Adler (Rampart - Shakti lvl19 28/31/24/23 460 manna)
vs
Bozso (Tower - Pyre lvl20 24/43/35/26 550 manna)
Jó pár tesztelés után alakult ki az a stratégia, amivel erre a mapra készültem, ám csak e közben vettem észre, hogy a főváramban és a faluban is szinte minden lvl5 magic tiltva van (earth elemental, implo), így alapvetően nem a mágiára akartam gyúrni, de a tény, hogy 66% esélyem van rá, hogy air elementált kapjak, szükségessé teszi a wisdom/air magic megszerzését, hátha...
Az első nap egyetlen értelmes hős jött, Pyre személyében, ám ballista nélkül, amit némileg kompenzált hogy a box után meglett a offense/földmágia/wisdom, légmágia azonban sehol...A gondok akkor jöttek, amikor pack pegasi 2. napon megszedte a seregemet, így hiába lett meg a falu 2.nap és hoztam onnan némi hadianyagot, a bányák/aréna útvonal után alig maradt emberem így nem tudtam áttörni 4. napon a garrisonon. Hoztam az utánpótlást (naga, giant) és sima volt az út, de 1 nap hátrányt összeszedtem, ami a 2.hét elejére 2 napra duzzadt. Nagyon nem örültem, pláne hogy láttam odaát Deemert és Coroniust, valamint a főhőst aki a tacticjával kínos helyzetbe hozhat.
1.2.3-nál ütöttem a monolithokat (Cavaliers, Wyvern, Diamond Golem), majd bevettem az alsó falut, az aranybányát és indultam a Blackek által őrzött Libraryhoz.
1.2.7-re odaálltam a monilithoz, megvártam az új sereget (amit csak ki tudtam venni) és 1.3.1-nél ütöttem a szigetem a Redeket, akik Sentinelt és gyémánt gyűrűt védtek (Adlernél Gladius és kristály köpeny), majd másnap menekültem, hoztam fel a csapatokat és irány a pandora/+6all.
Mivel itt már volt Titán (és a taktik/air is bejött), sima ügy volt, majd 1.4.1-re megérkeztem az Arch Devilekhez. Ezt követően hazamenekültem, varázslatokat tanultam (chain/shower/lég elementál), majd manaduplázással irány a Goldok középen, hogy áttörjek és ha van rá idő, akkor bemenjek az ellenfél Libraryjéba.
Az áttörést végül 2.1.3-nál vittem véghez, majd sikerült libraryznom, eddigre Shakti megizmosodott és másnap jött is a főcsata:
7Gold, 16W.Unicorn, 29DendroS., 42SilverP., 52GrandE., 112 BattleD., 191CentaurC.
vs
9 Titán, 21NagaQ, 21MGenie, 37AMagie, 58 IronG., 91ObsidianG, 149MGremlin
Mivel Shaktinál volt armorer és resist elég gyászosan indult a csata első köre (chain resist, és alig tudtam sebezni a Goldot). Itt már eldőlt bennem, hogy szükség lesz az elementálokra, ezért arra kezdtem ügyelni, hogy maradjon saját emberem a csata végére (főleg golem, mert azt nem tudja levarázsolni). Minden erőmmel a Gold és a WarUnicorn pusztításán voltam, és egy sikeres chain levette a dendrokat. Shakti chain/icebolt (+50% vízgömbbel) kombóval operált, de a második 140 légelementálos stack megjelenése után (amikor már csak 164 CentaurC, 61 BattleD, 52 Grandelf és 6 Dendro állt) Adler feladta a harcot (nálam ekkor még 34 Iron Golem állt)
Szerencsés leosztást kaptam és nem akartam az elementálokhoz nyúlni, de a Towerben ez is benne van.
GG
|