Fight for Glory
Laca vs Merlin
Tyris (Castle) vs Gird (Rampart)
Gyakoroltam pár alkalommal erre a meccsre, mert gyors meglepetésszerű játékot szerettem volna nyújtani. Többé kevésbé ez sikerült is. (Inkább többé

)
A gyümölcsízű meglepi az első napon kezdődött, Cuthbert meg még két +350 aranyas hős képében. A főhősöm Tyris lett. A sok aranyas hőst kivettem, így alig maradt valami a napi kiadásokra...
Kicsit bénáztam így egy mozgásponttal lemaradtam a 2. vár bevételétől, ami így csak a 3. napra lett meg. Merlin nem követett ebben ilyen gyorsan így nem aggódtam. Viszonylag jó blokkjaim voltak ezért könnyen és gyorsan haladtam. A 6. napon bénáztam a pénzzel és a nyersikkel így épphogy meglett az angel, 7. napon a castle. Mentem is kifelé, trogi bánya (gold...) majd térkapu vonalon mozogtam. A 22 black knight, majd az aranybányás szigeten lévő 15 efreet is viszonylag könnyen meglett szinte veszteség nélkül. Azért sokat segített, hogy 1-2-1-nél reddragon jött a refuban. A 3 angel meg a red segítségével nem jelentett gondot az aranybányát őrző 4 gold dragon leverése sem. Tyris ekkor már 19-es attackkal rendelkezett. Ekkor a napi bevételem már 7000 körül volt Merlin cirka 3000-ével szemben ezért bizakodni kezdtem, hogy ez még elsülhet jól is
A sziget után bevertem a föld alatti várat, majd bármiféle lézengés nélkül mentem a kis szigetre az utópia helyett dekkoló redeket leverni. Közben meglett az ark, így ide is önbizalmam teljes maximumában érkezhettem. Sajna volt közte 4 black meg bénáztam is, ezért itt komoly veszteségeket szenvedtem...

(20ijjász, 20 alabárdos, 7 kardos, 4 zealot...) Kivettem a sárkány sityakot, az óceános nyakékre nem tartottam igényt. Az artikról annyit, hogy Merlin aranybányájánál +6 kardom jött meg dragon pajzs...
Ezután gyorsan kivettem a +2 allt, meg a mellette pihenő kesztyűt és Merlinhez indultam.
Az első gold csoportot 1-3-3nál vertem, a másikat 1-3-5-nél (nem ért oda a droid lánc... béna én...)
Ezután betörtem az ellenfél területére. A főhőst sehol sem láttam, ezért gyorsan kiruccantam a szigetére, a redek levegő gömböt és +12 páncélt védtek...
Innen visszatérve kiszedtem Merlin küldetéstárgyát, a 2*5 titán semmiféle nehézséget nem jelentett, majd a kannáért indultam.
Közben beköszöntött a 4. hét és hoztam az utánpótlást ami úgy kellett a megtépázott seregemnek mint a fuldoklónak a nyelet levegő. Mivel Merlin droidja kiütötte a láncom egyik tagját itt is elbuktam egy napot, mert vissza kellett baktatnom a főhőssel. Merlin a küldetés fán vesztegelve várt... ott támadtam meg, majd ez izgalmas főcsatában sikerül győzedelmeskednem.
Értékek:
Tyris 22/14/25/11 100 körüli mana
Gird 13/11/13/22 80 körüli mana
Merlinnél lénytöbblet, nálam értékbeli. A meccset döntően befolyásolta néhány reziszt és morál. Nem sok lényem maradt a végére...
A levegő gömb, meg a 25-ös spellpowerem ajándéka a hozzávetőleg 420-at sebző magic arrow volt. Egyéb sebző varázslat ugyanis nem jött... :S (na jó volt egy death ripple is... (második, harmadik várak mindkettő nekro...)
Köszönöm a meccset, élveztem nagyon.