Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 14:42 
Heroes Team

A champion-ok nemtom miért 2x anyi, nem én csináltam az uj árlistát, az előzőhöz képest teljesen át lett alakítva. Sebaj, köv. versenyre megint finomítva lesz :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 17:15 
Heroes Team

Gratula Mugger!

Ez a 0,18% nem semmi! :shock:
Látatlanban azt mondom nem vehetik el az első helyed....

Sajna úgy néz ki sehogyan sem tudom tovább javítani az eredményem, ami így megállapodott 2,32%-on...
Egy-két dolgot talán még kipróbálok, de max 1-2 tized javulás várható...
Ahogy elnézem ez még dobogóra sem lesz jó... :cry:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 17:16 

Mugger írta:
Sziasztok!

Első körben én is befejeztem a támadásokat. A csimpifülű gógok elég jól muzsikáltak, a 33 csatából összesen 6 -ban veszítettem összesen 728 Hp -t. Ez százalékosan 0.18%. Remélem sikerül a dobogóra kerülni vele. Túl sokat már nem tudok javítani, max. 1-2 századot, annyiért pedig nagy valószínűséggel nem fogok napokat csatázni! :lol:

Üdv. Mugger

Jó neked, én még mindig várom, hogy meglegyenk a mentéseim :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 20:03 

Mugger írta:
Sziasztok!

Nimbus: Köszi a gratulációt, de szerintem ez nem feltétlen első hely, örülök ha dobogó, szerintem az élesztőkkel (angyalok, resurrectesek, animate deadesek) nagy harcban leszünk az érmekért!

warlock: Így jár aki nem Ábel nickkel játszik! :lol: Tréfát félretéve nem tudom hol akadt el a dolog, én hétfőn-kedden megcsináltam az utolsó mentéseimet, pályát azóta nem kaptam, gondolom Gepy vagy Vologya csinálja öket. Fogalmam sincs mikorra lesz kész.

Üdv. Mugger

Lehet hogy jobban jártam volna ha maradok a BLWarrior névnél,csak a többi mntéseimet a Warlock néwen jegyzem, a BLWarrior csak egy elferdülés volt.
Mondjuk minden tiszteletem azoké, akik a pályákat és mentéseket csinálják. Biztos elég idegölő lehet ennyi mentést legyártani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 13 szomb., 0:16 

Szia Mugger!

Ez nem semmi, komolyan. Gratulálok! :-)
Lehet kíváncsiskodni? Érdekelne pl, hogy milyen taktikával győzted le pl. Nimbus gargoyle-ait. Nekem 12 Gog, 2 Arch Devil, 1 Efreet Sultan veszteségnél jobbat nem sikerült lejátszanom sehogy sem. Gondolom, neked igen. :)
Hogy csináltad? Good luck? :D
Én hiába védtem be a Gog-okat 1 db Gog-okkal, az a sok szemét gargoyle mindig a közelembe tudott jutni. Na jó, egyszer egézs jól álltam, de nem a 800 Gog kapta a szerencsét, hanem az 1 db, így elúszott a meccs.
Szóval, ha nem nagy titok, érdekelne, milyen taktikával győztél (hadd tanuljak, rámfér :D ).
Én a következőket csináltam:
- 896 Gog fel a bal felső sarokba, körbevédve 1 db Gog-okkal
- indításnak slow
- utána a devilek és a sultán ment kinyírni a dzsinneket
- a dzsinnek az 1200 gargolye-t tubórzták varázslatokkal. Ha kapott rá egy gyorsítást, akkor végem volt, kezdtem újra. Ha nem, a köv. körben a dzsinnek lehaltak - de velük a devil+sultán is.
Innen próbáltam becsalogatni a gargoyle-okat lőtávolba úgy, hogy resurrection jött a devilre, vagy az efreet-re - és a legjobb eredményem 12 vesztett gog lett.

No, elárulod a titkod? :)

baráti üdvözlettel,
Raon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 13 szomb., 23:05 

Sziasztok!

Most küldtem vissza a mentéseim. Nagy örömömre veszteség nélkül sikerüklt végigharcolnom az összes csatát! Nem írtam még a fórumra, nagyon nincs is időm, de assziszem ez most meg említhetem. Az devilek ebben a fordulóban nagyon jó választásnak bizonyult.

Párosítva hozzá a slow, haste, blind. és nem utolsó sorban a resurrection varázslatokat. Nagyon sok időt nem is vett igénybe. A legnehezebb ellenfelek a gargoyle-os csapatok blind immunitással, (Nibus, Vologya) és Lennon a töménytelen mennyiségű gnolljaival:))

De minden jól működött. Vologya 4 próbálkozással nálam a number 1:)

Köszönöm mindenkinek a játékot, nagyon élveztem és nagyon várom a következő fordulot!

További jó játékot mindenkinek!

Üdv Magic!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 1:38 
Heroes Team

Én azokat vertem edig le a legkönnyebben akiktől legjobban féltem (gargoyle) és pl a resurrectes devilek meg az armageddon jól be tett, pont most járok Magic-nél és nem sikerül megvernem, az a 400-as lightning amit mindig belém vág jobban fáj mint a resurrection. A nagákat se nagyon sikerul megverni.
:-)
A legkönnyebben a grandelfes, gnollos, champion-os seregeket vertem le eddig...
Sajna 1 hetet várnom kell a folytatással, a gépem teljesen behalt, uj ház, alaplap, hdd lesz, addig meg megprobálom melóhelyen feltenni a Hirózt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 13:50 

Hi!
Gratulálok Magix!Biztos sokat taktikázhatttál mire mindenkit veszteség nélkülm levertél.Szerintem ezt még öcsém is,aki életében nem heroes-ozott ő is + csinálta volna,ezzel a gagyi sereggel.valószínű hogy megint olyan eber fog nyerni,akinek elég béna serege van.Az animate deatot és a resurectiont felejteni kell!Igy nem fedi a valóságot egyáltalán melyik csapat a jobb.Értelmét veszti az egész támadásos verseny ezekkel a varázslatokkal.És sok ember játékát,szorakozását teszi tönkre,akik taktikákkal szinesítik a játékot.Na mind egy ez van........
Esetleg ha a nyereményért indulsz és nem a szorakozás kedvéért én felajálok neked egy eredeti cd-t,amit valoszínű meg lehet nyerni.
Biztos sokan tudják a táborban sem véletlen lett dobogós.Sikerült összeraknia Sorciékal olyan sereget,ami mind hármuknak(micsoda véletlen,egy helyről jöttek)kis külömbséggel,de egyforma.Biztos Magix ötlete volt az is............... :lol: :lol: Azért szivessen játszanék veled egy 1vs1-et,hogy meg tudjuk ki a jobb ebben a játékban :twisted: : Véleményem szerint a fent nevezet varázslatokat törölni kell a következő támadásokból,hogy legyen értelme a versenynek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 18:41 

Sziasztok!

Azok nevében szeretnék hozzászólni a dolgokhoz, akik még hozzám hasonlóan nem tudták elkezdeni a csatákat.
Enyhén szólva sem volt túl szerencsés így felpakolni a mentéseket. Illetve, ha már ugye mégis fel lettek rakva a mentések akkor meg az nem túl jó dolog, hogy itt vannak megvitatva az eredmények.

Emberek!
Kb 7 játékosnak még fenn sincs a mentése, de már tudni lehet, hogy van olyan, aki veszteség nélkül ill. nagyon kevés veszteséggel csinálta meg a csatáit :evil: . Sőt még a taktikát is leírta hogyan kell bizonyos csatákat a seregével lejátszania. :evil:
Elég demoralizáló... ( -3 morál )

Kénytelen vagyok ide benézni, ha meg akarok új dolgokat tudni, hogy esetleg mikor lesz felrakva a mentésem, mikorra kell beküldeni stb. Mégis ezek helyett olyan infokat kapok inkább, ami inkább monjuk 3-4 hét múlva érdekelne.

Ez az egész azért **** ügy, mert én pl. nem a győzelemért, a nyeremény cd-ért stb. csináltam volna a dolgot csak a játék szeretete miatt. Így is élvezetes lesz, de a szájíz már kicsit keserű...

Üdv:

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 21:35 

Hi!
Elnézést kérek az érintettektől,ha a két személyt egy embernek gondoltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 22:50 

Sziasztok!

Olvasgatom itt a mindenféle élménybeszámolókat, meg morgásokat a támadással kapcsolatban. Tényleg dühítő lehet, ha valaki már jó (vagy rossz) érzésekkel hátradőlve a karosszékében szemlélheti az egészet és nagy boldogan megosztja a többiekkel a tapasztalatait a versenyről, míg mások minden nap nyálcsorgatva klikkelnek a letöltésekhez, és dühöngenek egy sort, hogy még mindig nincs meg a mentésük... Higgyétek el, hogy aki a kefét eszi, az mégis én vagyok, mert egy nappal később vettem észre, hogy ilyen verseny van, mint a jelentkezési határidő... :(
Na mindegy. Nem sajnáltatni akarom magam...
Sztem rossz ötlet volt úgy felrakni a mentéseket, hogy nem került fel mindenkié!!! Ez azt hiszem már mindenkinek egyértelmű!

Mindenesetre ezen már nem lehet változtatni. A továbbiakban - bármilyen rendszerben is készítitek el - szívesen segítek amennyiben módom van rá! Remélem lesznek további támadás versenyek amiben én is részt vehetek! És akkor majd legyen eszetekbe, hogy én is lehetek egy (két) segítő kéz!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 23:17 

Sziasztok!

Először is gratulálok Magicnak. Kipróbáltam a mentéseit és csak azt tudom mondani, hogy ha mindenkit hirtelenjében levert csontra, akkor nagyon nagy játékos és nagyon nagy szerencséi voltak a játék során.
Amit Karesz mondott a resurrecttel meg a animatéval, azzal nem értek azért teljesen egyet. De csak azért, mert egy élesztgetős csapat általában harmatgyenge és sokat kell vele szenvedni, míg jól jön ki a csatákból. Szerintem ez a mostani árlista el lett cseszve. Az előzőnél sokkal több variáció volt. Nem lettek eltalálva az árak. Ebbe most nem szeretnék belemenni, mert nagyon hosszú lenne. De elég csak az előző verseny veszteség%-ait megnézni és a mostani már kiszivárogtatott eredményeket. A mostaniak sokkal jobban sikerültek.
Hogy milyen típuusú legyen a következő támadás? Szerintem maradjon meg ez a fajta is, de ki lehetne próbálni a többfordulósat is. Ez a fajta úgyis csak félévente életképes a hosszú procedúrája miatt. Így a köztes időkben ki lehet próbálni a másik verziót is. A puding próbája az evés! :)
Más: A pályák és mentések elkészítése valóban nem egyszerű dolog én most megtapasztalhattam. :wink: Jó dolog, hogy többen felajánlották a segítségüket, én a magam részéről bízom benne, hogy így is lesz és akárhogy is folytatódik majd a verseny, segítő kezeknek nem leszünk híján. Én is csak sajnálkozásomat tudom kifejezni Ubul és a többi még mentéshez nem jutott kollégának, én többet nem tehettem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 15 hétf., 0:34 

A Gepy által mondott rendszer szerintem sokkal jobb lenne mint a mi most van. Bár mondjuk teljesen elvette a kedvemet ahogy meghallottam az eredményeket mert így nem fogom többször lejátszani hogy véletlenül se veszítsek Wraightot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 15 hétf., 7:55 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Először is gratulálok a sok jó eredményhez, másodszor pedig elnézést kérek azoktól, akik még nem tudták letölteni a mentéseiket. Nem magyarázkodom, inkább csak leírom, hogy reményeim szerint legkésőbb szerda reggelig mindenki megkapja a mentéseit! (Nyugtasson minden emberkét, aki nem kapta meg a mentéseit, hogy még én sem tudtam játszani, mert én is a névsor végén vagyok! :wink: )

A beküldési határidő a következőképpen alakul: MINDENKINEK 2004. 12. 12. 24.00 óra. Persze azért folyamatosan lehet küldeni az eredményeket, ha valaki már nem tud vagy nem akar javítani! Kérek mindenkit, hogy ne az utolsó pillanatra hagyja a mentések beküldését, mert a postafiókom kapacitása véges!

Eredményhírdetés: 2004. 12. 19-éig várható... Így minden díjazott a karácsonyfa alá teheti a nyereményét! :wink:

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]