Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 03 hétf., 15:56 

Csizuval vasárnap délután játsszuk le.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 03 hétf., 20:03 
Heroes Team

Ha minden jól megy Dreegar szombat este megpróbálhat bedarálni engem is.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 12:57 

6. forduló
Laca vs Adler
Stronghold, kezdőnek Terek, akit mint tudjuk nem választunk main heronak, igy maradt Shiva. Az első hét a csövezés és rigók megóvása jegyében telt, egyet buktam, a második heti kalandokra már nem is jöttek harcolni.
30 champion őrizte a fehér sátrat, kétszer is meggondoltam, hogy mass slow nélkül harcoljak e velük, nem harcoltam, igy sokat jöttem mentem a pályán, ebben azért segített, hogy 2. naptól fogva volt log, s az első héten felvettem a kesztyűt.
Az utópia vicces volt, 1 black, relic Titán páncél, a pénzből megvettem a cloakot, cursed ground ide vagy oda, Laca ráadásul varázslóval volt.
A bemenetelnél szenvedtem jelentős veszteségeket, goblin és a farkasok fele megfeküdt, kihoztam mindent, sentinel és dragon korona, vártam az ellenfelet, nem jött, igy elmentem a +5 all kardért, mire visszértem láttam, hogy bejött az ellenfél, megállt a cursed groundon nézelődni, egyből támadtam.
Majdnem full serege volt, igaz 6 gold vs 9 ancient, 30 defensem volt, a 18 as attackkal szemben, a behi elérte a goldot, rigók az ijjászokat, jól körbevették a macit, de állta, s amikor a madarak is felszabadultak a fák fogságából, onnantól eldőlt, hátulról operált még 13 king és 77 ork, Laca serege lassan elfogyott.
Maga a map elég gyors, de a blokkok brutálisak, legalábbis a két átjáróban lévőt elég nehéz volt a stronghold lényeivel megütni veszetség nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 14:13 

Előző hozzászóláshoz annyit hozzátennék, hogy elég béna egy map volt ez. Sajnos nem volt időm gyakorolni, de még átnézni sem a mapot.
Jött az első nap Elleshar és a szép régi emlékek hatására meg is tettem főherónak. Jött Dessa, Kyre így nem volt gond a kisegítő személyzettel sem, sőt megvettem Voy-t is, így a tengert is hamar összekaptam.
Értékelhető plusszos arti nem jött, ez az értékeimen igen keményen meg is látszott. Volt az alvilágban és a tengeren is egy-egy pénzeszsák, a lenti vár is nagyon hamar meglett, így nem győztem költeni a dellát, az első pár nap kivételével mindig tele voltam.
Örök dilemma nekem rampartnál az első héten, hogy sárkány vagy castle. Jelen helyzetben az első mellett döntöttem. Nem volt rossz döntés, mert így már az első héten volt dragon ami könnyítette az előrejutást.
A dolgot ott csesztem el, hogy mindent ki akartam venni (sőt meg is tettem) A vízről az íjjat behozni faszság volt, ráadásul egy dragon és egy uni-t is elbuktam ott. (egyben volt a 66 vízelem... :S) A sok csövezés miatt az 5. hét tájékán mentem be középre. A sok felesleges arti miatt kötelező volt az oltárral kezdenem, léptem is két szintet. Sajnos a cursed groundon álltam meg és itt el is kapott mogyorózási célzattal Adler főherója.
Értékek tekintetében nem álltam olyan rosszul, mert jó volt a powerem és rengeteg manám volt. A dolog CG -on csúszott el. Expert earth és water magic-em volt, az air adv. maradt. Mindkét várban 5. szintre húztam a MG-ot. Értékelhető spelljeim: magic arrow, slow(fixen van ugye), ice bolt, water elem. Igen, ennyi. Volt még egy berserkerem de tűzmágia nem volt, meg ugye az előbb említett okok is keresztbe tettek rendesen...
Spellek nélkül hiába inditottam lénytöbblettel (csak lvl7-ben volt fölénye Adlernek) szép lassan elkopott mindenki. Ha magic arrowok helyett ice bolt szállingózhatott volna egyből más lett volna a leányzó fekvése :P
Adler durvákat ütött, én meg lepkefingot...
Részemről ennyi tellett most. Grat a győztesnek!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 16:49 

Pista!

Ezen a mapon, ami a 6. körben volt, mi a helyzet, ha pl egy varázslós hero nem akar középre menni hogy cursed groundon harcoljon, míg egy might-os hős pedig ott akar csatázni.
Merlinnel nálunk is ez lett volna, de máshogy alakult.

Ilyen esetben mi a döntés? Csak kíváncsiságból kérdezem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 18:13 

az egész középső terület szinte cursed ground, Laca sem pont azért állt ott meg, mert az volt a terve, hogy ott csatázzunk, de ha akarsz valamit bent, akkor be kell menni, sőt a kapu is cursed.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 18:18 
Heroes Team

Nem meglepi ezen a mapon a cursed... ergo aki varázslóra gyúr mégis, az mass spelleket és min. 6-800-as szikrát hozzon. :P

Apropó, Dreegart nem láttátok véletlen? Már 9 perce játszanunk kéne. :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 18:36 

Az OK, hogy mindenki látja a cursed groundot, tiszta sor, de a szabályozás érdekelne, hogy mi van akkor ha az egyik nem akar bemenni, a másik meg nem akar onnan kijönni....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 18:42 
Heroes Team

Alapvetően azért a semleges terepen való csatára kell készülni minden esetben, hiszen itt nincs végcsata szabály (ill. csak a "megbeszélhetik" pont került be a szabályzatba), ergo, itt nem lehet kötelezni vkit, hogy csatázzon cursed groundon! Szerintem.
Az elv pedig az mögötte, hogy a végső cél mindig az ellenfél összes várának az elfoglalása és valamennyi hősének leölése. Persze ezzel nem szoktunk már szöszölni... Itt a mightnak annyiban eleve nagy előnye van, hogy ha varázsló hőssel vagy, akkor a középső terület relicjeiről és a librarykról eleve le kell mondanod... tehát már csak emiatt sem lehet azt elvárni, hogy kötelező jelleggel aztán még mennyen is be a vágóhídra szerencsétlen varázsló...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 20:09 

Élő közvetítés a Nimbi elleni meccsemről: kifagytam az ő körében, aztán a mentés után tévedésből felújítottam a nagákat az első héten, most erre építem az új taktikámat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 21:39 

Bevált a taktika! Nimbit belehajszolta a pszichológiai tény hogy első héten nagaqueenem van egy hőscserébe, és egy fullos törpe raktárban sok morál miatt elspájzolták a seregét. Sajnálom h nem lett főcsata, meg hogy nem tudtam vad dolgokat csinálni (2. héten meg akartam ütni az akciós macikat, 3.on a blackeket), szóval lett volna lehetőség bőven hogy én is bebukjak mindent, de végül nem derült ki h mi lett volna.. GG, köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 08 szomb., 21:41 
Heroes Team

Nem derült ki mi lett volna az eredménye Dreegar új módszerének, mivel a 2. héten bebuktam mindent a törpe kincstárban. Semmi értelmes nem jött az első héten, csak Grid, de ő ugye varázsló, amit ezen a mapon nem szívesen vittem volna. 1.2.1-nél megjött Ivor, ezért félig lecseréltem Gridet, de ennek a "félignek" az lett az eredménye, h az Griden hagytam az artikat, míg Ivorral berongyoltam a 150 törpéhez, akik első körben 3 morállal bezúzták az elfjeimet, onnan pedig már egyértelmű volt a bukás.

A félig csere azért történt, mert Gridnek még adtam egy esélyt a köv. szintig, h bekapja a logot, amikor is visszaváltottam volna rá.
Nem tudtuk meg mi lett volna, ha a további taktika kb. az lett volna amit Bozso leírt.

Idejét sem tudom mikor vesztettem úgy meccset, hogy bebukok vmi nyamvadt csatát... :(

Dreegar : Nimbus - 3 : 0

ui.: Azt a pici apró tényt, aminek egyébként felettébb örültem, elfelejtettem leírni, hogy dupla váram volt. Első héten kastéllyal meg volt az elf, nyilván a második héten meglett volna kellő kristály birtokában a pega is... Változtatni nem változtat azon, h mekkora looser vagyok, sőt inkább csak jobban bosszant a dolog.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 09 vas., 10:02 

Beírtam az eredményeket. Süni úgy döntött, hogy feladja a többi meccsét. A Titi - Bogpista meccs pedig halasztódik. Még két meccs van vissza, a Teki - Csizu és a Jou - NG találkozó. Reméljük mindkettő befejeződik ma.
GL HF

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 09 vas., 10:43 
Heroes Team

bogpista írta:
Beírtam az eredményeket. Süni úgy döntött, hogy feladja a többi meccsét. A Titi - Bogpista meccs pedig halasztódik. Még két meccs van vissza, a Teki - Csizu és a Jou - NG találkozó. Reméljük mindkettő befejeződik ma.
GL HF

Én már online, várom Tekit, megbeszéltük, hogy ma játszunk. Szerintem ébredezik, hamarosan jön :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 09 vas., 10:51 

Mivel Süni feladta a meccseit, felmerül a kérdés, hogy mi lesz körbeverés esetén? Ugyanis megelőzni senki sem fog már, viszont 3 embernek is van (Ssth, Teki, Bogpista) esélye rá hogy ugyanannyi pontjuk legyen mint nekem, és van esély hármas körbeverésre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 09 vas., 12:21 
Heroes Team

Dreegar írta:
Mivel Süni feladta a meccseit, felmerül a kérdés, hogy mi lesz körbeverés esetén? Ugyanis megelőzni senki sem fog már, viszont 3 embernek is van (Ssth, Teki, Bogpista) esélye rá hogy ugyanannyi pontjuk legyen mint nekem, és van esély hármas körbeverésre.

Ssth és Teki közül csak az egyikük versenyezhet veled, mivel egymás ellen játszanak az utolsó körben..

Gyakorlatilag megnyerted a csoportot, bravúr lenne, ha bármelyikük beérne Téged pontszámban. Ez esetben a pontszám dönt, a csoport melletti kis táblázatban. Pista?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 09 vas., 12:38 

Én arra szavaznék amira a tábor kapcsán is tettem: egál esetén az egymás elleni eredmény döntsön, 3as körbeverés esetén a megvert ellenfelek élőpontszámának összegei közül a legmagasabb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 09 vas., 15:43 

A Jou - NG párosnak ma éjfélig van lehetősége eredményt leadni, mivel egyikük sem volt ott 13:00-kor a gamerangeren. Ellenkező esetben, mivel nem jeleztek semmit, hogy gondjuk lenne a lejátszással, így 0 pont várható.

Körbeverés esetén az a táblázat az irányadó, amelyik fent van a csoportoknál. Az ott legalacsonyabban rangsorolt lesz a kedvezményezett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 09 vas., 19:15 

Nyert Csizu!

Necroként ezen a pályán animate és log nélkül esélytelen haladni. Összehoztam egy 1000-es meteort (egyetlen sebző varázslatom) de nem volt elég mert a sorozatos morállal előbb elfogyott a sereg mint az övé.

Ez van! Good Game!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 09 vas., 19:26 
Heroes Team

Heads On

Teki (Necropolis - Vidomina) vs. Csizu (Castle - Drakon)

Első nap Orrin lemondott, átvette a poziját Drakon (magas defense elérése volt a cél). Simán meglett az angel és a 2. héten kipucoltam a területemet, 131-nél doboz, majd SoJ felszedését követően mentem középre. Miután az egész pálya láthatóvá vált és Teki a kard irányába indult, volt időm kiszedni a lenti pandorát, az utopiát és a 2db könyvát meglátogatása után 53-as defenst értem el.

Az 5. hét elején bejött Vidomina, de kerülte a cursed ground-ot, így megegyeztünk, hogy semleges területen harcolunk.

Drakon (32-53-30-30)
Vidomina (23-21-25-24)

Így is lett, szerencsére nem álltam be a sarokba minden lényemmel, mert sejtettem, hogy tartogat Teki valami meglepetést és ilyen értékekkel amúgy sem védekezésre állunk be :)

Jött is az 1000+ meteor shower, melyre nyomtam egy mass slowt és a gép elkezdte dobálni a morálokat, melynek és a skill különbségnek hála hamar lebontottam a csonton kívül mindent. Teki szorgosan összegyűjtött közel 900 csontot, amelyek 7-es HP-val még jók is lettek volna, ha nincs ekkora védelmem. Vidomina elementál idézéssel próbált operálni, de egy jól irányzott morál lerövídítette a meccset és nyertem.

Köszönöm a partit, ezzel el is dőlt, hogy Dreegar az 1.-es csoport bajnoka, GRATULA! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]