Csizu írta:
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem válaszoltam a kérdésekre / kérésekre azonnal, kicsit kivártam, hátha érkezik még vélemény nyilvánítás a fenti témákban.
Ne haragudjatok, de vannak olyan kommentek is, ahol úgy érzem, hogy saját magatoknak mondtok ellent és ezzel nem igazán tudok mit kezdeni. Ha nem tudtad Merlin, hogy nem számították bele a toplistába, akkor az azt jelenti, hogy meg se nézted, utána se jártál. Ebben az esetben a toplista nem is fontos, ha fél év alatt nem sikerült megtalálni vagy ránézni, hogy megkaptad-e a pontokat. Ha pedig nem fontos, akkor most miről beszélünk? Ha érdekel valami, utánajárok, kérdezek, szerintem ez alapvető emberi tulajdonság, nem gondolom, hogy nagyot tévedek, ha a fenti, kicsit tovább gondolt eszmefuttatást igaznak hiszem.
A szabályokat a verseny előtt hozzuk, nem utána, az előfordulhat, hogy nem várt események menet közben kerülnek tisztázásra, ilyet többet is láttunk.
Ha valaki összeszedi nekem, hogy milyen változások voltak az akkori árlistában, akkor azt megköszönöm és megnézem mit tehetek. Az oka, hogy ragaszkodom az eredeti álláspontomhoz egyszerű:
Fontosnak tartom, hogy ezt a versenyt sztenderdizáljuk más szóval szabványosítsuk. Ez azt jelenti, hogy mindig ugyan olyan körülmények között (árlista változatlan vagy ha változik akkor egy kidolgozott mechanizmus alapján; lebonyolítás egyezik; rendelkezésre álló pénzmag - 25k - változatlan stb) játszunk. Értem, hogy mindenki ugyanabból az árlistából dolgozott, de aki gyakorlottabb, az élni fog egy olyan lehetőséggel, hogy a villám elleni nyakék 350 arany és nem 2350, a zöld fülüek pedig jönnek majd Solmyr-ral és nem értik hogyan buknak el annyi partit..
De nyitva tartom a lehetőségét annak, hogy megvizsgálom a változtatásokat és a csapatokat és utána döntök.
HUNLorcs: gondolkodtam a kéréseden és arra jutottam, hogy ha 28-40 meccset kell lejátszani, akkor nem biztos, hogy 1 hét olyan sokat számít.
Őszintén szólva nem szeretném, ha valaki azért maradna le a versenyről, mert megváltozott a határidő és nem olvasott fórumot.. annyit tehetek, hogy a jelentkezési határidőt november 11.-e 0:00-ig húzom vissza és megkeresem azon állandó résztvevőket, akik még nem jelentkeztek, hogy ne maradjanak le akaratukon kívül.
Remélem ez is segít és be tudod osztani a meccseket!:)
Köszönöm szépen a változtatást, természetesen, mivel várhatóan sok meccs lesz, minden nap számít, úgyhogy ez sokat segít.

Fentebb (előző oldalon) egyébként említettem néhány versenyzőt, akinek szvsz nem kéne kimaradnia, remélhetőleg ők is értesülnek majd valahogy a versenyről
Ami az előző árlistát illeti, a nyakék szembetűnően alacsony árán kívül egyéb lényeges változtatás nem volt, Solmyrrel pedig csak ShurTugal indult, aki saját ügyek miatt nem tudott egyetlen meccset sem lejátszani (ráadásul egyébként ő is vásárolt a kérdéses tárgyból, tehát ha játszott volna sem származott volna jelentős hátránya ebből, tekintve hogy ennek ellenére nem sokan vették meg az immunláncot így se). Titi egyébként valóban jelezte még a verseny elkezdése előtt a változást, tehát szvsz mindenki ennek tudatában gyártotta le a csapatait.