NA szóval leirom hogy is gondoltam a következő verseny lebonbyolítását, mert ugy látszik nem elég érthető:
Először is a mostaninál kevesebb pénzt lehet majd elkölteni, az első fordulóban biztos nem lesznek brutális varázslatok. lvl 5-ös lesz a hős.
A jelentkezőket max 8 fős csoportokba osztom random (mindenki jelentkezésnél megad majd egy számot, hasonlóan a tábori támadáshoz, és ez alapján áll majd fel a sorrend). Ha pl 24-en jelentkeznek akkor 8-as csoportok, ha 22-en akkor 7-7-8, ha 30-an akkor 6-os stb, lényeg, hogy max 8-as csoportok lesznek, de ha lusták vagyunk akkor kisebbek.
Mindenki játszik a csoportjában mindenkivel. Ezután 2 dolog lehet:
- legjobb 3-4 jut tovább.
- legjobb 4 lesz a győztes, a maradék vesztesek kapnak 1 vereséget de tovább játszhatnak. Mindenki csak a 2. vereség után esik ki. Ebben az esetben a 2. fordulóban is mindenki benne lesz, és csak a 3.-ban várható létszámcsökkenés.
Az uj fordulóban megint kap mindenki pénzt amivel kibővitheti a csapatát, cuccait, szintlépés 10,15,20,stb... Itt már csak azt kell mindenkinek elkuldeni mit vesz plsuzban, és egy másik számot 1-1000-ig, ami alapján egy uj sorrend fog felállni (pl a bekuldott szamot szorzom egy másik titkos számmal, veszem az utolso 4 szamjegyet, ezt mindenkinél elvégzem és igy állitom sorrendbe. Igy mindenki végülis maga "dönti" el melyik csoportba kerul, nem lehet a sorsolás miatt minket szidni)
A csoportokbol mindig a legjobb fele jut tovább, ha az elején 8-as csoportok vannak, később ez a tobábbjutók számátol fuggően változhat. A végén meg csak 1 maradhat, a döntö valoszinuleg a legjobb 6-7 között fog lezajlani, ahol a szokásos hp% alapján áll majd fel a sorrend.
Ebben a versenymenetben az a jo, hogy az elso fordulo után már mindenki látja a tobbiek mivel jonnek, és igy nem lesz olyan atomtápos csapat ami mindent ver, mert az erősek ellen fel lehet készülni. Tul nagy változások nem lesznek lehetségesek, hosz a vár meg az alapsereg az már adott, de finomitani, más varázslatokat meg cuccokat venni lehet. Nomeg mindegyik sereg ellen ugyse lehet felkészülni, és hátrányba se fog kerulni senki, mert ugyanezeket mindenki más is megteheti. Igy izgalmasabb lesz a verseny... szerintem. Ráadásul nekünk is kevesebb munka --> 1 kör hamarabb lemegy.
Én eddig is ezt akartam, csak le lettem szavazva, mivel igy elnyulik a verseny. Pedig nem