Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 09 pén., 16:55 

T-Rex írta:
ShurTugal: Ez is egy Might and Magic csata lesz. Ezzel a sereggel komolyabban megfog gyűlni a bajom. :D

Miért? Az Armával a Centaurokat gyorsan le lehet szedni :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 10 szomb., 0:45 

Azoknak ott lesz a villám :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 10 szomb., 18:25 

Úgy látom, itt ez a divat, úgyhogy én is leírom, mire számítok a csapatok ellen :D

Emg: azok az unikornisok erősek, az lehet a cél, hogy ne érjenek el, a titánokat szétosztom, a sprite-kat kinyírom az első körben, és levakítom az unikornist, így jó eséllyel azelőtt meghal, mielőtt sorra kerülhetne.

Jou: a blind itt is segíthet, ha a haste-val kezelt crusader nem jön kétszer, esetleg veszteség nélkül meg lehet oldani...

kiki: huh... a knowledge legalább 14-15 lesz, azaz 9-10 elementált is tud idézni, szerencsére a harci értékük nem lesz sok, de darabonként olyan 120 így is kemény, és a 4 gyors lénye miatt óriási szerencse kéne, hogy kinyírjam mielőtt ő jönne. Nehéz lesz. A sereg fele oda...

Merlin: hála a gargoyle-imnak, legalább 3 körön át nem tud majd lőni, és a shield miatt akkor már nem ér majd túl sokat, a titánok megmaradnak.

Trunks: Ha a griffekre blesst tesz, ami valószínű, akkor blinddel szétlövöm, ha anti magicot tesz, gáz van. :wink:

Vologya: ez is szép csapat akár a többi. a gargoyle-okkal lefoghatom egy ideig a druidáit, de se shield, se blind, ez gáz lesz, elmegy egy-két titánka

Teki: shield, gargoyle-k lefogják, 1, esetleg 2 titán...

Hercule Poirot: tök **** csapat. A gép nem használ shieldet, és automatikusan támad a repülőkkel, úgyhogy magam ellen titánt nem is veszítenék. Reflen: azért csnálhatnál mindenkinek maga ellen is egyet :lol:

Reflen: meglátjuk, hogy a gép leszedi e első körben a blindet, ha igen, akkor csak odarepülök, és a második körben vakítom le, aztán slow

ShueTugal: Bless a titánokra, ezenfelül vagy megpróbálom az első körben távoltartani, vagy beállok középre, hogy egymást is melengessék. Minimum 3 titán.

Titi: a gép nem használ teleportot, használ viszont haste-t, szóval egyenlő sebesség mellett kell kigyalogolnom vagy 100 körig egyetlen lövés nélkül, aztán slow és bless. Türelem...

T-rex: valószínűleg a phoenix és a minotaur king birtokában nem nyom rögtön armageddont. Rögtön anti magic, és a harci értékekből adódó erőfölényem érvényesítése, 1 titán áldozat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 10 szomb., 20:11 

Idézet:
T-rex: valószínűleg a phoenix és a minotaur king birtokában nem nyom rögtön armageddont. Rögtön anti magic, és a harci értékekből adódó erőfölényem érvényesítése, 1 titán áldozat.

Montmár tudom, hogy mit felejtettem el a vásárlásnál. Simán vehettem volna egy elemental storm-ot :D

Hercule Poirot: Remélem, nem lesz igazad :twisted:
(MEGJ: nem gonoszságból :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 10 szomb., 22:19 

Idézet:
(MEGJ: nem gonoszságból :wink: )

Persze, csak te akarsz nyerni. Gondolom, feltűnt a reakcióm reflen kijelentésére, miszerint champion helyett cavarly-t alkalmaz :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 10 szomb., 22:29 

Nem is akarok nyerni :P
Egyenlőre, csak tp-t szerzek a szintlépéshez :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2011 dec. 11 vas., 17:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 11 vas., 14:16 

naaa harcolni AKAROK! :twisted: :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 11 vas., 18:08 
Heroes Team

Kis türelem és menni indul a csata. Ma szeretnék végezni a térképekkel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 11 vas., 19:52 

nem mintha sürgetni akarnálak, csak most sikerült megbetegednem, és van egy szabad hetem itthon :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 11 vas., 23:09 

Visszatérve, egy korábbi kérdésre...
Miért 4 arany a paraszt?
Szegény elég gyengusz,még akkor is, ha 20000 van belőle egy rakáson. 200 elf íj leütné őket pár kör alatt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2011 dec. 12 hétf., 0:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 11 vas., 23:20 

Egy építő jellegű hozzászólás: nem tudom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 9:39 
Heroes Team

T-Rex írta:
Visszatérve, egy korábbi kérdésre...
Miért 4 arany a paraszt?
Szegény elég gyengusz,még akkor is, ha 20000 van belőle egy rakáson. 200 elf íj leütné őket pár kör alatt.

Ez könnyen lehet, de ha ennyire gyenge akkor talán gond, hogy mennyibe kerül, de majd lecsökkentem az árát (talán).

A térképek kész vannak, már csak a 132 db mentést kell megcsinálni és küldöm feltöltésre.
Reflen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 16:03 

Nem gond, csak nem értettem miért.
Gondolom, senki sem csinálna egy farmerekből álló sereget :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 23:30 
Heroes Team

A mentések is elkészültek.

Első lépés, a főhőssel 5*1000 genie-vel le kell csapni a 3000 steelgolemet. Így megkapjuk a 35000 tp-t, hogy manuálisan tudjunk szintet lépni. Ezután a póthőssel át kell adni a lényeket és ha van nála varázstárgy.
Következő lépés a kút meglátogatása és a dimenziókapu átlépése.
Következő kör: A főhőssel meg kell támadni az ellent. A csata utáni mentést kell visszaküldeni.

Mindenkinek elküldtem a saját mentéseit, valamint Gepynek az összeset (ha valaki kíváncsi más mentéseire is).
Beküldési határidő:2011.12.31. Ha mindenkinek megfelel, ha valakinek nem jó kérem jelezze.
Jó játékot!
Remélem nincsen hiba a mentésekben, ha mégis szóljatok és javítom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 13 kedd, 9:23 

Ott csak 900 steel golem van, de a tp-t megkapta a hős :wink:

Más. Jou-nak nem cavarly-ja van? :roll:

Más2: Az is ér, ha az ellenség elmenekül?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 13 kedd, 13:43 

Üdvözlet srácok :)

Még nem álltam neki a mentések lejátszásának, és sorry hogy nem vagyok aktív tagja a fórumnak , de most bepótoltam :) sok érdese hozzászólásról maradtam le, és ahogy elnéztem sokan leszóltátok az unicornokat, talán egy emberke mondta hogy ha eléri a csapatot aprítani fog, és igen ez lenne a cél is :)

ahogy elnéztem a csapataitokat, elég érdekesek, sok taktikát nem igazán értettem , bevallom őszintén az elementáloktól és a griffektől tartok nagyon.... a többit valószínű megoldom :) bár a slow-os blindes csapat is borsot törhet az orrom alá, asszem Hercule Poirot csapata :)))

Úgyérzem visszatértem, További szép napot estét és CSATÁZÁST :D:D:D mindenkinek ;) és Sok Sikert ;) ^^

Ahh és a 30-ik oldalon enyém az első hozzászólás :D megtisztelve érzem magam ^^ xD nag jó csak vicc volt :D:D

Srcácok, fontos kérdésem lenne.

A Csapatokat szét lehet szedni lehet egyesíteni csatázás előtt?? Természetesen a saját csapatomra gondolok, a dzsinekhez nyilván nem nyúlok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 13 kedd, 15:35 
ISTEN

Emg007: A főhősöd lényeit úgy csoportosítod, ahogy akarod. A nevezési stack elosztás célja elvileg a gépi játékoskénti minél nagyobb kellemetlenség okozás - a többi játékossal szemben. A legtöbb csatánál viszont nem ez lesz az optimális felállás, ezt már Neked kell kikísérletezni...

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 13 kedd, 15:50 

Idézet:
...elnéztem sokan leszóltátok az unicornokat, talán egy emberke mondta hogy ha eléri a csapatot aprítani fog...

Az aprítást én írtam. Legalábbis, másnál nem olvastam.
Eleinte úgy gondoltam, hogy a sarikkal elrepkedek egy ideig, amíg le nem esik a fránya anti-magic.

Első körben kezdtem, kaptak egy armát. Elég sok elpusztult az unikornisok közül. Aztán kaptak tőled egy anti-magic-et.
3 kör sem kellett nekik és szétszedtek. Szinte, minden körben kaptak jó morált :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 13 kedd, 16:26 

Reflen duridái ellen játszok éppen. Ha alig bukok akkor a gép elmenekül ilyen 10-20 druidával :evil: . Ez ellen mit lehet csinálni?

Amúgy megjegyzésként ezzel a csapattal megfizettem a tanulópénzt. Amelyik csapatban van Titán, vagy lehet idézni azt bukom :( . Jah és a Crusák is szépen levágták a Sárkányaimat :roll: . Nah de majd jövőre :D .

Addig is jó csatározgatást mindenkinek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 13 kedd, 16:36 
ISTEN

ShurTugal: a menekülés ellen semmit sem tehetsz. A gép akkor menekül el, ha már alig marad egysége és az ellenfél nagy túlerőben van, így kevesebb egységet is veszítesz.

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]