Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 20 hétf., 13:14 

Tekinek igaza van. Én hétvégén otthon feküdtem dögrováson, előtte meg egy hónapig volt lehetőség meccsezni. Nem érzem magam hibásnak mert Zsomborral nem jött össze a meccs... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 20 hétf., 13:38 
ISTEN

Átgondoltam, igazatok van!
Megpróbáltam lehetőséget adni a ShurTugalnak és Zsombornak, de nem éltek vele. A végleges eredményt frissítettem.
Legközelebb valamilyen szabályt ki kell találni az ilyen helyzetekre, hogy ne legyen vita...

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 20 hétf., 15:24 

Üdv mindenkinek!

Köszönöm Kikinek a szervezést, és mindenkinek a játékot. Titi serege mit ne mondjak jól meglepett, azért büszke vagyok magamra hogy egyedül én tudtam tőle pontot szerezni! :twisted: :P (Bár bevallom 2 pontra számítottam ellene, csak egyszer nem jött az a fránya intelligence :P) Gratulálok Neki, illetve a másik két dobogósnak, Vologya Mesternek és Merlinnek is! :wink:
Majd a HME-n igyekszem jobb eredményt is elérni ennél a sovány 9 pontnál. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 20 hétf., 15:51 

kiki írta:
Átgondoltam, igazatok van!
Megpróbáltam lehetőséget adni a ShurTugalnak és Zsombornak, de nem éltek vele. A végleges eredményt frissítettem.
Legközelebb valamilyen szabályt ki kell találni az ilyen helyzetekre, hogy ne legyen vita...

kiki

Kiki tudom és köszönöm, de sajnos otthon még mindig nincs internet elérhetőségem, a GameRanger-em pedig el se indul, de ez mind az én hibám :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 21 kedd, 0:35 

Gratt a győzteseknek. :D

Én bevallom, első online versenynek nem volt rossz. Igaz, voltak pillanatok, amikor a figyelmetlenség miatt nem volt esély. (lásd: nem volt cure). Vagy azért nem volt esély, mert a gonosz impjeim ellenem fordultak. (kövinél hagyom őket:D)
Vagy azért nem volt, mert esélyem sem volt lépni. Például akkor, amikor a basik és a meduk ellen harcoltam. Talán Vologya medusáinál volt az, hogy kör-kör után kővédermesztették az angyalokat, akkor már azon gondolkodtam, hogy repül a billentyűzet :lol:
Szó, ami szó. A következőnél másképp csinálom, ez jó volt tapasztalat begyűjtésére.

Mindenesetre, élveztem a csatákat, amit külön köszönök mindenkinek :wink:

Csak az a kérdésem, hogy mikor lesz a következő? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 21 kedd, 1:15 

T-Rex írta:
Gratt a győzteseknek. :D

Én bevallom, első online versenynek nem volt rossz. Igaz, voltak pillanatok, amikor a figyelmetlenség miatt nem volt esély. (lásd: nem volt cure). Vagy azért nem volt esély, mert a gonosz impjeim ellenem fordultak. (kövinél hagyom őket:D)
Vagy azért nem volt, mert esélyem sem volt lépni. Például akkor, amikor a basik és a meduk ellen harcoltam. Talán Vologya medusáinál volt az, hogy kör-kör után kővédermesztették az angyalokat, akkor már azon gondolkodtam, hogy repül a billentyűzet :lol:
Szó, ami szó. A következőnél másképp csinálom, ez jó volt tapasztalat begyűjtésére.

Mindenesetre, élveztem a csatákat, amit külön köszönök mindenkinek :wink:

Csak az a kérdésem, hogy mikor lesz a következő? :D

Gyere BB-re, én is most megyek először. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 21 kedd, 7:33 

Amilyen katasztrófális tud lenni az órarendem, nem biztos, hogy eljutok oda.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 21 kedd, 10:24 
Heroes Team

T-Rex írta:

Üdv Bátor Harcosok!

15-16-17-18-a 4 napos ünnep, 16.-át 24.-én szombaton kell ledolgozni. Kétlem, hogy a sulik máshogyan működnének vagy ne tudnának ezekről a munkanap áthelyezésekről... Szóval elvileg nem lesz suli szvsz és még pénteken 14:00 óráig lehet jelentkezni a támadás versenyekre (16.-án lesznek, H5 reggel 8-tól, H3 pedig kb. 16 órától...) Nos? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 21 kedd, 22:45 
Heroes Team

Köszi a szervezést, meg grat a győzteseknek szintúgy.

ÉN csak 1 javaslatot tennék Kikinek, legközelebb a térképkészítésnél legyen szíves sivatag(sand) terepet használni, mert a mostani dirt a nekróknak 1 meccs erejéig minimum előnyt adott ( +1 speed, +1A,+1D ). Most ez igaz érzésem szerint sokxor nem számított, de számíthatott volna...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 22 szer., 1:00 

Vologya írta:
T-Rex írta:

Üdv Bátor Harcosok!

15-16-17-18-a 4 napos ünnep, 16.-át 24.-én szombaton kell ledolgozni. Kétlem, hogy a sulik máshogyan működnének vagy ne tudnának ezekről a munkanap áthelyezésekről... Szóval elvileg nem lesz suli szvsz és még pénteken 14:00 óráig lehet jelentkezni a támadás versenyekre (16.-án lesznek, H5 reggel 8-tól, H3 pedig kb. 16 órától...) Nos? Baráti üdv!

Megnéztem a neptunt. Az a hetem üres lesz, megnézem, hogy mit tehetek az ügy érdekében :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 feb. 25 szomb., 13:02 
Heroes Team

Nice, gratula Titi! :wink:

Érdekes itt mennyivel nagyobb különbségek voltak, mint a LAN versenyeken. Mivel már rendeztem néhány versenyt, azt javaslom, hogy az elején jól átgondolt és lefektetett szabályrendszerhez ragaszkodjatok. Mindenki a saját időbeosztásáért felel, csak rajtunk múlik, hogy meg tudjuk-e oldani.

Sok megoldás létezik a lebonyolításra. Pl. adott 9 hét a meccsek lejátszására és minden héten le kell tolni legalább 2 partit, ellenkező esetben kizárásra kerülsz. Aki az első hetekben nem ér rá, az a következőkben sem fog, az idő telik, felgyülemlik a sok mérkőzés és nem fog mindenki ráérni, megy majd az egymásra mutogatás, miért nem jött létre a mérkőzés.

Így aki jelentkezik tiszteli a játékostársai idejét és tud hetente rászánni 1 órát a meccsekre. Ha nincs meg a buy-in, fölösleges jelentkezni, csak egymás idegeit húzzuk és megy a színház! Gondoljátok végig miért jelentkeztek és felelősséggel tegyétek.

Mivel tudtam, hogy nem fogok ráérni játszani, inkább nem jelentkeztem. De legközelebb ott leszek :)

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 márc. 04 vas., 9:36 

kiki írta:
Sziasztok!

Befejeződött a H3 online támadásverseny, a végeredmény a következő:

Kép

Gratulálok Titinek, a Bajnoknak, valamint a két dobogósnak, Vologyának és Merlinnek!
Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény rangsorolt.

[Zsombor 4 le nem játszott mérkőzése után egyik játékos sem kapott pontot, ShurTugal ellen mindenki megkapta a 2 győzelmet (tanulság, hogy a versenyen csak az vegyen részt, aki le is tudja játszani az összes meccsét, különben jelentősen befolyásolhatja a végeredményt).]

Mindenkinek köszönöm a részvételt!

kiki

Ekkor mikor regisztráltam a versenybe nem tudtam hogy találok munkát. Na lejátszottam volna de dolgoznom kellett.

Grat. A dobogósoknak meg mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 márc. 09 pén., 15:13 

Kicsit késve de én is írok :)

Köszönöm a szervezést, jó volt végre egy online támadást is játszani! Köszönöm a többieknek a csatákat! Remélem lesz még ilyen verseny :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 22 hétf., 12:22 
Heroes Team

Sziasztok!

A HME versenyen már említettem, hogy decemberben (igen, idén :) ) Jou-val ismét szervezünk egy támadás versenyt. Néhányan már jelezték, hogy szívesen részt vennének, de szeretném tudni, hogy nagyjából hány fő jelentkezését várhatjuk.

Az árlista a mostani HME-en és korábbi támadás versenyeken szerepelt, Jou-val közösen elkészített (általa design-olt) árlista lesz.

A versennyel kapcsolatos időpontokról (nevezés, csapatépítési idő, verseny lefolyásának ideje) később, miután felmértük hányan indulnának.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 22 hétf., 13:25 

Érdekelne engem is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 22 hétf., 16:12 

Jövök!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 22 hétf., 17:49 
Heroes Team

Szintén részt veszek! :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 22 hétf., 21:42 

Dettó. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 23 kedd, 0:12 

Mivel a vírustámadás miatt elveszett a régebbi hozzászólásom...

Engem is érdekelne, most kivételesen más csapattal jönnék és kihagynám a "hátba támadó. nem mana szívó" ördögfiókát :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 24 szer., 15:58 

Hogy ne csak a "beszólogatós kert"ben legyen hozzászólásom írok már ide is :D

Én is jövök. (Ha van még hely :P :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]