezért kérdezem, most akkor ki ellen kaptál ki?
:) :)

Már én se nagyon vágom :)
Titi elvert Draconicson az biztos. Aztán közben már Jou is elvert valamikor Coroniuson.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 08 hétf., 10:59 
Heroes Team

Th, úgy Titi után sikerült összehozni azt a partit is :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 08 hétf., 23:12 

Csizu írta:

(Süni: légyszíves frissítsd a meccseket, nincs sok belőlük).

Frissítettem ne aggódj :)
Másban egyeztünk meg, mert nem látok elég pénzt a nevem mellett Csizu :D
Úgyhogy adjál lóvét, ne sajnáld :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 09 kedd, 0:08 
Heroes Team

Süni írta:
Másban egyeztünk meg, mert nem látok elég pénzt a nevem mellett Csizu :D
Úgyhogy adjál lóvét, ne sajnáld :D

A haditudósító tán extra jövedelmet is kap még? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 12 pén., 22:05 
Heroes Team

Bogpista elleni kihívást visszavonom, helyette Ssth-t hívom ki Infernal Junglen-en. Kiindulópont: Thunder Mountains.

Az elmaradt beszámolók:

Barrow Downs

Csizu(Necroplis - Shakti) vs. Titi(Necropolis - Nymus)

Shakti-t választottam kezdésnél és Dace is látogatását tette, így a 140 trogival nem okozott gondot a dwellingek elfoglalása. Olyannyira magabiztos voltam, hogy az 1. hét 5. napján nekimentem 4 káosz hydrának. Annak rendje és módja szerint be is buktam magam...
Titi alsó várát elfoglaltam és anyagilag nagyon jól álltam. A 2. hét közepén Titi lement a föld alá és átverte magát a garrisonon. 2 kupac sárkány leverése után (és a használhatatlan sír-kincseket követően) megmaradt 7 black knightjával választania kellett, hogy a közeledő, teljes sereggel bíró Shaktit támadja meg vagy a megmaradt 1 kupac sárkányt. Az utóbbit választotta és nem járt sikerrel. Dolgát nehezítette a sarik többszöri morálozása.
Az ellentámadás így elbukott, Septienna csapzott seregével kénytelen volt hazatérni Bracada földjére.

Csizu(Necropolis - Tamika) vs. Jou(Necropolis - Galthran)

Az előző meccs első 4 napját lekopíroztam, a hidrákat ezúttal kerültem. Jou várát is elvettem, itt jókor kaptam morálokat a harc során (adv. leader azért ott figyelt), ami befolyásolta a küzdelem végkimenetelét. Középen garázdálkodtunk mindketten, de Jou később ért oda, mint én. Lényeim fel voltak fejlesztve, míg Jou-nál ez nem volt elmondható. Anyagi bevételeimnek köszönhetően jelentős előnyt tudtam kicsikarni a harcra, ami a lények közötti sebességkülönbséget és "minőséget" jelenti.
Jou kicsit daccal játszotta a főcsatát, ment előre különösebb megfontolás nélkül, igaz, esélye nem volt. A főcsata nagyon simára sikeredett és hamar véget ért.
A támadás sikertelen volt, ellentámadás következett Evenmorn Islandra.

Evenmorn Island

Jou(Necropolis - Tamika) vs. Csizu(Inferno - Rashka)

Az aranyládák 1500 és 2000 aranyat adtak többnyire, így anyagilag jól álltam az első héten. Persze amikor ki kellett venni mindent, akkor elfogyott a pénzem, de ezen a pályán az első hét kegyetlenül nehéz, sőt a 2. is. Pontosan, előre eltervezett módon játszottam. Sok kedvező hatás volt: fában pathfinding, találtam +1 speedet, jött offense, aranybányát dendro soldierek védték és az imp cacheket is ki tudtam szedni 1. héten (2-t a 3ból), mert nem voltak fullosak.
A 3. héten feltörtem a sivatagos felszínre. További szerencsém, hogy volt hajóidézési varázslatom, így a tengeren és a szigeten is tudtam pénzt illetve nyersanyagot gyűjteni. Minden nagyon klappolt. A felszínen található pénzes helyeket kifosztottam és meg tudtam venni mindent lényt, még 2 devilem is volt. Jou felderítőit rendre eltakarítottam az útból. A 3. héten sajnos nem értem el Tamikát, amikor csak a lovasok voltak nála, pedig a refuból kapott Gold Dragon és a pathnak köszönhetően igen gyors voltam. A library felé tartottam, amikor Jou megtámadott. A vámpíron kívül minden nála volt. Nálam is full sereg, 70 familiar hiányzott és az elvesztett 2 efreet.

A főcsatában Jou hibázott párszor, igaz a terep nem őt segítette és a goldnak 1 HP-ja maradt, amikor a licheket blokkolta, de 1 wight leszedte és elszigetelte a lovasokat a sultántól. A licheket megbontottam, maradt 4, a 176 csontból pedig 24. A lovasok annyira masszívak voltak, hogy nem volt esélyem leverni őket. A végén face-to-face-ben a dreadek leverték a sultánokat, így Jou diadalmaskodhatott.
Sajnálom, pedig sok minden összejött és jól játszottam, de a Dread masszívabb lény, mint a Sultan, ez most is bebizonyosodott.

Az ellentámadás sikeretlen volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 12 pén., 22:57 

Elfogadtam a kihívást Csizu ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 12 pén., 23:06 

Üdv!

A 11.kör eseményei

A 11.kör február 1-től (hétfő) február 14-ig (vasárnap) tart.

Vermillion Borderről Ssth kihívta Jout Coroniuson SIKERTELEN TÁMADÁS
Jou ellentámadása Ssth ellen Vermillion Borderen SIKERES TÁMADÁS
Titi ellentámadása Csizu ellen Barrow Downson SIKERTELEN TÁMADÁS
Tularean Forestről Csizu kihívta Bogpistát Pierponton MEGHIÚSULT
Evenmorn Islandról Jou kihívta Csizut Barrow Downson SIKERTELEN TÁMADÁS
Csizu ellentámadása Jou ellen Evenmorn Islandon SIKERTELEN TÁMADÁS
Elemental Fjordról Titi kihívta Ssth-t Draconis Wastelandon SIKERES TÁMADÁS
Thunder Mountainsról Csizu kihívta Ssth-t Infernal Junglen SIKERTELEN TÁMADÁS
Ssth ellentámadása Csizu ellen Thunder Mountainson SIKERTELEN TÁMADÁS

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2010 feb. 15 hétf., 20:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 13 szomb., 1:50 
Heroes Team

Csizu írta:
A főcsatában Jou hibázott párszor, igaz a terep nem őt segítette és a goldnak 1 HP-ja maradt, amikor a licheket blokkolta, de 1 wight leszedte és elszigetelte a lovasokat a sultántól. A licheket megbontottam, maradt 4, a 176 csontból pedig 24. A lovasok annyira masszívak voltak, hogy nem volt esélyem leverni őket. A végén face-to-face-ben a dreadek leverték a sultánokat, így Jou diadalmaskodhatott.
Sajnálom, pedig sok minden összejött és jól játszottam, de a Dread masszívabb lény, mint a Sultan, ez most is bebizonyosodott.

Nem szigeteltem el senkit se senkitől, mentem velük előrefele, a pitlord bele is halt, nem emléxel? :) Csak tudtam hogy face to face nemmered majd megütni a sultánnal ha van visszaütés mert ha 1x is duplásat vág, ott helyben game over... ja, zombi se volt nálam, csak a 17, ami jött 1-2 heróval meg 1. hét :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 13 szomb., 9:28 
Heroes Team

A sultánhoz nem fértél hozzá, mert a wight-tal elzártad az utat első körben, majd a csontival is a 2.-ban. A sultánt akkor bírtad megütni a dread-del, amikor odarepültem face-to-face-elni. A végkimenetelt ugyan nem befolyásolt, csak szorosabbá és hosszabbá tette a csatát, amit persze én egyáltalán nem bántam :) Egy jó időben kapott luck, morál érdekessé tette volna a végét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 14 vas., 10:43 

Még legalább 2 meccs eredménye hiányzik. Eddig nem fejeztétek be, vagy lusták voltatok rövid beszámolót írni? :)
Csizu azért látszik, hogy mindent belead, mostanában még a szerencse is mellé áll, elég jó formát mutat. Ezek alapján Th könnyen kikaphat az én régi földemen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 14 vas., 11:58 

Már megvédtem Infernal Jungelt. Valamint az ellentámadás elbukott Thunder mounteinson. Gondolom majd ír beszámolókat Csizu :)

Infernal Jungelen az utópia eldöntötte. +5 all kard, +3 all nyaklánc, föld könyv + levegő könyv. Ezek után feladta Csizu.
Az ellentámadáson nagyon rosszul indultam. Thantot elbuktam a hatodik nap talán és nem láttam értelmét folytatni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 14 vas., 21:23 
Heroes Team

Süni, legközelebb jósolj előre :) Kis csatákat nyertem és többször is borsot törtem Th orra alá, de ez most kevés volt. Az utópia eldöntötte, ezen a mapon döntő tényező sokszor.

Az ellentámadás talán 1 órát vett igénybe. Legközelebb szorosabb csatát vívunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 14 vas., 22:18 
Heroes Team

Sikerült bevenni megint Vermiliont, de ezúttal a védő (alias TH) szerint főként a saját lámerkodásán múlt a meccs, a főcsata könnyen nyert volt részemről, köszönhető szerintem az offense-nek és az enyhe lénytöbbletnek. 1ébként semmi extra dolog nem jött, Th halálra mákolós nyitását leszámolva...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 15 hétf., 9:03 
Heroes Team

Hello,

Kihívom Sünit Elysian Fieldsen! Kiindulópont Thunder Mountains. Írj privit mikor érsz rá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 15 hétf., 10:24 

Csizu írta:
Kihívom Sünit Elysian Fieldsen! Kiindulópont Thunder Mountains. Írj privit mikor érsz rá.

Ne tedd! Az nagyon unalmas pálya!

Csizu összeadod a pénzemet? Szerintem megint 100 körül leszek, de lehet pont nem érem el. Ha elérem, akkor adv luckot szeretnék majd venni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 15 hétf., 11:49 
Heroes Team

Kihívom Titi-t Land of Giantsen... Kiindulópont Monolith Barrons....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 15 hétf., 11:58 
Heroes Team

ssth írta:
Csizu írta:

Ne tedd! Az nagyon unalmas pálya!

Csizu összeadod a pénzemet? Szerintem megint 100 körül leszek, de lehet pont nem érem el. Ha elérem, akkor adv luckot szeretnék majd venni.

Maradt 4 aranyad :) Megtámadom, hogy elfoglaljam. Utána senki sem fogja ezt a tartományt bántani, mert unalmas :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 15 hétf., 14:41 

Ha valakinek sok ideje lesz játszani, akkor írjon nekem és kihívom. Már csak Erathia majorról meg Infernal Jungelről tudok támadni :)
Hétköznap esténként érek rá meg hétvégén, de csak köv hét keddig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 15 hétf., 15:19 
Heroes Team

Pár hétig itthon leszek, időm, mint a tenger! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 feb. 15 hétf., 15:44 

Kihívtam Csizut Thunder Mountainsen Infernal Jungelről!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]