Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 15:39 

Hello!

Idézet:
Szerintem az új árlisták tervezésénél érdemes az aktuális árlistából kiindulni. Jó alap lehet, ha a lények árát elosztjuk azok HP-jaival. Eszerint pl. a vampire lord 120 arany és 40 HP, az anci bihi meg 870 arany és 300 HP. Eszerint relatíve a vámpír drágább mint a bihi, pedig alapból szerintem nem jobb. Ha ez alapján meghatároznánk a lények árait, utánna már jöhetnének a tárgyak és a varázslatok.

Csak annyit szeretnék mondani, hogy ez így nem lenne túl tisztességes! Nem minden lénynek vannak "extra jó" tulajdonságai! A Vámpír lord extrája az egyik legjobb (ha nem A legjobb) a játékban! Ami viszont az átlagtól drágábbá kell, hogy tegye!

Szerintem.

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 15:59 
Heroes Team

NA szóval leirom hogy is gondoltam a következő verseny lebonbyolítását, mert ugy látszik nem elég érthető:

Először is a mostaninál kevesebb pénzt lehet majd elkölteni, az első fordulóban biztos nem lesznek brutális varázslatok. lvl 5-ös lesz a hős.
A jelentkezőket max 8 fős csoportokba osztom random (mindenki jelentkezésnél megad majd egy számot, hasonlóan a tábori támadáshoz, és ez alapján áll majd fel a sorrend). Ha pl 24-en jelentkeznek akkor 8-as csoportok, ha 22-en akkor 7-7-8, ha 30-an akkor 6-os stb, lényeg, hogy max 8-as csoportok lesznek, de ha lusták vagyunk akkor kisebbek.
Mindenki játszik a csoportjában mindenkivel. Ezután 2 dolog lehet:
- legjobb 3-4 jut tovább.
- legjobb 4 lesz a győztes, a maradék vesztesek kapnak 1 vereséget de tovább játszhatnak. Mindenki csak a 2. vereség után esik ki. Ebben az esetben a 2. fordulóban is mindenki benne lesz, és csak a 3.-ban várható létszámcsökkenés.

Az uj fordulóban megint kap mindenki pénzt amivel kibővitheti a csapatát, cuccait, szintlépés 10,15,20,stb... Itt már csak azt kell mindenkinek elkuldeni mit vesz plsuzban, és egy másik számot 1-1000-ig, ami alapján egy uj sorrend fog felállni (pl a bekuldott szamot szorzom egy másik titkos számmal, veszem az utolso 4 szamjegyet, ezt mindenkinél elvégzem és igy állitom sorrendbe. Igy mindenki végülis maga "dönti" el melyik csoportba kerul, nem lehet a sorsolás miatt minket szidni)

A csoportokbol mindig a legjobb fele jut tovább, ha az elején 8-as csoportok vannak, később ez a tobábbjutók számátol fuggően változhat. A végén meg csak 1 maradhat, a döntö valoszinuleg a legjobb 6-7 között fog lezajlani, ahol a szokásos hp% alapján áll majd fel a sorrend.

Ebben a versenymenetben az a jo, hogy az elso fordulo után már mindenki látja a tobbiek mivel jonnek, és igy nem lesz olyan atomtápos csapat ami mindent ver, mert az erősek ellen fel lehet készülni. Tul nagy változások nem lesznek lehetségesek, hosz a vár meg az alapsereg az már adott, de finomitani, más varázslatokat meg cuccokat venni lehet. Nomeg mindegyik sereg ellen ugyse lehet felkészülni, és hátrányba se fog kerulni senki, mert ugyanezeket mindenki más is megteheti. Igy izgalmasabb lesz a verseny... szerintem. Ráadásul nekünk is kevesebb munka --> 1 kör hamarabb lemegy.

Én eddig is ezt akartam, csak le lettem szavazva, mivel igy elnyulik a verseny. Pedig nem :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 16:17 

Üdv!
Úgy látom mostanában érdemes ide napjában többször is benézni, hacsak nem akarom egy órán keresztül azt olvasni amivel el vagyok maradva :)
A damagepy által felvázolt versenyrend sem hangzik rosszul, tulajdonképpen még tetszik is. Véleményem szerint csak az szólhat ellene, hogy egy ilyen versenyben fokozatosan csökken az érdeklődés, mivel egyre kevesebben vannak játékban. Akik meg kiestek azok meg azt kérdik, hogy "Mikor lesz már vége?, Na és kinyert? Hm, hát igen."
Persze, ha mégis emellett dönt a többség, majd igyekszem bentmaradni :)

Minden elismerésem bogpistáé, már ami a térképkészítői kapacitását illeti.
Én is ilyen szeretnék lenni :D

Továbbá örülök, hogy Mugger meggyőzhető póthősügyileg :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 16:18 
Heroes Team

Sziasztok!

Nekem tetszik a Gepy által vázolt versenyrendszer.
Én támogatom.

Üdv. Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 18:53 

Hát kellett egy kis idő (30 perc) mire végig olvastam és akkor jöjjön a véleményem. Póthős nem kell töröljük el. Az élesztő varázslatok vagy eltörölni vagy pedig nem csökkenteni hanem jelentősen megemelni. Tiltott hősök visszahozatala persze sokkal drágábban és Gepy által mondott lebonyolítást 100%-ig támogatom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 17 szer., 11:04 

Üdv Mindenki!

Én is támogatom a gepy által felvázolt versenyrendszert!
Már "csak" egy mindenkinek tetsző árlista kell, de erről már úgy látom egy másik topicban kell foglalkozni. Lehet nekiülni és tervezgetni emberek.

Ja és fenn van a maradék néhány mentés!
Juhéééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 17 szer., 11:33 

Tisztelt szervezők!
Egy kérdésem lenne.
Van e valami egyszerű módja, hogy kiderüljön egy mentésről, ohgy csalás volt e előtte vagy nem?
Mert teszem azt becheatelek megamnak 50 arkangyalt csata után meg elhajtom őket, akkor, hogy ez kiderüljön el kell nyomni még pár napot, hogy kihaljon a gép és kiirja, hogy Cheater!!!, vagy van ennél egyszerűbb mód.
A végéredményeket valaki ellenőrzi e? (bazi nagy meló lehet), vagy elhisszük, hogy mindenki fer játékos?
Senkit sem gyanusítok csak a kiváncsiság erőt vett rajtam. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 17 szer., 12:06 

Nekem is tetszik Gepy ötlete, csak egyetlen kérdés, hogy fordulónként mennyi pénzt kap az illető, mert ha pl. az első körben 15000a-at kap akkor gyakorlatilag a 4000a feletti varázstárgyakat el lehet felejteni, az pedig tovább szűkítené a seregek felépítését.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 17 szer., 15:52 

Sziasztok!

Én fenntartásokkal fogadom Gepy többfordulós rendszerét. Pontosan amit ő is amlített, az elnyújtott időintervallumok miatt. Ugye tudjuk senki nem időmilliomos, így egy fordulóra kell minimum 2 hét. Azután, mivel senki nem esik ki egyből, kell 1 újabb "fejlesztési kör, ami után 1 újabb forduló. Ez újabb 2-3 hét. Utánna maradnak a jobbak, akik még játszanak tovább újabb 2-3 hétig. Ez mindösszesen 8-10 hét. És előtte kell a felkészülési idő, ami szintén 2-3 hét. Így ott vagyunk, ahol a part szakad. De ne legyen igazam. Csak akkor tudjuk meg, ha kipróbáljuk. Megér 1 próbálkozást, utánna úgy is kiderül melyik fajta "támadás" válik be jobban. De ehhez akkor 1 alapvetően más típusú árlista kell...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 17 szer., 22:13 

Sziasztok!

Sajnos az utóbbi pár napban nem voltam netközelben, ami azt eredményezte, hogy elég emberesen lemaradtam. Elöször is köszönöm a gratulációkat. Látom történt itt sokminden.

Mugger: elengedtél egy hiroztáboros mondatot, nos ebben féligmeddig nem volt igazad. Valóban nem én vagyok Magix, de mondanék egy másik nevet: Dread. Valakiknek ez a név biztosan mond vmit (Damagepy) ezzel a fiúval fogalmaztuk meg az első hiroztábor otletét. Amin én sajnos nem tudtam részt venni.

A másik, hogy annak idején évet nem tok mondani pontosan, de elég régen, létezett már ez a többfordulós versenyforma. Ott még Damagepyt kaptam ellenfélnek s emlékszem én voltam továbbjutó helyen:)) A mentés még mind a mai napig őrzöm. :P

Bevallom őszintén az első fordulónál mikor meg lett hirdetve, azt hittem ilyen tipusú versenyről lesz szó most is, de ennek is megvoltak a maga szépségei.:) Mindkettő nagyon tanulságos!

Sok minden lesz még ami vitára ad okot, de a hibákból tanulunk.

Minden jót, további jó versenyzést mindenkinek!
Üdv! Magic

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 18 csüt., 8:18 

Üdv!

Jól látom, hogy már csak az én Támadás mentéseim nem letölthetők???
Meg tudná nekem vki mondani, hogy ez minek köszönhető?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 18 csüt., 8:53 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Teqesz: Murphy.... Ismered ennek a pasasnak a törvényeit? Végre megnyugodtunk, hogy kinn a mentések, a tiéd pedig kimaradt... :( Bocsi! Estére fenn lesznek a Te mentéseid is! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 18 csüt., 9:25 
Heroes Team

Üdv. Vologya!

Teqesz mentésein kívül is van még egy kis probléma.
Néhány embernek hibás a Levko elleni mentése.
Légyszi ne feledkezz meg erről se.

Köszi!
Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 18 csüt., 9:36 

Bakos Zsolt írta:
Üdv. Vologya!

Teqesz mentésein kívül is van még egy kis probléma.
Néhány embernek hibás a Levko elleni mentése.
Légyszi ne feledkezz meg erről se.

Köszi!
Zsolt

Igen köztük nekem is, de ezt csak most reggel vettem észre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 18 csüt., 14:01 

Sziasztok!

Nem tudom a pályakészítők közül az én mentéseimet ki készítette, de nekem is gond van a Levko elleni mentésemmel.
387 stone gargoyle helyett véletlenül ugyanolyan csomag golem került be.
Légyszi javítsátok ki!
Köszi:

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 18 csüt., 16:45 
Heroes Team

Idézet:
A damagepy által felvázolt versenyrend sem hangzik rosszul, tulajdonképpen még tetszik is. Véleményem szerint csak az szólhat ellene, hogy egy ilyen versenyben fokozatosan csökken az érdeklődés, mivel egyre kevesebben vannak játékban. Akik meg kiestek azok meg azt kérdik, hogy "Mikor lesz már vége?, Na és kinyert? Hm, hát igen."

Ez éppenséggel felgyorsitaná az eseményeket. Mivel nincs anniy mentés igy mi is hamarabb elkészithetnénk a pályákat akár pár nap alatt (mert pl ha 5 db 7-es csoport van ami 35 ember több mint most) akkor is csak 5*7*6 azaz 210 mentés és nem 1140 körüli. 1 hét meg elég a visszaküldésre (max másfél), mert 7 csatát lejátzsani nem sok idő, plusz aki hétvégén ér rá vagy van netközelben az akkor aki meg hetkoznap pl kolibol az akkor jatssza vegig. Aki meg masfel het alatt nem tud lejatszani ennyit meg visszakuldeni az eleve nem jelentkezik rá.
Nomeg a mostani verseny se ér véget 8-10 hét alatt (a jelentkezéstől számítva)
Az első körben nem lehet majd tul erős varázslatokat meg cuccokat venni, de annyit igen ami szükséges, plusz mivel másoknál is ez lesz a helyzet, igy nem lesz senki se hátrányban. Mondjuk igy se lesz tul sűrűn támadás, max negyedévente egyszer (körönként 1).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 26 pén., 12:30 
Heroes Team

Sziasztok!

Kérem a T. szervezőket, hogy legyenek szívesek a Levko elleni hibás mentéseket kijavítani, vagy legalább jelezni, hogy valaki foglalkozik a kérdéssel.

Esetleg mindenki kijavítja magának?
Viszont akkor, hogy lehet ellenőrizni a Cheat-et?
Végül még egy kérdésem lenne. Mi a mentések beküldésének végső határideje?

Üdv.
Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 26 pén., 17:22 

Bakos Zsolt írta:
Sziasztok!

Kérem a T. szervezőket, hogy legyenek szívesek a Levko elleni hibás mentéseket kijavítani, vagy legalább jelezni, hogy valaki foglalkozik a kérdéssel.

Esetleg mindenki kijavítja magának?
Viszont akkor, hogy lehet ellenőrizni a Cheat-et?
Végül még egy kérdésem lenne. Mi a mentések beküldésének végső határideje?

Üdv.
Zsolt

Én a letöltések alatti email címre küldtem egy kérést, és a válaszlevélben megkaptam a mentést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 26 pén., 17:29 
Heroes Team

Az összes Levko elleni pálya ujra le lett gyártva, amint kész vannak a mentések egyben letölthető lesz az egész, amiből mindenki kiszedheti majd a sajátmentését (újra nem akarom feltölteni meg ujracsomagolni mind a 33 játékos mentését, kicsit sok lenne). Ha megvan a főoldalon jelezni fogjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]