Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 28 vas., 13:56 

Jövök.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 28 vas., 19:23 
Heroes Team

Hely az van bőven. A köv. 7 elején az árlistát Jou-val gatyába rázzuk, november 1.-től lehet jelentkezni.

Az elért helyezésekért (első 15 hely) pontokat osztunk és a toplistába beszámítjuk:

http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/e ... as_top.htm

A versennyel kapcsolatos részletekről jövő héten :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 29 hétf., 9:57 
ISTEN

Csizu: az előző online támadás eredményei nem szerepelnek a toplistán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 29 hétf., 15:21 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sajnos ezt kihagyom, mert november közepén műtenek (ismét)... Ezért nem jelentkezem, hogy ne kelljen hozzám igazodni... Majd legközelebb... Jó játékot Mindenkinek! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 29 hétf., 17:05 

Kár :(

Kíváncsi lettem volna a medúzáidra az új seregem ellen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 29 hétf., 17:07 

A mindenféle széjjel****ató csapatokból szerintem most sem lesz hiány, ne aggódj :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 29 hétf., 17:11 

Kíváncsi leszek rájuk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 30 kedd, 7:38 
Heroes Team

kiki írta:

Mikori árlista szerepelt azon a versenyen és mikor? Azért kérdem, mert eddig 3 verseny eredményei vannak feltüntetve, mind a hármat Jou-val közösen szerveztük, a legutóbbiról alig van infóm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 30 kedd, 9:49 
ISTEN

Csizu: 32. lapon van a végeredmény, ezév februárban lett vége.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 30 kedd, 11:50 

kiki írta:

Nem tudom hogy a 12. helyezett kapna e pontot, de mivel akkor egyetlen meccsemet sem játszottam le, szvsz nem érdemlek azért az eredmények sem nevezhető helyezésért pontot :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 30 kedd, 13:58 

Hehe... A kínkeserves nyolcadik helyezésem... :lol: Átnézve az eddigi H3 támadásversenyeket amiken részt vettem, eddig folyamatos növekvő tendenciát mutatok, de ha egyre magasabbra akarnám tenni a lécet akkor most már a HME-n szerzett harmadik helyezésemet kellene túlszárnyalnom, amire az esély valszeg igen csekély lesz :lol: De majd meglátjuk, azért megteszem, ami tőlem telik! :P :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 30 kedd, 17:13 
Heroes Team

kiki írta:
Csizu: 32. lapon van a végeredmény, ezév februárban lett vége.

Nem az eredményt kérdeztem, hanem azt, hogy melyik és mikori árlista alapján szervezted meg a versenyt :)

Az első 15 helyezett kap pontot a következőképpen (1. helyezett - 25. helyezett):

25 pont,20,16,13,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 pont

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 9:12 
Heroes Team

Visszaolvastam és annyit találtam, hogy a villám elleni nyakék 150 aranyba kerül.. feltehetően nem ugyanabból az árlistából állítottátok össze a csapatokat, mint az eddigi versenyeken, hiszen 1300 arany ennek az artifactnak az ára a jelenlegi árlistában.

Így az eredmény nem számít bele a toplistába.

Akkor nézzük a versennyel kapcsolatos határidőket:

Jelentkezés

November 1-től lehet jelentkezni a versenyre. Ehhez dobj egy privi üzit nekem vagy írj levelet a cs.gabor83@gmail.com címre. Jelentkezés lezárulta november 15 éjfél.

Lebonyolítás

A kisebb módosításokkal átdolgozott árlistát november 15.-ig elkészítjük Jou-val. Ezt követően a csapatépítési fázis november 15-től kezdetét veszi, nagyjából 2 hét lesz a nyerő csapat összeállítására :) A csapatok beküldésének határideje: november 29.-e éjfél.
A csapatokat a cs.gabor83@gmail.com címre küldjétek majd el! A saját csapatomat elküldöm előtte valakinek, aki nem vesz részt a versenyen.

Legyártjuk a térképeket, 2 nap kell hozzá, így a támadások kezdetüket vehetik december 2.-án és véget ér január 13.-án éjfélkor.

Tehát összefoglalva a határidők:

Jelentkezés: November 1. - 11.-ig 0:00
Csapat összeállítás: November 11. - 25.-ig 0:00
Mérkőzések lejátszása: November 27. - Január 13.-ig 0:00

Szabályok

A meccsek lejátszására használhatjátok a hamachi-t, Gameranger-t vagy akár egy kávézóban beülve hot seatbe is tolhatjátok :)
Éles meccs előtt érdemes próbát tenni, hogy pl. nem fagy-e ki a játék. Nekem például a gameranger rendszeresen kifagy ha PC-ről tolom, így én a hamachit fogom előnyben részesíteni vagy laptopról GR.

Ha az egyik fél kifagy / megszakad a netje stb mérkőzés közben, akkor újra kell játszani az adott partit. A második kifagyás / megszakadás azon meccs elvesztését jelenti, amikor az anomália történt. Tehát ha pl. az első összecsapáson kétszer egymást követően kilépsz a játékból valamilyen oknál fogva, akkor azt az egy partit elvesztetted, a visszavágót nem. Ekkor javaslom, hogy oldjad meg a problémát, mielőtt a visszavágóba belevágsz. A vitás helyzetek elkerülése végett fontos ez a szabály. Azt is kérem riportálni, ha valaki ilyen módon veszített vagy olyan parti volt, ahol újra kellett játszani a meccset.

Az árlistában szereplő szabályok a támadás versenyre is érvényesek!

A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2012 nov. 05 hétf., 19:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 14:45 
Heroes Team

Csizu írta:
1. Visszaolvastam és annyit találtam, hogy a villám elleni nyakék 150 aranyba kerül.. feltehetően nem ugyanabból az árlistából állítottátok össze a csapatokat, mint az eddigi versenyeken, hiszen 1300 arany ennek az artifactnak az ára a jelenlegi árlistában.

Így az eredmény nem számít bele a toplistába.

2. Ha az egyik fél kifagy / megszakad a netje stb mérkőzés közben, akkor újra kell játszani az adott partit. A második kifagyás / megszakadás azon meccs elvesztését jelenti, amikor az anomália történt. Tehát ha pl. az első összecsapáson kétszer egymást követően kilépsz a játékból valamilyen oknál fogva, akkor azt az egy partit elvesztetted, a visszavágót nem. Ekkor javaslom, hogy oldjad meg a problémát, mielőtt a visszavágóba belevágsz. A vitás helyzetek elkerülése végett fontos ez a szabály. Azt is kérem riportálni, ha valaki ilyen módon veszített vagy olyan parti volt, ahol újra kellett játszani a meccset.

Üdv Bátor Harcosok!

1. Nem értek Veled egyet Csizu... :roll: Emlékezetem szerint azzal az árlistával játszottunk, amit Ti szoktatok az élő versenyekre csinálni, de kiki kicsit a saját szája íze szerint módosította (mint verseny szervező megtehette)... Igaz néhol túlzottan és (mint később kiderült néhol) hibásan... Ettől még ez a verseny is egy online támadásverseny volt, szóval kéretik az összesítésbe beletenni... Köszönöm!

2. Egyet értek azzal, hogy ezzel a problémával valamit kezdeni kell... DE... Ilyen szabályokat nem lehet hozni... A net ördöge BÁRKIVEL BÁRMIKOR kibabrálhat és mondjuk akárki egy tuti nyerő csapattal emiatt kikapjon... Hát... Nem tudom, de Nekem nem igazán tetszik ez a dolog... (Nem vagyok résztvevő egyelőre, de még lehet, hogy leszek a határidőket elnézve...) Ennek ellenére jelezném, hogy ez a szabály nem igazán nyerte el a tetszésemet... Főként a kontrollálhatatlansága és amiatt, hogy megöli a játékot... Feltételezzük már legalább a játékosokról, hogy szándékosan nem szakítják meg a kapcsolatot, ha nyerő, ha veszítő helyzetben is vannak... Ennyi gerincesség legyen már Mindenkiben... :roll: És alapból feltételezzünk már ennyi gerincességet Mindenkiből... (Persze egészen addig, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik...)

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 18:04 
Heroes Team

Halihó,

Én még akár indulhatok is a versenyen, de nem ez a lényeg.
Vogyi én megértem a sokszor kicsit idealista nézeteidet és jóhiszeműségedet, de az ördög nem alszik, így maximálisan egyet kell, hogy értsek Csizuval!
Bármikor előjöhet a "Süni" bárkiből, és pont mindig az ellen luckja/morálja után elmegy majd az a fránya net. Elég stabilak ma már a szolgáltatások ahhoz, hogy egy ilyen szabályt meg lehessen hozni, szerintem. Ha meg valaki tudja, hogy gondja van a nettel gyakran (szerintem ez ma már kis százalék), akkor keres orvosságot a problámájára, amire nem hiszem hogy a játékszervezőinek kell megoldást találnia.
Egész egyszerűen más módon ez ellenőrizhetetlen, és bármilyen gyanú abszolút bizonyíthatatlan. Így legalább mindenki tisztában lenne a dolgokkal. ;)

Egyébként ezt a szabályt szépen lehetne rugalmasan is kezelni. Mit is értek ezalatt? Van tizenpár csóka köztünk, akikben tökéletesen megbízom, és ha adott esetben kifagy, vagy elmegy a net nála, akkor simán mondom neki, hogy toljuk újra, és nem reportolunk semmiféle fagyást, pusztán a tisztességgel lejátszott csaták eredményét. Mindemellett megadja számomra azt a lehetőséget, hogy akiben viszont nem bízom, vagy akit nem ismerek (ez persze szubjektív, egyéni döntés, nyilván nem elég hozzá, hogy láttam valaha, valamelyik BB-n), ott ragaszkodjak ezen szabály betartásához, mindenféle személyeskedés nélkül... :idea:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 19:41 

Hát nem tudom... Igazság szerint én szvsz Vologyával értek egyet (de ez tényleg csak egyéni vélemény), ugyanis én nem hiszem hogy közülünk bárki is ilyen gerinctelen lépéshez folyamodna, szerintem mindenkiben van annyi tisztesség hogy korrekt módon játszon. Volt már egyáltalán példa ilyenfajta csalásra? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 22:08 
Heroes Team

HUNLorcs írta:
Hát nem tudom... Igazság szerint én szvsz Vologyával értek egyet (de ez tényleg csak egyéni vélemény), ugyanis én nem hiszem hogy közülünk bárki is ilyen gerinctelen lépéshez folyamodna, szerintem mindenkiben van annyi tisztesség hogy korrekt módon játszon. Volt már egyáltalán példa ilyenfajta csalásra? :?

Repkedtek már ki egy bizonyos BB-n bizonyos konnektorokból bizonyos dugók támadás alatt...

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 23:12 
Heroes Team

Hello,

Had reagáljak a reakcióitokra:

1.) Őszintén szólva azért nem szeretném beszámítani a toplistába az év eleji verseny eredményét, mert az árlista indokolatlan átszerkesztése (mindegy, hogy 3 dolgot vagy 13-at írt át Kiki) következtében egy olyan árlistából dolgoztatok, amely eltér az első három és a most megszervezésre kerülő versenytől. Megvan a folyamata annak, hogy mit miért és mennyivel növelünk vagy csökkentünk.

Azon a versenyen szó sem esett arról, hogy az eredmény a támadás toplistába beszámításba kerül. Több, mint fél évvel a verseny lezárulta után szeretnétek néhányan, ha utólag beírnánk az eredményeket.
A támadás toplista nem most került fel az oldalra, elérhető volt mindenki számára.

2.) Nem szívesen hoztam ezt a szabályt és mindenkiben megbízom addig, amíg nem ad rá okot, hogy rosszat feltételezzek róla. Ugyanakkor az esetleges nézeteltéréseknek szeretnék elébe menni azáltal, hogy szabályozzuk. Elég sok online meccset játszottam és az esetek kb 5%-ban volt problémám. Ha becsületes vagy és jó szándék vezérel, akkor azt gondolom, hogy a mai széles sáv stabilitása mellett nem kell mitől tartani. Ez megkíván egyfajta felelősséget is, tartsuk tiszteletben az ellenfelet.

Higgyétek el elég kiélezett a H3 támadás, mondhatom évek óta, 1-1 pont is több pozíciót repíthet előre vagy hátra a rangsorban. Megnyernéd a partit, de az ellenfélnél megszakad a net, majd az újrajátszásnál a moral és luck neki kedvez, így elveszíted a már megnyert párharcot. Elég rossz szájízed lenne a végén és van, aki képes volna rosszat feltételezni a másikról, mert mondjuk nem ismeri annyira még őt.

Ha akadozik a netünk, nem stabil a kapcsolat, akkor állítsuk helyre inkább, mintsem mások játékát elrontjuk, akaratlanul is.

Kérlek próbáljátok elfogadni, pro- és kontra minden szabályra mondható, de nem szeretnék olyan versenyt, ahol a résztvevők 90%-a ellenzi a szabályt. Szívesen meghallgatjuk mások véleményét is, érveljetek mellette vagy ellene, kíváncsian várom mások álláspontját!

Amikor valamiről "vitázunk" vagy eszmecserét folytatunk, akkor ügyeljetek arra, hogy az ne bántsa a másikat, tartsuk tiszteletben mások véleményét, főleg ha a szervezőről van szó :) 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 23:17 
Heroes Team

Ugyan még 2 óra van még a nevezés elkezdéséig, de Teki pl annyira lelkes, hogy háromszor is a tudtomra hozta, hogy szeretne indulni, így kicsit elébe megyek a dolgoknak, úgysem változtat a lényegen :)

Eddig nevezettek listája:

1. Teki1986
2. Kiki
3. Bic
4. Szilupa
5. Csizu
6. ShurTugal
7. T-Rex
8. HUNLorcs
9. Ssth
10. Nimbus

A versennyel kapcsolatos határidőket olvassátok el, frissítettem!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2012 nov. 01 csüt., 10:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 0:09 
Heroes Team

Csizu írta:
Hello,

Had reagáljak a reakcióitokra:

1.) Őszintén szólva azért nem szeretném beszámítani a toplistába az év eleji verseny eredményét, mert az árlista indokolatlan átszerkesztése (mindegy, hogy 3 dolgot vagy 13-at írt át Kiki) következtében egy olyan árlistából dolgoztatok, amely eltér az első három és a most megszervezésre kerülő versenytől. Megvan a folyamata annak, hogy mit miért és mennyivel növelünk vagy csökkentünk.

Azon a versenyen szó sem esett arról, hogy az eredmény a támadás toplistába beszámításba kerül. Több, mint fél évvel a verseny lezárulta után szeretnétek néhányan, ha utólag beírnánk az eredményeket.
A támadás toplista nem most került fel az oldalra, elérhető volt mindenki számára.

2.) Nem szívesen hoztam ezt a szabályt és mindenkiben megbízom addig, amíg nem ad rá okot, hogy rosszat feltételezzek róla. Ugyanakkor az esetleges nézeteltéréseknek szeretnék elébe menni azáltal, hogy szabályozzuk. Elég sok online meccset játszottam és az esetek kb 5%-ban volt problémám. Ha becsületes vagy és jó szándék vezérel, akkor azt gondolom, hogy a mai széles sáv stabilitása mellett nem kell mitől tartani. Ez megkíván egyfajta felelősséget is, tartsuk tiszteletben az ellenfelet.

Higgyétek el elég kiélezett a H3 támadás, mondhatom évek óta, 1-1 pont is több pozíciót repíthet előre vagy hátra a rangsorban. Megnyernéd a partit, de az ellenfélnél megszakad a net, majd az újrajátszásnál a moral és luck neki kedvez, így elveszíted a már megnyert párharcot. Elég rossz szájízed lenne a végén és van, aki képes volna rosszat feltételezni a másikról, mert mondjuk nem ismeri annyira még őt.

Ha akadozik a netünk, nem stabil a kapcsolat, akkor állítsuk helyre inkább, mintsem mások játékát elrontjuk, akaratlanul is.

Kérlek próbáljátok elfogadni, pro- és kontra minden szabályra mondható, de nem szeretnék olyan versenyt, ahol a résztvevők 90%-a ellenzi a szabályt. Szívesen meghallgatjuk mások véleményét is, érveljetek mellette vagy ellene, kíváncsian várom mások álláspontját!

Amikor valamiről "vitázunk" vagy eszmecserét folytatunk, akkor ügyeljetek arra, hogy az ne bántsa a másikat, tartsuk tiszteletben mások véleményét, főleg ha a szervezőről van szó :) 8)

Üdv Bátor Harcosok!

Nem értünk egyet sok mindenben... Azonban túl fáradt vagyok a példák sorolásához, úgyhogy játsszatok, ahogy jól esik...Talán majd 1x leírom vagy személyesen elmondom... :roll: Jó játékot Mindenkinek! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]